Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743080 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı kyiv

ispanyol alman olmaz mı  :iblush:

:olmaz  Olmaz bize hitlerin sarı kafa almanlarından şart.  :bandit:

Şöyle bir düşünüyorum bugüne kadar Beşiktaş forması giyen 20 Alman futbolcu varsa istisnasız 15 tanesi iyi çıkmıştır. Başka hiçbir millette bu oranı yakalayamazsın. Ayrıca Türkiye genelinde transfer edilen almanların da yine başarı yüzdesi çok fazla. En önemlisi adamların altyapısı sağlam. Brezilyalılar gibi plajda futbol öğrenmiyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Kuntz yoneticilik yapiyor simdi gecen gordum macta
48 yasinda bize gelmisti adam iyi oynamisti bi gs macinda tek basina savasmisti gidip atmisti golunu
Gene uydurma islerle yendirilmistik gsye fetonun etkin zamanlariydi
Iyi futbolcuydu valla herif
Cok gec baslamisti futbola asil meslegi polislik mi bisiydi
Alman milli takimda gol atinca amma sevinmistik

kayserslautern efsanesiydi herif onları şampiyon yapmıştı 2-3 sefer gol kralı olmuştu filan öyle bir takımı şampiyon yapmak az buz iş değildi abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

48 yasinda bize gelmisti adam iyi oynamisti bi gs macinda tek basina savasmisti gidip atmisti golunu
Kuntz efsaneydi.Zaten dışarıdan bakınca futbolcu gibi görünmüyordu  :D

Alman olup bize hiç yaramayan 2 adam tanıdım izledim ,Veit ve Hengen  :D

Çevrimdışı mylife1903

sorun sence bumu al al al durumu düzeltirsin mantığıyla gelmedikmi bu durumlara
geçen sene negredoya bir pas atılmadı rakamlada yazayım 1
şimdi gayette iyi on numaramız var ama yine top göstermiyorlar sen önce takımındaki gruplaşmayı önle
oyuncu sahada adam seçmesin bunları yapamazsan aldığın adamı harcamaktan başka işe yaramaz
transfer yapman. siz love ın falan gerçekten kötü olduğuna inanıyormusunuz yada ljajicin
yerlerine başka oyuncu gelse dahamı iyi olacak. belki bundan sonra birşeyler düzelir artık birçok
taraftar uyandı. ama sorunumuz transfer değildi kim gelse bu çarkın içinde öğütülür.
hala oyuncu alınmasıyla bir şeylerin düzeleceğini düşünüyorsunuz. istediğin oyuncuyu al topu quaresma caner kaptığı sürece değişen birşey olmayacak penaltı olduğunda babel hemen gidip topu kaptı ben atacağım diye bu haraket bile
bir şeylerin doğru olmadığını gösteriyor aslında abou ligin bitiminde o topu al artık sen oyna diye quaresmaya verdiği gün
baştakilerin birşeylere uyanması lazımdı. taraftarında öyle. o haraketin üstüne aynı nedenden bir yılı feda ettik şimdi ikinciyide ediyoruz. siz hala forvet alınmadıyla on numara alınmadıyla oyalayın kendinizi belkide avrupanın en iyi topa vuran adamı elimizdeydi ve biz ona oynadığı iki senede serbest vuruş attırmadık. daha geride konuşacak birşey kalıyormu. olanı ne kadar kullanıyorsunki gelecek olanı kullanasın.
Abi cok yanlis yorumluyorsun abunun olayini
Algini da yapiyorsun
Abu ile quaresma portoda beraber oynadi zaten ustelik futbol takiminda kendinden 10 yas buyuk adama lagaluga yapamazsin, kidemin yetmez. Quaresma senin sozlesmeli topcunken abu portonun oyuncusu, sen kendin kendi oyuncunu gavurun kiralik oyuncusuna malzeme etmeye calisiyorsun, topu goturup verdigi macta da galiba asist yapmisti abuya adam.
Quaresma abunun atamadiklarindan sonra goturup topu abuya monte etsin o halde

Boyle 25 adamin oldugu yerde yasca buyuk olanin borusu oter, oyle atar gider de yapilmaz
Sen git ayni artizligi mesela emre b. Yap bak noluyo soyunma odasinda

Senle aramizdaki fark bu abu ayni hareketi cok elestirilen ozziye de yapsa benim bakis acim degismezken senin futbolcunun durumuna gore baktigin yer degisiyor

Ismaeli korurken canere gomuyorsun mesela.

