Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3763694 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

evet olması gereken buydu hatta defansı medel vida stoper rotasyonu yapıp sağbeke fatihi koy orta saha necip dorukhan osun gene vermezdik orta sahayı necip ozziden 3 misli fazla katkı verir ortada bak necip dedim dil sürçmesi falan değil bugün bu takımda oraya koyulup ozziden az oynayabilecek tek isim larindir.

ileri uca bak arkadaş pekto love larin töre q7 filan ohaalann kaliteye bak yerlerde oha oha oldum yazarken sonra asrın kadrosu deyip yutturmaya çalışıyolar

bu çaresizliği yıllar önce savunmada Rahim,Ümit,Ermanın ilk 11 oynadığı maçlarda hissetmiştim. Olmazzz olmazzz yükselen değer Beşiktaşın ileri ucu bu kadar kalitesiz ve boş kalamaz. Şaka gibi yahu 1 santrafor ayakta kalamıyor diğeri hemen hemen her pozisyonda hücum faul yapıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

dur ben cevaplayayım medel ozzi ikilisi baş nedendir bence. sonra layiçle asla oynayamayacak çaptaki pekto love q7 üçlüsü de yardımcı aktörlerdir. öndeki 6nın 5i böle kötüyken kötüye gitmesi çok doğaldır.
Kesinikle

Medel - Ozi orta sahası demek orta sahayı rakibine vermek demek istersen haki saha takımıyla oyna fark etmez

Birinin yürümeye mecali yok , oburu de alan savunması yapmayı bilmiyor , stoperlerin arasına giriyor ( bu yaptıgı yanlış değil ) sürekli yerini boşaltıyor

Dorukhan-Medel olsaydı böyle olmazdı Medelin boşalttığı alana Dorukhan girerdi bir de Alan savunmasını da beceriyor bu çocuk

@atalay defalarca yazdı burada Medelin yanında mutlaka alan savunması yapmasını bilen bir orta saha olmalı diye , kairyeri boyunca nerede oynadıysa yanında hep böyle adamlar vardı diye yazdı izledikce de Atalayın hakli olduğunu görüyoruz

Yani Medel kotu değil yanında yanlış oyuncu profilinde adamlar oynatiyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

evet olması gereken buydu hatta defansı medel vida stoper rotasyonu yapıp sağbeke fatihi koy orta saha necip dorukhan osun gene vermezdik orta sahayı necip ozziden 3 misli fazla katkı verir ortada bak necip dedim dil sürçmesi falan değil bugün bu takımda oraya koyulup ozziden az oynayabilecek tek isim larindir.

ileri uca bak arkadaş pekto love larin töre q7 filan ohaalann kaliteye bak yerlerde oha oha oldum yazarken sonra asrın kadrosu deyip yutturmaya çalışıyolar
Pektonun ilk11 basladigi tarihi bir kadro olabilir mi abi
Bunu diyen gslidir bak fbli olsa mesela ismaelli kadroyu sayar
Fikret orman yonetimindeki adamlara gbt falan cektirsin kiripto gsli olmalarindan supheleniyorum, pekto kiripto desteklenebilecek bir tip kiripto gsliler tarafindan yazamiyom simdi, anladin sen

Çevrimdışı kyiv

Trabzon maçında santrafor mevkiinde Güven haricinde ne Larin ile ne de Vagnerle maçı kazanma ihtimalimiz yok.Hoca artık kalan maçlarda rotasyonsuz bu çocuğu 90 dakika sahada tutmalı.

evet medelin de etkisi var biraz, hem pozisyonunu kaybediyor hem de bazi pas tercihleri cok hatali, yani oyunu durduracagi yere hizli/uzun top atip kaybettirdigi cok pozisyon var. Atiba olsa bu kadar kolay bosaltmaz, tempoyu daha iyi kontrol ederiz.
Abi yanında Dorukhan oynasaydı da sorun olmazdı

Medelin yanında mutlaka alan savunması bilen ve onun boşalttığı alana girecek oyuncu olmalı

