Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3753800 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı yoruk

İşler halen yoluna girebilir.Bugün kazanalım yeter.

Çevrimdışı Orhan_

Pepe çalışanların 1 maaşını yatırıp gittiyse ayıp etmiş (doğruluğu da kesin değil ama gömeceksek ne önemi var). Şöyle 1 senelik filan verseydi olurdu. Ayrıca içinde yol+yemek+sgk yoksa hiç saymam...

Çevrimdışı Orhan_

İşler halen yoluna girebilir.Bugün kazanalım yeter.

İçimden bir ses kazanacağız diyor. İçimdeki sesi pek sevmem ama bakalım.

Çevrimdışı Librarius

Bizim mali olarak sağlam, karakter olarak başarıları hazmedebilecek bir başkana ve yönetime ihtiyacımız var. Acilen Fikret Orman ve boş beleş adamlarından kurtulmamış şart sezon sonu.

Ayrıca Şenol Güneş’e çok kızıyorum, bazen istifa etsin diyorum ama giderse çok üzülürüz. Bence en az 5 yılda daha başımızda kalmalı. Lucescu gibi olmasın sonra. Renkli basın Şenol hocanın Beşiktaştan ayrılması için götünü yırtıyor. Hiç düşündünüz mü neden acaba?
[ Son Düzenleme: 16 Aralık 2018, 15:32:48 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi murat

Bizim mali olarak sağlam, karakter olarak başarıları hazmedebilecek bir başkana ve yönetime ihtiyacımız var. Acilen Fikret Orman ve boş beleş adamlarından kurtulmamış şart sezon sonu.

Ayrıca Şenol Güneş’e çok kızıyorum, bazen istifa etsin diyorum ama giderse çok üzülürüz. Bence en az 5 yılda daha başımızda kalmalı. Lucescu gibi olmasın sonra. Renkli basın Şenol hocanın Beşiktaştan ayrılması için götünü yürüyor. Hiç düşündünüz mü neden acaba?
Giderse hiç üzülmem.4. Lük başarı değildir.feda sozonunda değiliz.

Çevrimdışı mylife1903

Giderse hiç üzülmem.4. Lük başarı değildir.feda sozonunda değiliz.
Tek macla 4. Olmak ile 20 puan ile 4. Olmak arasinda fark var
10 senede 8 sefer sampiyon olan camia degiliz ayrica

Çevrimdışı mellfred

Ayrıca Şenol Güneş’e çok kızıyorum, bazen istifa etsin diyorum ama giderse çok üzülürüz. Bence en az 5 yılda daha başımızda kalmalı. Lucescu gibi olmasın sonra. Renkli basın Şenol hocanın Beşiktaştan ayrılması için götünü yırtıyor. Hiç düşündünüz mü neden acaba?
Hocayı çok ararız

Çevrimdışı EMİR EMRE

Şenol Hocam sezon başinda artik yoruldum kulup takimi calistirmaktan demisti. Sezon sonu istesek de gel 5 sene daha imzalayalim desek de ayrilacaktir. Bence de en dogrusu bu olur. Kotu oynuyoruz diye degil, adam da yiprandi. Butun renkli basin ustune geldi, her gun belalti vuruldu, hatta adini anmak istemedigim statta kafasi bile yarildi kendisi zimba atti denildi.. yiprandi adamcagiza da yazik..

Çevrimdışı mellfred

Puanımız o kadar kötü ki Malatya Antalya Konya  içinde kaldık

Çevrimdışı Librarius

Bizim taraftarımız da çok tez canlı. Evet geçen sene kaçan şampiyonlukta hocanın cürmü var, fakat Ali Palabıyık-Cem Satman ikilisi 5 puanımızı çalmasa yine şampiyon olurduk.  GS’nin nasıl yitirildiğini unutuyor insanlar. Herşfler 11 ofsayt golü attı geçen sezon.

Diyelim ki hoca bu sene de başarısız oldu. Bu durumda bile başarı yüzdesi %50 olur ki gayet yüksek bir yüzde. 10 sene kalsın 5 kez şampiyon yapsın bana uyar.

