Fikret Orman aklını başına alıp ilk zamanlar gibi bir yönetim tarzına geçmeli.
O zaman da hataları yok muydu vardı, ama doğrular yanlışlardan fazlaydı. Hatasızlık diye birşey yok zaten .
Burada tartışılan şeylerin çoğu hava civa.
Takmışsınız bir Necip. Takımda konuşulacak en son sorundur Necip, hatta sorun bile değildir.
Defans oyuncularına totalde 10 milyon Euro gibi bir maaş ödenirken neden Necip orada oynuyor diye sorgulamak lazım.
Şu manasız altyapı seviciliğine de kılım. Altyapıdan çıkan oyuncular yetersiz yıllardır.
O konuda da sorunu yanlış yerde arıyorsunuz. A takım hocasının görevi değil o adamları yetiştirmek. Hazırsa oynatır değilse oynatmaz bitti gitti.
Eğer dediğiniz gibi olsaydı bizip oynatmadığımız ve başka takımlara giden çılgın altyapı oyuncularımız bir yerlere gelirlerdi.
Adem Büyük, Erkan Kaş , Necip vs en iyileri işte. Hangisinden bir halt oldu Allahaşkınıza. Geçiniz. O konuda kusurlu yönetimdir.
Emek vermezsen, karşılık alamazsın. Önce oraya yatırım yapacaksın, yetiştireceksin. Sonra suçlarsın A takım hocasını oynatmıyor diye.
Larin'i niye oynatmıyor diye konuştunuz aylarca gördük ne halt olduğunu .
Töre içinde konuşup durdu herkes, herif ayakta duramıyor. Neyini oynatsın ki.
Fikret Orman aklını başına alıp, yönetimdeki çürükleri temizlemeden, hoca ve oyuncular için doğru ortamı yaratmadan hiç ama hiç bir halt değişmez.
Şenol Hoca gidip başkası da gelse bu böyle olacak.
Dönüşüm yukarıdan başlar her zaman, bunun dışındaki konular detaydır ve hikayedir.
Hani Şenol Güneş gidince her şeyin düzeleceğini sanıyorsunuz ya.
Olacak şey sadece şu. Tüm suçu bir adama yıkıp, o kendi egosundan başka bir halt düşünmeyen çürük yönetimi aklamış olacaksınız.
Biz Tolga Zengin, Necip , Beck , İsmail , Serdar , Rhodolfo , Ersan vs ile de şampiyon olduk.
Allah aşkına doğru yere bakın artık .