Medel çok iyi bir Anchorman yanı Süpürücü biz Medelin yanında hep yanlış profilde adam oynatiyoruz yanı Medel görevini yapıyor , oynaması gerektiği gibi oynuyor bir Anchorman gibi oynuyor yeri geliyor stoperlerin arasına da giriyor

Dorukhan alan savunması yapmayı biliyor ve Medelin boşalttığı alanlara girer yanı Dorukhan uygun profil Medelin yanina ama Tolgay - Oğuzhan uygun değil
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2018, 01:05:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı ozankarakoc

İki şeye özellikle katılmıyorum. Birincisi, çok kolaycı ve anlık çözümler bence bir plan değil. Daha fazlası yapılabilirdi. İkincisi, yine bununla bağlantılı olarak kadroyu şu anki görüntüsünden yola çıkarak yargılamak aslında olduğundan da kötü bir değerlendirme yapmaya yol açıyor. Mevcut tablonun kadro yapısıyla birlikte oyun yapısı diye adlandırabileceğimiz iki bileşeni var. Oyun yapısındaki arızalar takımı olduğundan çok daha kötü gösteriyor. Bu nedenle Malmö'den daha kötü aslında bu kadro benzeri yorumlar görebiliyoruz bu akşam. Malmö'nün bugünkü beyni Markus Rosenberg'di. Kendisini eskiden severdim bir 10 sene falan önceydi sanırım. 36 yaşında. Aslen santrafordur kendisi en son 2013'de uluslararası bir kulüpte oynadı. (hiç bir zaman elit bir oyuncu da olmadı gol oranları vs düşüktü ama iyi oyuncuydu) Bugün tecrübesi ve kendi takımına göre daha teknik olması, oyun görüşü vb nedenlerle oyun kurucu rolü üstlendi. Epey de sağlam iş çıkarttı. Bizi bu sene epey zorlayan Sarpsborg'un 33lük sağ beki Amin Askar daha genç ve formda olduğu zamanlarda Şanlıurfaspor'da oynuyordu.

Tatmin edici olmayan bir oyunu anlarım. Büyük maçlarda istenen performansın gelmemesini vbni de. Ama kağıt üzerindeki kadroya bakarak şu rakiplere karşı şu görüntüyü verebilmeyi anlamam. Burada teknik kulübe adına büyük bir boşvermişlik, büyük bir kusur var.

Serie A'da orta sıra takımında 10 maça çıkamadan postalanan Bajic ve 1000 yaşındaki Mossoro'yla hücum hattı kurup, kariyer maksimumu Dinamo Moskova olan Epureanu ve eski Sivas'lı da Costa'yla sağlam bir savunma hattı çıkarılabiliyorsa bu kadronun da güçlü yanları masaya yatırılıp daha verimli bir sonuç çıkartılabilirdi. Dediğin kadar da minimal bir fark olmazdı. Sıkı markajcılardan oluşan bir stoper rotasyonun varsa defansın karşılama mesafesini buna göre ayarlarsın. Emre, Gökhan İnler, İrfancan, Mahmut pas trafiği organize edebiliyorsa Atiba,Ozi, Medel, Dorukhan, Ljajic'de pekala edebilir. Elimizdeki oyuncuları sadece bu ana göre değerlendirmeyin. Ljajic'in çok daha zorlu atmosferlerde hiç de silik olmadığı çok maçını gördüm.

Tarihte fiziksel kusurlarını örten çok takım izledik. Bizim de fiziksel kusurlarımız var. Ama biz bunları nasıl daha az gösterebiliriz diye uğraşmak yerine durumu daha kötü hale getirecek bir tarzla sezona başladık. Sakatlıkların bu denli fazla olmasında, kimsenin nefesinin yetmiyor gibi görünmesinde bu durumun payı olmadığını da düşünmeyelim.

Kadro mühendisliği kötü mü? Soru buysa kötüyü geçtim var olduğunu bile düşünmüyorum.

Kadromuzun 'kalitesiz' olduğunu söylemedim, bu bakımdan söylediklerine katılıyorum.

