Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724636 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı ozankarakoc

sene başı planı sol bek adri yedeği caner, sağ bek gg yedeği adri. gg zaten ligin yarısı sakat sayılır bu demek ki başkan sene başında takımı da hocayı da her türlü canere mahkum bırakıyor.

Orası şüphesiz... Kadro mühendisliği konusunda yönetimin hataları saymakla bitmiyor... Umarım Ocak'ta kendilerini affettirirler.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı ozankarakoc

İlk Devrede Kalan Maçlar:

Beşiktaş:
- Alanya (D)
- Trabzon
- Kasımpaşa (D)

Galatasaray:
- Rize
- Başakşehir (D)
- Sivas

Başakşehir:
- Ankaragücü (D)
- Galatasaray
- Alanya (D)

Kasımpaşa:
- Fenerbahçe (D)
- Kayseri
- Konya (D)
- Beşiktaş
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Fikret

Kazandık çok güzel bir sonuç, inanılmaz mutluyum ama sinirimi bozan bir şey var o da şu: Şenol hoca galibiyet golünden sonra takımı frenledi. Top kontrolünü ikinci yarıda çok rahat elimizde tutacak durumdayken korkak oynamaya başladık. Kendi sahamızda takım olarak daha agresif olmalıydık. Takım yorgundu belli başlı sorunlar vardı tamam ama insan kendi sahasında daha ezici bir galibiyet bekliyor.

Bir diğer eleştirim de taraftara. 1-0 öne geçmişiz. Ortalık bayram yerine dönmeliyken, taraftar daha fazla coşmalıyken ne hikmetse golden sonra sanki golü biz değil gs atmış gibi bir hava vardı statta. Bir anda sanki ''golü attık ama her an yiyebiliriz.'' havası oluştu taraftarda. Bu oyunculara da yansıdı. Quaresma bile 2 yerde taraftarı ayaklandırmaya çalıştı. Bizim statta 2 dk bile tempoyu düşürmemiz lazım. Yenik bile olsak  sürekli coşkulu olmak rakibi baskı altına almak gerekiyor. Biz bunu özellikle son 2 senede yapamıyoruz.
Fiziksel yorgunluk ciddi bir etkendi.
Her 90dk ayni ayarda olmuyor. GS cezali oyuncular agirlikli Moskova'da oynadi ama mac laylaylom gecti.
Temiz 2 gol yiyip donduler resmen.

Bizim mac icin su ornegi vereyim. Mesela Bursa-Kasimpasa gibi takimlar her sene bizim maca kasar. Bizden puani alip sonraki 3 mac kaybederler. Sebebi su Besiktas macinda herseyini verirler.
Bizim takimda deplasmanda herseyini verdi.
Senol Gunes'in Lens aciklamalarini dinleyin durumu anlatiyor.
Hoca A.Avci gibi parlata parlata aciklamiyor herseyi. Yoksa bugun cok net sekilde son 20dkya Besiktas'in en iyi 2 kontraatak oyuncusu Love-Lens'i sakladi. Orada koydu. Plani belliydi. 1-0 gotureyim son 20de 2yi atayim. Makul bir plan.

Oyuncu yetersizligi, uyumsuzlugu da vardi. Adriano dondu ama Dorukhan-Ljajic'le uyumu bir garip. Guven Yalcin cok genc bu maci kaldiramadi. Disaridan baksak Fener GS'yi boyle yense ulan ne akilli oynadilar falan deriz.
Neticede Aykut Kocaman/Daum tipi galibiyet oldu.
Ideal mi degil ama ihtiyaci gordu.

Alanya deplasmani cok cok kritik. TS-Kasimpasa maclarindan daha kritik gozumde.
3 mactan en az 7 puan lazim bize. Devreye cok iyi gireriz.

