Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 50 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739641 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

kanat rotasyonuna böle topla hızlı adam eksiltebilen bir pırpır lazım eskinin töresi gibi
Volkan şen verelim pırpır niyetine, yanına tombik ozan forvete de kolunu kessek kanı siyah beyaz akan Burak yılmazı alalım, tam Şenol hocanın özlemini duyduğu kadro olur

Çevrimdışı tangaz

Riberi nasil olur abi
Bizimkilerin devresi

abi şafağı kaç onun daha 3 senesi var
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Volkan şen verelim pırpır niyetine, yanına tombik ozan forvete de kolunu kessek kanı siyah beyaz akan Burak yılmazı alalım, tam Şenol hocanın özlemini duyduğu kadro olur

yetmez ama evet  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Necmi

Super cimbizladin abi
Rustu bi degerdir severiz sevmeyiz fbde problemi olmus bize geldi, jubile icin barcayi ayarlamis adam daha ne istiyon

Besiktas cikisli oyunculara jubile yapilmazken,
Madem boyle pirensip sahibi baskan var rustu icin yasli oyuncu istemiyorum diyen baskanin takiminda neden bir suru yasli adam oynuyor

Benim yasli adamla problemim yok takiliyoruz heriflere, ben genc ismael izleyecegime 65 yasinda adriyano kzlemek isterim ama boyle oyuncu da 2-3 olur 48 yasindaki quaresmaya yedek 41 yasinda lens almazsin yani
yaşlı adam açıklamasına birşey demiyorum onda haklısın ama o lafı ettiğinde ffp kıskacı sarmamıştı kulübü
bazı şeyler zorunluluktan oldu bundan sonra olursa ne iş denir. rüştü jübilesine gelince biz şifodan sonra kimin jübilesini yaptık
artık oyunculara jübile yapmıyoruz. Rüştünün ne özelliği var jübile yapalım bunun başkanla alakası yok.

Çevrimdışı tangaz

Ekolig raporuna göre Süper Lig kulüpleri arasında geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmanın da etkisiyle en yüksek gelire sahip olan takım ₺729.1M ile Beşiktaş oldu.

bence eksik veri var burada mesela oyuncu satışlarını kapsamıyordur bu rakamlar yoksa şl 45 oyuncu satısı 40 sponsorlar 10-15 civarı derken zaten 100 milyon yuro ediyor 650 milyon tl.yi buluyor kombine olsun tv yayını maç günü gelirleri derken rakam daha fazladır

Çevrimdışı Necmi

almak zorundamıyız ki!

Hemde amerikadan mls liginden topçu mu çıkar ? Basketbolcu çıkar ordan çıksa çıksa.

Zar atmıyacaksın işte zarla bu işler gitmez.

İlla çok zar atmak istiyorsan brazilya'dan at,fransa'dan at tutturma şansın daha fazla!
iyiki böyle düşünüpde atibayı almamazlık etmemişiz

Çevrimdışı Necmi

bence eksik veri var burada mesela oyuncu satışlarını kapsamıyordur bu rakamlar yoksa şl 45 oyuncu satısı 40 sponsorlar 10-15 civarı derken zaten 100 milyon yuro ediyor 650 milyon tl.yi buluyor kombine olsun tv yayını maç günü gelirleri derken rakam daha fazladır
sponsor sadece vodafonedan o kadar alıyoruz. kulüp açıkladı ya 1 milyar+küsurat  bir gelir var

Çevrimdışı tangaz

örneğin şöyle bir veri var.

Pasolig Genel Müdürü Ceyhun Kazancı, kulüplerin geçen yıl elde ettiği ticari gelirler sıralamasını açıkladı: Beşiktaş, 279 milyon TL ile açık ara lider. Fenerbahçe 254, Galatasaray 219, Trabzonspor 78 milyon TL kazanmışlar

Çevrimdışı tangaz

iyiki böyle düşünüpde atibayı almamazlık etmemişiz

abi eksik okudun sanırım mls.den oyuncu alınmaz demiş atiba mls.den gelmedi ki.

