aksini hiç demedik ki zaten aslında söylediklerin oyuncu eleştirisi, hoca değil. hani bu oyuncular çok iyiydi
bu oyuncuları oynatan da değiştiren de aynı hoca. bir plan yaptı denedi olmayınca değiştirdi. bunun neden ve niçinlerini tartmadan ezbere bir yorum yapmışsın. yarın sabah ist.da olacak takım ve pazar günü gese ile ölüm kalım maçına çıkacak kadroda önemli eksikler var hafta sonuna değin daha fazla oyuncu kaybetmemek mümkünse yenilerini kazanmak isteyen bir hoca vardı kenarda bu doğrultuda bir başlangıç planı ve 11i ile sahaya çıktı 1,6 milyon maaş alan adam da totosu kaldırsın die bir şans daha verdi hoca olmayınca değişikliğe gitti.
ben de esas bunu nasıl göremeden yazıyorsunuz bunu okuyunca gülüyorum ama dram tadında oluyor bu gülüşlerim.
hocanın işi maçı kurtarmak yüksek maaş alan oyuncuyu kurtarmak değil o maaş yönetimin sorunu hocanın sorunu maçı kazanmak.
bir takımın en sert en zor noktasına haftalardır sakat olan antrenman yapmamış birini koyuyorsun önünede ozi ve ljajic ikisininde direnci
yok diyeceğim ama ozi oyunda bile yok oynadığını ilk yarının sonuna doğru farkettim kamera aldıda
eldeki kadroyu en doğru şekilde kullanmak hocanın işi atalayın dediği bir şey doğru hocayı kaçtır elinin tersiyle
ittiği oyuncular kurtarıyor. Biz ilk maçta bu takımın orta sahasının gücünü gördük deli gibi topa basarak oynadıklarınada şahit olduk
o siyahi oyuncu ilk maçtada bizi çok zorda bıraktı sen napıyorsun iki yıldır 0 olan oziyi bu takımın merkezine koyuyorsun
alt yapıdaki çocuklardan birini getir koy oraya oziden daha fazla katkı vereceğini 5 yaşındaki çocuklarda biliyorken
bu ısrarı yapıyorsan hala birde arkasınada antrenmansız adriyi koyuyorsan müsade ette eleştirelim elinde iyi oynamış bir fatih var dorukhan ortada kendini kanıtlamış rakip kanattan atak yapmıyor koysan adriyi sağ beke birçok şey düzelecek.
caner orta sahadan geriye gelmeden nerdeyse maçı bitirdi adamlar o kadar çizgiyi kullanmadılar sürekli merkezden geliyorlar ilk maçta böyleydi hoca kalktı krema gibi bir orta saha yapıp sürdü sahaya sonuç 9 pozisyon verdik ikisi gol oldu sonra hatasından döndü kısmen
pozisyon bile vermeden doğru dürüst maçı kopardık orta sahadan duvara çarpmış gibi toplar dönmeye başladı.
ben yoruldum artık sahaya sürüp olmadı diye değiştirmesinden beni yoruyor sürekli aynı şeyleri deneyip
farklı sonuçlar almaya çalışması. ha maçı istemiyorsan turu feda ettiysen başta söyle kimi oynatırsan oynat kimse birşey demez camianın çoğunluğu istemiyor turu zaten lige dönelim diyor. o zaman mantık çerçevesine oturturum
adriyi saklarsın riske atmazsın gerekiyorsa ljajici oynatma ozi oynasın maç ne olursa olsun kabulüm
ama eldeki oyuncuların en iyisini sahaya süreceksen ben bu hataları görmek zorunda değilim hop oturup hop kalkarak maçı izletme
bu sene tek bir maçı rahat izleyemedik zor kolay olayı değil kadro kalitesi bizden on kat düşük takımlara karşı bile oynayamıyoruz
bizim oynadığımız takımların %80 inden daha iyi bir kadroya sahibiz ama kimseye üstünlük kuramıyoruz.
hep oyuncu kalitesi denmez citylemi oynuyoruz.
kendi sahamızdayız hafta sonu karşımızda hem saha dışında tükenmiş hem sahada tükenmiş bir takım var
adamların 11 inin yarısı cezalı diğer yarısı sakat forvetleri kötü değil hiç yok ve biz maçı kazanırmıyızı düşünüyoruz.
işde geldiğimiz nokta bu. hala dorukhan atiba ljajic yapsın orta sahayı diye dua ediyoruz.
ligin başında değiliz bu güne kadar 25 maçtan fazla oynadık ne savunma oturdu ne orta saha
tutan oyuncular var ama bu gün iyi oynuyor yarın oynatmıyor. sakatlığı cezayı anlarım ama kulübede otururken
bile yapmıyor işde. sıkıntı burda.