Çevrimdışı tangaz

:olmaz  Olmaz bize hitlerin sarı kafa almanlarından şart.  :bandit:

Şöyle bir düşünüyorum bugüne kadar Beşiktaş forması giyen 20 Alman futbolcu varsa istisnasız 15 tanesi iyi çıkmıştır. Başka hiçbir millette bu oranı yakalayamazsın. Ayrıca Türkiye genelinde transfer edilen almanların da yine başarı yüzdesi çok fazla. En önemlisi adamların altyapısı sağlam. Brezilyalılar gibi plajda futbol öğrenmiyorlar.

ama o eyşan  :iblush:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı f_madida

Bir de yeri gelmisken, Ljajic pas atacak da kosmuyorlar diyen arkadaslara, buyurun Sergen Yalcin. Kimsenin bosa kactigi yok, Sergen oyle hazirliyor, birakiyor ki topu, pasi attiktan sonra hareketlenmeyen forveti zaten doverler. 10 numara budur, iste bu adam defans yapmasa da oynar. Oyle Ljajic'mis bilmemneymis, hikaye onlar. Allah'tan yasimiz yetiyor da Sergen'i 10 numarada izlemisiz canli canli.

Ha ileri uctakiler kosmuyorsa, bosa kacmiyorsa, onlara da cok agir sozlerim var orasi ayri konu. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Yönetimi savunmuyorum ama böyle de birşey var

ALINTI

Senelerce maketini izlediğimiz stadın gerçeğini oraya yapan,  100 küsür yıllık kulübün kazanmadığı transfer getirisi getiren, kazanmadığı sponsorlukları getiren adam 1 dakikada harcandı "hırsız" oldu. Hani kız istemeye bile gidilirdi, hani ekonomi bakanı olurdu. Ne oldu?

o nedenle mayıstan beri doğru düzgün yönetim kurup planladığı 3 yılı doldursun demedik mi yunus ama biz arka çıktıkça başkan arkamdan çekilin dedi olmadı itmeye başladı arkasında duramaz olduk. tüm yaz tekne sırtında tatil yapıp transfer yapmamak nasıl bi iştir. takımda eksik yoktu madem devre arası nie eksik bölgelere takviye yapacaz diyor. oynamayanlara işte fırsat diyordu iyi de o adamlar fırsatsızlıktan ziyade yetersizlikten oynayamıyordu. o yetersizlere güvenip yola çıkmak sonumuzu hazırladı.

Çevrimdışı f_madida

ispanyol alman olmaz mı  :iblush:

Ismi Mario'ysa olur, gelsin yarin baslasin.

Çevrimdışı levitate

Başkan sezon sonu giderse yerine de Adalı gelirse daha zor günler yaşarız onu yazayım.

Hürser Tekinoktay isimi dolaşıyor, aday olacakmış ? Ne diyorsunuz ?

hep altyapılarda falan çalışmış fena iş çıkarmamış

şu zamanlar yönetim taraftarın gözünde düşmüşken kendini öne çıkarmayı başarabilirse mayısta bi sürpriz olabilir belki
bipbipbupbup

Çevrimdışı f_madida

Atiba'da maşallah nasıl bir istek arzu var ise futbolu bırakma niyetinde değil. Aslında bu sene sonunda bıraksın, güzel bir veda yapalım ardından dinamiklerini çok iyi öğrendiği kulübümüzde farklı görevlerde devam etsin isterim. Ama muhtemelen 1-2 yıl daha oynamak isteyecek. Şimdi kızanlar olacaktır ama 600-700 verip tutmalıyız tekrar ama sanmıyorum yönetimin yanaşacağını.

Babel sözleşme yoksa oynamakta yok mantığında devam ettiği için direk koymalıyız kapının önüne.

