Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 49 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724884 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Caner medel siritiyor hoca güveni çıkardı tüm takımın ayarını bozdu. Kendi sahanda gs bu kadar eksikken daha cesur olmalıydı

Skandal bir karardi bu. Güven onde iyi basıyordu ve GS'nin stoperleri o basıyor diye panikliyordu. Hoca yine müdahale ederek çorbaya cevirdi oyunu. Ljajic'i sola atarak oyunumuzu sakatladı. Hocanin bu skandal degisiklikleriyle birlikte GS'nin stoperleri rahatladı ve one ciktilar. Hoca gercekten oyuna mudahale edince isler bizim adimiza kötüleşiyor.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 05:28:20 Librarius ]
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

Caner ve Quaresma bu takımdan kesilmedikce sampiyon falan olamayız. Modern bir oyun sisteminde bu iki arkadasa yer yok. Son 2 atakta pas vermemeleri zaten büyük skandal. 2'li averaj diye bir gercek var, Caner ve Quaresma takim yerine kendi egolarıni oncelediler. Insallah sezon sonu bu bencillikler bize pahalıya patlamaz.
quaresmanın pas vermesi zordu. kaleye vurması anlaşılır bir durum ama canerinki affedilmez.

Çevrimdışı Librarius

Caner ve Quaresma'nın 90 dakika boyunca 'BÜTÜN' tercihleri yanlıştı. İnanılır gibi değil.

Size Quaresma'yla olmaz deyince karşı cikiyorsunuz. Modern bir takımda Quaresma 10 dakika bile fırsat bulamaz. 90 dakika ne yapti acaba? Takim 1 kisi eksik oynuyor ve bu durum sezon basından beri boyle. Asist yapti diyorlar ama o 1 asist yapabilsin diye biz belki de 3 golden oluyoruz. Bakin tek basına bir gösterge: takimin iyi olduğu son 3 maçta Quaresma silik. Cunku bu bir gercek artık. Quaresma yildizlasmissa takim cok kotu demektir, ama takim iyiyse Quaresma kotu demektir. Takim oyununu Quaresma'ya kurban edemeyiz. Caner zaten kara delik. Adam tek basına toplam top kayiplarimizin dörtte ucunu yapıyor. Buna katlanıyor olmamıza inanamıyorum.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 05:29:48 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

Caner ve Quaresma'nın şu maçtan sonra birdaha forma giymesi asla, asla, asla kabul edilemez. Quaresma'nın yedeğe çekilmesi konusunda hiçbir umudum yok ama artık Allah aşkına şu Caneri çıkart hoca 11'den. Rıdvanı falan oynat. Kimi oynatırsan oynat.

Quaresma ve Caner'in ilk 11 olduğu bir takim şampiyon olamaz. Bu cok net. Bunu göremeyip Quaresma'ci takılan arkadaslar da farkedecek ama umarim cok gec olmaz bizim adimiza. Rakipler Caner'i oldukça iyi ezberlemişler. Hep onun tarafından geliyorlar. Adam arkada Sibirya stepleri gibi geniş alanlar bırakıyor. Sonra da Vida kotu oluyor. Evet galip geldik ama sorunlarimizi hali altına supuremeyiz. Quaresma ve Caner acilen ilk 11 den kesilmelidir. Yoksa bize pahalıya patlayacaklar.

Çevrimdışı Librarius

Sol kulvar Adri' nin, takımın üstü başıyla çok oynamaya gerek yok.

Eksikler belli umarım çalışma vardır.
Sağbek - Ati'nin genci - Buldumu sokuşturan tripod forvet.

daha fazlası lüks olur.

Adriano sagda olmasina ragmen muazzam oynadı. Beni cok sasirtti. Adam her topu olumlu kullanıyor. Caner'e giden her topu kaybettik.

Çevrimdışı Librarius

Geleceğe yönelik; Gökhan dönüp, Adri yerine dönerse ve hoca gole yatma ve uzun top sevdasından vazgeçerse bundan sonra iyi maçlar izlemeye başlayabiliriz.