Şenol hoca gibi hakemlerin ve basının çekindiği bir hocayı kolay kaybetmememiz lazım. Bu adam bizim için bir şans. Kızalım, eleştirelim ama gerçeklikten kopmayalım. Bakın bunu daha önce Şenol Güneş istifa etsin diyen biri olarak yazıyorum.

Fakat şunu da not edeyim: Quaresma denen showmenden kurtarmamız lazım hocayı. Hoca bunda takılı kalmış vaziyette. Bu herifin bize verdiği zararı görebilecek durumda değil.

Çevrimdışı mylife1903

Şenol Hocam sezon başinda artik yoruldum kulup takimi calistirmaktan demisti. Sezon sonu istesek de gel 5 sene daha imzalayalim desek de ayrilacaktir. Bence de en dogrusu bu olur. Kotu oynuyoruz diye degil, adam da yiprandi. Butun renkli basin ustune geldi, her gun belalti vuruldu, hatta adini anmak istemedigim statta kafasi bile yarildi kendisi zimba atti denildi.. yiprandi adamcagiza da yazik..
Gelene de ayni muamele cekilecek
Adam her maca ayri taktik yapip ayri 11le ciksa, ideal 11 kuramiyor erzurumspora taktik mi yapilir
Adam her maca ayni taktik ayni kadro ile ciksa, fbye ayni erzuruma ayni oyun mu oynatilir, insan rotasyon yapar diye baslayacaklar
Koskaca senol gunese utanmadan senol diye hitap eden adamlar baska hocayi napar onu da dusunmek istemiyorum

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Gomez demba burak ucgeninde Besiktas forvet secimi mide bulandiriyor artik. Koskoca Besiktas forvet scout edemiyor mu? Socut ekibimiz zaten yok. Menajerlerin eline bakmaktan usanmadiniz  mi?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Librarius

Halil Umut Meler’e dikkat. Maça gidecek arkadaşlar lütfen hakemi boş bırakmasın.

Erman trolü dün hakemi tehdit etti: “bak burdan söylüyorum, kırmızı vermeyeyim, sarı vereyim deme, yoksa sen şutlanırsın.” 

Bu sene şampiyonluğu en çok bu hazımsıza güzel kapak olacak diye çok istiyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Puanımız o kadar kötü ki Malatya Antalya Konya  içinde kaldık
Puan kaybi olacaktir
Antalya bursa konya maclarini kotu kaybettik bi de sivas macini berabere bitirecek oyunu oynamistik aslinda
Goztepe normal bi maglubiyet ibb ve fb maclari da isin dogal akisi alanya macinda da 1 puan ocin fazla bisi diyemeyiz.
Antalya bursa ve konya maclarinda normal hakem yonetimi olaydi 2 puan yerine 7 puan cekerdik ordan cok rahat
Ayrica ibbnin aldigi puan da oynadigi topun karsiligi degil bu gol ortalamasi ile devam ederlerse cok sert dusus yasarlar

Çevrimdışı mylife1903

Bizim taraftarımız da çok tez canlı. Evet geçen sene kaçan şampiyonlukta hocanın cürmü var, fakat Ali Palabıyık-Cem Satman ikilisi 5 puanımızı çalmasa yine şampiyon olurduk.  GS’nin nasıl yitirildiğini unutuyor insanlar. Herşfler 11 ofsayt golü attı geçen sezon.

Diyelim ki hoca bu sene de başarısız oldu. Bu durumda bile başarı yüzdesi %50 olur ki gayet yüksek bir yüzde. 10 sene kalsın 5 kez şampiyon yapsın bana uyar.

Şenol hoca gibi hakemlerin ve basının çekindiği bir hocayı kolay kaybetmememiz lazım. Bu adam bizim için bir şans. Kızalım, eleştirelim ama gerçeklikten kopmayalım. Bakın bunu daha önce Şenol Güneş istifa etsin diyen biri olarak yazıyorum.

Fakat şunu da not edeyim: Quaresma denen showmenden kurtarmamız lazım hocayı. Hoca bunda takılı kalmış vaziyette. Bu herifin bize verdiği zararı görebilecek durumda değil.
Quaresmayi geldiginde oynatmiyorduki fazla
Saglikli tore falan vardi
Alirsin iyi oyuncular formayi almaya igrasir 55 yasinda
Sen quaresmayi yedek birakmak icin daha pahaliya lensi alirsan quaresma daha 80 yasina kadar oynar.