Adriano neredeyse son 20 yılımızdaki en iyi sol bek ama sürekli sakatlanıyor. Art niyetli düşünmek istemiyorum bu sakatlıklarla ilgili. Ama her halükarda artık vedalaşılmalı gibi görünüyor. Eğer Caner ile devam edeceksek (ki aksi pek mümkün değil) Caner’dan daha fazla oynayabilecek sağlıklı bir bek şart.

Tolga kötü kaleci. Takım içi varlığı önemli deniyor ama o anlamda bir olumlu etkisine ben henüz rastlamadım. Üstelik Utku gibi genç kaleciler hep 3. Kaleci durumuna düşüyor. Oysa ki sezonda gelen 4-5 maçta Tolga gibi ikinci kaleciler yerine Utku gibi gençlerle oynamak gerekli.

Pepe’nin bize çok şey kattığına inanıyorum. Özellikle şampiyonlar liginde başarımızda büyük katkısı var. Ama hem maliyeti yüksek hem de bir süre daha şampiyonlar liginde olamayacağımız açık. Fazla lüks.

Töre için ben hala umutluyum. Gerekli şansı yakalar ve maç eksiğini giderirse elimizdeki en iyi kanat oyuncusu. Bence kaybetmemeli ve performansa dayalı bir sözleşme ile takımda tutmalıyız.

Adriano'da art niyet yok. Adam bize gelirken de surekli sakatlik problemi yasadigi icin Barcelona birakmisti da gelmisti. Yoksa Dani Alves gibi PSG-Juve muve dolasabilirdi daha.

Çevrimdışı mylife1903

Bir de yeri gelmisken, Ljajic pas atacak da kosmuyorlar diyen arkadaslara, buyurun Sergen Yalcin. Kimsenin bosa kactigi yok, Sergen oyle hazirliyor, birakiyor ki topu, pasi attiktan sonra hareketlenmeyen forveti zaten doverler. 10 numara budur, iste bu adam defans yapmasa da oynar. Oyle Ljajic'mis bilmemneymis, hikaye onlar. Allah'tan yasimiz yetiyor da Sergen'i 10 numarada izlemisiz canli canli.

Ha ileri uctakiler kosmuyorsa, bosa kacmiyorsa, onlara da cok agir sozlerim var orasi ayri konu. 

Abi karsilastirdigin adamlara bak
Sergeni hagi ile aleks ile falan kiyaslamak lazim
Daha sifoyu izledik biz her derbi macta yapistirirdi hatta sokup cikartirtmisti fbye bi macta
Boyle bi vurmustu topa cizgi ustunde sekiyordu girip cikiyordu fenere girip cikiyordu en sevdigim gol butun fblileri anirtmisti, adamlar 20 sene bagirdi o gole

Çevrimdışı caner.eryigit

parasını istemek hakları buna kimse birşey söyleyemez ama aldıkları paranın karşılığını istemekte
bizim hakkımız. o zaman tepkiyede ses etmeyecekler.
Zamanlama manidar abi elbette hakkı sözümüz Yok..bu zamana kadar haberi çıkmadı işler kötü gidince servis edildi.içerde ki herşeyi dışarı uçuruyor diye birşey de duymuştum bu arkadaş ile alakalı...

