Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3736112 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı caner.eryigit

ben girebiliyorum biri girip biri giremiyorsa bence giremeyende sorun vardır sistemde sorun olsa
kimse giremez.
Valla tekrar denedim Yok abi olmuyor vpn siz giremiyorum gün içinde giriyordu bazen şimdi yine sıkıntı böyle devam yapacak birşey yok

Çevrimdışı cursedofdragon

SON DAKİKA | Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi maçları, 3 yıl boyunca beIN SPORTS kanallarından yayınlanacak.

Çevrimdışı Necmi

Valla tekrar denedim Yok abi olmuyor vpn siz giremiyorum gün içinde giriyordu bazen şimdi yine sıkıntı böyle devam yapacak birşey yok

bizden kaynaklanan bir durum değilki dns kaynaklı sorundan mecbur değiştirdik
bir hafta kapalı kaldı forum. şimdi değişen dnsler sizin tarayıcılarda sorun çıkarıyor
bu herkesde olsa derim sistem sorunlu ama ben hem evden hem işde hem telden girebiliyorum
burda herkesde girebiliyor bazı kişiler sorun yaşıyorsa bu kendi sistemleriyle alakalı
sorun kişiye özel olmaz ya vardır yada yoktur. vpn üzerinden girdiğinde onlar doğru adrese yöneliyor
bu bile sisteminin yanlış adrese yöneldiğini gösterir. buda keşlerle alakalı olur. keş temizliği yapın derim
sorunun kaynağı büyük ihtimal budur.

Çevrimdışı mylife1903

ben girebiliyorum biri girip biri giremiyorsa bence giremeyende sorun vardır sistemde sorun olsa
kimse giremez.
Abi problem ilginc
Aypetten girdim vayfay
Aypetten 3g girdim telefondan vererek ki simi kontrol edem diye
Telefondan ise ne vayfay ne 3g girmedi
Sonra vpn midir ne seyimdir onu yukledim
Telefondan girdi
Sonra vpni sildim komple gene sorunsuz giriyir

Çevrimdışı Necmi

tamam dostum biz tekrar sistemi gözden geçirelim sorunun tam olarak ne olduğunu çözümünün ne olacağına bakarız bizmi birşey
yapacağız yoksa sizin ne yapmanız gerektiğini bir çözelim burdan söylerim sonucu.
bu kadar kişi bu sürede giremiyorsa illaki bir sorun vardır.

Çevrimdışı Necmi

Abi problem ilginc
Aypetten girdim vayfay
Aypetten 3g girdim telefondan vererek ki simi kontrol edem diye
Telefondan ise ne vayfay ne 3g girmedi
Sonra vpn midir ne seyimdir onu yukledim
Telefondan girdi
Sonra vpni sildim komple gene sorunsuz giriyir
işde vpn ile girdiğinde site keş atmışdır ondan sonrasında girebiliyorsundur
ben mobil cihazlarda keş tutma sistemini bilmiyorum nasıl temizleneceğinide bilmiyorum
ama bizde sorun olsa hiç bir koşulda giremezdin o nedenle bizden kaynaklanacak bir düzeltme olmaz
ama en azından telefon tarayıcılarıyla alakalı ne yapabiliriz ona bakarız.

Çevrimdışı sametbagan

Son 2 Gunde yasananlar GS'nin spor basininda ve TFF'de nasıl fetovari bir örgütlenmeye sahip oldugunu ifşa etti. (Küfür Yasak)₆ ve Fotomac gazetelerinin sosyal medya hesapları GS'lilerin Taglerine destek ciktilar, Aspor muduru Serkan Korkmaz hemen Twitter'dan eleştirdi bildiriyi. GS disinda kalan kulüplerin taraftarları bu paçavralara 1 kurusu bile harcarsa yazıklar olsun.
Aslında herkes kimin ne olduğunu az çok biliyordu ama bu az muhterem insanlar şirazeyi kaydırıp formayı giyince ne olduklarını kendileri deklere edercesine yorumlar yapmaya başladılar.Fanatiklikleri o kadar ayyuka çıktı ki saydığın bu bütün isimler oturma organlarına nişedir deymiş gibi açıklama yapıyorlar.

