Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749174 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

İstersen Guardiola, Klopp, Sarri'den birini seç getir, yine 2. olamayız.
Kadro vasat ve kafa olarak bitik adamlarla dolu şu an.
Ben hoca iyi ya da kötü demiyorum. Sadece kadroyu yorumluyorum. Olmaz o iş.
3unu beraber getir yanlarina da ancelottiyi ver baskan da rumenige olsun 3 haftaya bu kadronun yarisini antremana almazlar kendileri cikar oynarlar

Çevrimdışı mylife1903

eldeki kadron iyi olursa söylediğin doğru bende sana bir örnek vereyim ?

Fener Cocu ile kötü dediler hoca kötü kadro aslında o kadar kötü değil dediler yardımcısını getirdiler yine olmadı en son ersunu getirdiler yine kötü peki neden sence ?
Fenerden ornek olmaz yahu
Kotu adamlar iste

Çevrimdışı mrred

Fener Cocu ile kötü dediler hoca kötü kadro aslında o kadar kötü değil dediler yardımcısını getirdiler yine olmadı en son ersunu getirdiler yine kötü peki neden sence ?
Fenerin omurgası ve oyun sistemi tamamen değişti.
Guliano ve souza topal o takımın herşeyiydi yerlerine adam koyamadılar. Bir oyun sistemi de koyamadılar.
Bizde de adem oğuzhan tolgay dorukhan adri ve isimatı aynı anda gönder bak ne oluyor? Düşmemeye oynarız.
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerin omurgası ve oyun sistemi tamamen değişti.
Guliano ve souza topal o takımın herşeyiydi yerlerine adam koyamadılar. Bir oyun sistemi de koyamadılar.
Bizde de adem oğuzhan tolgay dorukhan adri ve isimatı aynı anda gönder bak ne oluyor? Düşmemeye oynarız.

şaka mı bu ?

Bizde her sene değişiyor zaten ?

şampiyon olduk ilk sene stoperimiz marcelo orta sahamız sosa gitti santraforumuz gomez gitti.Ekstra orta sahadan inler gitti.

şampiyon olduk 2.ci sene.

Yine stoper gitti 10 numara talisca gitti santrafor aboubakar gitti.Beck gitti.

Geçen seneye baktığımız da bu sene ile.

Yine stoper gitti pepe,yeni 10 numara geldi ljajic yine yeni santrafor geldi negredo-love yerine burak.

Bunların yanında giden gelen bir sürü adam daha var.

Bizimde sürekli omurga bozuldu.

Her sene kadro sil baştan yeniden.

Her sene 10 oyuncu gidiyor 10 oyuncu geliyor.

Yolda birisi çevirse 3 sene önceki kadroyu kafadan say dese sayamam.

[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 18:39:14 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

şaka mı bu ?

şampiyon olduk ilk sene stoperimiz marcelo orta sahamız sosa gitti santraforumuz gomez gitti.

Yine stoper gitti 10 numara talisca gitti santrafor aboubakar gitti.

Yine stoper gitti pepe,yeni 10 numara geldi ljajic yine yeni santrafor geldi negredo-love yerine burak.

Her sene degil
Her tiransfer donemi diye revize edersen daha iyi olur

Çevrimdışı mrred

şaka mı bu ?

şampiyon olduk ilk sene stoperimiz marcelo orta sahamız sosa gitti santraforumuz gomez gitti.Ekstra orta sahadan inler gitti.

Yine stoper gitti 10 numara talisca gitti santrafor aboubakar gitti.Beck gitti.

Bizimde sürekli omurga bozuldu.

Her sene kadro sil baştan yeniden.

Yolda birisi çevirse 3 sene önceki kadroyu kafadan say dese sayamam.
Marcelo 2.şampiyonluktan sonraki sene gitti
Fabri bu sene başı gitti
oğuzhan atiba orta sahası hala duruyor.
Omurgadan kastım şu
Kaleci
ayağa düzgün defans
defansla orta sahayı bağlayan 6 numara
orta saha ile hücumu bağlayan 8 numara
ve santrafor

bizde bu oyuncular bir anda değişmedi yavaş yavaş gitti. Yönetim zaten bu bakımdan sorumlu yerine alışkın olduğumuz oyun tipine uygun adam koyulmadı fakat hocanın da şöyle bir sorumluluğu var; Bazı oyuncularda q7 kadar ısrar etmedi Orkana dediği laf yenilir yutulur değil. Algılaman bozuk dedi . Aboubakara dediklerini biliyoruz. Negredo için neler dedi
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 18:52:02 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı autopsy