Çevrimiçi Necmi

iyi de abi kimse memnunuz demiyordu ki bundan olay biraz şöyle gelişiyor. köfte istiyorsun ama yok kuru fasulye yiyorsun olmadı kuru ekmek. orta sahan hücuma katılmıyorsa işlevsiz ise eldekilerden bi hücum planın yapacaksın. olayı lense bağlayacaksan da hiç bağlama top kontrol edemiyor adam hangi hücumu planlayacakda ortadakilere işlerlik kazandıracak. sorun ortadakilerde ozzi de tolgayda layiçde aatibada bu elemanlarla fazlası olmaz babel de war mesela hangi al vere iştirak ediyorki. sorun öle q7 canere indirgenemeyecek seviyede bunun baş aktörü de ozzidir.
yoo lense neden bağlayayım. sorun aslında canere quaresmaya indirgenecek seviyede
çünkü olayların bu duruma gelmesinin ana sorumluları ben neden lens diyorum bunu anlaman lazım önce
bu adam iyidir kötüdür onu geçtim benim üstünde durduğum takım oyuncusu olması iyi yada kötü olması değil
siz bir oyuncudan bir şeyler beklediğiniz için tek oyuncuya takılıp kalıyorsunuz kaç yıldır böyle
sürekli söylemleriniz böyle ama bir oyuncu belki bir maçı kurtarır ama sezonu kurtaramaz
senin bütün hücum opsiyonlarını quaresma caner tüketirse belki sezonda on maç kazandırırlar ama
sana şampiyonluğu kaybettirirler. lens belki on maç kazandırmaz ama topu bırakarak takımın daha fazla kazanmasına
sebep olur. Bir takımın maç içinde yapacağı azami hücum sayısı 20-25 i geçmez buda en iyi durumdayken
bu kadar başarısız orta senin bütün maçı katletmen demek oluyor elinde kullanacağın başka birşey kalmıyor.
bunda oyuncumu suçlu oyuncu üzerinden gidiyoruzda aslında ana suçlu olan kenar yönetimi bu şekilde oyuna izin vererek bütün takımı körelttiler. şimdi istesekte başka bir hücum opsiyonumuz yok oyuncuların aldığı topu quaresmaya atması yaptıkları en kolay iş oldu neden orta saha gol atmıyor diyoruz nedeni belli değilmi denemiyorlar bile işleri top ayaklarına geldiğinde quaresmaya at kurtul nasılsa bunu isteyen kenar yönetimi var bundan memnun olan taraftarda var maçı kazanmışsın kazanamamışsın önemi yok maçta bir asist yaparsa ooo quaresma diye tribün coşar herşey unutulur.
bu sene üçüncü senesi işde bu oyunun geldiğimiz nokta bu. neden abou taliscaya yatıp kalkıp dua edelim demişdim bu şampiyonluk onların eseri onların kişisel çabası olmasa biz o sene daha başağa verirdik şampiyonluğu sonrasında az kaldı talisca tek başınada başaracaktı bunu bütün olumsuzluklara ramen bunları ben geçen sene söyledim talisca olmasa biz maç kazanamayız dediğimde ciddiydim şampiyon olmak istiyorsak takımın merkezini talisca yapmalıyız dediğimdede ciddiydim burda dalga geçildi şimdi anlıyordur sanırım arkadaşlar ne dediğimi. o zaman talisca gitsin diyen arkadaşlara
onun yerine on numara kim gelirse gelsin olmayacak dediğimdede ne dediğimi anlamadılar ljajic seri A daki oyununa istatistiklerine bakıver hiçde boş olmadığını görürsün ama burda bir şansı yok ve bu genç çocuk bizdeki krallarıda aşamaz
sonuç pasifize olur pasifize olmasını istemiyorsan onun gibi iki üç oyuncun olmalı abou talisca ikisi yetti talisca tek başına yetmedi. ha birde kenarda bunları yiyende bir hoca var. kim ne derse desin bu olayların ana tetikleyicisi Şenol güneş bırakalım artık şu oyuncu bu oyuncu demeyi quaresma krallığını ilan etti hocada buna teslim oldu. birde üstüne caner geldi. bunlar takıma katılırken benim söylediklerim sabitti bu olacakları o zaman söylemişdim. boşa demedim bu takımda caner olacağına ismaili tercih ederim diye ismail kötü oyuncu olabilir ama vereceği zarar kendiyle sınırlıdır ama caner bütün takıma zarar verir. o zaman söyledim ismailin yapamayacağı herşeyi canerde yapamaz ismailden artı olarak takımda gruplaşmaya neden olur. canerin oyunu orta sahayı by pass eder bunları hep söyledim işde takımında sağlı sollu iki tane böyle oyuncu olunca bitersin artık orta saha düzleminde olan her oyuncu kötüdür. onlara iş düşmez.
çözüm nihaye olmasada kısmi olarak belli bu takımdan acilen quaresma ve caneri keseceksin gerekiyorsa solda medeli oynat bunu bir kaç maç ısrarla sürdür ozinin bile düzeldiğini görürüz. bütün aksayan yerler adım adım düzelir tekrar ortadan oynama alışkanlığı kazanılır. sahada taraftar tepki koyduktan sonra bir anda top atmamalar bitti orta açmalar bitti. sivas maçında birden ljajic neden oynamaya başladı.kaldıki hoca harakiri yaptı orta sahadan atiba ozi çıkarıp tek başına dorukhanı sürdü o haliyle bile takım daha iyi oynamaya başladı aslında quaresma ıslıklanınca birden takım quaresma opsiyonunu bırakmak zorunda kaldı top diğer oyunculara gelmeye başladı.
ha hocada dorukhanı resmen ateşin içine attı onuda eklemem lazım. bütün orta sahayı boşaltıp dorukhanı atıp ortaya alın size dorukhan dedi.hiç vodafone da oynatmadığın oyuncuyu takım mağlup ve kötü oynarken tek başına orta sahaya atmada ben hiç iyi niyet görmüyorum. oynamadığı zamanda millet işde oynatmamakta hoca haklı diyecek bundan öncede hep böyle oldu bir bir oyuncuları bu şekilde olmadık anlarda sahaya sürüp taraftara hoca haklıymış oynatmamakta dedirtti. böyle düşünmeyeyim diyorum ama aklıma hemen geliyor takım iyi oynarken galipken neden hiç bu değişiklikleri yapıpda takıma stada oyuncuyu ısındırmıyor neden hep kritik maçlarda kritik anlarda bu opsiyonlar aklına geliyor. rastlantımı bunlar. 11 hafta geçmiş oynatmadığın güveni sivas maçında 11 yazıyorsun bu adamı 11 haftadır nerdeyse hiç denemedin neden güvenmiyorsan yeterli değil diyorsan sivas maçının 11 inde ne işi var yok bu kadar güveniyorsan daha önce neden hiç şans tanımadın forvetsiz oynadın yinede şans vermedin. orta sahada öyle senin çok yaşadık orta sahaları boşaltmanı orta sahasız oyun oynadın ama dorukhana şans vermedin sonra en kritik avrupa deplasmanında bir anda çocuğu 11 e yazdın allahtan iyi oynadı kötü oynasa şimdi dorukhan diye bir oyuncu kalmazdı
mesela hiç oynatmadı oynatmadı mitrovici sonra tak diye liyon maçında 11 oynattı