Çevrimdışı mylife1903

Gomez demba burak ucgeninde Besiktas forvet secimi mide bulandiriyor artik. Koskoca Besiktas forvet scout edemiyor mu? Socut ekibimiz zaten yok. Menajerlerin eline bakmaktan usanmadiniz  mi?
Nobre oynuyor hala aslinda bobo da yedek kaliyor baya

Çevrimdışı mylife1903

Halil Umut Meler’e dikkat. Maça gidecek arkadaşlar lütfen hakemi boş bırakmasın.

Erman trolü dün hakemi tehdit etti: “bak burdan söylüyorum, kırmızı vermeyeyim, sarı vereyim deme, yoksa sen şutlanırsın.” 

Bu sene şampiyonluğu en çok bu hazımsıza güzel kapak olacak diye çok istiyorum.
Bu melek yuzlu seytana dikkat
Gecen sene ibb macinda tolgaya faul yapildi o top gol oldu
Ayni sekil ustuste operasyona ugradigimuz
Bursa ve konya maclarindan
Bursa macini bu yonetiyordu
Disardan cevrildi gol yedik falan 2 tane penaltimizi vermedi
Yayonci kurulus da ortakti buna
Tekrarlarini vermedi
O meshur hursa macinda da bu katil vardi
O bursa macini kazanmis olsan ibb macini berabere bitiis olsan
Gene sampiyon olurdun
Gecen sezon 4. Olan zaten senol gunes degildi, sonuncu olan yonetimdi cok basarisiz bir yonetimdi zaten cok sukur fikret orman da ayni benim gubi dusundu ve degistirdi o yonetimi

Çevrimdışı Librarius

Merve Toy diye bir kadın var Turkcell’in spor kanalında program yapıyor. Kadın hep FB’li ve GS’li yorumcuları çıkarıyor programa. Düne kadar bir Beşiktaşlı hiç çıkmadı. Neyse ben sosyal medyadan buna baya salladım son bir hafta. En son eğer bu Beşiktaş karşıtı duruşunuz devam ederse Beşiktaş taraftarı olarak Turkcell’i boykot etmeye hazırlanıyoruz dedim.

Hiç Beşiktaş’lı yorumcu davet etmeyen kadın dün Turgay Demir’i çıkarmış. Ulan pişman oldum tepki koyduğum için. 😂

Yanlız arkadaşlar, bu renkli bozuntuları tehdit dilinden anlıyor. Bu kadının davet ettiği tipler Beşiktaş konusunda inanılmaz negatif algı kasıyordu. Sarpsborg’u 2-0 dan 3-2 yenmişiz herşfler Beşiktaş’a ayırdığı 10 dakikanın 8’ini Karius’u gömerek kullandılar. Sanırsın Beşiktaş yenilmiş. Konuklara bakın: Halil Özer, Tayfun bayındır, Mehmet aslan, Serdar Ali Çelikler, Ersin düzen, evren turhan, Uğur Karakullukçu, Emre özcan...  tek bir Beşiktaşlı yoktu. Eleştirince gidip en kalitesiz Beşiktaş’lı yorumcuyu davet etmiş.😂

Çevrimdışı Librarius

Bu melek yuzlu seytana dikkat
Gecen sene ibb macinda tolgaya faul yapildi o top gol oldu
Ayni sekil ustuste operasyona ugradigimuz
Bursa ve konya maclarindan
Bursa macini bu yonetiyordu
Disardan cevrildi gol yedik falan 2 tane penaltimizi vermedi
Yayonci kurulus da ortakti buna
Tekrarlarini vermedi
O meshur hursa macinda da bu katil vardi
O bursa macini kazanmis olsan ibb macini berabere bitiis olsan
Gene sampiyon olurdun
Gecen sezon 4. Olan zaten senol gunes degildi, sonuncu olan yonetimdi cok basarisiz bir yonetimdi zaten cok sukur fikret orman da ayni benim gubi dusundu ve degistirdi o yonetimi

Ümit Öztürk gibi fanatik GS’lidir kendisi. Bu sezon FB derbisi öncesi Medel’e verdiği 2 skandal sarı kartı unutmussun. Ümit Öztürk ve bu Yusuf Namoğlu’nun prensleri. İkisi de fanatik GS’li ve GS tetikçisi.