Ben cevap vereyim, onlarda da vasat dolu çünkü. Şimdi şunu diyenler olacak, peki küme düşecek kadar mı kötü ? Hayır değil tabii ki ama Fener oturup da eldeki vasatlara göre önce savunma yapayım, duruma göre galibiyete oynarım diyemez. Anadolu takımı kafasıyla oynayamaz yani. Aykut kalsa orta sıraların üstünde olurlardı yine. İşin bir de şu tarafı var. Ellerinde 3-4 tane adam akıllı kaliteli büyük takım oyuncusu var ama onlar da takımın bir halt olamayacağını bildikleri için tamamen düştüler özgüven yerlerde vs .

Bizdeki durum da farklı değil. Eldeki adam gibi oyuncular bir bir gittiler. Elde vasatlar kaldı. Gerçekten kaliteli olanlar da ya yaşlı ya da kafaca bitirdiler. Adriano , Atiba vs. Diğerleri de kaosun içinde debeleniyorlar. Ortada özgüven olursa vasatlardan da verim alırsın ama bizde bütün iş vasatlara kaldı sorun bu. Biz İsmail ve Beck ile de şampiyon olduk, oradalardaki açıkları kapatabiliyorduk çünkü. Elindeki en iyi kanat adamı Lens olursa, en iyi ön liberon alan bilgisi sıfır olan Medel olursa, yaşlı Atiba'yı 100.000 euro hesabı için kampa bile getirmeyip sonradan mecburiyetten kadroya alırsan, sol bekin sürekli sakat ve gitmeyi düşünen yaşlı Adriano, onun yedeği de bek oynamayı bilmeyen hiperaktif Caner olursa, forvetin taraftarının yarısının kabul etmediği takım tribüne giderken arkadan izleyen Burak olursa, stoper yedeklerin aslen alternatif orta saha olması gereken sakar Necip ve ne olduğunu anlayamadığımız Roco olursa, tek sağ bekin kaliteli ama temposu yetmeyen Gökhan olursa ilk 2 ye falan giremezsin. Ljajic ve Dorukhan da gariplerim debelenip dururlar oralarda. Sezon sonuna kadar da böyle 1 ileri 2 geri devam eder.

Çevrimdışı cursedofdragon

Marcelo 2.şampiyonluktan sonraki sene gitti
Fabri bu sene başı gitti
oğuzhan atiba orta sahası hala duruyor.
Omurgadan kastım şu
Kaleci
ayağa düzgün defans
defansla orta sahayı bağlayan 6 numara
orta saha ile hücumu bağlayan 8 numara
ve santrafor

bizde bu oyuncular bir anda değişmedi yavaş yavaş gitti.

Hepsi değişti işte bi anda gitti diyorum bende.

Şampiyon olduğumuz ilk sene stoper tandeminde rhodolfo-ersan vardı devre arası marcelo geldi 5 ay ordan oynadı.Marcelo alexis oldu bi ara marcelo-tosic oldu.Sonra pepe geldi pepe-tosic oldu tosic devre arası vida geldi tosic gitti pepe-vida oldu sonra pepe satıldı 1 sene durdu şimdi en son mirin-vida oldu stoper hattı sürekli değişti.

10 numara bölgesinde ilk sosa vardı sosa gitti talisca geldi talisca gitti ljajic geldi orası da sürekli değişti.

Santrafor gomez vardı 1 sene durdu gitti yerine abobakar geldi 1 sene durdu gitti yerine negredo geldi cenk ile beraber oynadılar cenk daha öne çıktı devre arası saıtldı yerine love-larin alındı en son love gönderildi yerine burak alındı güven var orasıda sürekli değişti yani.

Kanatlara gelicek olursak olcay-töre-Quaresma-Kerim vardı başta.ilk sene de

sonra kerim-olcay gitti yerine babel geldi.

Daha sonra lens geldi.

Babel gitti Quaresma belirsiz tek kanat Lens kaldı.

Kaleye bakıcak olursak boyko-tolga idi.

Sonra boyko kiralandı fabri geldi fabri-tolga oldu.

Fabri sezon başı satıldı en son karius-tolga idi.

Tolga kadro dışı kaldı şimdi karius-utku.

Ön liberoda 1 sene önce atiba-oğuzhan var iken

Şimdi Medel-Dorukhan oynuyor.