Çevrimdışı caner.eryigit

Cok sifreli olmus cozemedim mevzuyu
Ne instasi ne fotosu ne parasi ne kafasi
Bizim ergen ya abi 3.3 istiyormuş senelik domino etkisi mi kelebek etkisi mi artık.kim veriyorsa gitsin o paraları mümkünse Ocak’ta gitsin 2.yarı hızlı yürümez insta da dürümcüyle foto da paylaşıyordu arkadaş

Çevrimdışı mylife1903

Akiyorken kovayi koyacaktik abi

Çevrimdışı caner.eryigit

3,5 direkt verirsin 1,5uda menajer masrafı içinde ulaştırırsın herkes mutlu. göze de batmaz takım içinde. fiorentinada brüt 11 maaşı olan adamı 3,5a ikna edemezsin zaten
Gomezin işini bozanda Ahmet bulut

Çevrimiçi tolga1903

almak zorundamıyız ki!

Hemde amerikadan mls liginden topçu mu çıkar ? Basketbolcu çıkar ordan çıksa çıksa.

Zar atmıyacaksın işte zarla bu işler gitmez.

İlla çok zar atmak istiyorsan brazilya'dan at,fransa'dan at tutturma şansın daha fazla!

Almak zorunda değiliz o tartışılır diyorum zaten ama verilen ücretin bir kısmı da oyuncuyu burada yaşamaya ikna etmek söylediğim bu. Larin bizde tutmadı belki ama anadolu kulüplerinin fizikli güçlü sırtı dönük oynayabilen siyahi santrafor tanımına yakın oyuncu kiraya versek belki bir nebze geliştirebilir kendini ama doğru takıma vermek gerekir umut nayır'ın durumu ortada bize düşmanlık yapan camiaya oyuncu verdik dakika 90'da oyuna alıp ıslıklatıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Bizim ergen ya abi 3.3 istiyormuş senelik domino etkisi mi kelebek etkisi mi artık.kim veriyorsa gitsin o paraları mümkünse Ocak’ta gitsin 2.yarı hızlı yürümez insta da dürümcüyle foto da paylaşıyordu arkadaş

dürüm değil  :olmaz

etli pilav, onu da başaksitiden aşırmış  :D

Çevrimdışı tangaz

Akiyorken kovayi koyacaktik abi

kovanın altı delik abi çaktırma :ssss:

Çevrimdışı caner.eryigit

Hay Allahım ya nelerle uğraşıyoruz

Çevrimdışı mylife1903

Tek sevdigim hollandali futbolcuydu, neden boyle oldu bu cocuk
Yahu cok net hatirliyorum buna sordular sosyal ortamda arpan mi az diye, problem o degil demisti
Bence odemelerin aksamasi bunu yoruyor olabilir. Amerikada falan ev mev bi yatirimi varsa
Bilemiyorum parayla alakali bi problem ama miktarla degil galiba
Belki sampiyon olursak sana 1 milyon veririz dediler sonra vermediler

Çevrimdışı tangaz

Hay Allahım ya nelerle uğraşıyoruz

başaksiti her maç etli pilav dağıtıyormuş maç sonu yensin die bu yavru acıkmış az acele etmiş  :D

Çevrimdışı mylife1903

Etlipilqv alacak paramiz da mi yokmus onu da bassaksitiden mi almisih
Konyaya falan gidince seviniuordur tolgay
Etli ekmek falan
Toreye baha baha yiyordur senin pideye 5 ceker lAn falan
Tayfur kaptan olaydi bunlari ne guzel doverdi, antremanda tekmelerdi soyunma odasinda kirampon sokardi bunlara

Çevrimdışı tangaz

Tek sevdigim hollandali futbolcuydu, neden boyle oldu bu cocuk
Yahu cok net hatirliyorum buna sordular sosyal ortamda arpan mi az diye, problem o degil demisti
Bence odemelerin aksamasi bunu yoruyor olabilir. Amerikada falan ev mev bi yatirimi varsa
Bilemiyorum parayla alakali bi problem ama miktarla degil galiba
Belki sampiyon olursak sana 1 milyon veririz dediler sonra vermediler

sosyal medyada ne diyecek abi arpam az demez tabii negredo effekt işte. bir de brezilya talibi olunca birde orada yaşayayım dedi aklı kaydı satacaktık orda menajerinin isteği de bence makuldü kabul etmeliydik. büyük hata ettik. bak o menajer sana ne portakallar getirirdi sonra.