Çevrimdışı mylife1903

o nedenle mayıstan beri doğru düzgün yönetim kurup planladığı 3 yılı doldursun demedik mi yunus ama biz arka çıktıkça başkan arkamdan çekilin dedi olmadı itmeye başladı arkasında duramaz olduk. tüm yaz tekne sırtında tatil yapıp transfer yapmamak nasıl bi iştir. takımda eksik yoktu madem devre arası nie eksik bölgelere takviye yapacaz diyor. oynamayanlara işte fırsat diyordu iyi de o adamlar fırsatsızlıktan ziyade yetersizlikten oynayamıyordu. o yetersizlere güvenip yola çıkmak sonumuzu hazırladı.
Pankart asanlardan sikayetci olmus
Kucuk aziz yildirim olma dedik
Unal aysal gssi yapma dedik de
Pankarttan sikayetci olmak cok buyuk bir ziplama olmus spordan falan cikmis olay, universite ogrencilerini oceri attirma seviyesine yanasmis
Aman baskan aman fazla havalandin falan ama bu sikayet islerine girme, yaran falan mi var gocunuyorsun
Bir tane basinda var milletin yarinsan fazlasi bikmis o yola girme

Çevrimdışı mylife1903

Ismi Mario'ysa olur, gelsin yarin baslasin.
Yok be abi giden gelmesin birakalim su isi artik

Çevrimdışı f_madida

Abi karsilastirdigin adamlara bak
Sergeni hagi ile aleks ile falan kiyaslamak lazim
Daha sifoyu izledik biz her derbi macta yapistirirdi hatta sokup cikartirtmisti fbye bi macta
Boyle bi vurmustu topa cizgi ustunde sekiyordu girip cikiyordu fenere girip cikiyordu en sevdigim gol butun fblileri anirtmisti, adamlar 20 sene bagirdi o gole

Evet vallahi, benimki de biraz sert oldu simdi. Ama 10 numara budur yani bir yandan da. Oyle hem defans yapmam hem pasi anca biri kosarsa atarim diyorsan git 2.ligde oyna. Ne isin Besiktas'ta.