Yazarken yoruldum takımda değişmeyen yer kalmadı yani her sene fener 1 kere kadroyu dağıtmış çok değil bizim her sene dağıtılıyor.
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 18:56:43 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mrred

Biz ikide bir kadro değişiyor diye yönetime kızıyoruz fakat şöyle bir durum var,
Borç var ve oyuncu da gitmek istiyor. Bu durumda sen ne yapsan oyuncuyu tutman zaten mantıksız ve işlevsiz o bakımdan yönetim doğruyu yaptı fakat yönetim yanlışı şurada başlıyor, Marcelo gidince Pepeyi almak çok yanlış Vidaya 3 milyon euro vermek çok yanlış. Marcelo gidince muadilini alcaksın ki oyun planında devamlılık olsun. Mesela yeni aldıkları isimat bence gayet iyi oyuncu.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Hepsi değişti işte bi anda gitti diyorum bende.

Şampiyon olduğumuz ilk sene stoper tandeminde rhodolfo-ersan vardı devre arası marcelo geldi 5 ay ordan oynadı.Marcelo alexis oldu bi ara marcelo-tosic oldu.Sonra pepe geldi pepe-tosic oldu tosic devre arası vida geldi tosic gitti pepe-vida oldu sonra pepe satıldı 1 sene durdu şimdi en son mirin-vida oldu stoper hattı sürekli değişti.

10 numara bölgesinde ilk sosa vardı sosa gitti talisca geldi talisca gitti ljajic geldi orası da sürekli değişti.

Santrafor gomez vardı 1 sene durdu gitti yerine abobakar geldi 1 sene durdu gitti yerine negredo geldi cenk ile beraber oynadılar cenk daha öne çıktı devre arası saıtldı yerine love-larin alındı en son love gönderildi yerine burak alındı güven var orasıda sürekli değişti yani.

Kanatlara gelicek olursak olcay-töre-Quaresma-Kerim vardı başta.ilk sene de

sonra kerim-olcay gitti yerine babel geldi.

Daha sonra lens geldi.

Babel gitti Quaresma belirsiz tek kanat Lens kaldı.

Kaleye bakıcak olursak boyko-tolga idi.

Sonra boyko kiralandı fabri geldi fabri-tolga oldu.

Fabri sezon başı satıldı en son karius-tolga idi.

Tolga kadro dışı kaldı şimdi karius-utku.

Ön liberoda 1 sene önce atiba-oğuzhan var iken

Şimdi Medel-Dorukhan oynuyor.

Yazarken yoruldum takımda değişmeyen yer kalmadı yani.
Marcelo iki şampiyonluğumuzda da vardı oğuzhan atiba iki şampiyonlukta da vardı.
Şunu anlatmaya çalışıyorum, Şampiyon olduğumuz senelerdeki oyuncuların birbirleriyle olan pas bağlantılarına baktım oğuzhan-atiba , oğuzhan-olcay, oğuzhan-sosa
bak hep oğuzhan dedim gördün mü ? Oğuzhan kesişim kümesi burdan çıkan sonuç şu beğenin ya da beğenmeyin bu takımın beyni oğuzhandı fakat son 2 senedir beyin oğuzhan değil ve sonuç ortada.
Pas temposu ve isabeti düştükçe hoca çözümü başka bir oyun oynamakta gördü ve takımı enine genişletti fakat bunun çok büyük handikapları var. Mesela takım geniş alanda yakalanıyor ya da takım tam olarak hücumdan savunmaya ya da savunmadan hücuma geçemiyor yada sahayı tam kaplayamıyor. Öyle olunca da takımın boyu uzuyor ve daha çok yoruluyoruz. Hocaya burada seçtiği oyundan dolayı kızmıyorum şundan dolayı kızıyorum bu oyun geçen sene ligde işlemedi artık başka bir şey dene. Ya pas oyununu geliştir ya da ben bunu yapamıyorum diyip istifa et. Bizim pas oyunu dediğimiz aslında futbolun artık temel prensibi gibi bir şey oldu. Rakip sahada paslaşma hızın ne kadar fazlaysa pozisyona girmen o kadar kolaylaşıyor
[ Son Düzenleme: 26 Ocak 2019, 19:13:56 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Oğuzhanın kaderi Selçuk İnanla çok benzeşiyor. Selçuk bir dönemin akışını değiştiren adamdı şu an kimse yüzüne bakmıyor.
The great gig in the sky