Çevrimdışı tangaz

izledim maç önü hoca ne düşünüyor ne yapmak istiyor bu diye yorumcular hoca'ya girdi hoca'da maç sonu onlara girmiş normal :D  :evillol:

millet hoca a.avcı gibi süslü cümleler kurmuoyr die futboldan anlamaz lazz işte muamelesi yapıyor ulan hoca avcıyıda bu eleştirileri yapanlarıda üstüste koyar top die sektirir.  hoca tak tak sokuşturdu lafları 30.dk.dan sonra sezonun en kötü maçını oynadık diyor orta saha düştü 30.dkdan sonra gitti atibayı aldı sıfır katkı yaptı atiba sonra caner uzun oynamaya başladı ama sorsan herkes biliyor bi hoca bilmiyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Orhan_

aç dinle hocayı, sonra bi 15 dk.da sen kendini savunursun   :D

Hiç huyum değildir kendimi savunmak :iblush:. Direkt kürekle dalarım :D.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fransa'dan Marcelo'nun paylaşımı: "İstanbul'da sıradan bir gün. " :D

millet hoca a.avcı gibi süslü cümleler kurmuoyr die futboldan anlamaz lazz işte muamelesi yapıyor ulan hoca avcıyıda bu eleştirileri yapanlarıda üstüste koyar top die sektirir.  hoca tak tak sokuşturdu lafları 30.dk.dan sonra sezonun en kötü maçını oynadık diyor orta saha düştü 30.dkdan sonra gitti atibayı aldı sıfır katkı yaptı atiba sonra caner uzun oynamaya başladı ama sorsan herkes biliyor bi hoca bilmiyor...

atiba'yı aldı ne yaptı atiba neden oynatmıyor diye hoca'yı eleştirdiler.

Lens'i neden oynatmıyor diye eleştirdiler yine sakatlandı işte.

Hoca ne yaptıysa hepsi doğru.

Caner ve Quaresma mecburiyetten oynuyor.

Çevrimdışı tangaz

trtspor cünonun penaltımızı nasıl vermediğini gösteriyor layiç vuruyor bu net olarak topun erenin eliyle temasını görüp  yok işareti yapıyor şeref noksanı Allahtan var çıktıda vermek zorunda kaldı. cüno şimdi iyi hakem mi  oldu herif var olmasa maçı bi taraftan alıp diğerine verecekti
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi levitate

Fransa'dan Marcelo'nun paylaşımı: "İstanbul'da sıradan bir gün. " :D

2-0
bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

A. Albarrak ne ağlamış ne ağlamış öyle yahu... Cümle arasında "çoğu kulüp başkanının iradesi dışında" diye bir ibare kullandı. Başkan yerinde olsam yine aynı dozda bir ayar çekerim kulüpler birliği tarafından. Ağlarken bile algı kasmaya çalışıyor hamsi.

Çevrimiçi levitate

şu vidanın onyekurudan top çalışını gif yapabilecek birileri var mı

gördüğüm en cool hareketti :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

lensi oynatmamalıydım mecbur oynattım keşke oynatmayaydım dedi töre ve gg sadece ter idmanına çıktı dedi sanırım arada ister sokarım ister çıkarırım dedi, dedi mi :)

🗣 Şenol Güneş: "Yayıncı kuruluşta bizi eleştirenler var. Birini eleştirirken konuyu dağıtıp bireysel dökmemek gerekiyor. Onları tesise bekliyorum, gelsinler konuşalım. Türk futbolunun onlara ihtiyacı var. maçtan önce herkes bana söylediklerini mesaj attı. Lens'in oynayacak hali yoktu, keşke koymasaydım. Gökhan Töre ve Gökhan Gönül ter idmanına çıktı. Bunları bilmeden konuşmak doğru değil. Dinamik oyuncuları oynattım. Kalite maçlı olmadı ama bizim kazanmamız kimseyi rahatsız etmesin."

kapak böyle yapılır ağzına sağlık hocam  :bandit:

Çevrimdışı Orhan_

Thug life tam...

Çevrimiçi tolga1903

Fiziksel yorgunluk ciddi bir etkendi.
Her 90dk ayni ayarda olmuyor. GS cezali oyuncular agirlikli Moskova'da oynadi ama mac laylaylom gecti.
Temiz 2 gol yiyip donduler resmen.

