Yalnız o 3 takımda lokomatif den güçlüydü.
genk iyi takım sarpsborg kendi sahasında yendi iki maçtada malmö ile berabere kaldı.
senin için takımların gücü isminin tanınırlığı ile mi alakalı oluyor.
Ben perşembe günü sarpsborgun genkede bir süpriz yapacağını düşünüyorum.
bizim gerçekten kötü oynadığımız tek maç burdaki genk maçıydı yoksa grupdaki takımlarla
aramızda ciddi kalite farkı var.
'İsminin tanınırlığı' değil mesele pek tabi ki... Ama şunlar birer gösterge değil mi?
Sarpsborg'un toplam piyasa değeri 7.5 milyon euro. Nerdeyse Pepe'nin maaşı kadar. Norveç Ligi gibi son derece zayıf bir ligi 8. sırada bitirdiler, liderin 23 puan gerisinde... Statları 6800 kişi kapasiteli. Bizim eski İnönü'nün eski açığının kapasitesi 10 bindi. Bu sezon ilk kez Avrupa kupalarına katıldılar. Onlarla oynadığımız maç, bizim Avrupa'daki 211. maçımızdı.
Lask Linz maçları da tam birer skandaldı... Real Madrid'le oynuyor gibiydik. Yine Avrupa'nın en kıytırık liglerinden birinde, Avusturya Ligi'nde, liderin 14 puan gerisinde, ikinci sırada, son derece zayıf bir takım. 15 milyon euro piyasa değeri, 6000 kişilik stat...
Arada inanılmaz kalite ve tecrübe farkı var. Ama iki takıma karşı aldığımız galibiyetler de tamamen şans ve tesadüf...
'Ama isimleri önemli değil, ikisi de çok iyi takımlar' diyerek kendimizi avutabilir miyiz? Bence asla avutamayız, avutmamalıyız.
Bu sezon tanınmayacak kadar kötü top oynuyoruz. Malmö'yü eleyebilecek miyiz, doğrusu ben ondan bile emin değilim.
Ha elersek, ara transferde de yönetim ayağa kalkıp müthiş transfer hamleleriyle işin seyrini değiştirirse, Şubat ortasındaki ilk maçla beraber Avrupa'da yeniden iş yapacak hale gelebiliriz. Ama bu kadar para sıkıntısı varken, oyuncular abuk sabuk disiplinsiz hareketleri nedeniyle birer birer cezalar alırken, koskoca bir yılı forvetsiz geçirdikten sonra hala liste başında Burak Yılmaz varken, bunlar gerçekleşebilir mi? Ben iyimser olamıyorum ne yazık ki...