'Emre, Gökhan İnler, İrfancan, Mahmut pas trafiği organize edebiliyorsa Atiba,Ozi, Medel, Dorukhan, Ljajic'de pekala edebilir' cümlesine katılmıyorum mesela. Burada bahsettiğimiz oyuncuların tipleri çok farklı. Atiba, Oğuzhan, Medel ve Dorukhan (hatta bana göre Ljajic bile) aynı mevkinin oyuncuları. 5 ön libero. Böyle bir kadro olmaz. Orta sahayı 5'leyelim dersen, kanat kalmaz.

Yani özetle, eldeki malzeme o kadar sorunlu ki, yemek yapamıyorsun. Mantar var, yoğurt var, avokado var, narlı lokum var, bir de soya sosu... Soya soslu mantar yaparsın, yoğurt koyarsan yiyenin midesi bulanır, avokado koyarsan doğrudan kusar... Olmuyor işte. Gitmiyor.

Cocu, Fenerbahçe'yi küme düşürecek kadar berbat bir hoca mı? Muhtemelen değildir. Eldeki malzeme belli. Adamın gücü o kadarına yetti. Koeman, futbolu bu derece bilmiyor olabilir mi? Herhalde olamaz. Gücü o kadarına yetti. Şimdi gelecek teknik adam, en fazla taraftarı heyecanlandırabilir, desteği arttırır, futbolcuları belki bir tık daha hareketlendirebilir, ama o kadar... Dünyadaki bütün oyun şablonlarını denese de, mevcut takımdan bir şey olmaz.

Bizim durumumuz da bu. Üstelik ilk onbirin değişmezlerinden olan iki adam, bence sakatlıkla hiç ilgisi olmayan sebeplerden yok olup gittiler. Bir oyuncu zam isteyip almadı diye surat yapacak, öbürü sakatlığını bahane edip sakat olmadığı halde oynamayacak, öbürü yedek kulübesinde yemek yedi diye kadro dışı kalacak... Böyle bir takımda, geri kalan oyuncuların, müthiş bir özveri ve konsantrasyonla oyunda kalması nasıl mümkün olabilir ki? Peki bunu sağlaması gereken hoca mıdır, yönetim mi? Bana göre cevap çok açık...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

hep yazdigimiz sey, 3 tane vasat/bitik adam alacagina git 1 tane al duzgun al, yedegini de altyapidan bul veya yine under 21 vsden getir ucuza..
14 yabanci hakki var diye 14 yabanci aliyorlar
Boyle bir mantik anca ortadoguda olur
Alma kardesim alma gozun sevem
14 tanesine 40milyon verecegine
8 tanesine 40 milyon ver o butcen varsa
Almanyada yabanci siniri var midir? Almanyada ortalama her takimda kac yabanci vardir?
Yabanci sinirini elestirmiyorum bence serbet olmali ama oynatamadigin Yabanciyi da almayacaksin
14 hakkin mi var
8 tane baba topcu olursun kaleci yedegi genc yabanci bulursan koy etti 9 5 tane de afrikadan topcu getir ganadan senegalden kamerundan nijeryadan ak getir 50bin dolarlik sdamlari
2 milyonluk 2.5 milyonluk 14 tane adam alma
30 milyon mu butcen var 6 tane 5 milyonluk al

Çevrimdışı ozankarakoc

Egitim ogretim bitmis
Kultur multur zaten yok
Satilan gazete sayisi 1 milyon yok 80milyonluk ulkede
Danimarkada falan nufusun 3-5 kati gazete tiraji oluyor

Hep yazarim turk insanindan hakem falan olmaz diye bir tarafa yakin durma aliskanligi vardir, zayif ulke olmanin halka etkileridir bunlar, insanlarin yasama hurriyeti yok, egitim esiigi yok, saglik guvencesi yok bunlar cesaretlerini kiriyor, disaridan daha iyi gozukuyor tabi
Ustune asariz keseri diye salliyan bir guruh. Yahu haritada yerini zor gosteriyon nereyi asip kesiyon, simdi boyle yazinca turkiyeyi kuculttun diyecekler. Kucultmedim durum tespiti yapiyoruz
Bunlarin yansimasi futbolda da oluyor kendimizi dev aynasindan gormeler falan
Malmo kim ya sitoperi 200bin aliyor 10milyknluk takim
Yahu adam 200bine bizim 4.5 milyondan aldigimizi aliyor sen sacma sapan adamlara 1.7 2.5 para ver sonra benim butcem bu falan diye artizlik yap.
Parayi dogru harcamazsan boyle olur

Daha fazla katılamazdım...

Tek düzeltmem gereken, 'dışarıdan daha iyi görünüyor' kısmı... Dışarıdan kesinlikle daha da kötü görünüyor. İçindeyken, günlük dertlerle de uğraştığın için dikkatin dağılıyor, kaba insanlarla sen de kabalaşıyorsun, trafikte biri ters yola girdiği halde sana küfrettiğinde sen de küfürle cevap verecek hale geliyorsun, asıl meseleyi görmekte zorlanabiliyorsun. Dışındayken, her ne kadar duygularını tamamen bir kenara bırakamıyor olsan da, çok daha objektif ve sağlıklı bakabiliyorsun. Öyle baktığında her şeyin daha da içler acısı halde olduğunu gözlemliyorsun. Özellikle 'kendini dev aynasında görme' durumu, dışarıdan çok acınası görünüyor.

Çevrimdışı mylife1903

bu çaresizliği yıllar önce savunmada Rahim,Ümit,Ermanın ilk 11 oynadığı maçlarda hissetmiştim. Olmazzz olmazzz yükselen değer Beşiktaşın ileri ucu bu kadar kalitesiz ve boş kalamaz. Şaka gibi yahu 1 santrafor ayakta kalamıyor diğeri hemen hemen her pozisyonda hücum faul yapıyor.
Bu maasi alan oyunculari oynatamayan hocadir, hoca
Bu maasi aliyorsa kalitelidir topcu

Çevrimdışı Orhan_

nie saldırganlaşıyorsun ki :alala:

hocayı zaten gömüyoruz da hiç yönetime dokundurmayıp salt hocayı gömenler ne ayak mı diyeyim o zaman bende? orta sahayı boşaltan nasıl hoca oluyor? ozzi tolgay atiba medel necip ozzi 2 formaya aday oyuncularımız bunlar her kombinasyonu denedi olmadı daha ne yapacak olmuyorsakendi mi oynayacak? oyuncu yetersizliklerini de hocaya yazmak bence doğru değil napacak hoca kırbaçlyacak mı ozziyi filan? bir sanraforun bin ayıbı örttüğünü gomez ve gomisle son 3 sezonun ikisinde gördük 80lere 90lara nasıl bağladın bunu? o yıllarda tek santrafor oynayan takım dünyada yoktu sallıyorsan destekli salla azcık.

Saldıgan bir tavır niyetim değildi (:

Sor... Ne ayaksınız diye sor. Benden alacağın cevap "sanane" olacak.

Orta sahayı boşaltan hoca. Bunu görmemek için kör olmak lazım. Kör olmak yetmez kör göze çomak batmış olması lazım ya da görmek istemiyor olmak lazım. Siz görmek istemiyorsunuz zira yönetim nefreti mi desem düşmanlığı mı desem öyle bir şey var. İstediğin kadar oyuncu ismi yaz oraya. Denedi yaz. Olmayan oyun anlayışı içine 50 bin tane daha isim yaz. Bunun cevabını çok daha önce Necmi abiye verdim ben. Bu kafayla siz orta sahaya kim gelirse gelsin öldüreceksiniz. Oyuncu en fazla, problemi daha görünür hale getiriyor. Senin orta sahan 2 senedir rakibe teslim ve sen oyunu değiştirmeden isim değiştirerek sonuca varamayan adamın peşindesin.

Problemi santrfora indirgiyorsunuz. İyi bir santrfor sana 2-3 maç ekstra kazandırır (önemsiz diyen yok). Şampiyonluğu rüyanda görürsün. Bu tip hikayeler 80 90 larda oluyordu. 80 90 larda tek santrfor oynanıyordu demediğim için sallamak gibi bir olayım da olmadı.. Sen anlamadığın için sallamışsın ama :D.

Çevrimdışı tangaz

hocanın yaptığı yanlışlara ve inatlara birini daha ekleyecek olursak medeli defansta kullanmamasıdır. bunu bir nebze anlıyorum elde pepe vida gibi 2 pahalı (tarihimizin en pahalı lig tarihinin de muhtemel ilk üçteki tandemidir) soper varken bunları 11de ynatmayacak kesecek hoca dahadoğmadı bu coğrafyada ama hazır pepe kaçarken çek medeli geriye önlerini de atiba dorukhan yap hatta tolgay dorukhan yap inanın takımın boyu kısalacaktır medelde o meleke var ne zaman stoper oynasa defans hep önde olmuştur takım boyu kısalmıştır ama hoca bunu denemiyor. bu bizim topu geri kazanma süremizi kesin kısaltacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

Fatih hem sağ bek hemde stoper oynayabiliyor

Yani sağbek oynayabilen stoper de diyebiliriz

Yalniz ben Fatihi sağbek orjinli sonradan stopere evrildi diye hatırlıyorum bu konu da bilgisi olan var mı ?

Sonuçta bu çocuk her halukarda iki mevkide de oynayabiliyor ama hangi mevki orjinli ? Ben sağbek orjinli diye biliyorum yanlış biliyor olabilirm

Çevrimdışı Orhan_

dur ben cevaplayayım medel ozzi ikilisi baş nedendir bence. sonra layiçle asla oynayamayacak çaptaki pekto love q7 üçlüsü de yardımcı aktörlerdir. öndeki 6nın 5i böle kötüyken kötüye gitmesi çok doğaldır.

Tamam sen biz kötüyüz diye bir kez daha yazmak istemişsin ama ben bir değişken soruyorum? 20 dakika sonra ne değişti de bir anda tepetaklak oldu oyun? Bir değişken olmasa aynı vasatlıkta seyretmesi lazım değil mi oyunun?

Çevrimdışı mylife1903

Kadromuzun 'kalitesiz' olduğunu söylemedim, bu bakımdan söylediklerine katılıyorum.

'Emre, Gökhan İnler, İrfancan, Mahmut pas trafiği organize edebiliyorsa Atiba,Ozi, Medel, Dorukhan, Ljajic'de pekala edebilir' cümlesine katılmıyorum mesela. Burada bahsettiğimiz oyuncuların tipleri çok farklı. Atiba, Oğuzhan, Medel ve Dorukhan (hatta bana göre Ljajic bile) aynı mevkinin oyuncuları. 5 ön libero. Böyle bir kadro olmaz. Orta sahayı 5'leyelim dersen, kanat kalmaz.

Yani özetle, eldeki malzeme o kadar sorunlu ki, yemek yapamıyorsun. Mantar var, yoğurt var, avokado var, narlı lokum var, bir de soya sosu... Soya soslu mantar yaparsın, yoğurt koyarsan yiyenin midesi bulanır, avokado koyarsan doğrudan kusar... Olmuyor işte. Gitmiyor.

Cocu, Fenerbahçe'yi küme düşürecek kadar berbat bir hoca mı? Muhtemelen değildir. Eldeki malzeme belli. Adamın gücü o kadarına yetti. Koeman, futbolu bu derece bilmiyor olabilir mi? Herhalde olamaz. Gücü o kadarına yetti. Şimdi gelecek teknik adam, en fazla taraftarı heyecanlandırabilir, desteği arttırır, futbolcuları belki bir tık daha hareketlendirebilir, ama o kadar... Dünyadaki bütün oyun şablonlarını denese de, mevcut takımdan bir şey olmaz.

