Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749493 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Fener’i gs si medyası paralı kalemşörleri çok uğraştı hırpaladı yara verdi başaramadı.yine kendi kendimizi aşağı çekmeyi başardık..Beşiktaş tan kim birşey bekliyorsa bu camiayı kendi şahsi menfaatleri için kim kullanıyorsa her kimde yetkili olupta bunlara göz yumuyorsa Hepsini Allah’a havale ediyorum.milyonlarca Arma sevdalısının ahı hepinizin üzerinde.düşeriz en dibinde görürüz yalnız bu yapılanları unutmayız.gerçekler de elbet birgün ortaya çıkar..

Optik baskan dedi onlara en guzelini de anlayamadilar

Bisi ortaya cikmaz

“Ben Başkan olursam Demirören yönetiminin tüm hesaplarını yabancı bir Denetim Kuruluşuna inceletip, daha sonra bu raporu camiaya açıklayacağım.’’

“Ernst & Young çalışıyor. 10 Haziran 2012'de yapılacak Genel Kurul'da açıklayacağız. Ayrıca Beşiktaşlılar, son 8 yıldır nereye para harcandığını bilmek istiyor. Biz de bunları incelettiriyoruz.”

"Kime hesap sorulması gerekirse, hepsine tek tek hesabını soracağız."

Bunlarin hepsi yersen

Sonrasi daha mutis

"Ben hesap sorma makamı değilim."

“Hesap sorsana dedikleri şey siz bunu götüreceksiniz devlete, mahkemelere. Türkiye’de bir boşanma davası 3 sene, 4 sene sürüyor. Bunlar sürecek 5 sene, 6 sene.”

Gelisine doksana cakilir bu ortalara tabi sonra

Çevrimdışı kyiv

Beşiktaş satılsın arkadaş! Daha 1,2 yıl öncesine kadar böyle bir düşünceyi aklımdan bile geciremezdim fakat artık o duruma geldim. Kimseye ama kimseye güvenmiyorum inanmıyorum!!! İş dönüp dolaşıp menfaate geliyor. Amerikalı,Rus,Çinli,Katarlı hiç fark etmez. Bu iş böyle gitmez kulübün sahibi olmalı. Üzülerek yazıyorum ama kulübün patronu olmalı. Kulübü kuranların emek verenlerin belki kemikleri sızlar fakat bu şekilde onun bunun menfaat malzemesi olmasındansa 1 kişinin malı olması daha iyidir.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Anca fikir verir
Tek muhasebe tutuyorsalar belki bisiler yakalayabilirsin
Iki muhasebe varsa daha zor
Simdi bazi seyleri anlattik bi daha ustunden gecelim

Seffaflik derken bu muhasebe metodlarini da sorduk hep
Localarin birc sayilmasi gibi kor noktalar var
Neden boyle yapildi kongrede sorulmali
Bir de insanlarin gozunde buyuttugu bagimsiz denetim sirketi var
O sirketler bir boh yakalayamaz
Bir parasini ben veriyorum benim neyimi yakalayacak, agzina tukururum
Iki bunlar resmi girdiye ciktiya kagit ustjnde bakarlar kilifi gorurler anca minareti goremezler

Soyle ornek vereyim
Ben bir futbolcu buluyorum gidiyorum kucukayasofyaspora baskanla gorusuyorum
Diyorum 4.5 milyon binservise getiririm kendisi de 1.7 milyon istiyir
Baskan diyor yahu cok degil mi
Baskanim diyorum
7 bin cocuga 500 sana 500 bana
Karala bi cek ordan
Sonra donuyom obur kulube gidiyom baskan diyom 2 myon veriyirlar bizim koturum santrafora
Baskan zipliyor. Tabi diyorjm baskan ben bunu 4.5a okuturjm ama 2 milyonunj alirim 500bin de senin
Herkes mutlu tabi
Denetlesen nolcek
4.5 bons 1.7de. 5 sene sozlesme var mi
Vsr
Para odenmis mi odenmez
Capraz kontrol yap
4.5 bizim nigdesporun kasadina girmis mi
Girmis
Bana 2.5 milyon menejerlik ucreti odemis mi
Odemis
Ben vergisini vermis miyim
Vermisim

Sonra cikolata kutusuna ister dolar koyarim ister yuro koyarim baskana gonderirim 500binini

Bagimsiz denetlemecinin de krali gelsin anca cayimi kahvemi icer
Bilemiyorum anlatabildim mi bu ekseni

Ihaleye girerken teklif verme gibi oluyor iste
Ben 25 milyon teklif veriyom ruslar 10 turkler 5 alamanlar 17
Oha diyir adam nasi twklif
Valla diyom super
10 sana 10 bana
Isi de turklere yaptiririz

E tabi müteahhit adamlar futbolu yönetirse inşaat piyasası taktikleri de yapmaları normal. 

