- Dorukhan 'mükemmeldi'. Gole kadar takımın en iyisiydi. Gol sezonun en iyisiydi. Golden sonra da ikinci yarının en iyisiydi. Baştan sonra mükemmel oynadı. Ayaklarına, ruhuna, bulup da getirenin vizyonuna, emeklerine sağlık.
- Mirin'i beğendim. Çok sakin, eli ayağına dolaşmayan, ne yapacağını bilen bir adama benziyor.
- Vida'dan da memnunum kendi adıma. Topu oyuna sokma özelliği 10 üzerinden 0 değil de 3 olsaydı bile tadından yenmezdi ama buna da şükür... Müdahaleleri, sert basması, oyunu okuması bence çok iyi. Giderse, yerine o kalitede adam bulmak kolay olmaz.
- Burak pek bir varlık gösteremese de, oyun şablonunun pozitif anlamda değişmesine şimdiden katkı sağlamış gibi göründü. Koşuları, savunmayı zorlaması, pozisyonları okuması, kısacası 'oyunun içinde olması' beni rahatlattı. Taç çizgilerinden topladığımız Negredo'dan, koyduğun yerde duran, adım atacak hali olmayan Love'dan sonra ilaç gibi gelecek.
- Caner yine etkisizdi, 'n'olur sol bek alınsın' dedirtti, ama yine de 'takımın canına okuduğu' o önceki maçlara oranla 'biraz daha' toparlanmış göründü bana göre.
---
Onun ötesinde; takımın iştahı, geçen yarının ortalamasına göre bin kat daha yüksekti. Çok hata yaptık, çok pozisyon verdik, eksiklerimiz vardı, ama final maçı oynar gibi ciddiyetle, gayretle, hırsla oynadık. Ben umutlandım. Şimdilik şampiyonluk için olmasa da, keyif verecek bir takımın ortaya çıkma ihtimali adına umutlandım.