Çevrimdışı caner.eryigit

Havuz medyası toplu savunmaya geçti.işim ilginç yanı (Küfür Yasak)₆ da savunma modunda nasıl bir yapılanmaları var bu sucuk ekmek tayfanın çok ilginç.hafta sonu şunları Evire çevire şeyetmezsek o da bizim ayıbımız olsun.bir özür borçları var bize takımın alın size fırsat şöyle sokuşturup çıkartsınlar.
Moskov çakarsa sinyorun mimikleri kes sen o zmn.parasını da kesmiş mahkeme barut gibidir ;))

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Adil Gevrek: Herkese karşı adaletli olunmasını istiyoruz. MHK’nın verdiği karar yanlıştır, bu karardan dönülmelidir. Kararın geri çekilmesini 17 kulüple birlikte talep ediyoruz.

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir: Hakemlerin adalet terazisi bazen şaşıyor ama art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ali Dürüst’ün ‘Galatasaray’ı temsil edeceğim’ sözleri yanlıştı.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Havuz medyası toplu savunmaya geçti.işim ilginç yanı (Küfür Yasak)₆ da savunma modunda nasıl bir yapılanmaları var bu sucuk ekmek tayfanın çok ilginç.hafta sonu şunları Evire çevire şeyetmezsek o da bizim ayıbımız olsun.bir özür borçları var bize takımın alın size fırsat şöyle sokuşturup çıkartsınlar.
Moskov çakarsa sinyorun mimikleri kes sen o zmn.parasını da kesmiş mahkeme barut gibidir ;))

Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya, gs denilen camianın durumu bu. Geçen sezon yapıldıkları haram şampiyonluktan sonra yine kollanıp haram şekilde şampiyon yapılmayı bekliyorlar. Bunların umurunda değil hak, adalet. Vicdanı, ahlakı olmayanda erdem aranmaz. Fetö falan bitti falan diyorlar, o da hikaye.  Uzun zamandır aspor denilen kanalı izlemiyordum. Umarım Moskova'dan  da şöyle güzel bir sonuç çıkar,  bu kulüpler birliğinin açıklamasıyla beraber aspor açıp Serkan,  Erman gibi gs karakterli tiplerin kızarmış, morarmış suratını zevkle izlerim.

Çevrimdışı f_madida

Alışmış kudurmuştan beterdir derler ya, gs denilen camianın durumu bu. Geçen sezon yapıldıkları haram şampiyonluktan sonra yine kollanıp haram şekilde şampiyon yapılmayı bekliyorlar. Bunların umurunda değil hak, adalet. Vicdanı, ahlakı olmayanda erdem aranmaz. Fetö falan bitti falan diyorlar, o da hikaye.  Uzun zamandır aspor denilen kanalı izlemiyordum. Umarım Moskova'dan  da şöyle güzel bir sonuç çıkar,  bu kulüpler birliğinin açıklamasıyla beraber aspor açıp Serkan,  Erman gibi gs karakterli tiplerin kızarmış, morarmış suratını zevkle izlerim.

(Küfür Yasak)₆ gazetesini boykot tagi acilmis, sonunda insanlar uyanmaya basladi.
The world is better in black and white, and red.

(Küfür Yasak)₆ gazetesini boykot tagi acilmis, sonunda insanlar uyanmaya basladi.

almayın (Küfür Yasak)₆ gazetesini.

Çevrimdışı caner.eryigit

FETÖ nün spor ayağına hiç dokunulmadı ki.dokunulsa bugün Cihat Arslan Okan buruk hakan Ünsal damat göksel Emre belez gibi adamlar barınamazlar.herzmn olduğu gibi güzel ülkemde olan yine garibana oluyor gücün kudretin ve arkan varsa bu ülkede hain de olsan teröristte olsan sana kimse dokunamıyor.hukukun gücü Yok gücün hukuku var.neyse ki ahiret var

Çevrimdışı caner.eryigit

Yalnız ben bu havuz medyasının bu kadar sucuk ekmek tayfacı oluğunu bilmiyordum.arşa çıkacaklar bu arsızlıkla

Çevrimdışı kyiv

En son spor gazetesine para verip aldığımda 19, 20 li yaşlarımdaydım. Fotospor okurdum.Fotomaç ve Fanatike göre daha düzgün bir gazeteydi. Şimdi Fotospor gazetesi kaldı mı?