Tutmuş yine zemine laf atıyor. Uzun top oynamamızı savunuyor, yok pasla ısrarlı çıkarken top kaybedip tehlike yasamisiz. Iyide hocam o Eren'in pozisyonu tamamen Caner denen arkadaşın sacmaligi. Sen bunu farkedemiyorsun ama zemini suçluyorsun. Hoca beni tedirgin ediyor malesef.

Çevrimdışı Librarius

Adem sezon bitince 5-6 golü geçemez diye yazmıştım 1.5 ay kadar önce.Ama hem o zamanki takım hem o zamanki Ljajic ile şimdisi çok çok farklı artık .Yine Vida da böyle.Bence Vida her geçen maç koyuyor.Daha bir bize uygun oynamaya başlıyor.Önce Pepe ile uyumu yakaladı sonra takım ile uyumu.
 Uyum sağlaması gereken tek adam kaldı.Töre.

Yönetim uyuma lütfen , gönderilmesi gerekenleri gönder ve 3 transfer yapıver şu takıma.

Ljajic büyük bir yetenek ve oyuncu. Quaresma icin adamdan faydalanamadik. Takimin yildizi olduğu hissettirilince tam bir maestro gibi takimi yönetiyor. Fakat halen daha kanat oyuncularımız Ljajic'i anlayamıyor. Quaresma'yi hic soylemiyorum bile. Kafasına gore takılıyor ve hoca icin bu hic sorun degil. Ljajic'e uygun kanatlar ve forvet olsa bu takim muazzam olur.

Çevrimdışı Librarius

bu maçı büyük beşiktaş taraftarı almıştır. namsızoğlu ve mhk.sını itin şeyine sokarak aldık bu maçı. cünoya kalsa penaltımızı vermeyip heriflere penaltı uyduruyordu taraftar olmasa vara falan gitmezlerdi. böle böle çaldılar yıllarımızı. yöneticilerin yapması gerekeni taraftar başardı bu sene. çalınan yıllarımızda sessiz kalan gelmiş geçmiş tüm yönetimlerimize de selam olsun.

Hakikaten kaybolan veya çalınan yillarimizi hatırladık Besiktaslilar olarak. VAR olmasa GS 3 puani alıp gidecekti. Sahtekar Burak'in kendisini atarak beraberliği kurtardigi mac geldi aklıma. Bu arada Senol Hoca ile ciktigimiz 7 GS derbisinden 5 galibiyetle cikmisiz. Ezmisiz.

Çevrimiçi tolga1903

Size Quaresma'yla olmaz deyince karşı cikiyorsunuz. Modern bir takımda Quaresma 10 dakika bile fırsat bulamaz. 90 dakika ne yapti acaba? Takim 1 kisi eksik oynuyor ve bu sezon basından boyle. Asist yapti diyorlar ama o 1 asist yapabilsin diye biz belki de 3 golden oluyoruz. Bakin tek basına bir gösterge: takimin iyi olduğu son 3 maçta Quaresma silik. Cunku bu bir gercek artık. Quaresma yildizlasmissa takim cok kotu demektir, ama takim iyiyse Quaresma kotu demektir. Takim oyununu Quaresma'ya kurban edemeyiz. Caner zaten kara delik. Herif tek basına toplam top kayiplarimizin dörtte ucunu yapıyor. Buna katlanıyor olmamıza inanamıyorum.

Sonuna kadar haklı bir eleştiri. Bu iki oyuncumuzla keşke devre arası vedalaşabilsek. Geçen sene belirli bir bölüme kadar tek başına barcelona'dan fazla orta yapan bir adam asist yapıyor diye yüceltiliyor artık verecek cevabım kalmadı uğraşmıyorum. Yahu bugün bir kez daha dikkatle izledim ofsayt pozisyonu hariç sağ kenarda oynadığı her saniye çizgiye yapışık oynadı ya ayrılmıyor adam oradan dünyada böyle bir örnek var mı bilen lütfen söylesin. Kendimce bir kanaat oluştu bende, necip uysal quaresma gibi oynasın sadece taç çizgisinde 90 dakika top beklesin ve ayağına aldığı her topu ceza sahasına ortalasın, ayrıca tüm kornerleri de necip'e verelim, rakipler de zaten yeteneği belirli düzeyde diye serbest bırakacaktır çizgide, quaresma 8 asist mi yaptı necip de iddia ediyorum 3 4 asist yapar. Caner konusuna girmek bile istemiyorum artık oynamaması için daha ne yapmalı bir adam bilemiyorum. Medel bir maç sol bek oynamıştı ya hani, caner'i bir saniye aratmadı neden denemiyor hoca anlayamıyorum.

