Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3752545 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bahsettigin sekilde de dusundum Necmi abi, ama bence dogru yol Turk futbolunun kendi icinde kuculerek bir cozum bulmasi.

15/16 sezonunda Besiktas'i kimse tuttamaz artik, cok iyi gidiyoruz diye seviniyordum. Bundan sonra uzerine koyarak gidicez diyordum ama fabrika ayarlarina geri donduk mylife'in deyimiyle.

Dovizinde yukselmesiyle isimiz cok zorlasti. Bahsettigin kaliteli oyunculari almak resmen kumar suanda. Hani bilsek su oyuncu tutacak, Besiktas'in isine yarayacak alalim. Ama hic beli olmuyor ne cikacagi.

Turk futbolunun avrupa ile boy olcusecek hali kalmadi. 2-3 sene boyunca tek amac Lig sampiyonlugu olmali. Bunu da yerli oyuncu agirlikli yapmak zorundayiz.

Rakiplerimiz de ayni bizim gibi zor durumda ve onlarda yuksek maasli oyuncularini elden cikaracaklar.

Yani Turk ligi kendi icinde zaten kuculecek bu borclar altinda.

Toparlanmanin tek yolunu oyuncu yetistirmekte goruyorum, baska turlu bu futbol endustrisinde ayakta duramayiz bu "kur" farki ile.

belki batmayız ama küme düşer orda kesin batarız.
hala kavranamayan birşey var küçülerek borç ödenmez
o nedenle küçülerek borçları eritemezsin borç eritmenin yolu büyümekten geçer
bu ticaretin kuralıdır.
boğulacaksan gidip okyonusda boğul dizini geçmeyen suda değil
500 M borcumuz vardı ama 100 M gelirimiz vardı borç gelirin 5 katıydı ödenemiyordu iflas etmişdik
birde gelirler ipotekliydi
şimdi 2 küsur borcumuz var ama 1 M de gelirimiz var borç gelirin iki katının biraz fazlası
hangisini tercih edersin borcu gelirinin iki katı olan kulüp batık değildir. doğru bir politikayla kolayca çevrilir
küçülmek borcu küçültmez sadece geliri küçültür. seni oyuncu maaşlarından elde edeceğin 10-15 M euro tasaruf kurtarmaz
bu kaliteni düşürüp rekabet şansını düşürür. buda batış demektir sanki küçülünce bu sponsorlar kalacak elinde
yada avrupadan ligden bu gelirleri elde edebileceksin ama borçlar aynen duracak ve ödenemez duruma gelecek bunun adı iflasdır.
sorun yüksek maaş vermek değil bunu hak edene vermek.

Çevrimdışı mylife1903

belki batmayız ama küme düşer orda kesin batarız.
hala kavranamayan birşey var küçülerek borç ödenmez
o nedenle küçülerek borçları eritemezsin borç eritmenin yolu büyümekten geçer
bu ticaretin kuralıdır.
boğulacaksan gidip okyonusda boğul dizini geçmeyen suda değil
500 M borcumuz vardı ama 100 M gelirimiz vardı borç gelirin 5 katıydı ödenemiyordu iflas etmişdik
birde gelirler ipotekliydi
şimdi 2 küsur borcumuz var ama 1 M de gelirimiz var borç gelirin iki katının biraz fazlası
hangisini tercih edersin borcu gelirinin iki katı olan kulüp batık değildir. doğru bir politikayla kolayca çevrilir
küçülmek borcu küçültmez sadece geliri küçültür. seni oyuncu maaşlarından elde edeceğin 10-15 M euro tasaruf kurtarmaz
bu kaliteni düşürüp rekabet şansını düşürür. buda batış demektir sanki küçülünce bu sponsorlar kalacak elinde
yada avrupadan ligden bu gelirleri elde edebileceksin ama borçlar aynen duracak ve ödenemez duruma gelecek bunun adı iflasdır.
sorun yüksek maaş vermek değil bunu hak edene vermek.
1 milyar tele surdurulebilir bir gelir degil
10 sene ustuste 1 milyarin o gunku kurla dolar ya da yuro karsiligi butce verilip o butce tutturulsun dedigin dogru olur.
Musluktan akiyorken kovayi koyacaksin
Fikret orman iki sampiyonluk sonrasi resmen dagildi elde olan parayi da carcur etti
O paralarla manevra yapmadan borcu odeseydi bu halde olmazdi kulup
Bizim neyimize pepe vida oynatmak adamlarin maliyetine takim kuruluyor.
Paralar nerde diye soruluyor baskan da ben calmadim para diye kendini anlatmaya calisirken iyice dagiliyor, paralar nerde belki guzel bir tepkiydi silkeledi yonetimi ama dis mihraklar tarafindan hirsiz yonetim algisi olusturuldu.
Bunlar hirsizlik yapmamistir besiktasli olduklarindan da suphelendiklerim var ama serreffsiz degillerdir komisyon falan almislarsa da onlar da ispat edilebilecek hadiseler degil amma velakin parayi sacma sapan harcadiklari kulubu tefecilere oyuncak ettikleri gercektir
Paralar nerde mitrovic negredo lens larin medel love pepe vida gibi gereksiz yerlere harcandi iste butun para. Pektoyu besliyor bu kulup hala.
Paralar yanlis kullanildi en hafif tabirlen.

