Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739595 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs'ye gidecek bence.

oyuncu kadro dışı bedava bırakmadık.

gs oyuncu satmadan oyuncu alamıyor versinler 10 milyon € verelim.

Satmak mı? 1 milyon üzeri bonservise fitim. Sözleşme bitene kadar sömürecek bankamatik önünde bitirecek bizdeki kariyerini diye hissediyorum. Adama yeni sözleşme verdik bu maaşı nerede alacak başka?

o kadarda değil abartmayın.

Ozan Tufan - Tolgay Arslan takasına valla tamam derim ben.
Ozan en azından 23 yaşında genç sayılabilecek bir yaşta.
Şenol Hoca eli değerse olur bişeyler en azındna oynatırız kendini bulur.
Bursa yıllarında ki gibi oynasın yeter.

Ciddi misin  :alala:

Çevrimdışı f_madida

bunu hoca söyleyince kötü oluyor ama.

mls'de 130 bin $'a oynayan larin bizde 1.2 mi alıyor 1.5 mu ne alıyor %1000 kar.

Oyuncuyu kim getiriyorsa iteliyor arada birseyler.. Artik transferden sorumlu adamin mi isidir, araya giren menejerin mi isidir bilemem ama birileri Besiktas'a fena halde iteliyor, yonetim de bir sekilde kabul ediyor.
Babel de Deportivo'da 6 ayligina 300 aliyordu (vergi haric 180 gibi), yani senelik 360 hadi 400 net alacak diyelim, bize geldi 1.5 aliyor onu da begenmiyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mylife1903

Oyuncuyu kim getiriyorsa iteliyor arada birseyler.. Artik transferden sorumlu adamin mi isidir, araya giren menejerin mi isidir bilemem ama birileri Besiktas'a fena halde iteliyor, yonetim de bir sekilde kabul ediyor.
Babel de Deportivo'da 6 ayligina 300 aliyordu (vergi haric 180 gibi), yani senelik 360 hadi 400 net alacak diyelim, bize geldi 1.5 aliyor onu da begenmiyor.
Abi o deportivo olayinda haksizlik yapiyoruz
O deneme sozlesmesiydi
Adamlar 1.5 falan verirdi kalsaydi eline de verirlerdi 750-800 falan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Ciddi misin  :alala:

Valla ciddiyim Gülhan.
At sahibine göre kişnermiş.
Ozan'ın ipini zaten Aykut Kocaman çekti.
Gelirse bizde iş yapar bence.

babel 200 bin € alıyordu 2 milyon € beğenmiyor 3.3 istiyor.

Onun sebebi de belli işte negredo'ya 4.5 pepe'ye 5 vida'ya 3.5 verince maaş dengesini bozunca sonuç bu işte.

Hoca bunun için çırpındı bunların olacağını gördüğü için.

Çevrimiçi tolga1903

bunu hoca söyleyince kötü oluyor ama.

mls'de 130 bin $'a oynayan larin bizde 1.2 mi alıyor 1.5 mu ne alıyor %1000 kar.

Amerika'ya gitmek için insanlar varını yoğunu veriyor sen amerika'dan buraya oyuncu getiriyorsun bir de öyle düşün normal mi değil mi oradaki yaşamını burada sürdürmesi için ödenen bedel işte ha vermek zorunda mıydık ne gerek vardı vs bunlar tartışılır zar atıldı tutmadı şuan için bizim yönetimin bilhassa genç oyuncu transferleri ayrı bir fiyasko oldu pedro'dan tut milosevic'e tutunan genç oyuncu var mı özellikle yabancı aklıma isim gelmiyor.

Valla ciddiyim Gülhan.
At sahibine göre kişnermiş.
Ozan'ın ipini zaten Aykut Kocaman çekti.
Gelirse bizde iş yapar bence.

O geleceğine boş kalsın alt yapıdan oyuncu oynasıun daha iyi dorukhan oynasın.

Amerika'ya gitmek için insanlar varını yoğunu veriyor sen amerika'dan buraya oyuncu getiriyorsun bir de öyle düşün normal mi değil mi oradaki yaşamını burada sürdürmesi için ödenen bedel işte ha vermek zorunda mıydık ne gerek vardı vs bunlar tartışılır zar atıldı tutmadı şuan için bizim yönetimin bilhassa genç oyuncu transferleri ayrı bir fiyasko oldu pedro'dan tut milosevic'e tutunan genç oyuncu var mı özellikle yabancı aklıma isim gelmiyor.

almak zorundamıyız ki!

Hemde amerikadan mls liginden topçu mu çıkar ? Basketbolcu çıkar ordan çıksa çıksa.

Zar atmıyacaksın işte zarla bu işler gitmez.

İlla çok zar atmak istiyorsan brazilya'dan at,fransa'dan at tutturma şansın daha fazla!
[ Son Düzenleme: 14 Kasım 2018, 15:58:21 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

babel 200 bin € alıyordu 2 milyon € beğenmiyor 3.3 istiyor.

Onun sebebi de belli işte negredo'ya 4.5 pepe'ye 5 vida'ya 3.5 verince maaş dengesini bozunca sonuç bu işte.

Hoca bunun için çırpındı bunların olacağını gördüğü için.

takımda 1 kişiye horoz maaşı verebilirsin en fazla o da gomez olur pepe olur. verdikleri de ortada olur kimse ses çıkarmaz. hoca boşuna gönderin negredoyu demedi takımın kalanına yansımasına bakarak istedi bunu. kadro mühendisliğimiz nitelik olsun nicelik olsun bütçe olsun nerden tutsan elinde kalıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

takımda 1 kişiye horoz maaşı verebilirsin en fazla o da gomez olur pepe olur. verdikleri de ortada olur kimse ses çıkarmaz. hoca boşuna gönderin negredoyu demedi takımın kalanına yansımasına bakarak istedi bunu. kadro mühendisliğimiz nitelik olsun nicelik olsun bütçe olsun nerden tutsan elinde kalıyor.

aynen 1 tane olur.

Gomez var iken 1 tek gomez yüksek maaş alıyordu ki o da 5 milyon € değildi. 3.5 milyon € idi maaşı bir tek o vardı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Yetmez ama evet o insta da foto paylaşan arkadaşa o paraları kim veriyorsa oraya gitsin Ocak’ta ona da yol versinler 2.yarı hızlı yürümez bu kafayla.daha kafa kopartmak lazım yetmez sadece yan pas geri pas Tolgay.darısı orası burası ayrı oynayanların başına

Çevrimdışı mylife1903

aynen 1 tane olur.

Gomez var iken 1 tek gomez yüksek maaş alıyordu ki o da 5 milyon € değildi. 3.5 milyon € idi maaşı bir tek o vardı.
Orasi muamma
Kapa 3.5 dendi hatta mac basi da yoktu galiba
Dur bulam yapistiram
Sonra anc gomez 5 aldi problem olmadi falan dedi
Ujbujuk diyecekken mi bej dedi
Otu bohu busuru hepsi beje mi cikti dedi
Ne dedi neden dedi benim disimda kimse sormadi
Simdi herkes para nerede diye soruyor
Daga kacti

“Mario Gomez'in Şirketimize kiralanması konusunda Fiorentina kulübü ile opsiyonlu olarak anlaşmaya varılmıştır. Mario Gomez'e, 2015-2016 sezonunda 3.500.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.”

Çevrimdışı mylife1903

Yetmez ama evet o insta da foto paylaşan arkadaşa o paraları kim veriyorsa oraya gitsin Ocak’ta ona da yol versinler 2.yarı hızlı yürümez bu kafayla.daha kafa kopartmak lazım yetmez sadece yan pas geri pas Tolgay.darısı orası burası ayrı oynayanların başına

Cok sifreli olmus cozemedim mevzuyu
Ne instasi ne fotosu ne parasi ne kafasi

Çevrimdışı tangaz

Orasi muamma
Kapa 3.5 dendi hatta mac basi da yoktu galiba
Dur bulam yapistiram
Sonra anc gomez 5 aldi problem olmadi falan dedi
Ujbujuk diyecekken mi bej dedi
Otu bohu busuru hepsi beje mi cikti dedi
Ne dedi neden dedi benim disimda kimse sormadi
Simdi herkes para nerede diye soruyor
Daga kacti

“Mario Gomez'in Şirketimize kiralanması konusunda Fiorentina kulübü ile opsiyonlu olarak anlaşmaya varılmıştır. Mario Gomez'e, 2015-2016 sezonunda 3.500.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.”