Bunların kariyerleri parlamadan söndürülmeli. Hele hele Ümit Öztürk bildiğin tam tetikçi. Herif dün GS maçında GS’li oyunculardan daha çok penaltı kolluyordu GS lehine.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Elimizde sadece lig kaldi. Artik bu son kaleyi kazanmak icin elinden geleni yapan takim gormek istiyorum. Yoksa ts kazansin adamlarin yoluna tas koymayalim.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı bordele

Geçen seneki Alanya maçını şans golüyle, hatta hocanın üstünü çizdiği Negredo'nun golüyle almıştık, bu sene de kazansaydık yine şans golüyle olacaktı.

Şimdi Trabzonspor'la oynadığımız maçlara bakıyorum, deplasmanda abubakar, talisca, atiba'ının son dakika golü, ondan sonraki sene yine üstü çizilen negredo'nun karakter koyması.. Bu akşamki maçtan da necip defansta oynadıkça hiçbir umudum yok, yenersek de şansa yeneriz.
Av zamanı

Çevrimdışı mylife1903

Geçen seneki Alanya maçını şans golüyle, hatta hocanın üstünü çizdiği Negredo'nun golüyle almıştık, bu sene de kazansaydık yine şans golüyle olacaktı.

Şimdi Trabzonspor'la oynadığımız maçlara bakıyorum, deplasmanda abubakar, talisca, atiba'ının son dakika golü, ondan sonraki sene yine üstü çizilen negredo'nun karakter koyması.. Bu akşamki maçtan da necip defansta oynadıkça hiçbir umudum yok, yenersek de şansa yeneriz.
Yonetim adam gibi transfer yapaydi hica ustunu cizmeyeydi de macin basinda ataydi santrafor golleri

Ustunu cizdigi oyuncuyu oynatip katki alacak kadar buyuk hoca diye ovgu duzerdi basin bunlar baska camianin basina gelse
Parasini aliyor hoca buyuk karakter koyuyor ve bunoyuncudan faydalaniyor diye guzelleme olurdu
20 sene once de nartayyonun golu falan vardi tirabzonsipora 7 tane atmistik sonra bi de 5 attik deplasmanda sitadi yakmislardi

Çevrimdışı autopsy

Fikret Orman aklını başına alıp ilk zamanlar gibi bir yönetim tarzına geçmeli.
O zaman da hataları yok muydu vardı, ama doğrular yanlışlardan fazlaydı. Hatasızlık diye birşey yok zaten .
Burada tartışılan şeylerin çoğu hava civa.
Takmışsınız bir Necip. Takımda konuşulacak en son sorundur Necip, hatta sorun bile değildir.
Defans oyuncularına totalde 10 milyon Euro gibi bir maaş ödenirken neden Necip orada oynuyor diye sorgulamak lazım.
Şu manasız altyapı seviciliğine de kılım. Altyapıdan çıkan oyuncular yetersiz yıllardır.
O konuda da sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. A takım hocasının görevi değil o adamları yetiştirmek. Hazırsa oynatır değilse oynatmaz bitti gitti.
Eğer dediğiniz gibi olsaydı bizip oynatmadığımız ve başka takımlara giden çılgın altyapı oyuncularımız bir yerlere gelirlerdi.
Adem Büyük, Erkan Kaş , Necip vs en iyileri işte. Hangisinden bir halt oldu Allahaşkınıza. Geçiniz. O konuda kusurlu yönetimdir.
Emek vermezsen, karşılık alamazsın. Önce oraya yatırım yapacaksın, yetiştireceksin. Sonra suçlarsın  A takım hocasını oynatmıyor diye.
Larin'i niye oynatmıyor diye konuştunuz aylarca gördük ne halt olduğunu .
Töre içinde konuşup durdu herkes, herif ayakta duramıyor. Neyini oynatsın ki.
Fikret Orman aklını başına alıp, yönetimdeki çürükleri temizlemeden, hoca ve oyuncular için doğru ortamı yaratmadan hiç ama hiç bir halt değişmez.
Şenol Hoca gidip başkası da gelse bu böyle olacak.
Dönüşüm yukarıdan başlar her zaman, bunun dışındaki konular detaydır ve hikayedir.
Hani Şenol Güneş gidince her şeyin düzeleceğini sanıyorsunuz ya.
Olacak şey sadece şu. Tüm suçu bir adama yıkıp, o kendi egosundan başka bir halt düşünmeyen çürük yönetimi aklamış olacaksınız.
Biz Tolga Zengin, Necip , Beck , İsmail , Serdar , Rhodolfo , Ersan vs ile de şampiyon olduk.
Allah aşkına doğru yere bakın artık .