Çevrimdışı Librarius

https://twitter.com/besiktashbrl/status/1068276566952681472

bu maçlarda 8 puan kaybettik

GS lobisi kuyumcu titizliğiyle her detayı dikkate alarak calisiyor ve hakikaten şampiyonluğu detaylar belirler. Herifler hem her CL maci oncesi Cuma oynadı, hem de her CL macindan 4 gun sonra lig maçına cikmislar. Besiktas hep 3 gun sonra maca çıkmaya zorlanmış. Yahu bu bile gizli bir elin oldugunu göstermiyor mu? Bunu bizim yönetim göremiyor mu? Baskan TFF ile birlikte hazırlıyoruz dedi, bunu göremiyor musunuz? Herifler resmen Avrupa kupalarının yorgunluğunun GS icin lige yansimasini minimize etmek icin düzenleme yapmis ama bizim icin ağır hasar oluşturması icin calismislar. Bundan sonraki sezonlarda buna dikkat etmek şart.

Çevrimdışı mylife1903

Tutmuş yine zemine laf atıyor. Uzun top oynamamızı savunuyor, yok pasla ısrarlı çıkarken top kaybedip tehlike yasamisiz. Iyide hocam o Eren'in pozisyonu tamamen Caner denen arkadaşın sacmaligi. Sen bunu farkedemiyorsun ama zemini suçluyorsun. Hoca beni tedirgin ediyor malesef.
Zeminde bence de bi gariplik vardi fazla sekiyordu top
Goruntusu yesildi canerin layicin hatta atibanin bazi pozisyoblari oldu topu sakinlestirip kontrols alamadilar son quaresma pozisyonunda top seke seke gitti yandan acida belli oluyordu daha da yoruyor kotu zemin futbolculari
Takilmayin fazla mis gibi dosedik gectik gs butun cephanesini harcadi fazla da bisi yapamadi.
Bunlsr boyle oynarsa rizeyi de yenemezler

Çevrimdışı Librarius

stadda çaldı akıl yönetimindi.

Annesinin bir tanesini hor görmesinler.

burda resmen kulüpler birliğinden dışlanmasına atıfta bulunup dalga geçtiler.
yalnız bu akşam taraftar harikaydı sürekli maçın içinde kaldı.

Abi demek ki televizyondan farklı algıladık biz. Taraftar cok kotuydu izlenimi oluşmuştu bende. Bunu duyduguma sevindim dogrusu.

Çevrimdışı Librarius

Sonuna kadar haklı bir eleştiri. Bu iki oyuncumuzla keşke devre arası vedalaşabilsek. Geçen sene belirli bir bölüme kadar tek başına barcelona'dan fazla orta yapan bir adam asist yapıyor diye yüceltiliyor artık verecek cevabım kalmadı uğraşmıyorum. Yahu bugün bir kez daha dikkatle izledim ofsayt pozisyonu hariç sağ kenarda oynadığı her saniye çizgiye yapışık oynadı ya ayrılmıyor adam oradan dünyada böyle bir örnek var mı bilen lütfen söylesin. Kendimce bir kanaat oluştu bende, necip uysal quaresma gibi oynasın sadece taç çizgisinde 90 dakika top beklesin ve ayağına aldığı her topu ceza sahasına ortalasın, ayrıca tüm kornerleri de necip'e verelim, rakipler de zaten yeteneği belirli düzeyde diye serbest bırakacaktır çizgide, quaresma 8 asist mi yaptı necip de iddia ediyorum 3 4 asist yapar. Caner konusuna girmek bile istemiyorum artık oynamaması için daha ne yapmalı bir adam bilemiyorum. Medel bir maç sol bek oynamıştı ya hani, caner'i bir saniye aratmadı neden denemiyor hoca anlayamıyorum.