3,5 direkt verirsin 1,5uda menajer masrafı içinde ulaştırırsın herkes mutlu. göze de batmaz takım içinde. fiorentinada brüt 11 maaşı olan adamı 3,5a ikna edemezsin zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı f_madida

Abi o deportivo olayinda haksizlik yapiyoruz
O deneme sozlesmesiydi
Adamlar 1.5 falan verirdi kalsaydi eline de verirlerdi 750-800 falan

Sanmiyorum Deportivonun o kadar verecegini belki 900-1000 verebilirdi, hadi 1.5 versin diyelim, onun da yine 40%'i vergiye gidecekti zaten.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Sanmiyorum Deportivonun o kadar verecegini belki 900-1000 verebilirdi, hadi 1.5 versin diyelim, onun da yine 40%'i vergiye gidecekti zaten.

ortadoğu tazminatıyla 2 küsür istiyorlar bizden de esas sıkıntı şurada oluyor bence. X bir oyuncu büyük takımlarımıza geliyor mesela bu bay X babel olsun. deportivodan kasımpaşaya geliyor 1 milyona bize ya da renklilere geliyor 2 milyona. hah işte sıkın bu aradaki 1 milyon kimlere gidiyor menajere mi yöneticiye mi oyuncuya mı?

Çevrimdışı mylife1903

100 tane ucak kaldirilmistir bunlarin odemesi nasil oldu
Mubarizin ucagi da bedava veriyor da
Yahu mubariz mal mi malak mi
Bi sefer verir iki sefer verir
Sonra ayi avci hikayesi
Adamin ucagi eskidi
Itibardan tasarruf olmaz tabi
Sanki beylerimiz hep ozel ucaklarda ucuyordu, hep yediyildiLi otellerde kalirlardi
Sabah kahvaltasi sonrasi golf
Oglen yemegi sonrasi polo oynuyordu bunlar
Aksam da malikanesinde oturup yemek yiyip kolelerini dovuyorlardi

Bah bah ayni bizim metin albayrak

Çevrimdışı mylife1903

Onu diyom abi zaten eline verirlerdi derken 750-800

Çevrimdışı tangaz

kanat rotasyonuna böle topla hızlı adam eksiltebilen bir pırpır lazım eskinin töresi gibi

Çevrimdışı mylife1903

ortadoğu tazminatıyla 2 küsür istiyorlar bizden de esas sıkıntı şurada oluyor bence. X bir oyuncu büyük takımlarımıza geliyor mesela bu bay X babel olsun. deportivodan kasımpaşaya geliyor 1 milyona bize ya da renklilere geliyor 2 milyona. hah işte sıkın bu aradaki 1 milyon kimlere gidiyor menajere mi yöneticiye mi oyuncuya mı?
Oyuncuya gitmez abi
Ihale isi iste
500sana 500bana, bu salaga da veririz 500 oynasin karda kista tekme yesin falan

Çevrimdışı mylife1903

kanat rotasyonuna böle topla hızlı adam eksiltebilen bir pırpır lazım eskinin töresi gibi
Riberi nasil olur abi
Bizimkilerin devresi

Ekolig raporuna göre Süper Lig kulüpleri arasında geçtiğimiz yıl Şampiyonlar Ligi grubundan çıkmanın da etkisiyle en yüksek gelire sahip olan takım ₺729.1M ile Beşiktaş oldu.

Çevrimdışı Nartallo

Geçen sene Başak maçında kaptırdığı topa, Malatya maçında gol yerken izlemesine, Göztepe maçında sırf gevşekliğinden pas hatası yapıp gol yedirirmesine, daha evvelindeki bir sürü gevşekliğine ses etmedik, parasını istemesine mi kızdık şimdi.

Beşiktaş ne teknik, ne idari bakımdan yönetilmiyor.