Çevrimdışı mylife1903

Fikret Orman aklını başına alıp ilk zamanlar gibi bir yönetim tarzına geçmeli.
O zaman da hataları yok muydu vardı, ama doğrular yanlışlardan fazlaydı. Hatasızlık diye birşey yok zaten .
Burada tartışılan şeylerin çoğu hava civa.
Takmışsınız bir Necip. Takımda konuşulacak en son sorundur Necip, hatta sorun bile değildir.
Defans oyuncularına totalde 10 milyon Euro gibi bir maaş ödenirken neden Necip orada oynuyor diye sorgulamak lazım.
Şu manasız altyapı seviciliğine de kılım. Altyapıdan çıkan oyuncular yetersiz yıllardır.
O konuda da sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. A takım hocasının görevi değil o adamları yetiştirmek. Hazırsa oynatır değilse oynatmaz bitti gitti.
Eğer dediğiniz gibi olsaydı bizip oynatmadığımız ve başka takımlara giden çılgın altyapı oyuncularımız bir yerlere gelirlerdi.
Adem Büyük, Erkan Kaş , Necip vs en iyileri işte. Hangisinden bir halt oldu Allahaşkınıza. Geçiniz. O konuda kusurlu yönetimdir.
Emek vermezsen, karşılık alamazsın. Önce oraya yatırım yapacaksın, yetiştireceksin. Sonra suçlarsın  A takım hocasını oynatmıyor diye.
Larin'i niye oynatmıyor diye konuştunuz aylarca gördük ne halt olduğunu .
Töre içinde konuşup durdu herkes, herif ayakta duramıyor. Neyini oynatsın ki.
Fikret Orman aklını başına alıp, yönetimdeki çürükleri temizlemeden, hoca ve oyuncular için doğru ortamı yaratmadan hiç ama hiç bir halt değişmez.
Şenol Hoca gidip başkası da gelse bu böyle olacak.
Dönüşüm yukarıdan başlar her zaman, bunun dışındaki konular detaydır ve hikayedir.
Hani Şenol Güneş gidince her şeyin düzeleceğini sanıyorsunuz ya.
Olacak şey sadece şu. Tüm suçu bir adama yıkıp, o kendi egosundan başka bir halt düşünmeyen çürük yönetimi aklamış olacaksınız.
Biz Tolga Zengin, Necip , Beck , İsmail , Serdar , Rhodolfo , Ersan vs ile de şampiyon olduk.
Allah aşkına doğru yere bakın artık .
Gol olur bu

Çevrimdışı bordele

Gelene de ayni muamele cekilecek
Adam her maca ayri taktik yapip ayri 11le ciksa, ideal 11 kuramiyor erzurumspora taktik mi yapilir
Adam her maca ayni taktik ayni kadro ile ciksa, fbye ayni erzuruma ayni oyun mu oynatilir, insan rotasyon yapar diye baslayacaklar
Koskaca senol gunese utanmadan senol diye hitap eden adamlar baska hocayi napar onu da dusunmek istemiyorum

Abi senin yazdıklarını görünce aklıma biliç giderse naparız üüüü diye ağlayan adamlar geliyor. 

Premier Lig'e bakıyorum hocaların yaş ortalaması 52, Türkiye'de bile 51. Bizim başımızdaki artık 66 yaşında, fatih terim denen adam 65. Bunlar artık ne oynattığı belli olmayan oyunu okumaktan aciz çağ dışı kalmış dedeler benim gözümde. Gitsin torun sevsin memleketinde ne diyim. Kusura bakma hoca bile diyemiyorum artık.

Hep takım gençleştireceğiz diyoruz da teknik direktörü gençleştirmek lazım önce
Av zamanı