Bizim durumumuz da bu. Üstelik ilk onbirin değişmezlerinden olan iki adam, bence sakatlıkla hiç ilgisi olmayan sebeplerden yok olup gittiler. Bir oyuncu zam isteyip almadı diye surat yapacak, öbürü sakatlığını bahane edip sakat olmadığı halde oynamayacak, öbürü yedek kulübesinde yemek yedi diye kadro dışı kalacak... Böyle bir takımda, geri kalan oyuncuların, müthiş bir özveri ve konsantrasyonla oyunda kalması nasıl mümkün olabilir ki? Peki bunu sağlaması gereken hoca mıdır, yönetim mi? Bana göre cevap çok açık...
Irfancan tak tak alip verebilen ileri de gidebilen ustelik direncli bir oyuncu su hAliyle ozzi hayatta kesemez onu milli maclari takip etmiyorum ama luce de oynatmaz bu haliyle ozziyi
Mahmutu da tolgayla kiyaslasak daha sert daha dinamik belki biraz daha duz ama o da direncli ve mal mal top kaybetmeyen bir adam. Ismi mahmut degil de tanju olsa tipi biraz duzgun olsa gazetede cok haberi olurdu
Mossoro zaten bu ikisinde de iyi gokhan inler de daha iyi zaten.
Irfancan mahmut emre b. Gokhan inler mossoro Beslisi bizim medel stiba ozzi tolgay nejipjani sabaha kadsr dover bayiltir sonra su dokul ayiltir bir daha dover.
Avciya sorsan bizim takimdan belki bi layici ister adriyani saglikli olsa onu da alabilirdi bi de belki pepe

Bana sorsalar soyle ibbden gerine gerine oturup baslarim yaz kizim diye

Neden sisiriliyor bu kadro onu anlayamiyorum, sebep nedir

Çevrimdışı tangaz

Tek düzeltmem gereken, 'dışarıdan daha iyi görünüyor' kısmı... Dışarıdan kesinlikle daha da kötü görünüyor. İçindeyken, günlük dertlerle de uğraştığın için dikkatin dağılıyor, kaba insanlarla sen de kabalaşıyorsun, trafikte biri ters yola girdiği halde sana küfrettiğinde sen de küfürle cevap verecek hale geliyorsun, asıl meseleyi görmekte zorlanabiliyorsun. Dışındayken, her ne kadar duygularını tamamen bir kenara bırakamıyor olsan da, çok daha objektif ve sağlıklı bakabiliyorsun. Öyle baktığında her şeyin daha da içler acısı halde olduğunu gözlemliyorsun. Özellikle 'kendini dev aynasında görme' durumu, dışarıdan çok acınası görünüyor.

los encılıstan belki sen kötü görüyorsundur ama benim sohbet halinde olduğum avrupada yaşayan türkler var almanya belçika ingiltere fransada filan yaşayan ve imajlarına bakarsan ampül olmayan hatta akademik tipler ama ülkenin avrupada güçlü göründüğünü iyiye gittiğini filan iddaa ediyorlar ozan. gerçi ben gülüyorum onlara yuroları değer kazandıkça gelip ülkede mala mülke çöküp adam sanıyolar kendilerini ama açıklamaları da böle oluyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Bence rakip üzerimize yürümeye başladı.
:tabe:

Evet önde basmaya başladılar ve bizde yıllardır olduğu gibi yine buna çözüm bulamayıp uzun oynamaya başladık :bandit:

Ama bunda bloklar arasındaki mesafenin uzamasini da ekleyelim lütfen , rakip o uzayan mesafelerin arasına girip Pas yapmamızı engelledi yanı Basaksehirin yıllardır yaptığını yaptı

Ama Dorukhan orta sahaya geçince Hem bloklar arası mesafe kısaldı hemde pas yapmaya ve dikine gitmeye başladık oyuncu profili de önemli :eyes

Çevrimdışı mylife1903

Biz disaridan bakip daha iyi goruyoruz, durum kotu diyorum

Çevrimdışı tangaz

Pektonun ilk11 basladigi tarihi bir kadro olabilir mi abi
Bunu diyen gslidir bak fbli olsa mesela ismaelli kadroyu sayar
Fikret orman yonetimindeki adamlara gbt falan cektirsin kiripto gsli olmalarindan supheleniyorum, pekto kiripto desteklenebilecek bir tip kiripto gsliler tarafindan yazamiyom simdi, anladin sen

anlamaz olaydım keşke reyis  :s20:

pekto düzenli 11 oynuyor abi seviyeye bak tarihi kadro. oancu cunti sergen paskal filan bu kadronun tarihi oldugunu okusalar gider 3.köprüden atarlar kendilerini. yok vazgeçtim 1.den atarlar 3.pahalıydı.