Basari varken ben ben diye dolasan baskan basarisizlikta biz demeye basladi, liderlik dersi versen seminar webinar falan bunu yapmayin diye lafa baslarsin

Baba parasiylan kendilerine sanayici fabrikator dedirten adamlar bunlar sonra taraftara posta koyuyorlar babasindan harclik alan beni elestiriyir, diye
Ben harclik almiyom mesela lafi koyam mi?

Guclu yonetim toplamasi lazim dedim senelerce artik guclu kelli felli gobekli parali is bilen adamlarin fikret ormanin yonetimine girmeyeceginj dusunuyorum. 2 milyon lira paradan vazgectim ben falan diye anlatiyir yonetici 400bin dolardan az para okadar para baglayamiyorsan yonetici olup reklamini yapma.

500milyon ustu bir para fukturink edilmis kabaca 100milyon dolar olsa yuzde 30la oldugu soyleniyir valla iyi para ben verem 100milyon 130 odesinler geri.
Kulube ulasabilen kongre uyeleri dilekce verip firma firma arastirmali bu 500 paranin akibetini

Ben tefeci pardon fuktirinkci olsam boyle yagli musteriye guzel sakal atarim. Mesela 100milyon tlne karsilik 70 milyon tl pesin verecem muhasebecisine kadar yolunu yaparim o kaynak yaratiminin.

Bunlar herkesi salak saniyor, yedi yetimin hakkiymis bilmemne hepsi bos laf

Suleyman sebadan gelsin kapak

Yolunu mu kaybetti fikret orman nedir ben bilmem
Seffaflik kurumsallik falan diyordu vizyon mizyon gelinen nokta rezilliktir
Kulup batmistir, bu sivil toplum kurulusu degil de baska bir sirket olaydi coktan kayyum kaymisti bize

Yonetim kurulu olarak 100milyon dolar cikarip koyamiyorsaniz koyacaklara yol acin kardesim, yonetici finansmaninin onemini anlattik 50 sefer.

Anc gibi adamlari kusturup kacirip ahmet kavalciya donduk gene adam abdurayimin cakmasi gibi bisi
Ezik diyen yonetici duruyor torunoglu gidiyor. Torunoglu basarili oldugundan ya da tanri oarcacigi oldugundan degil ezik diyen yonetici yerin dibinde oldugundan
Umut diye bir olay var kulupte, taraftara ana avrat kufur etmis montaj mi bilmem beni de ilgilendirmez sahibini ve edileni kisisel baglar beni sorumlu oldugu sitat ilgilendiriyir sorumlu degil de cok sorunlu bir yonetici bu. Adamin yonetime girisi bile saibeli. Voleybolcuymus bunlar sonradan basimiza is acilmadan irdelenmelidir. Yalan dilekce ileri adamin kidem kazandigi soyleniyor ve bu insanlardan aciklama gelmiyor.
Metin albayrak hadisesi var, larin gol atinca ben aldim diye dolasan sozcu bu ama takim kesilip bicilirlen cikip iki kelime edemedi zaten iki kelimeyi de bir araya getiremiyir

Gecen patlayan otopark isi kulubun kabile devleti gibi yonetildigini gosteriyordu zaten.

Çevrimdışı mylife1903

Bahsettigin sekilde de dusundum Necmi abi, ama bence dogru yol Turk futbolunun kendi icinde kuculerek bir cozum bulmasi.