Çevrimiçi Necmi

Adamlar kagit imzaliyor alacagimiz yoktur diye lisans icin nasil gidecek fifaya sonra

imzalamasınlar madem bu kadar sorun maaş alamadıkları için oynamıyorlar peki neden imzalıyorlar
sürekli farazi konulardan bahsediyorsun dediklerin miş mış
ben somut olandan bahsediyorum maaş alamadıkları için oynamayacak kadar ileri gidiyorlarsa neden
baş vurmuyorlar ellerinde imkan var sıkıştırsınlar yönetimi kötü oynayarak kendi kaliteni düşüreceğine at yönetimi ateşe
yönetime sallamaya devam maaşlar ödenmiyor tabi Beşiktaş muhasebesini siz yönetiyorsunuz ya
pepenin de maaşı ödenmiyordu 100 bin euro alacağı varmış ama sorarsan maaşlar ödenmediği için
kötü performans gösteriyorlar deriz.
siz sürekli farklı bahaneler üreterek beni değil iki yıldır kendinizi kandırıyorsunuz. ortadaki sorun net belli
takımı orta sahasız bırak maçta puan kaybı yaşansın ama soran olursa maaşlar ödenmiyor deriz
maaşlar ödenmediği içinmi 36 orta açılıyor parasını alamadığı içinmi quaresma tekmeyi basıyor.
elindeki liberoyu stopere gönderip yerine forvet alıyorsun sahaya puan kaybı gelince maaşlar ödenmiyor ondan deriz
hocanın orta sahayı boşaltarak kaçıncı kaybettiği puan bu
sürekli mazeret uydurma sürekli gerçek sorunların üstünü örtme çabası ama bunu yaparak birşey düzelmiyor her sene daha
kötüye gidiyor.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

öyle olmaz bana nasıl yapacağını söylemen lazım.Neyi değiştirecek misal ?

Aynı oyuncularla bana nasıl yapıcak parasını almayan oyuncular yaşlı ve yetersiz bi gözü gitmekten olan oyuncularla nasıl 2.ci yapacağını net söyle.

Mevcut kadro bu.
Bu parasını alamıyor olayı iyi tuttu. Yukarıda Necmi abi güzel bir açıklama yapmış ödenmeyen ücretler hakkında. Bırakalım bu bahaneyi bence. Hoca takımdan verim alamıyor işte. Hocayı temize çıkaracam diye bütün takımı gömdün kepçeyle. Takımına defalarca hainlik edip ertesi maç ilk 11'e yazılıp tekrar aynı haltı yiyince sırtını sıvazlayıp kenara almıyacak hoca. Takıma her fırsatta ihanet edenin sırtını sıvazlayan hoca da olsa benim için aynı katagoridedir.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Akil Emre

Bu parasını alamıyor olayı iyi tuttu. Yukarıda Necmi abi güzel bir açıklama yapmış ödenmeyen ücretler hakkında. Bırakalım bu bahaneyi bence. Hoca takımdan verim alamıyor işte. Hocayı temize çıkaracam diye bütün takımı gömdün kepçeyle. Takımına defalarca hainlik edip ertesi maç ilk 11'e yazılıp tekrar aynı haltı yiyince sırtını sıvazlayıp kenara almıyacak hoca. Takıma her fırsatta ihanet edenin sırtını sıvazlayan hoca da olsa benim için aynı katagoridedir.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Artı olarak Necip ve pektemek sevdası yeter, rastgele paf takımdan iki kişiyi oynatsın bundan kötü olma şansımız yoktur. Yeter ya bunaltılar beni salında gitsinler takımdan bu iki arkadaş. Yanlarına tolga, töre, tolgay, ozi yide alsınlar, yeni bir yapılanmaya geçelim artık.

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneşe çok istediği Burak Yılmazın alınmasıyla belki bir şeyler değişmiştir Hoca daha motivedir düşüncesiyle şampiyonluğa inancımı dile getirmiştim. Lakin daha 19. haftada şampiyonluğa inanmayan insanlar sürüsü (hoca,futbolcular, yönetim) pes ettiler.Evet kabul edelim yeni stadyum hepimiz de bu sefer farklı olacak havası yarattı ancak bunun sunni bir şey olduğu gün geçtikçe kabak gibi ortaya çıktı. Bizim genlerimizde zirvede uzun süre kalmak gibi birşey yok 1 sene başarılı olsak 3 sene veya 5 sene olamayacağımız gerçeği değişmiyor. Bu Yıldırım Demirören zamanında da böyleydi Fikret Orman zamanında da böyle eminim bir başkası da gelse birşey değişmeyecek. Bakın sürekli şampiyonluk demiyorum ama istikrarlı bir futbol diyorum bu sezon öncesi transfer kısıtlamasıyla karşı karşıya değilken şu an içinde bulunduğumuz kalite çaresizliğine aynı durumda olsalar ne Galatasaray ne de Fenrbahçe yakalanmazdı. Gerçekten insanın inanası gelmiyor insan nasıl olurda bu kadar kısa sürede ayağına bu kadar seri sıkar? Bizim hiçbir düşmana ihtiyacımız yok!