Cizgiye yapisiyor ve 20 metrelik bir alanda gidip geliyor. Bunun sebebi de fiziksel olarak artık yeterli seviyede olmaması. Calim atamıyor, adam geçemiyor, yani oyle iceri katedebilecegi bir gucu ve enerjisi de yok. Yapabildigi tek şey orta yapmak. Oynasın son yarim saat veya 20 dakika, ama boyle bir oyuncuya 90 dakika forma vermek gercekten takıma zarar veriyor. Bunu göremiyor olamaz hoca.

Çevrimdışı Librarius

Zeminde bence de bi gariplik vardi fazla sekiyordu top
Goruntusu yesildi canerin layicin hatta atibanin bazi pozisyoblari oldu topu sakinlestirip kontrols alamadilar son quaresma pozisyonunda top seke seke gitti yandan acida belli oluyordu daha da yoruyor kotu zemin futbolculari
Takilmayin fazla mis gibi dosedik gectik gs butun cephanesini harcadi fazla da bisi yapamadi.
Bunlsr boyle oynarsa rizeyi de yenemezler

Tabiki harika oldu galibiyetimiz. Haramzadelere geçirmek muazzamdı. Fakat bu mac geride kaldı ve sorunlarimiz var. Bunlara gidererek hedefe yürümeliyiz.

Çevrimdışı Librarius

Neyse olumsuzluklara cok degindim, şimdide güzel seyleri dile getirelim.  :D

1. GS denen haramzade kulübe 4 yıldır kendi sahamızda mac vermiyor olmamız harika.

2. Son 7 GS derbisinden 5'ini kazanmamız ise muhteşem. Bu arada renkli basin bu istatistikleri saklayıp, Terim'in Senol Gunes'e karşı üstünlüğünü vermeleri tam bir (Hakaret Yasak)₅. Ama bu gece o algilarini bir yerlerine monte ettik.

3. Ljajic muazzam bir detay bizim adimiza. Takimi onun uzerine kurmaya başlayınca daha da etkili bir takim olduk. Allah nazardan saklasın. Renklilerin agzinin suyu akıyor. Once görmemezlikten geldiler, simdi ise utangaç utangaç ovuyorlar.

4. Dorukhan masallah yükseliyor. Tek basına takimin enerji seviyesini yari yarıya yükseltiyor. Sahada ayak basmadık yer bırakmıyor, rakip topu alır almaz karsisinda Dorukhan beliriyor.  Ozi veya Tolgay gibi kacak dövüşmüyor, pas opsiyonu oluyor. Ayrica en beğendiğim özelliği topu Ozi veya Tolgay gibi geriye degil ileriye doğru oynaması. Ozellikle sonlara doğru iceri daldigi ve Ozan Kabak tarafından düşürüldüğü pozsiyon cok iyiydi. Allah nazarlardan saklasın ve onunu açsın.

5. Güven etkisizdi deniyor ama cocuk ilk yarıda GS stoperlerini inanılmaz zorladı. O oyundayken stoperleri cikamadi ileriye. Ozellikle bir pozisyonda bosta olan Ljajic'e cikardigi pas muazzamdı. Ayrica Mariano'ya sari aldirdigi calimda cok iyiydi. Cok iyi bir oyuncu olacak insallah.

6. Vida cok gömülüyor ama adam kaliteli bir stoper. Caner denen arkadas yüzünden adam Sibirya steplerinde 2 veya 3 rakip oyuncuya karşı mücadele vermek zorunda kalıyor. Masallah bugun harikaydı.