Çevrimdışı mylife1903

başaksiti her maç etli pilav dağıtıyormuş maç sonu yensin die bu yavru acıkmış az acele etmiş  :D
Abi ne bombalar ya
Tosic reyiz sahada bombaliyordu guluyorduk falan bunlar sahaya cikamadAn bombaliyor, sikandal ya
Yahu terbiyede etmemisler tolgayi bir suru buyugun var onlar yemeden yenir mi
Senol gunes mesela en cok ona kizmistir
Bunu varya ben olsaydik kulagindan tutup kim terbiye ettiyse kucukken ona gotururdum, al bunu bir daha terbiye et diye birakirdim kapisina
Lan daha oynayanlar yememis sana noluyo

Çevrimdışı mylife1903

Almak zorunda değiliz o tartışılır diyorum zaten ama verilen ücretin bir kısmı da oyuncuyu burada yaşamaya ikna etmek söylediğim bu. Larin bizde tutmadı belki ama anadolu kulüplerinin fizikli güçlü sırtı dönük oynayabilen siyahi santrafor tanımına yakın oyuncu kiraya versek belki bir nebze geliştirebilir kendini ama doğru takıma vermek gerekir umut nayır'ın durumu ortada bize düşmanlık yapan camiaya oyuncu verdik dakika 90'da oyuna alıp ıslıklatıyorlar.
Ikinci lige vereceksin
Larinin kumasi var
Ama cok yumusak ve himbil
Azicik dayak yesin orda dovule dovule dovmeyi ogrenir

Çevrimdışı tangaz

Ikinci lige vereceksin
Larinin kumasi var
Ama cok yumusak ve himbil
Azicik dayak yesin orda dovule dovule dovmeyi ogrenir

katılıyorum bi boluspor yapacak oksijen depolayacak ordan bir yunanistan romanya 28-30 arası çakı gibi topçu olur.

Çevrimdışı mylife1903

sosyal medyada ne diyecek abi arpam az demez tabii negredo effekt işte. bir de brezilya talibi olunca birde orada yaşayayım dedi aklı kaydı satacaktık orda menajerinin isteği de bence makuldü kabul etmeliydik. büyük hata ettik. bak o menajer sana ne portakallar getirirdi sonra.
Killigina bunu rusyaya satardim ben, oyle alsin topu topu yanyan sursun ikinci mac tavsan gibi seke seke kosmaya baslar sakatlanmazsa tabi
Abi ayhana yapilan harekete faul falan calmiyor herifler, cik oyununa bah
Bi kavga cikiyor sahada yumruk tekme falan gs maci yaninda kiz kavgasi kalir iki sari cekiyor hakem ucan tekme kafa atan falan olduysa bi tane kirmizi hop oyna devam

Çevrimdışı tangaz

Killigina bunu rusyaya satardim ben, oyle alsin topu topu yanyan sursun ikinci mac tavsan gibi seke seke kosmaya baslar sakatlanmazsa tabi
Abi ayhana yapilan harekete faul falan calmiyor herifler, cik oyununa bah
Bi kavga cikiyor sahada yumruk tekme falan gs maci yaninda kiz kavgasi kalir iki sari cekiyor hakem ucan tekme kafa atan falan olduysa bi tane kirmizi hop oyna devam

off en sevdiğim stayl.

bigün halısahada maç yapıyoz genciz tabe yaşım 26 -27 o zamanlar forvet oynuyorum yırtıcı forvet kontenjanından stoperlere dalıyorum tekmeler havada uçuşuyor rakipde bir çocuk var 100 kiloluk bir yarma abi yavaş dedi erkek oyunu oğlum sende tekme atabilirsin sorun yok dedim 3 dk sonra bir daldı bana bildiğin havadayım çanağın üstüne düştüm kalktım hakem penaltı dedi yok abi ne penaltısı çarpıştık oynayın dedim dewam ettik gittik.

ahh ozzi ahhh