Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3722948 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

hocam :D

🔥 Şenol Güneş: Büyük insanlar büyük düşünür, küçük insanlarla uğraşmaz; Kartal da sinek avlamaz! 🦅

[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 00:16:27 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

atiba'yı aldı ne yaptı atiba neden oynatmıyor diye hoca'yı eleştirdiler.

Lens'i neden oynatmıyor diye eleştirdiler yine sakatlandı işte.

Hoca ne yaptıysa hepsi doğru.

Caner ve Quaresma mecburiyetten oynuyor.

Atibayı alması değil ama  Pekto'yu santrafor pozisyonuna alması oyunu daha çok GS ye verdi.
Gs uzun oynadı tamam ama orta sahanın mücadele gücü ve dinamizmi düştü ve yerine daha az korku veren bir santrafor girdi. Pekto santrafor olarak rakip defansı hem love'dan hem güven'den daha az ürkütüyor. Rakip rahatladı. Asla asli santrafor olamaz, 4-42 oynasak 2 liden biri olabilir ama.

Çevrimdışı mellfred

Cuma sabahı İstanbul’a inen takımdan iyi futbol beklemiyordum
şu maçı kazanmamız net zaferdir
Her şeyden önce sosyal medyada kenetlenen algı oluşturan taraftarın olduğu kadar
Bununla birlikte hatalarımız da oldu
Disiplinsizliğimiz, bağzı oyuncuların ki ,hep aynı isimler, sorumsuz ve bencil tavırları hoş değil
Şu haramzadelere koymanın tadı priceless

Çevrimdışı Fikret

hocam :D

🔥 Şenol Güneş: Büyük insanlar büyük düşünür, küçük insanlarla uğraşmaz; Kartal da sinek avlamaz! 🦅

Cok iyi yakalamis fotografci. Yillar sonra klasik olur bu foto.
Senol Gunes-Cenk Tosun fotografi gibi.

Necip'in de gucu, savasciligi eminim ki gelen Pepe gibi yabancilarin bile saygi duydugu birsey. Anlamsiz kontratlar ister, burnu havada olursa gitsin derim ama su anki haliyle altyapidan gelip katki veren insallah kariyerini burada tamamlayacak bir oyuncu goruntusunde.

Dorukhan konusunda da cok umutlu degildim 2-3 mac once. O zamanki dinamizmini dinlenmis olmasina bagliyordum.

Ama 3 gunde bir maca ragmen bugun gene iyi basti, Oguzhan tipi yalandan baski degil yeri geldi rakip stoperden top aldi. Yani Dorukhan uzerinize geliyorsa cekinir bir an once topu vermek istersiniz dedirti.

Topu vermek yerine saklayip dribbling yapmaya da calisti. Ozzy-Tolgay rakiplere kalcasini dayama, topla donmeyi adeta unuttular mesela. Unutma sebepleri de gucsuzlukleri. Dorukhan bu fizik gucuyle rotasyonda kalir. Elif Elmas gibi havali ismi yok ama dogru takimda su an. Sadece antremanda yaninda calistigi adamlar, pas calismalari bile daha da kendini gelistirmesini saglayacaktir.
[ Son Düzenleme: 03 Aralık 2018, 00:32:58 Fikret ]

Çevrimdışı sozkul

🗣 Şenol Güneş: "Yayıncı kuruluşta bizi eleştirenler var. Birini eleştirirken konuyu dağıtıp bireysel dökmemek gerekiyor. Onları tesise bekliyorum, gelsinler konuşalım. Türk futbolunun onlara ihtiyacı var. maçtan önce herkes bana söylediklerini mesaj attı. Lens'in oynayacak hali yoktu, keşke koymasaydım. Gökhan Töre ve Gökhan Gönül ter idmanına çıktı. Bunları bilmeden konuşmak doğru değil. Dinamik oyuncuları oynattım. Kalite maçlı olmadı ama bizim kazanmamız kimseyi rahatsız etmesin."

kapak böyle yapılır ağzına sağlık hocam  :bandit:

Kim ne dedi yayıncı kuruluşta?
Bilen link vermeden anlatsın şimdi araştırıp adamlara hit kazandırmayalım.

Çevrimdışı mellfred

güvenin çıkıp Mustafa’nın kalması hataydı zaten 70’den sonra kayış kopardı
Atiba 11 başlayabilirdi
Medel stoper başlayabilirdi
Quaresma son dakikaya kadar oynamamalıydı
Caner zaten anasından doğmamalıydı heyhat alternatifi yok daha doğrusu sağ bekin yok

Çevrimdışı tangaz

güvenin çıkıp Mustafa’nın kalması hataydı zaten 70’den sonra kayış kopardı
Atiba 11 başlayabilirdi
Medel stoper başlayabilirdi
Quaresma son dakikaya kadar oynamamalıydı
Caner zaten anasından doğmamalıydı heyhat alternatifi yok daha doğrusu sağ bekin yok

atiba oynadıgı sürede kötüydü 90 dk oynayacak hlde değil quaresmaya el mahkumdu lens sakattı kısa süre oynadı gene sakatlanmış canerde aynı quaresma misali alternatif yok.

Çevrimdışı levitate

Maçı seyretmek zevkli değildi, haklısın.  Ama kötü oynayarak hem cünoyu hem GS'yi yenmenin zevki hiçbirşeyle değişilmez. Böyle bir durum benim hayatımda hiç olmamıştı.

abi ezince daha zevk alıyorum ben

örneğin geçen sene içerideki derbiler çıldırmalıktı kaç sezondur bu kadar ezici bir şekilde kazanmamıştık

maçtan sonraki gün gs'li arkadaşlar ağzını açamıyordu çok eğlenmiştim :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı kyiv

Eyvallah kazandık sevindik.Fakat aksayan yönlerimiz gözardı edilmesin. Eğer 2 hafta sonra Trabzon maçında bu futbolu oynarsak kazanamayız ve şu alınan 3 puanın hiçbir değeri kalmaz. Artık Galatasarayı sahamızda yenmemiz çok da sevinilecek bir durum olmamalı. Sahanda kazanacaksın. Hele hele Antalya ve Sivas gibi 2 sürpriz 6 puanı sahanda bıraktıysan bu saatten sonra sahanda puan bırakma lüksün yok.

Çevrimdışı murat

"Gerçek atmosfer" diye de genelleyemezsin ki. Ben 2 sezon boyunca yeni açıkta seyrettim maçları. Deplasman tribünü dolduğunda onların sesinin bizi bastırdığı anlar yaşanıyordu. Ben de çıldırıyordum sinirden. Eski açıktaki, kapalıdaki adamın pek umrunda olmaz bu.
Rakip seyirciye veya hakemlere odaklanınca oyuncular futboldan kopuyor,  maç çığrından çıkıyor.fazla takmamak lazım.

Çevrimdışı levitate

gaza getiren beşiktaş maçları vol. 1
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Ts maçı çok çok zor. Puan kaybına tahammül yok, rakip ligin son dönemde en pozitif oynayan takımı. Kırılma maçlarından biri olacak.

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı murat

Bu arada yumurtadan surpriz cikti!

Dorukhan adinda genc bir Atiba'miz geliyor yavastan!

Atiba'nin yoklugunu nasil kapatacagimizi kara kara dusunurken Dorukhan'in performansi ilac gibi geldi.

Sarpsborg macinda 90 dakika dinamo gibi calisti, bugun de sahanin en iyilerinden oldugunu dusunuyorum.

Teknigi hic fena degil, mac icerisinde sorumlulukta aliyor, topu veriyor aliyor, yardima geliyor, pres yapiyor, ikili mucadelelerden kacmiyor, dinamo gibi ileri geri yorulmadan kosuyor.

Ankara macinin yildiziydi, Sarpsborg macininda en iyilerindendi, bugunde bence iyi oynadi.

Quaresma'nin sayilmayan golunde ki asisti enfesti, ilk yarida yapmis oldugu kafa vurusunun Muslera'nin uzerine gitmesi ise sansizligi.

Umarim kendini gelistirerek devam eder, sutu da var bu cocugun uzaktan onlarida gorucez oynadikca.

Bravo Dorukhan!
Kim takip etmiş ve kim alınmasına ön ayak olmuşsa onlarıda kutlamak lazım.bize lazım olan bu tip oyuncular.

Çevrimdışı Orhan_

"Gerçek atmosfer" diye de genelleyemezsin ki. Ben 2 sezon boyunca yeni açıkta seyrettim maçları. Deplasman tribünü dolduğunda onların sesinin bizi bastırdığı anlar yaşanıyordu. Ben de çıldırıyordum sinirden. Eski açıktaki, kapalıdaki adamın pek umrunda olmaz bu.

Gerçek atmosfer diye bir şey genellemiyorum ki. Tvde duyduğun ve gerçekte olan.. Her hafta değişebilir bu ve hatta bu maç tribünler çok kötü bile olabilir. Sadece Tv'den şöyle kötüydü böyle kötüydü dediğin vakit çok doğru bir yorum olmayabiliyor. Sebeplerini de yazdım.

22 yaşındaki Orta saha oyuncumuz Dorukhan Toköz girdiği 15 ikili mücadelenin 10’unu kazandı.

15/10 İkili müdacele kazanma
3 - Pas arası
2- kafa topu kazanma
% 100 Mücadele

Çevrimiçi mayguntr

Oyunu niye kabul etmemiş o zaman?
Kendisi de Avciyi elestiriyor, Besiktasa yakisacagini dusunmuyor cunku :)

Çevrimdışı bordele

İnşallah necip i oynatmaz

Neden böyle yazıyorum çünkü maç içinde necip in bizi kaç kez yaktığını biliyorum, bu akşam resmen Allah yardım etti yoksa bütün sezon çöpe gidiyordu... Neyse geçmiş olsun.

Vida ya da masallah
Av zamanı

Çevrimdışı Librarius

Caner ve Quaresma bu takımdan kesilmedikce sampiyon falan olamayız. Modern bir oyun sisteminde bu iki arkadasa yer yok. Son 2 atakta pas vermemeleri zaten büyük skandal. 2'li averaj diye bir gercek var, Caner ve Quaresma takim yerine kendi egolarıni oncelediler. Insallah sezon sonu bu bencillikler bize pahalıya patlamaz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

taraftar maç sonu yüksek yüksek tepelere kız vermesinler türküsünü söylemiş  :kop:
stadda çaldı akıl yönetimindi.

Annesinin bir tanesini hor görmesinler.

burda resmen kulüpler birliğinden dışlanmasına atıfta bulunup dalga geçtiler.
yalnız bu akşam taraftar harikaydı sürekli maçın içinde kaldı.