Çevrimdışı mylife1903

Hakikaten kaybolan veya çalınan yillarimizi hatırladık Besiktaslilar olarak. VAR olmasa GS 3 puani alıp gidecekti. Sahtekar Burak'in kendisini atarak beraberliği kurtardigi mac geldi aklıma. Bu arada Senol Hoca ile ciktigimiz 7 GS derbisinden 5 galibiyetle cikmisiz. Ezmisiz.
SImdi liktividen ozete bakiyom
Yahu arkadas bu ozeti hazirlayan pozisyonlari secenlere de operasyon yapilsin, yarisi fetocu cikabilir
Cezasahasinda kendini yere atan gsliyi ozete almislar, 189 kameradan dususu gosteriyorlar
Bizim penalti pozisyonu iki aci

Ayrica bu anakuru mudur nedir arkadas oyle penalti mi olur, kendini adama takiyor sonra ayaklarini alciya aliyor, atiyor kendini yere, cucu hadirt diye geciriyor penaltiyi, ayiptir ya. Lan oyle penalti mi olur, ayni pozisyon bize olsa cucu orda faul verir, defans oyuncusunu bozuyorsun, cocuk topa vuramiyor der

Yillarca boyle tokatlandik biz bu var 30 senelik mevzu olsa 10 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu, ufak tefek dogranirdik gene ama 5m ofsaytler garip penaltilar olmazdi

Çevrimdışı mylife1903

Abi demek ki televizyondan farklı algıladık biz. Taraftar cok kotuydu izlenimi oluşmuştu bende. Bunu duyduguma sevindim dogrusu.
Ikinci yariya iyi baslayamadi taraftar bence, 60a kadar baya bi suskundu, bi ara kornere mi taca mi giden quaresma el-kol yapti gazladi azicik da maca dondu taraftar.
Medel falan gibi mucadele eden oyuncularin azicik taraftar adrenalinini pompalamasi lazim, dusun basacan 20-30m kayacan topu alacan sonra bi el kol haydi yapacan taraftara, gokgurultusu gibi ses ciksr o gazla herkes bi 5dakika nitroya basar

Çevrimdışı Librarius

SImdi liktividen ozete bakiyom
Yahu arkadas bu ozeti hazirlayan pozisyonlari secenlere de operasyon yapilsin, yarisi fetocu cikabilir
Cezasahasinda kendini yere atan gsliyi ozete almislar, 189 kameradan dususu gosteriyorlar
Bizim penalti pozisyonu iki aci

Ayrica bu anakuru mudur nedir arkadas oyle penalti mi olur, kendini adama takiyor sonra ayaklarini alciya aliyor, atiyor kendini yere, cucu hadirt diye geciriyor penaltiyi, ayiptir ya. Lan oyle penalti mi olur, ayni pozisyon bize olsa cucu orda faul verir, defans oyuncusunu bozuyorsun, cocuk topa vuramiyor der

Yillarca boyle tokatlandik biz bu var 30 senelik mevzu olsa 10 tane fazla sampiyonlugumuz olurdu, ufak tefek dogranirdik gene ama 5m ofsaytler garip penaltilar olmazdi

Hani çalınan yillarimizi hatırladık dedim ya iste o yıllardan kalan Erman Toroglu denen trol bugun cikmis bizim penaltımız oncesinde kazandigimiz çift vurusu eleştiriyor. Oyle sahtekar bir Besiktas dusmani ki sunu dedi: Eğer Mustafa bu kafayı kendi cezasahasinda yapsa ben aleyhte penaltı çalardım, o kafanın ayak hizasında ne isi var.