Çevrimdışı mylife1903

hocanın yaptığı yanlışlara ve inatlara birini daha ekleyecek olursak medeli defansta kullanmamasıdır. bunu bir nebze anlıyorum elde pepe vida gibi 2 pahalı (tarihimizin en pahalı lig tarihinin de muhtemel ilk üçteki tandemidir) soper varken bunları 11de ynatmayacak kesecek hoca dahadoğmadı bu coğrafyada ama hazır pepe kaçarken çek medeli geriye önlerini de atiba dorukhan yap hatta tolgay dorukhan yap inanın takımın boyu kısalacaktır medelde o meleke var ne zaman stoper oynasa defans hep önde olmuştur takım boyu kısalmıştır ama hoca bunu denemiyor. bu bizim topu geri kazanma süremizi kesin kısaltacaktır.
Vidayi oynstmadi tosici oynatti be abi

Tamam sen biz kötüyüz diye bir kez daha yazmak istemişsin ama ben bir değişken soruyorum? 20 dakika sonra ne değişti de bir anda tepetaklak oldu oyun? Bir değişken olmasa aynı vasatlıkta seyretmesi lazım değil mi oyunun?
Bende sorayim o zaman peki neden 70.ci dakikada yine tepe taklak olup ne degisti de tekrar pas oyununa döndük ? Buradan hocaya yürüme bence abi hiç alakası yok

Dorukhan orta sahaya geçince yine orta saha üstünlüğünü alıp topu yere indirdik , bence oyuncu profili ile alakalı

Yürüyen ve saklanan Ozi çıkıp , diri , alan savunması yapabilen ve dikine giden Dorukhan o bölgeye geçti çünkü
[ Son Düzenleme: 14 Aralık 2018, 01:20:44 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

los encılıstan belki sen kötü görüyorsundur ama benim sohbet halinde olduğum avrupada yaşayan türkler var almanya belçika ingiltere fransada filan yaşayan ve imajlarına bakarsan ampül olmayan hatta akademik tipler ama ülkenin avrupada güçlü göründüğünü iyiye gittiğini filan iddaa ediyorlar ozan. gerçi ben gülüyorum onlara yuroları değer kazandıkça gelip ülkede mala mülke çöküp adam sanıyolar kendilerini ama açıklamaları da böle oluyor.
Karinciyi silkelerken belini incitmeyip uykusunu da bolmemeye calisiyorlar abi

Çevrimdışı mylife1903

anlamaz olaydım keşke reyis  :s20:

pekto düzenli 11 oynuyor abi seviyeye bak tarihi kadro. oancu cunti sergen paskal filan bu kadronun tarihi oldugunu okusalar gider 3.köprüden atarlar kendilerini. yok vazgeçtim 1.den atarlar 3.pahalıydı.
Sebebini cozemiyorum bu isin ben. Neden boyle pohpohlatiyor yoneticiler bu kadroyu
Hesap soran yok
Kongrede soru onergesi falan veren yok
Nedir bu kompleks.
Mitrovic olayi ile basladi sonrasi facia o 4.2 fikret ormanin sari okuzu oldu

Çevrimdışı mylife1903

Bende sorayim o zaman peki neden 70.ci dakikada yine tepe taklak olup ne degisti de tekrar pas oyununa döndük ? Buradan hocaya yürüme bence abi hiç alakası yok

Dorukhan orta sahaya geçince yine orta saha üstünlüğünü alıp topu yere indirdik , bence oyuncu profili ile alakalı

Yürüyen ve saklanan Ozi çıkıp , diri , alan savunması yapabilen ve dikine giden Dorukhan o bölgeye geçti çünkü
Ozi neden ilk11 onu soruyorlar mi

Çevrimdışı ozankarakoc

E tabi, mesele ülkesi, şehri değil, kafası...

Ülkede yaşayanların yarısı, zam yapanı alkışlıyor, 'zamları protesto edelim' diyen adamı vatan haini ilan ediyor. Bir de o adamın euro kazanıp Fransa'da yaşayan versiyonu var... Bölüm sonu canavarı gibi... Evlerden ırak...

Yani diyorum ki, Şenol Güneş, Fikret Orman falan hikaye. Çare Aysun Kayacı.