15/16 sezonunda Besiktas'i kimse tuttamaz artik, cok iyi gidiyoruz diye seviniyordum. Bundan sonra uzerine koyarak gidicez diyordum ama fabrika ayarlarina geri donduk mylife'in deyimiyle.

Dovizinde yukselmesiyle isimiz cok zorlasti. Bahsettigin kaliteli oyunculari almak resmen kumar suanda. Hani bilsek su oyuncu tutacak, Besiktas'in isine yarayacak alalim. Ama hic beli olmuyor ne cikacagi.

Turk futbolunun avrupa ile boy olcusecek hali kalmadi. 2-3 sene boyunca tek amac Lig sampiyonlugu olmali. Bunu da yerli oyuncu agirlikli yapmak zorundayiz.

Rakiplerimiz de ayni bizim gibi zor durumda ve onlarda yuksek maasli oyuncularini elden cikaracaklar.

Yani Turk ligi kendi icinde zaten kuculecek bu borclar altinda.

Toparlanmanin tek yolunu oyuncu yetistirmekte goruyorum, baska turlu bu futbol endustrisinde ayakta duramayiz bu "kur" farki ile.
Kiralik topculari at bizim takimdan 50 milyonluk takimiz kadro disilari da cikartsak 40milyonu zor bulursun ona da sebep vida yani

Gelinen seviye sudur
Yakin ulkelerden ornek vermek gerekirse

Rusyada takimlarin yarisinin piyasa degeri bizden fazla
Cska zenit gibi takimlar 150 milyon bazinda bunlari takip eden loko sipartak kirasnadar 100
Ukraynada kayda degerlerden sahtar 100u gecerken dinamo 100e yaklasiyir

Bu ligler rakip degil zaten bize gecmisler farki da acacaklar

Yunan ligi ve bulgar ligi daha yakin bize bulgarlarin ligde 50 milyonluk bir takim varken kalanlar 7-8 seviyesi
Bize benzeyen yunan liginde ise
3 takim 50-60bandinda kalanlar 15-10

Bizim seviyemiz buralar iste. Kimsenin tanidigi bildigi izledigi falan da yok bu ligi

Bi turk maksimalizmi basladi son zamanlarda orasi bizim vilayetimiz bilmem ne kucucuk ulke haritada kimsenin ilgilendigi falan da yok ama bakinca vay vay dunyayi biz kesfettik

2-3 sene sonra daha da kotu olacak
Oyuncu yetismiyir zaten
Gurbetci oyuncular da ulkeyi secmemeye baslayacak
Yayin geliri de dusecek
Birclar buyuyecek

Kotu yoneticilerin kotu liderlerin islerinin sonu budur

Al al devri bitti sat sat basladi. Sen hem al hem sat ama alirken kazan sen almayi beceremeyip satmaya baslarsan sonun boyle olur.
Agaca cikmasi da kolaydir da inmesi zordur, dusersen baska tabi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Faktoring yorumlarını ben de okudum baya inandırıcı geldi bana. Üstelik kap bildiriminde yazanla da tutuyor. Benim anlamadığım bu kadar iyiyken bikaç transferle mi bu hale düştük? Ne oldu da en iyi durumdan en kötüye evrildik? Olay transfere saçılan para olsa fb gs çok daha kötü olurdu. Bizde farklı bi durum var gibi

Çevrimdışı mylife1903

Faktoring yorumlarını ben de okudum baya inandırıcı geldi bana. Üstelik kap bildiriminde yazanla da tutuyor. Benim anlamadığım bu kadar iyiyken bikaç transferle mi bu hale düştük? Ne oldu da en iyi durumdan en kötüye evrildik? Olay transfere saçılan para olsa fb gs çok daha kötü olurdu. Bizde farklı bi durum var gibi
Durum kotu degil yahu
Kombineler borc gozukuyor icerideki maclar bitince birc azalacah

Su surda dursun sonra algi yapiyorsun derler

Ustune cl koy cl koy sitaad koy sonra paralar nerde diye sor

Çevrimdışı ekrembaser

İşin kötüsü paranın başında Ahmet Nur çebi Başkan vardı şu sıralar kurtarıcı gözüyle baktığımız. Nereden baksak tutarsızlık herşey elimizde kalıyor. Batacağız galiba.