Herif cikmis Vida'nin eline çarpan pozisyonda penaltı var diyor, yok efendim o el niye acikmis. Fifa kuralları diyorlar, "başlarım FIFA kurallarına futbolun ruhuna bakacaksınız, bu pozisyon penaltı diyor."  Dorukhan'in Ozan'la mücadelesinde düşmesine bakalım, burda faul var mi diye soruyorlar, cevap su: bırak ya hikaye. Vida'nin Eren'le bir pozisyonu var, Eren dirsek atıyor ve kendisini yere bırakıyor. Erman trolu "net penaltı diyor buna. Hocam Eren dirsek atmış dedi Turgay, "ben onu bunu anlamam Vida orda adami indirmiş ve bu net penaltıdır" diye böğürdü. Icinde ki kin cok yogun olduğu icin rahatlayamamis olmalı ki sunu söyledi: "ya Ankaragücü macını 1 gun once değiştirirsen, hakemler vay bu takim cok guclu, baksana maçtan bir gun once saha değiştirebiliyorlar, öyleyse biz bunlara fazla bulaşmayalım diye düşünürler. Bu yüzden Ankaragucu'nun penaltisini yediler."

Iste yıllarca hakkimizi çaldılar, bunun gibi trollerde TV'lerde o katliamları savundu. Herif Var'a ragmen Besiktas aleyhine algi kasti. Kininde boğulsun. Fakat buna bir care de gerekiyor artık. Maclarin görüntülerini de verdikleri icin bir cok insan izliyor bu Besiktas dusmanini.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 06:01:49 Librarius ]

Çevrimdışı mylife1903

Senol hocam cok gaza gelmis, masallah hocam masallah darisi fbnin basina, hamsi falan da degil palamut masallah
https://mobile.twitter.com/theRA_official/status/1069308120755769351?s=19

Çevrimdışı mylife1903

Hani çalınan yillarimizi hatırladık dedim ya iste o yıllardan kalan Erman Toroglu denen trol bugun cikmis bizim penaltımız oncesinde kazandigimiz çift vurusu eleştiriyor. Oyle sahtekar bir Besiktas dusmani ki sunu dedi: Eğer Mustafa bu kafayı kendi cezasahasinda yapsa ben aleyhte penaltı çalardım, o kafanın ayak hizasında ne isi var.

Herif cikmis Vida'nin eline çarpan pozisyonda penaltı var diyor, yok efendim o el niye acikmis. Fifa kuralları diyorlar, "başlarım FIFA kurallarına futbolun ruhuna bakacaksınız, bu pozisyon penaltı diyor."  Dorukhan'in Ozan'la mücadelesinde düşmesine bakalım, burda faul var mi diye soruyorlar, cevap su: bırak ya hikaye. Vida'nin Eren'le bir pozisyonu var, Eren dirsek atıyor ve kendisini yere bırakıyor. Erman trolu "net penaltı diyor buna. Hocam Eren dirsek atmış dedi Turgay, "ben onu bunu anlamam Vida orda adami indirmiş ve bu net penaltıdır" diye böğürdü. Icinde ki kin cok yogun olduğu icin rahatlayamamis olmalı ki sunu söyledi: "ya Ankaragücü macını 1 gun once değiştirirsen, hakemler vay bu takim cok guclu, baksana maçtan bir gun once saha değiştirebiliyorlar, öyleyse biz bunlara fazla bulaşmayalım diye düşünürler. Bu yüzden Ankaragucu'nun penaltisini yediler."

Iste yıllarca hakkimizi çaldılar, bunun gibi trollerde TV'lerde o katliamları savundu. Herif Var'a ragmen Besiktas aleyhine algi kasti. Kininde boğulsun. Fakat buna bir care de gerekiyor artık. Maclarin görüntülerini de verdikleri icin bir cok insan izliyor bu Besiktas dusmanini.
Bizim taraftari gsli fblilerle karistiriyor erman, yarin birisi suratina tukururse utanir diyecem de utanmaz sonra dayak yer belki akillanir

Çevrimdışı Librarius

Senol hocam cok gaza gelmis, masallah hocam masallah darisi fbnin basina, hamsi falan da degil palamut masallah
https://mobile.twitter.com/theRA_official/status/1069308120755769351?s=19

