Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3752327 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

bir averajla şampiyonlar ligini falan kaçırırsak daha büyük yazık olur bence. dorukhan yine atar. :)

şampiyonluk genel averaja bakılmıyor ama 2'li averaja bakılıyor :)

Çevrimdışı 38life

Maç hükmen 3-0 sayılacak ve atılan goller de geçerli sayılacak. Sakin olun.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Goller sayılıyormuş. ( Tivibuspor - Özgür Buzbaş)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi ergin

cezalı oyuncumuz varsa itiraz ederiz yoksa etmeyiz herhalde.
Kartlar silinmiyor diye biliyorum

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı worns

şampiyonluk genel averaja bakılmıyor ama 2'li averaja bakılıyor :)

2'li averaj aynı olursa genel averaja bakılıyor. sonuçta düşük de olsa bu bir ihtimal. düşünülmek zorunda.

Çevrimdışı caner.eryigit

Allah rızası için şu dorukhan yanına iyi bir orta saha alın

Çevrimdışı uğur07

Medele talip varsa satmak lazım bizi ileri götürecek bir adam değil. Dorukhanın yanına atiba Necip bu seneyi tamamlarız.

Sahada oynanan futbola gore izliyorum. 3 sezondur kotuye gidiyoruz. 2 sezondur ne oynadigimiz belli degil. Senol Gunes bu takimi iyilestirmek istiyorsa ilk yapacagi sey bu q7’i takimdan kesmesidir. Alternatifi olsun olmasin bu adam bu takimda durdugu surece daha kotuye gidecegiz.

Q7’nin bu takima hicbir yarari olmamistir. Cok zarari olmustur. Maclik degerlendirmiyorum.

Tek sorun tabiki q7 degil ama ilk atilmasi gereken adim onu takimdan cikarmaktir. Senol Hoca yine 11’de sahaya surmus. Bende izlemedim. 2 saat gun icinde degerli zaman.

Senin ki iyi gün taraftarlığı olmuyor mu o zaman şimdi renklilerden ne farkın kalıyor ? Yanlış ama böyle...Onlar iyi gün taraftarıdır çünkü iyi giderken sevinirler kötü giderken kıçlarını sahaya dönüp passolig yakarlar.

Benim için başkan oyuncu hoca önemli değil.Beşiktaş hazırlık maçı dahi yapsa paf takımla çıkıp oynasak yine izlerim.Bende ki Beşiktaş sevgisi böyle inanıyorum ki bir çok arkadaşta böyle.

Burak gelmiş Beşiktaş'a küstüm,Quaresma oynuyor diye maç izlememezlik yapmam yani.

Q7'yi bende sevmiyorum fakat 9 asist yapmış bu sezon ligde 3 de avrupa da var toplam 11 asist.

Beşiktaş kişilere bağlı bir sevgi değildir bugün Quaresma,burak,hoca,yönetim herkes herşeyi sevmek zorunda değil de yine de Beşiktaş'ı izlemek için engel olmamalı.

Çevrimdışı sEuL

Kartlar silinmiyor diye biliyorum

Vida bugun gordugu kart ile cezali duruma dusmus. Sahsen icerdeki Erzurum macinda cezasini cekmesini tercih ederim Vida'nin!

Çevrimdışı 38life

En doğru yorum Kariustan gelmiş.

Loris Karius: "Dürüst olmak gerekirse maç boyunca bazı pozisyonlarda biraz şanslıydık. Ancak bu şans, daha önceki maçlarda da rakiplerimizden yanaydı. Zor bir deplasmandan güzel bir galibiyet çıkardığımız için mutluyuz."

Çevrimiçi ergin

Adriano ve Caner sol bek olarak yeter diye düşünülüyor ama caner defansta çok aksıyor

Goller sayılıyormuş. ( Tivibuspor - Özgür Buzbaş)

onların 1 golü  de hiç oldu güzel oldu :D  :evillol:

Adriano ve Caner sol bek olarak yeter diye düşünülüyor ama caner defansta çok aksıyor

kalan 16 maçta adriano oynamalı.

Sağ bek ve sol kanat şart.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ali Ece:. Dorukhan'ın golü Gerrard, Lampard ve Ballack kalitesinde. Zaten klasik bir ön libero değil, çift yönlü bir oyuncu. 45+'da Burak Yılmaz ile yaptığı verkaç bildiğin, merkez orta sahanın mutlaka yapması gerekenlerden. Tolgay bunları yapmıyordu."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Şenol Güneş, Süper Lig'deki 300. galibiyetine ulaştı.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Dodonun golu sayilsin kan cikar.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Bu arada mirin baya iyiydi  :bandit:

bu arada hocanın larin konusunda dediği çıktı gibi geldiğina oranla oldukça iyi demişti etkisini göstermeye başladı  :bandit:

Çevrimdışı KAP

Bu arada mirin baya iyiydi  :bandit:

Medel’in yerine mi olur üstüne mi olur yanına mı olur bilmiyorum ama Medel gitse de gitmese de bir orta saha şart bize hatta görünüşe göre sağbek kadar hayati şuan bizim için. Başkan o pozisyonda beş altı oyuncumuz var diyordu çoğu kuru kalabalık bu sebepten orta saha almayacaklarsa yazık
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Ocak 2019, 23:16:41
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Konoplyanka bu gece açıklansın artık  :D
3 puan üstüne tatlı niyetine iyi olur.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Soru: "Kural hatasıyla ilgili ne söyleyeceksiniz?"
Şenol Güneş: "Oyunun başında belliydi. Ancak bizim işimiz ne olursa olsun çıkıp top oynamaktı."

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı doganay

cezalı oyuncumuz varsa itiraz ederiz yoksa etmeyiz herhalde.
bence hazir haftaya kendi sahamizda erzurum'la oynuyorken ceza kolay macta temizlensin daha iyi

Çevrimiçi ergin

Soru: "Kural hatasıyla ilgili ne söyleyeceksiniz?"
Şenol Güneş: "Oyunun başında belliydi. Ancak bizim işimiz ne olursa olsun çıkıp top oynamaktı."
TRT de Şenol hocayı gömüyorlar. Rakibi uyarmadı diye

Çevrimdışı balkan-kartal

TRT de Şenol hocayı gömüyorlar. Rakibi uyarmadı diye

yine bos konusuyorlar
senol hoca uyarsa ne olacak listeyi onlar vermis bikere
besiktastan baskasini bilmeyiz