Çevrimdışı mylife1903

kulübü düpedüz tefecilerin eline düsürmüs hakkim varsa Fikret beye helal etmiyorum bu kadar kötü yönetilemez ts bile bankadan kredi bulabilmis biz tefeciye gitmisiz böyle birsey imkansiz yahu :akuma:
Her gelirin temlikli abi nasi kiredi bulacan
Tefecilik olursun tabi fahise bedel odersin
Pos terminal gelirleri bile temlikli
Bankaya kisisel kefalet verse fikret orman banka 10 milyon kiredi vermez ona
Anc gibi 3 tane adam olsa mesela 100milyon alirsin

Çevrimdışı mylife1903

İşin kötüsü paranın başında Ahmet Nur çebi Başkan vardı şu sıralar kurtarıcı gözüyle baktığımız. Nereden baksak tutarsızlık herşey elimizde kalıyor. Batacağız galiba.
Yok oyle bisi cikar onu aklindan batacagiz ne demek
Battik diyecen

Çevrimdışı mylife1903

Yillardan 2012 maarti yakinda 7 sene olacak
Neden sorgulanmiyor fikret ormanin soyledikleri

Efsane efsane seffaflik kurumsallik falan vizyon fuzyon

Bir sonraki levele gecisi fikret ormanin kendini hakki yeten ve suleyman sebanin ustune koymasiyla olur, iki ayyas der gecer yep yeni bir seviye

Çevrimdışı ekrembaser

Yillardan 2012 maarti yakinda 7 sene olacak
Neden sorgulanmiyor fikret ormanin soyledikleri

Efsane efsane seffaflik kurumsallik falan vizyon fuzyon

Bir sonraki levele gecisi fikret ormanin kendini hakki yeten ve suleyman sebanin ustune koymasiyla olur, iki ayyas der gecer yep yeni bir seviye

Niye sorgulanmasın abi elimizden geldiğince sorgulamaya çalışıyoruz. Çok pis battık dediğin gibi bundan sonra gelecek olan da hesap sormaya gelir bu devran böyle dönüp gider

Çevrimdışı mylife1903

Durust olacagiz, dogrulari soyleyecegiz diye konusan baskan sonra KAP aciklamasi yapiyor beyaz yalanlar falan.
Bankaci olsan kiredi verir misin?

Çevrimdışı mylife1903

Durust olacagiz, dogrulari soyleyecegiz diye konusan baskan sonra KAP aciklamasi yapiyor beyaz yalanlar falan.
Yapistaram gelisine de algi olmasin

"Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Fikret Orman yapımı devam etmekte olan Vodafone Arena Stadı'nın yapımıyla ilgili olarak zaman zaman stadyum inşaatının bitirilmesine yönelik hedef tarihleri içeren ve aynı zamanda çalışanları motivasyon amaçlı bazı beyanlarda bulunmaktadır.

Sayın Fikret Orman'ın Lig TV yayınında verdiği röportaj esnasında sarfetmiş olduğu "Taraftarıma biraz beyaz yalan söyledim" sözlerindeki beyaz yalan ifadesinin bu bağlamda değerlendirilmesi gerektiği açık olup, bu beyan kamuoyunu, taraftarlarımızı ve yatırımcılarımızı yanıltma amacı taşımamaktadır. Vodafone Arena Stadyumu inşaatı halen sürmekte olup, inşaatın tamamlanması ve stadyumun hizmete girmesi için tüm imkanlar seferber edilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Cay koyam mi

Çevrimdışı ekrembaser

Abi ne kredisi ya artık yeter. Kredi falan almasınlar alamasınlar. İşin kötüsü bu kadar gelire rağmen niye bu haldeyiz açıklamasını yapamıyor adamlar sonra bunu da kredi ödedik bahanesine bağlamasınlar

Çevrimdışı mylife1903

Niye sorgulanmasın abi elimizden geldiğince sorgulamaya çalışıyoruz. Çok pis battık dediğin gibi bundan sonra gelecek olan da hesap sormaya gelir bu devran böyle dönüp gider
Dur hele dur
Daha kaos baslamadi
Bu yonetim kendi kurtarmak icin telasla daha vahim hamleler yapacak yetersizlikte
Insallah yonetim kurulunu duzgun secer fikret orman
Yoksa tunelin ucu bomboh biyere cikacah

Çevrimdışı mylife1903

Abi ne kredisi ya artık yeter. Kredi falan almasınlar alamasınlar. İşin kötüsü bu kadar gelire rağmen niye bu haldeyiz açıklamasını yapamıyor adamlar sonra bunu da kredi ödedik bahanesine bağlamasınlar
Kombine gelirini borc yazdilar ondan yoksa borc dusuk

Çevrimdışı ekrembaser

Dur hele dur
Daha kaos baslamadi
Bu yonetim kendi kurtarmak icin telasla daha vahim hamleler yapacak yetersizlikte
Insallah yonetim kurulunu duzgun secer fikret orman
Yoksa tunelin ucu bomboh biyere cikacah

Abi geçen biriyle konuştum. Finansal yönden bizi rahatlatacağını düşündüğümüz serdal adalı kuruş vermiyormuş iyi yönetim oluşturması da bir işe yaramaz bence biz de kimse para vermez bir kişi verdi bugüne kadar o da senet alıp gitti

Çevrimdışı ekrembaser

Arkadaşlar yarın maça kesin giderim diyen birisi özelden iletişime geçebilir

Çevrimdışı Akil Emre

Abi geçen biriyle konuştum. Finansal yönden bizi rahatlatacağını düşündüğümüz serdal adalı kuruş vermiyormuş iyi yönetim oluşturması da bir işe yaramaz bence biz de kimse para vermez bir kişi verdi bugüne kadar o da senet alıp gitti
Valla ben de Serdal adalının yerinde olsam vermem, yanıma bakarım metin , ahmet, hakan özköse falan , daha detaylı açıklamak isterdim ama kesin ceza yerim Necmi abiye selamlar
Şaka bi yana bu faktoring borç işleri nedir yahu bi anda karabasan gibi , juventus olacaz derken Veronaya dönecez

Çevrimdışı ekrembaser

Valla ben de Serdal adalının yerinde olsam vermem, yanıma bakarım metin , ahmet, hakan özköse falan , daha detaylı açıklamak isterdim ama kesin ceza yerim Necmi abiye selamlar
Şaka bi yana bu faktoring borç işleri nedir yahu bi anda karabasan gibi , juventus olacaz derken Veronaya dönecez

Benim orada demek istediğim şey yönetimde kim olursa olsun karşılıksız para vermeyeceği hususu bugüne kadar yönetenler Beşiktaş’a karşılıksız hiçbir şey vermedi bugünden sonra kim gelirse gelsin yine vermeyecek. Yönetim kurulu tamamen değişse dahi bu devran böyle sürüp gidecek

Çevrimdışı mylife1903

Benim orada demek istediğim şey yönetimde kim olursa olsun karşılıksız para vermeyeceği hususu bugüne kadar yönetenler Beşiktaş’a karşılıksız hiçbir şey vermedi bugünden sonra kim gelirse gelsin yine vermeyecek. Yönetim kurulu tamamen değişse dahi bu devran böyle sürüp gidecek
Karsiliksiz vermesin zaten
500 sefer yazdim yonetim finansmaninin onemini
100 milyon dolar versin 100milyon dolar alsin
30 milyon dolar faiz odemezsin tefeciye
Herkes yd degil. Herifin parasi pul oldu tek kelime etmedi adam.
Serdal adalinin da iceride alacagi vardi 10milykn dolar falan
Simdi bilancolarda bakmak lazim o parada azalma var mi?
Zurnanin zoooort diye osurdugu yer olur o miktarda azalma varsa.

500 milyon tefeciye borc yahu
Bakkal ahmet amca bile borc alsa onpara gelince yazar
500 milyon borc aldim
100milyon birikmis kiram vardi odedim
200 milyon ureticilere bircum vardi odedim
50 milyon calisanlarin maasini odedim elektrik yol su vs
150 milyon da ureticiye on odeme yaptim ucuza mal alam da sattikca borcumu oderim

Bu yonetim de bu da yok
Paralar nerde diye sorsan garip garip cevaplar aliyorsun
Yonetim gideri diye 25 milyon basip geciyor adam
Diger giderler

Ulan ne yonetimmis arkadas, ne gideriniz var. havyarlansampanya falan mi yapiyonuz toplantilwrda
Beyfendiler sanki ali koc sabanci falan ozel ucaklardalar hep
Lan ikeanin sahibi ekonomi ucuyor finlandiya norvec baskanlari tarifeli ucuyor herifler bizim ulkeyi komple alir istese