Bugun cok güldüm: TS'li birisi Senol hocanin kartal pencesi pozuna cok bozulmuş ve twitterda sunu yazmış: "Siz hic bunun Trabzon'u calistirirken hamsi pozu verdigini gordunuz mu?" Biri de cevap yazmış: "hocam hamsi pozu nasıl oluyor ki?  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Bugun cok güldüm: TS'li birisi Senol hocanin kartal pencesi pozuna cok bozulmuş ve twitterda sunu yazmış: "Siz hic bunun Trabzon'u calistirirken hamsi pozu verdigini gordunuz mu?" Biri de cevap yazmış: "hocam hamsi pozu nasıl oluyor ki?  :evillol:
Yabanci birinden pence gorunce cok hosuma gidiyor, baya baya becerdi bence senol gunes penceyi
Hamsi pozu degil de palamut pozu verebilir hica tsliler cok istiyorsa

Çevrimdışı ozankarakoc

Size Quaresma'yla olmaz deyince karşı cikiyorsunuz. Modern bir takımda Quaresma 10 dakika bile fırsat bulamaz. 90 dakika ne yapti acaba? Takim 1 kisi eksik oynuyor ve bu durum sezon basından beri boyle. Asist yapti diyorlar ama o 1 asist yapabilsin diye biz belki de 3 golden oluyoruz. Bakin tek basına bir gösterge: takimin iyi olduğu son 3 maçta Quaresma silik. Cunku bu bir gercek artık. Quaresma yildizlasmissa takim cok kotu demektir, ama takim iyiyse Quaresma kotu demektir. Takim oyununu Quaresma'ya kurban edemeyiz. Caner zaten kara delik. Adam tek basına toplam top kayiplarimizin dörtte ucunu yapıyor. Buna katlanıyor olmamıza inanamıyorum.

'Quaresma'yla olmaz' deyince karşı çıkmıyoruz. 'Alternatif olmadığı sürece Quaresma'ya mecburuz' diyoruz. Bugün yine alternatif yoktu. Formda diyebileceğimiz Lens ile diğer seçenek olan Gökhan Töre sakattı. Ljajic'i kanada çekince orta saha üstünlüğümüzü kaybettik. Bu şartlarda Quaresma oynamak zorundaydı. Adamın hastası olduğumuz için değil, başka çare olmadığı için... Şenol Hoca'nın maç sonu açıklamasının meali de buydu...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Hehe gsliler hala agliyor
Arkadas ne utanmaz camiadir
Antalya macinda cucu icin bunlarin sinsi hocasi degil miydi, var mar gecelim bu isleri diye zirvalayan

Bu onukuru pozisyonuna oenalti diyen adamin serefi haysiyeti sorgulanmalidir, lan adam ayagini kendi takiyor, oyle penalti mi olur, bize olsa cucu orda faul verir bitirir pozisyinu, faul verdigi icin vara falan da bakilmaz.

Alismislar bedava kazanmaya yillardir, kuduruyorlar simdi

Çevrimdışı ozankarakoc

Eyvallah kazandık sevindik.Fakat aksayan yönlerimiz gözardı edilmesin. Eğer 2 hafta sonra Trabzon maçında bu futbolu oynarsak kazanamayız ve şu alınan 3 puanın hiçbir değeri kalmaz. Artık Galatasarayı sahamızda yenmemiz çok da sevinilecek bir durum olmamalı. Sahanda kazanacaksın. Hele hele Antalya ve Sivas gibi 2 sürpriz 6 puanı sahanda bıraktıysan bu saatten sonra sahanda puan bırakma lüksün yok.

Trabzon da müthiş istikrarsız. Galatasaray'a 4 attılar, Malatya'dan 5 yediler... Nerede ne yapacakları belli olmuyor.

Bence bizim zemin konusuna eğilmemiz lazım. Hoca korkunç şeyler söyledi maçtan sonra... 'Zemin yüzünden pas yapamıyoruz, mecburen uzun oynamak zorunda kalıyoruz' dedi. Pas oyunu oynanmıyor diye kızıyoruz, uzun top atan oyuncularımızı eleştiriyoruz, ama hoca da bunları söylüyor. Çok asap bozucu... Düne kadar hibrit çim diye şov yapıyorduk, diğer takımlara örnek oluyorduk, şimdi kendi sahamızda çile çekiyoruz. Tuhaf iş...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk