Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3712553 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adriano bu sezon hiç oynadı mı ?
Oynadi 4-5 maç falan

Hatta Onun sahada olduğu maçta bir maçı GOL YEMEDEN tamamlamıştık haftalar sonra :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Hakan Gündoğar: "Pepe ilk yarıyı kapattı. İlk yarının bitmesiyle birlikte de Beşiktaş'tan ayrılacak."

hiç masum değil bu sakatlıklar sizleri bilmem de ben yemedim
3gün önce milli maçda 90 dk oynamadı mı? sakatlanan orası burası yırtılan adam maç içinde çıkar oyundan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

3gün önce milli maçda 90 dk oynamadı mı? sakatlanan orası burası yırtılan adam maç içinde çıkar oyundan
Abi iyi beslenemiyor adamlar
Sakatlaniyor sonra yani
Ac adamlar ac

Çevrimdışı tangaz

böyle yaşlı ve son son bir son daha transferi kovalayan sakatım kıcım basım ağrıyor bahanesi üreten kadroyu bir araya getirip hepsinin birden aynı sene kontratı bitecek şekilde yapılan planlamayı da anca şenol güneş yapardı onu da yapmış bravo şenol hoca!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sozkul

Babel maçta sakatlanıp çıkmış ben ondan bile şüpheleniyorum, herşeyden şüpheleniyorum.. 

Çevrimdışı tangaz

Abi iyi beslenemiyor adamlar
Sakatlaniyor sonra yani
Ac adamlar ac

reis eksik besin diyorsa doğrudur

reis nederse o ben reisciyim

Çevrimdışı tangaz

Babel maçta sakatlanıp çıkmış ben ondan bile şüpheleniyorum, herşeyden şüpheleniyorum..

düzmece abi o iş 45de sakatlanmış neden 25 değilde 45? tam devre biterken mi olmuş sakatlık geçecekler yemem ben ben kül yutmam.

devre arasına sakatlanmadan düşüp çinden cukkayı doldurmanın peşindeler.

Çevrimdışı mylife1903

düzmece abi o iş 45de sakatlanmış neden 25 değilde 45? tam devre biterken mi olmuş sakatlık geçecekler yemem ben ben kül yutmam.

devre arasına sakatlanmadan düşüp çinden cukkayı doldurmanın peşindeler.
Abi dur hele dur
Bunlarin noelleri yaklassin curcuna cikar iyice
Kirmizilar sarilar adelem sertlestiler

Çevrimdışı tangaz

Abi dur hele dur
Bunlarin noelleri yaklassin curcuna cikar iyice
Kirmizilar sarilar adelem sertlestiler

bu sene bitmez reis

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Seneye resmen 15 oyuncu ile yollarimizi ayirip 12-15 arasi oyuncu almamiz lazim :D

Bakalim bu sureci nasil atlatacagiz. Ya gelecegi inşa edicez ya da sadece eski basarilarla ovunucez..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Simdi gordum 3000 forma hediye edilmis ardahandaki ogrencilere
Iste budur
Vandan edirneye erzuruma heryere ilgi gosterilsin ama semt icindeki okullari da unutmayalim
Mumkunse besiktas anadolu ve kabatasa daha da onem verilsin
Basketcisi futbolcusu vardir o okullarin, bedeb egetimi ogretmenleri icin lobi yapilsin bizim adamlari koyalim oraya 3/4 oyuncu devsiririz

Çevrimdışı Orhan_

Site geri geldi gelmesine de mehteran gibi bir geliyor iki gidiyor... Şu an vpn olmazsa giriş yapamıyorum amma 3 saat önce böyle bir problem yok idi.

Çevrimdışı EMİR EMRE

zinerji zinerji 3 puan geliyo bu hafta :D

Çevrimiçi Necmi

Vodafona sms atıyorsun salı günleri (KARTAL yazıp 6666'ya gönder), yüzde 20 lik indirim kuponun geliyor.
Kartalyuvasına online bağlanıp indirimli alışveriş yapıyorsun sezon ürünlerinde hemde..
Bütün hediyelerimi böyle aldım, çok kara geçmenin motivasyonuyla dahada fazla alıyorum, sürümden kazanıyorlar..  :D
Bende gittim alışveriş yaptım bir sürü 150 liranın üstüne %20 indirim varmış adidas ürünlerini çıkarttılar kartal yuvası ürünleri o kadar tutmadı ödedim parayı çıktım :D
zaten denemiyorum artık hiç sonuçta ürünü destek olsun diye alıyoruz indirim kardan feragat etmek
demek yani aldığında üretici firmaya kazandırıyorsun Beşiktaşın karı gidiyor. Neymiş vodafone indirim yapacakmış 150 liraya %20 yaptırınca kampanyaya verdiğin 6 aylık parayı tek seferde geri alıyorsun.
ama mesela sinema yemek vs gibi bayağı alanda indirim oluyor. onuda yeni keşfettim longları saçmalamışlar longa girmek için sanırım vip loca falan biletin olmak zorunda yoksa giremiyorsun.
zaten vipe girdikten sonra vodafone un longunu ne yapayım. kulüple ilgili bir alanda indirim kullanmam.
zaten aklımada gelmiyor.

Çevrimiçi Necmi

Site geri geldi gelmesine de mehteran gibi bir geliyor iki gidiyor... Şu an vpn olmazsa giriş yapamıyorum amma 3 saat önce böyle bir problem yok idi.
ben sorun yaşamıyorum keşlerini temizlemeni tavsiye ederim
keşlerden diğer dns lere yöneliyordur. onları temizlemeden rahat edemezsin

Çevrimiçi Necmi

@Librarius  bak iki senedir ne diyordum ben hakemlerle uğraşmak yanlış esas hedef namoğlu olmalı
diye ne kadar haklıymışım değilmi. Doğru hedeflere doğru tepki verildiğinde sonuç alınıyormuş ama
hakemler diye ağlayarak bir yere varılmıyormuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, Ankaragücü maçında riske edilmeyecek. Sağ bekte Dorukhan Toköz veya Necip Uysal oynayacak. (Futbol Arena)

Çevrimiçi levitate

Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Gökhan Gönül, Ankaragücü maçında riske edilmeyecek. Sağ bekte Dorukhan Toköz veya Necip Uysal oynayacak. (Futbol Arena)
noluyoz ya

gusül time sanırım
bipbipbupbup

Çevrimdışı Librarius

@Librarius  bak iki senedir ne diyordum ben hakemlerle uğraşmak yanlış esas hedef namoğlu olmalı
diye ne kadar haklıymışım değilmi. Doğru hedeflere doğru tepki verildiğinde sonuç alınıyormuş ama
hakemler diye ağlayarak bir yere varılmıyormuş.

Bunu sadece sen söylemiyordun abi, biz de Yusuf Namoglu diyorduk. Fakat Münferit olarak Ali Palabiyik'a boyle tepki koyulamadigi icin halen kederliyim.  :D

Bu arada butun spor basını mobilize olmuş, GS'yi savunuyor. Heriflerin rezil oyununu konuşan yok. Besiktas olsa, "zaten ne oynadı ki Besiktas" konuşmalarından geçilmezdi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı f_madida

Bunu sadece sen söylemiyordun abi, biz de Yusuf Namoglu diyorduk. Fakat Münferit olarak Ali Palabiyik'a boyle tepki koyulamadigi icin halen kederliyim.  :D

Bu arada butun spor basını mobilize olmuş, GS'yi savunuyor. Heriflerin rezil oyununu konuşan yok. Besiktas olsa, "zaten ne oynadı ki Besiktas" konuşmalarından geçilmezdi.

Adamlar konyanin kendi kalesine attigi dandik bir golle 3 puani kurtarmanin derdindeydi, berbat futbolu konusan yok.
celil,mugdat,omer,selcuk,serdar, ozan gibi 2.lig kalitesinde adamlarla oynayacaksin sonra da niye 3 puani kaybettim, yok onumuzu kesiyorlar bilmemne diye aglayacaksin. Aykut'un laubaliligi olmasa Konya rahat alirdi maci. Yatabare gibi adam var kenarda oturtuyor. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

bu zaten ne oynadilar, iyi oyna hakemi de yen falan bizim taraftari uyutmak icin cikartildi
Macta hakemlik bisi yok
Bunlarin maclari bizim maclar gibi yonetilse yarisi intihar eder

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar konyanin kendi kalesine attigi dandik bir golle 3 puani kurtarmanin derdindeydi, berbat futbolu konusan yok.
celil,mugdat,omer,selcuk,serdar, ozan gibi 2.lig kalitesinde adamlarla oynayacaksin sonra da niye 3 puani kaybettim, yok onumuzu kesiyorlar bilmemne diye aglayacaksin. Aykut'un laubaliligi olmasa Konya rahat alirdi maci. Yatabare gibi adam var kenarda oturtuyor.
Yavas yavas algi degisecek
Anadolu takimlarinin kucumsenen kadrolarinin, buyuk takim kadrolarindan kotu olmadigi anlasilacak, pahali oldugu icin iyi sanilan topcularin aslinda pahali olmadiklarini anladigimizda cok sey degisecek

Dun bakiyorum pirohrama, moderatorcu vatandas, boyle boyle konusuyoruz ama konyanin kadrosunun gs ayarinda oldugunu da soylemek lazim, dedi, yayindakiler tiptip bakti
Anadolu takimlarini catcat tokatlama devri yabanci siniriyla beraber kapandi

Anadolu takimlarinin hepsinde afili topcular var

Çevrimdışı Librarius

bu zaten ne oynadilar, iyi oyna hakemi de yen falan bizim taraftari uyutmak icin cikartildi
Macta hakemlik bisi yok
Bunlarin maclari bizim maclar gibi yonetilse yarisi intihar eder

Yarısı şimdiden telef oldu zaten. Konya maçında tetikçi Ümit Öztürk vara bakmasına rağmen aleyhimize skandal bir penaltı vermişti. Erman Troloğlu “net penaltı” demişti.  Bugün programı olmamasına rağmen kanala bağlanıp kesinlikle penaltı değil dedi. Spor basınının büyük bir ahlak açığı var.

Çevrimdışı mylife1903

Yarısı şimdiden telef oldu zaten. Konya maçında tetikçi Ümit Öztürk vara bakmasına rağmen aleyhimize skandal bir penaltı vermişti. Erman Troloğlu “net penaltı” demişti.  Bugün programı olmamasına rağmen kanala bağlanıp kesinlikle penaltı değil dedi. Spor basınının büyük bir ahlak açığı var.
Erman rengini cok belli etmeye basladi digeri ise bunyanin gezer
Erman belki gsli degildir ama gsye yakin duruyor, kenetleniyor belki ama bunyamin bence safkan gsli

Çevrimdışı Librarius

Erman rengini cok belli etmeye basladi digeri ise bunyanin gezer
Erman belki gsli degildir ama gsye yakin duruyor, kenetleniyor belki ama bunyamin bence safkan gsli

GS lobisi gercekten cok sinsi. GS yönetimlerinin bagirip cagirmasina hic gerek kalmıyor. Alttan sinsice hallediyor bu lobi. Ozellikle spor basininda iyi yayilmislar feto usulu. Alenen kollanıyorlar.

Sadece bir ornek vereyim.

Mete Kalkavan Quaresma'yi bir TS maçında atmadı diye manşetten hakeme kartal hareketi montajı yapan fotomac gazetesi (faule maruz kalan Yusuf Erdogan'in bacağıni montajla kipkirmizi göstermişlerdi) Hüseyin Göcek'in hakemlik kariyerini bitirmiş bile. Umit Ozturk Besiktas'i Konya'da doğradı ama hic bu hakemin kariyeriyle ilgili bir haber göremedik bu paçavradan.

Aziz Yildirim'i yoldan çıkartan, illegal yöntemlere zorlayan bu haramzade kulübün sinsi lobisiydi. Herifler cop kadrolarla, cop hocalarla, 7 yenilgiye ragmen şampiyon oluyor. Sistemlerini kurmuşlar ve tikir tikir isletiyorlar. Fakat sanki bu sezon, büyük ölçüde Besiktaslilarin sosyal medyadan yaptıkları ifsalar, GS'nin bu duzenegine tas koydu. Herifler gözüne far tutulmuş tavsana dondular son haftalarda.