Ah be ah, daha dun gibi hatirliyorum Sifo-Sergen yan yana oynar mi tartismalarini. Nereden nereye geldik yahu. 

Benim favori Sifo golum, gsye rovasatayla attigiydi. Fener'e koydugu kadar travmatik degil ama yine de anlamli.

Çevrimdışı mylife1903

Zamanlama manidar abi elbette hakkı sözümüz Yok..bu zamana kadar haberi çıkmadı işler kötü gidince servis edildi.içerde ki herşeyi dışarı uçuruyor diye birşey de duymuştum bu arkadaş ile alakalı...

Bu mu kostepenk simdi
Ayiptir ya

Çevrimdışı mylife1903

Evet vallahi, benimki de biraz sert oldu simdi. Ama 10 numara budur yani bir yandan da. Oyle hem defans yapmam hem pasi anca biri kosarsa atarim diyorsan git 2.ligde oyna. Ne isin Besiktas'ta.

Ah be ah, daha dun gibi hatirliyorum Sifo-Sergen yan yana oynar mi tartismalarini. Nereden nereye geldik yahu. 

Benim favori Sifo golum, gsye rovasatayla attigiydi. Fener'e koydugu kadar travmatik degil ama yine de anlamli.
Abi sifo falan ayri seviye
Adama yazik ettik sifo digerek
Oburune enzo mehmet demek lazimdi

Çevrimdışı kyiv

ama o eyşan  :iblush:

Eyvallah ama artık 33 hatta 34e gitti. 10 temmuz 1985 doğumlu.

Yok yok...30+ya HAYIRRRRRR!!!!

Çevrimdışı tangaz

Abi cok yanlis yorumluyorsun abunun olayini
Algini da yapiyorsun
Abu ile quaresma portoda beraber oynadi zaten ustelik futbol takiminda kendinden 10 yas buyuk adama lagaluga yapamazsin, kidemin yetmez. Quaresma senin sozlesmeli topcunken abu portonun oyuncusu, sen kendin kendi oyuncunu gavurun kiralik oyuncusuna malzeme etmeye calisiyorsun, topu goturup verdigi macta da galiba asist yapmisti abuya adam.
Quaresma abunun atamadiklarindan sonra goturup topu abuya monte etsin o halde

Boyle 25 adamin oldugu yerde yasca buyuk olanin borusu oter, oyle atar gider de yapilmaz
Sen git ayni artizligi mesela emre b. Yap bak noluyo soyunma odasinda

Senle aramizdaki fark bu abu ayni hareketi cok elestirilen ozziye de yapsa benim bakis acim degismezken senin futbolcunun durumuna gore baktigin yer degisiyor

Ismaeli korurken canere gomuyorsun mesela.

ismailin verdiği zararı 1 değil 4 caner getirsen veremez ama olaya yanlış yönden bakılıyor mesela ersunlu şamp fener takımındaki caner performansı efsanedir kimse sol stoper şöle oynadı böle açığını kapadı canere rağmen şampiyon olduk demedi o sene ne top oynadı be dendi 10 küsür asist yaptı oha dendi. olay oyuncuyu doğru kullanmaktan geçiyor. bir takımda 2 bek birden hücumcu olmamalı zaten biri hücumcu olur ötekisi geriyi toplar hangi takıma gidersen git beklerden biri geride en geride kalır genel olarak stoperlerden daha hızlı olukları içinde kademeye onlar girer.

Çevrimdışı tugozcan

Abi yanlis anlamada da bu videoda bile Sergen'in attigi paslarin %80'inde kosan, hareket halinde bir oyuncu var. Topsuz kosu yapan veya bosa cikan, savunma arkasini deneyen adama atiyor pasi. Cokta guzel atiyor orasi ayri :)

Nasil bosa cikan kosan oyuncu yok diyorsun vallahi inanamiyorum :D geri kalan %20 de sergenin ozel yetenegi zaten. O yetenekte adam birakin Besiktasi Turkiyeyi Dunyada kac tane var su an aktif?