Bizim mac icin su ornegi vereyim. Mesela Bursa-Kasimpasa gibi takimlar her sene bizim maca kasar. Bizden puani alip sonraki 3 mac kaybederler. Sebebi su Besiktas macinda herseyini verirler.
Bizim takimda deplasmanda herseyini verdi.
Senol Gunes'in Lens aciklamalarini dinleyin durumu anlatiyor.
Hoca A.Avci gibi parlata parlata aciklamiyor herseyi. Yoksa bugun cok net sekilde son 20dkya Besiktas'in en iyi 2 kontraatak oyuncusu Love-Lens'i sakladi. Orada koydu. Plani belliydi. 1-0 gotureyim son 20de 2yi atayim. Makul bir plan.

Oyuncu yetersizligi, uyumsuzlugu da vardi. Adriano dondu ama Dorukhan-Ljajic'le uyumu bir garip. Guven Yalcin cok genc bu maci kaldiramadi. Disaridan baksak Fener GS'yi boyle yense ulan ne akilli oynadilar falan deriz.
Neticede Aykut Kocaman/Daum tipi galibiyet oldu.
Ideal mi degil ama ihtiyaci gordu.

Alanya deplasmani cok cok kritik. TS-Kasimpasa maclarindan daha kritik gozumde.
3 mactan en az 7 puan lazim bize. Devreye cok iyi gireriz.

Hocanın son 20'de 2'yi atayım planı caner ve quaresma tarafından sekteye uğratıldı maalesef. Bir insan o pozisyonda neden kaleye vurur çok ilginç. Son saniye maicon frikikten atsaydı muhtemelen özellikle caner'in Beşiktaş kariyeri bitmişti dua etsin.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı tangaz

ayrıca canerin bu denli uzun oynamasını da hocaya bağlıyor millet oysa adam normalde bu denli uzun oynamıyor orta saha düşünce bunu deniyor daha ziyade. orta saha adam gibi oldugunda hoca da mal değil ver orta sahaya diyecek ama hep hocadan işte herşey.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Karius: "İstanbul siyah beyazdır"

Çevrimdışı tangaz

bu maçı büyük beşiktaş taraftarı almıştır. namsızoğlu ve mhk.sını itin şeyine sokarak aldık bu maçı. cünoya kalsa penaltımızı vermeyip heriflere penaltı uyduruyordu taraftar olmasa vara falan gitmezlerdi. böle böle çaldılar yıllarımızı. yöneticilerin yapması gerekeni taraftar başardı bu sene. çalınan yıllarımızda sessiz kalan gelmiş geçmiş tüm yönetimlerimize de selam olsun.

Çevrimdışı tangaz

yönetim zamanında taraftarın yaptıgını yapsaydı bu takım şuan liderdi

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Karius: "İstanbul siyah beyazdır"

Cleansheet yapinca sevindi tabi o da :D
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sozkul

koyduk ama zevk vermedi yav

geçen sene örneğin ne güzeldi hala özetini açar izlerim :D

Maçı seyretmek zevkli değildi, haklısın.  Ama kötü oynayarak hem cünoyu hem GS'yi yenmenin zevki hiçbirşeyle değişilmez. Böyle bir durum benim hayatımda hiç olmamıştı.

Çevrimiçi sEuL

Bu arada yumurtadan surpriz cikti!

Dorukhan adinda genc bir Atiba'miz geliyor yavastan!

Atiba'nin yoklugunu nasil kapatacagimizi kara kara dusunurken Dorukhan'in performansi ilac gibi geldi.

Sarpsborg macinda 90 dakika dinamo gibi calisti, bugun de sahanin en iyilerinden oldugunu dusunuyorum.

Teknigi hic fena degil, mac icerisinde sorumlulukta aliyor, topu veriyor aliyor, yardima geliyor, pres yapiyor, ikili mucadelelerden kacmiyor, dinamo gibi ileri geri yorulmadan kosuyor.

Ankara macinin yildiziydi, Sarpsborg macininda en iyilerindendi, bugunde bence iyi oynadi.

Quaresma'nin sayilmayan golunde ki asisti enfesti, ilk yarida yapmis oldugu kafa vurusunun Muslera'nin uzerine gitmesi ise sansizligi.

Umarim kendini gelistirerek devam eder, sutu da var bu cocugun uzaktan onlarida gorucez oynadikca.

Bravo Dorukhan!

Çevrimdışı tangaz

taraftar maç sonu yüksek yüksek tepelere kız vermesinler türküsünü söylemiş  :kop: