Sahada oynanan futbola gore izliyorum. 3 sezondur kotuye gidiyoruz. 2 sezondur ne oynadigimiz belli degil. Senol Gunes bu takimi iyilestirmek istiyorsa ilk yapacagi sey bu q7’i takimdan kesmesidir. Alternatifi olsun olmasin bu adam bu takimda durdugu surece daha kotuye gidecegiz.
Q7’nin bu takima hicbir yarari olmamistir. Cok zarari olmustur. Maclik degerlendirmiyorum.
Tek sorun tabiki q7 degil ama ilk atilmasi gereken adim onu takimdan cikarmaktir. Senol Hoca yine 11’de sahaya surmus. Bende izlemedim. 2 saat gun icinde degerli zaman.
Senin ki iyi gün taraftarlığı olmuyor mu o zaman şimdi renklilerden ne farkın kalıyor ? Yanlış ama böyle...Onlar iyi gün taraftarıdır çünkü iyi giderken sevinirler kötü giderken kıçlarını sahaya dönüp passolig yakarlar.
Benim için başkan oyuncu hoca önemli değil.Beşiktaş hazırlık maçı dahi yapsa paf takımla çıkıp oynasak yine izlerim.Bende ki Beşiktaş sevgisi böyle inanıyorum ki bir çok arkadaşta böyle.
Burak gelmiş Beşiktaş'a küstüm,Quaresma oynuyor diye maç izlememezlik yapmam yani.
Q7'yi bende sevmiyorum fakat 9 asist yapmış bu sezon ligde 3 de avrupa da var toplam 11 asist.
Beşiktaş kişilere bağlı bir sevgi değildir bugün Quaresma,burak,hoca,yönetim herkes herşeyi sevmek zorunda değil de yine de Beşiktaş'ı izlemek için engel olmamalı.