Seninle tartistigimiz konuyu iyi bir ornek olmus video.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı caner.eryigit

Yönetimi savunmuyorum ama böyle de birşey var

ALINTI

Senelerce maketini izlediğimiz stadın gerçeğini oraya yapan,  100 küsür yıllık kulübün kazanmadığı transfer getirisi getiren, kazanmadığı sponsorlukları getiren adam 1 dakikada harcandı "hırsız" oldu. Hani kız istemeye bile gidilirdi, hani ekonomi bakanı olurdu. Ne oldu?
Aldığımız bonservisler ile harcadıklarımızı topla çıkart kafa kafaya çıkabilir kardeşim...
İyi olan herşeye eyvallah ta son 2 senedir yaptıkları ile kendi Ayağına sıktı başkan.ne kadar kötü birşey kendi yaptığı stadda yuhalanmak kimsenin senelerdir beceremediğini yaptı.en basit örnek vereyim yakın zamanda yapılan kongre ve yönetim listesi hiç kimse bana ne mantıkla bu seçim yapıldı anlatamaz.umutlandık herhalde birşeyleri değiştirecek dedik ama maalesef aynı adamlarla devam etti.
Başkanı en çok eleştirdiğim konuda görevi süresince şu futbol şubesini profesyonelleştiremediği içindir.müteahhit aklı ile olmuyor kardeşim maalesef.yada menajer kucağında gidiyorsun.demirören mevzusu ayrı mevzu taraftara gider ayrı mevzu basında ki adamlarla selfieler namoğlu abimiz vs vs..valla başkanın şu durumuna en çok eleştiren biri olarak çok üzülüyorum ne yaptıysa kendisi yaptı bu durumdan da ondan başkası çıkaramaz bi seçim yapacak ya bu işi profesyonellerin eliyle yapacak ya da yine menajer komisyoncu kucağında kendi yaptığı stada bile giremeyecek!durum bu kadar vahim radikal bazı kararlar almalı nereden başlamak istiyorsa da başlasın hiçbirşey olmamış gibi devam edemeyiz.

Çevrimdışı kyiv

Hiç unutmuyorum İsmetpaşa da maçtayız. Takımla sahaya çıktı hemen önümüzde ısınmaya başladı Kuntz. Abicim öyle bir baldır yok. Esneme hareketleri yapıyorlar adamın baldırlar 3 kişilik. Benim gördüğüm en güçlü bacak yapısıydı. Boğa gibi güçlüydü. Öyle 33 yaşa can kurban!

Çevrimdışı f_madida

Abi yanlis anlamada da bu videoda bile Sergen'in attigi paslarin %80'inde kosan, hareket halinde bir oyuncu var. Topsuz kosu yapan veya bosa cikan, savunma arkasini deneyen adama atiyor pasi. Cokta guzel atiyor orasi ayri :)

Nasil bosa cikan kosan oyuncu yok diyorsun vallahi inanamiyorum :D geri kalan %20 de sergenin ozel yetenegi zaten. O yetenekte adam birakin Besiktasi Turkiyeyi Dunyada kac tane var su an aktif?

Seninle tartistigimiz konuyu iyi bir ornek olmus video.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu var tabi, zaten pasin en guzeli kosan adama atilir. Ama kosmadigi vakit de 10 numara ayarlar pozisyonu zaten kafasinda kurgulamistir, senaristtir ayni zamanda, oyle sirf oyuncu degildir 10 numara. Gerekirse bekletir, rakibi ustune ceker de bosluk acip atar aradan, gerekirse olu noktaya birakir pastan sonra hareketlenen bile gole gidebilir vs.

Zaten benim Ljajic elestirim risksiz/basit is pesinde kosmasi. Ileriye oyna arkadasim sen Atiba degilsin, senin Atiba'lik pasina ihtiyacimiz yok orada. Sen gerekirse at pasi, kosmayan adama kufredelim veya cek sutu girmezse olmadi diyelim ama oyle yan pas atip tekrar kanata flan donme yani. 

Çevrimdışı sametbagan

ben caneri oynatacağıma oraya direk dikerim daha iyi

caner maalesef aşili kopardıktan sonra eski caner olarak dönemedi

yediğimiz kontra atakların yüzde sekseni canerin tarafından neden acaba

adam geri dönerken resmen joking yapıyor hoca nasıl tahammül ediyor gerçekten anlamıyorum.