Çevrimdışı mylife1903

Senol gunes hocamdan gelsin bunlara

Çevrimdışı mylife1903

En son spor gazetesine para verip aldığımda 19, 20 li yaşlarımdaydım. Fotospor okurdum.Fotomaç ve Fanatike göre daha düzgün bir gazeteydi. Şimdi Fotospor gazetesi kaldı mı?
Duzgunse kalmamistir abi

Çevrimdışı mylife1903

FETÖ nün spor ayağına hiç dokunulmadı ki.dokunulsa bugün Cihat Arslan Okan buruk hakan Ünsal damat göksel Emre belez gibi adamlar barınamazlar.herzmn olduğu gibi güzel ülkemde olan yine garibana oluyor gücün kudretin ve arkan varsa bu ülkede hain de olsan teröristte olsan sana kimse dokunamıyor.hukukun gücü Yok gücün hukuku var.neyse ki ahiret var

Turkiyenin herseyi biter vatanhaini bitmez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Adil Gevrek: Herkese karşı adaletli olunmasını istiyoruz. MHK’nın verdiği karar yanlıştır, bu karardan dönülmelidir. Kararın geri çekilmesini 17 kulüple birlikte talep ediyoruz.

Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Erol Bedir: Hakemlerin adalet terazisi bazen şaşıyor ama art niyet olduğunu düşünmüyorum. Ali Dürüst’ün ‘Galatasaray’ı temsil edeceğim’ sözleri yanlıştı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

Turkiyenin herseyi biter vatanhaini bitmez
İmza!!!
Abi şimdi bir de cas tan gelişine bir rövaşata  bekliyorum

Hiç sevmem ama helal olsun Ömer Urundule

Ömer Üründül: "Benim MHK'ye bir tavsiyem var; Galatasaray başkanından bir hakem listesi alıp, bundan sonra maçlara o atamaları yapın." (Sabah)

bizden kaynaklanan bir durum değilki dns kaynaklı sorundan mecbur değiştirdik
bir hafta kapalı kaldı forum. şimdi değişen dnsler sizin tarayıcılarda sorun çıkarıyor
bu herkesde olsa derim sistem sorunlu ama ben hem evden hem işde hem telden girebiliyorum
burda herkesde girebiliyor bazı kişiler sorun yaşıyorsa bu kendi sistemleriyle alakalı
sorun kişiye özel olmaz ya vardır yada yoktur. vpn üzerinden girdiğinde onlar doğru adrese yöneliyor
bu bile sisteminin yanlış adrese yöneldiğini gösterir. buda keşlerle alakalı olur. keş temizliği yapın derim
sorunun kaynağı büyük ihtimal budur.
Abi ben rahatlıkla girebiliyorum telefondan sıkıntı yok , masaüstü sürümunu kullanıyorum ama bende de üstte bu siteye bağlantiniz güvenli değil uyarisı çıkıyor

Çevrimdışı murat

Iyi gizel ama gsli ergenler siz hepiniz biz tek diye boburlenecek simdi
17 kişiden dayak yiyince pek o kelimeyide kullanamazlar :D

Çevrimdışı caner.eryigit

Şimdi de malum takımın başkanı yalan beyanlar vererek (bence)ortalığı karıştırmaya çalışıyor.neymiş bizim başkanı aramış haberi yokmuş.vekillerini aramış onlarda bilmiyormuş 5-6 Anadolu kulübüne baskı fln yapılmış at yalanı..yok bunlar gibisi gelmez...

Çevrimdışı murat

Aspor ve bağlı gruplarının ve çalışanlarının geçmişini twiter paylaşımlarını biraz incelerseniz fetö ile olan bağını çok net şekilde görebilirsiniz. Gs sevdası oradan gelme.