Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3751398 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

TRT de Şenol hocayı gömüyorlar. Rakibi uyarmadı diye

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onların mallığını şenol hoca niye uyarıyormuş :D

Mallık yapmasalardı :D Yenilsek bide hükmen kazansak şenol hoca bide bu açıklamayı yapsaydı iyice kudurtsaydı :D  :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

TRT de Şenol hocayı gömüyorlar. Rakibi uyarmadı diye

Geçsin karşı takımı da yönetsin. Bu ne saçmalıktır  :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Cuma günü maç kazanamıyoruz.  :bandit:
Akhisar bize ters geliyor. :bandit:
Ümit Öztürk bizi doğruyormuş. :bandit:

Hepsini üst üste koyduk  :bandit:

Çevrimiçi yaço58

şu ümit öztürk kadar gıcık bir hakem yoktur resmen bize sarı kart kovaladı lensin 2.goldeki faulune bu kadar çabuk sarı kart çıkaran adam geçiştirdi canere falan koşa koşa gitti verdi herifin tipi falan acaip uyuz niyetide belli

şu ümit öztürk kadar gıcık bir hakem yoktur resmen bize sarı kart kovaladı lensin 2.goldeki faulune bu kadar çabuk sarı kart çıkaran adam geçiştirdi canere falan koşa koşa gitti verdi herifin tipi falan acaip uyuz niyetide belli

gs'nin biriciği mhk'nin göz bebeği.

Çevrimdışı mrred

Herkes seviniyor kazandık sevinmek hakkımız fakat 18 maçtır takımda değişen hiçbir şey yok
1)Takım savunması berbat bunun nedeni takım sahaya iyi yerleşemiyor . Medel deli dana gibi koşuyor devamlı orta sahayı boşaltıyor adamların orta sahayı geçtiği her top gol ollurdu ama şanslıyız
2)Maç istatistiklerine bakılırsa adamlar 26 kez bizim sahamızda topla buluşmuş
3)Takım birlikte hareket etmiyor.
4)Günlük performanslara dayalı oyun var bir sistem yok kurgu yok
5)Caner savunmada gerçekten kara delik
6)Medel orta sahada  kara delik
7)Bunların hepsini çözecek bir sisteme oturtacak ise hoca
8)Oyuncu değişiklikleri çok yersiz ve geç
Sonuç olarak değişen hiçbir şey yok
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

- Dorukhan 'mükemmeldi'. Gole kadar takımın en iyisiydi. Gol sezonun en iyisiydi. Golden sonra da ikinci yarının en iyisiydi. Baştan sonra mükemmel oynadı. Ayaklarına, ruhuna, bulup da getirenin vizyonuna, emeklerine sağlık.

- Mirin'i beğendim. Çok sakin, eli ayağına dolaşmayan, ne yapacağını bilen bir adama benziyor.

- Vida'dan da memnunum kendi adıma. Topu oyuna sokma özelliği 10 üzerinden 0 değil de 3 olsaydı bile tadından yenmezdi ama buna da şükür... Müdahaleleri, sert basması, oyunu okuması bence çok iyi. Giderse, yerine o kalitede adam bulmak kolay olmaz.

- Burak pek bir varlık gösteremese de, oyun şablonunun pozitif anlamda değişmesine şimdiden katkı sağlamış gibi göründü. Koşuları, savunmayı zorlaması, pozisyonları okuması, kısacası 'oyunun içinde olması' beni rahatlattı. Taç çizgilerinden topladığımız Negredo'dan, koyduğun yerde duran, adım atacak hali olmayan Love'dan sonra ilaç gibi gelecek.

- Caner yine etkisizdi, 'n'olur sol bek alınsın' dedirtti, ama yine de 'takımın canına okuduğu' o önceki maçlara oranla 'biraz daha' toparlanmış göründü bana göre.

---

Onun ötesinde; takımın iştahı, geçen yarının ortalamasına göre bin kat daha yüksekti. Çok hata yaptık, çok pozisyon verdik, eksiklerimiz vardı, ama final maçı oynar gibi ciddiyetle, gayretle, hırsla oynadık. Ben umutlandım. Şimdilik şampiyonluk için olmasa da, keyif verecek bir takımın ortaya çıkma ihtimali adına umutlandım.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Burak konusunda bir şeyler yapılmalı.

Erzurum maçından önce Şenol Güneş'le el ele tribüne mi giderler, maç öncesinde sosyal medyadan 'geçmişte kazanma hırsım yüzünden öyle numaralar yaptım, ama içimde hep bir pişmanlık vardı, çocukluğumdan beri gönül verdiğim camiaya, Beşiktaşlılık duruşuna layık olabilmek için artık bambaşka bir Burak olacağım, yüzünüzü kara çıkarmayacağım' falan gibi bir açıklama mı yapar bilmiyorum ama, bir şeyler yapmalı...

17 maçın 17'sinde de bütün takım tribüne çağrılıp da Burak çağrılmazsa, huzursuzluk sadece Burak özelinde kalmaz.

Herkes seviniyor kazandık sevinmek hakkımız fakat 18 maçtır takımda değişen hiçbir şey yok
1)Takım savunması berbat bunun nedeni takım sahaya iyi yerleşemiyor . Medel deli dana gibi koşuyor devamlı orta sahayı boşaltıyor adamların orta sahayı geçtiği her top gol ollurdu ama şanslıyız
2)Maç istatistiklerine bakılırsa adamlar 26 kez bizim sahamızda topla buluşmuş
3)Takım birlikte hareket etmiyor.
4)Günlük performanslara dayalı oyun var bir sistem yok kurgu yok
5)Caner savunmada gerçekten kara delik
6)Medel orta sahada  kara delik
7)Bunların hepsini çözecek bir sisteme oturtacak ise hoca
8)Oyuncu değişiklikleri çok yersiz ve geç
Sonuç olarak değişen hiçbir şey yok

1-)Takım savunması için aynı oyuncularda ısrar etmen gerekir.Bizim stoperde pepe-necip-roco adriano sağ bek(Gökhan gönül sakatlanınca),Caner'in defansı orta da zaten sürekli böyle değişirsen/değişmek zorunda kalırsan savunmayı oturtamazsın.
2-)Nerede buluştukları önemli 26 kez bizim sahamızın neresinde ?
3-)Takım uyumu için bir kadro kurup ısrar etmek gerekiyor.
4-)Günlük performanslarla nasıl ligde en çok gol 3.cü takım konumundayız.Kaldı ki bunu santraforsuz yaptık ?
5-)Caner'de savunma diye bir şey yok.O Yüzden 16 maç adriano oynamalı.
6-)Medel'de de alan kapatma yok alıcısı varsa 5-6-8 € bakmadan satılmalı.
7-)Hoca'ya doğru oyuncuları verince oturtur.
8-)Buna katılıyorum bende.
Sonuç olarak değişen bir şeyler var bence benim gözlemim Quaresma'da bile değişiklik sezdim ben.Eksik yok mu var tabiki 1 sağ bek şart 1 sol kanat mutlaka şart.Atiba 16 maç oynamalı medel oynamamalı.

Çevrimdışı ozankarakoc

Ljajic'in pozisyonu penaltı değil miydi ya? Çocuk çalımını atmış, ceza sahasına girmiş, bomboş gidiyor, pıt plaseyi bırakacak gol olacak, neden durup dururken atsın kendini yere... Kamera açısından müdahale net olarak görünmedi ama çocuk hiçbir şey yokken öyle dengesini kaybedip düşmüş ya da kendini o kadar manasızca yere atmış olabilir mi? Burak olsa neyse de...  :eyes

Çevrimdışı ozankarakoc

Larin'in hiç ettiği pozisyonun hazırlanışı mükemmeldi. İlk devrede bir tane öyle gol hatırlamıyorum. 2015-2016'yı hatırlattı. Quaresma'nın, ceza sahasında, öyle bir pozisyonda, gaza gelip gelişine abanmayıp çok sakince içeri çıkarması bile, bir şeylerin değiştiğini/değişebileceğini gösteriyordu bence. Neticesi sinir etse de, maçın en güzel pozisyonlarındandı.

Karius

x             Mirin            Vida             Adriano

Dorukhan      Atiba

Lens/Q7              Ljajic                        x

Burak

Çevrimdışı ekrembaser

Ljajic'in pozisyonu penaltı değil miydi ya? Çocuk çalımını atmış, ceza sahasına girmiş, bomboş gidiyor, pıt plaseyi bırakacak gol olacak, neden durup dururken atsın kendini yere... Kamera açısından müdahale net olarak görünmedi ama çocuk hiçbir şey yokken öyle dengesini kaybedip düşmüş ya da kendini o kadar manasızca yere atmış olabilir mi? Burak olsa neyse de...  :eyes

Asıl penaltı buydu bence.
https://mobile.twitter.com/erginaslan/status/1086361201565753345

Çevrimdışı ozankarakoc

Burak'ın o pozisyonu da net penaltıymış bu arada. Yine kendini atmış gibi göründü, meğerse öyle değilmiş. Adı çıkınca fena oluyor insanın...
https://twitter.com/erginaslan/status/1086361201565753345

Çevrimiçi ergin

Larin'in hiç ettiği pozisyonun hazırlanışı mükemmeldi. İlk devrede bir tane öyle gol hatırlamıyorum. 2015-2016'yı hatırlattı. Quaresma'nın, ceza sahasında, öyle bir pozisyonda, gaza gelip gelişine abanmayıp çok sakince içeri çıkarması bile, bir şeylerin değiştiğini/değişebileceğini gösteriyordu bence. Neticesi sinir etse de, maçın en güzel pozisyonlarındandı.
Ümit Öztürk standartlarında penaltıydı ama forma renklerini iyi süzdü

SON DAKİKA: Beşiktaş, Akhisarspor maçında yaşanan kural hatası nedeniyle itiraz edecek

Çevrimiçi ergin

Burak'ın o pozisyonu da net penaltıymış bu arada. Yine kendini atmış gibi göründü, meğerse öyle değilmiş. Adı çıkınca fena oluyor insanın...
https://twitter.com/erginaslan/status/1086361201565753345
VAR hakemi pozisyonu değil adamın sicilini gözden geçirmiş

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Çulcu sadece akhisarin golu iptal olur digerlerini kim attiysa sayilir dedi, iyi bari.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

Çulcu sadece akhisarin golu iptal olur digerlerini kim attiysa sayilir dedi, iyi bari.

Bu hesaplar bana şu sahneyi hatırlattı:
https://youtu.be/kggn0jLsIvA?t=2624  :lol:

- Dorukhan'ın golü yanmaz di mi?
- Yanmaz.
- Duruma göre değişir.
- Yanar.

Domagoj Vida ve Nicolas Isimat-Mirin, Akhisarspor karşısında girdiği 11 hava topu mücadelesinin 10'unu kazandı. ✈️

Bu hesaplar bana şu sahneyi hatırlattı:
https://youtu.be/kggn0jLsIvA?t=2624  :lol:

- Dorukhan'ın golü yanmaz di mi?
- Yanmaz.
- Duruma göre değişir.
- Yanar.

vay efsane film pardon filmi :)

Dorukhan Toköz 👇

📌 Beşiktaş'ın maçtaki ilk şutu gol oldu. (Dorukhan)
📌 Beşiktaş'ta, 35. dakika itibariyle en fazla top kapan futbolcu
📌 Beşiktaş'ta en fazla ikili mücadele kazanan futbolcu (6/7)

Veri: Opta

Bu sezon Süper Lig'de 17 maçta 2 gol atan Gökhan Gönül, ligde bundan önceki 5 sezonda forma giydiği toplam 137 maçta aynı sayıda gol atmıştı. 🦅

Çevrimdışı mellfred

Mirin fena değildi karius iyi maç çıkardı
Sol kanat sıkıntılı takım savunması da keza
Şanslı bir maç oldu adımıza
Akhisar’da Cuma deplasmanı her Zaman zor olmuştur

Çevrimdışı mellfred

Adriano katıldığında daha derli toplu olacağız
Ortada Atiba dorukhan daha dirençli olur
Dorukhan adına çok sevindim alıp getireni tebrik etmeli