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

:busted_cop:
Maas istiyordu

:lol: :lol: Evet ya bi ara o kadar yukarıdaydı özgüveni. Milletin başkanı cebinden para yağdırır sponsor olur para aktarır, bizim başkan maaş peşindeydi.

Çevrimdışı Orhan_

Senin takımın 2 sene boyunca orta sahayı boş verecek. Hatta bazı maçlar 5'e 0 gibi trajikomik görüntüler sunacak ama sen hala kadro kötü, sağ bek, forvet yazacaksın. He kardeşim he.. Aynen öyle... Boşuna konuşuluyor artık. Zamanında çok söyledik Şenol Güneş arkasında enkaz bırakacak diye. Sadece futbolcu değil, taraftar enkazı bile bırakacak galiba. Yönetimin suçu çok daha fazla bu konuda!. Kendi ayaklarına sıkıyorlar.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

q7 acaba hayatinda hic arka direge kosu yapmismidir.

Çevrimdışı Librarius

:lol: :lol: Evet ya bi ara o kadar yukarıdaydı özgüveni. Milletin başkanı cebinden para yağdırır sponsor olur para aktarır, bizim başkan maaş peşindeydi.

Zaten gecen yaz bitirdi bizi. Maas sevdası, mikanosta tatil keyfi, transfer isteyen taraftara "herkes isini yapsın" postası, ANC'yi tasviye etmesi, "Fatih hocam hakli, fikstürü birlikte hazırlıyoruz TFF'yle" ve "Yusuf abiyi seviyoruz" aciklamalari, sonu gelmeyen "paramız yok, küçüleceğiz" söylemleri derken camianın modunu sıfıra düşürdüler. Simdide Quaresma gibi takıma ve kulübe ihanet eden herife kalması icin yalvarıyorlar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Maas verecek olsak kendisini calistiracagimizi neden dusunuyor onu anlamiyorum

Çevrimdışı kyiv

q7 acaba hayatinda hic arka direge kosu yapmismidir.

Hayatında arka direğe koşu yapmayan adamı oynatan Beşiktaş hayatında 4. senesinde 5 maç üst üste kazanamayan Hoca.

Al birini vur ötekine...

Bak sen 2 maç üst üste kazanamıyorsun elalem santraforsuz senin yenmeyi beceremediğini takır takır yenip geliyor. Adamlar bırakmıyor! Sen

anında salıyorsun.Şu geberik Galatasaray şampiyon olacak ya...Fikret Orman Şenol Güneş ve futbolcular...Alayınıza helal olsun!

Hocanın triplerinden de konuşmalarından da artık tiksinti geldi. Beceremiyorsun kardeşim takımı hazırlayamıyorsun. Erzurumu yenmek için hiçbir

transfere ihtiyaç yok. Sadece inanç yeter! Biz onu transfer edemedik.

İstifa da bir hizmettir!!!

Çevrimdışı Librarius

saka maka Senol Gunes'in Fatih Terim'den iyi bir hoca oldugunu düşünüyordum. Meger benimkisi romantizmden ibaretmiş. Malesef, Terim Senol Gunes gibi 10 hocayi cebinden cikarir. Bugun aldıkları galibiyet bile bunu gösteriyor. Bal var diyoruz ama bal cesur insanların yanında olur.

Çevrimdışı Librarius

Maas verecek olsak kendisini calistiracagimizi neden dusunuyor onu anlamiyorum

Su kulubu sahibi olsam, Fikret Orman CEO olsa bugun isine son verirdim.

Çevrimdışı Savaş

Biz burada kendimizi yiyelim topçular 2 gun izin yapsınlar. Neden? Cok mu yoruldular? Ne yaptilar da 2 gun izin yapiyor bu adamlar ya?

Bir tanesinin umrunda mi acaba su durum?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Kadro cok kotu. Kadro degissin. Bizim ligimiz Avrupa'nin en kaliteli liglerinden birisi. Bu ligde sampiyon olabilmemiz icin Messi, Ronaldo, Sallah, Suarez lazim. Erzurumsporu baska turlu yenemeyiz.

Verin Senol hocanin eline bu yildizlari, siz bu adamlarada 2 ay sonra cop, isi bitmis dememzseniz ben birsey bilmiyorum.