Imam hapsiriraa cemaat aids olur

Çevrimdışı ekrembaser

Karsiliksiz vermesin zaten
500 sefer yazdim yonetim finansmaninin onemini
100 milyon dolar versin 100milyon dolar alsin
30 milyon dolar faiz odemezsin tefeciye
Herkes yd degil. Herifin parasi pul oldu tek kelime etmedi adam.
Serdal adalinin da iceride alacagi vardi 10milykn dolar falan
Simdi bilancolarda bakmak lazim o parada azalma var mi?
Zurnanin zoooort diye osurdugu yer olur o miktarda azalma varsa.

500 milyon tefeciye borc yahu
Bakkal ahmet amca bile borc alsa onpara gelince yazar
500 milyon borc aldim
100milyon birikmis kiram vardi odedim
200 milyon ureticilere bircum vardi odedim
50 milyon calisanlarin maasini odedim elektrik yol su vs
150 milyon da ureticiye on odeme yaptim ucuza mal alam da sattikca borcumu oderim

Bu yonetim de bu da yok
Paralar nerde diye sorsan garip garip cevaplar aliyorsun
Yonetim gideri diye 25 milyon basip geciyor adam
Diger giderler

Ulan ne yonetimmis arkadas, ne gideriniz var. havyarlansampanya falan mi yapiyonuz toplantilwrda
Beyfendiler sanki ali koc sabanci falan ozel ucaklardalar hep
Lan ikeanin sahibi ekonomi ucuyor finlandiya norvec baskanlari tarifeli ucuyor herifler bizim ulkeyi komple alir istese

Imam hapsiriraa cemaat aids olur

İyide abi koçun oluşturduğu yönetim 50 milyon dolar hibe etti biz de böyle bir durum söz konusu olmaz. Romantiklik oldu mu bizden romantiği yok karşılıksız severiz diye icraata geldi mi kimse ortada yok
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2019, 11:44:56 ekrembaser ]

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Her gelirin temlikli abi nasi kiredi bulacan
Tefecilik olursun tabi fahise bedel odersin
Pos terminal gelirleri bile temlikli
Bankaya kisisel kefalet verse fikret orman banka 10 milyon kiredi vermez ona
Anc gibi 3 tane adam olsa mesela 100milyon alirsin

Aman abi temlik konusna girmeyeydin iyiydi şimdi yeni bir temlik var mı yok mu tartışması başlayacak  :s20:

Çevrimdışı tuncaboylu

O tefeciler ne deniyorsa fuktorink midir nedir hazi yoneticilerin akrabasi abisi kuzeni cikmasin
Banka kredi borçlarını yapilandiriyoruz , yüksek faizli kredileri kapatıp uzun vadeli düşük oranda  faizli kredilere çeviriyoruz haberleri vardı yillarca. Şimdi bu faktoring falan muhabetleri nereden çıktı. Pek inanasim gelmedi açıkçası
kulübü düpedüz tefecilerin eline düsürmüs hakkim varsa Fikret beye helal etmiyorum bu kadar kötü yönetilemez ts bile bankadan kredi bulabilmis biz tefeciye gitmisiz böyle birsey imkansiz yahu :akuma:
Yine gereksiz bir infial başladı.

Faktoring demek, tefeci demek değildir. Bankaların bile faktoring şirketleri var:

www.tebfaktoring.com
www.yapikredifaktoring.com

Daha net karar verebilmek için faiz oranlarını incelemek gerekir.

Zira bankaların şu anda çektikleri kredi faizleri de insani değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tolga1903

Çevrimdışı mylife1903

Yine gereksiz bir infial başladı.

Faktoring demek, tefeci demek değildir. Bankaların bile faktoring şirketleri var:

www.tebfaktoring.com
www.yapikredifaktoring.com

Daha net karar verebilmek için faiz oranlarını incelemek gerekir.

Zira bankaların şu anda çektikleri kredi faizleri de insani değil.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bankalarinin neden faktorink sirketleri var?
Kirmizi baslikli kizla ninesi hikayesini hatirla, seni daha iyi fak edebilmek icin faktorink var iste
Daha az belgeye riskli ama yuksek kazancli faktorink yani
Fakfukfon