Çevrimdışı levitate

harbi paralar nerede? gece biraz twittercıları okudum arada oha dedirten yazılar var kilit isim hep umut güner mesajlar binoktada hep bu isimde düğümleniyor
yazıların linkini atabilirmisin abi merak ettim
bipbipbupbup

Beşiktaş satılsın arkadaş! Daha 1,2 yıl öncesine kadar böyle bir düşünceyi aklımdan bile geciremezdim fakat artık o duruma geldim. Kimseye ama kimseye güvenmiyorum inanmıyorum!!! İş dönüp dolaşıp menfaate geliyor. Amerikalı,Rus,Çinli,Katarlı hiç fark etmez. Bu iş böyle gitmez kulübün sahibi olmalı. Üzülerek yazıyorum ama kulübün patronu olmalı. Kulübü kuranların emek verenlerin belki kemikleri sızlar fakat bu şekilde onun bunun menfaat malzemesi olmasındansa 1 kişinin malı olması daha iyidir.

Düşünsene Fikret Orman kulübü satın alsa ne yapardı. Şimdiden sahibi gibi davranıyor taraftara posta koyuyor. Yine şapka kaşkol alıyoruz eleştirebiliyoruz sahibi olsa loca sahipleri dışında kimseye eleştiri hakkı vermez  :D

Çevrimdışı levitate

Sözcü gazetesine göre kulis iddiaları şöyleymiş:
hocanın quaresma'ya söz geçiremediğini cümle alem biliyor

yönetimin alması hocanın da bu kadar üstüne düşmesi çok büyük hataydı
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

+1903
gelinen nokta budur...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

yazıların linkini atabilirmisin abi merak ettim

walla atamam abicim ben teknoloji fukarasıyım işyerinde pc.den evde ise laptoptan giriyorum foruma nete filan twitter kullanıcısı da değilim gece pıtpıt yaparken çıkanları okudum millet yazmışta yazmış walla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

E tabi müteahhit adamlar futbolu yönetirse inşaat piyasası taktikleri de yapmaları normal.
Aziz basganim bilir en iyi

Çevrimdışı kyiv

Düşünsene Fikret Orman kulübü satın alsa ne yapardı. Şimdiden sahibi gibi davranıyor taraftara posta koyuyor. Yine şapka kaşkol alıyoruz eleştirebiliyoruz sahibi olsa loca sahipleri dışında kimseye eleştiri hakkı vermez  :D

Korkma Beşiktaşı satın alacak bir Türk babayiğit daha anasından doğmadı.  :bandit: Türk satın almaz, alırsada malını ortalık malı etmez, kar/zarar dikkat eder, en kaliteli, işin ehli insanlarla çalışır.

Çevrimdışı tangaz

Korkma Beşiktaşı satın alacak bir Türk babayiğit daha anasından doğmadı.  :bandit: Türk satın almaz, alırsada malını ortalık malı etmez, kar/zarar dikkat eder, en kaliteli, işin ehli insanlarla çalışır.

göztepe örneği var önümüzde

ama ben olsam direkt amerikana satarım abi

Çevrimdışı underworld

Kavga iyidir abi
Sampiyonluk habercisidir
Birbirlerine girsinler antremanlarda
Soyunma odasinda durum yiyeceklerine kavga etsinler
Dürüm de iyidir reyis...
Sahada rakibi yesinler, soyunma odasında dürüm yesinler no problem.

Tam sırası dürüm sponsoru da buluruz mis gibi

Çevrimdışı underworld

Çok geç bile kaldık

Çevrimdışı mylife1903

Cok seedemezsin locan da olsa
Sozlesmeye pire kadar yazi koyar, besiktas baskanina negatif konusanin sozlesmesi iptal edilir, loca bedeli geri odenmez, diye
Tutar kolundan disari atar
Gs macinda bilet fiyatlari 700den baslar bu kafayla giderse fikret orman

Çevrimdışı tangaz

Dürüm de iyidir reyis...

dürüm asparagasmış etlipilav deniyor bugün  :ebebe:

Çevrimdışı underworld

Satın alsa bizleri sırtında taşır

Çevrimdışı kyiv

göztepe örneği var önümüzde

ama ben olsam direkt amerikana satarım abi

amerikalı, amerikalı.
hem fiyakalı hem delikanlı,
amerikalı, amerikalı.
hem fiyakalı hem delikanlı

:bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Dürüm de iyidir reyis...

Gokan tore yukluyormus mali
Ikinci yuklemeyi de pekto yapiyormus
Kamyonu da stada kadsr sureyya abi kullaniyormus

Çevrimdışı underworld

Soyunma odasından çok şarküteri reyonu gibi

Kokoreç yesinler, bol sirke sarımsaklı işkembe içsinler mis gibi..
Belki kokudan rakipler yaklaşamaz

Çevrimdışı underworld

Vay çift dikiş Töre iki taraftan götürüyor malı
Gokan tore yukluyormus mali
Ikinci yuklemeyi de pekto yapiyormus
Kamyonu da stada kadsr sureyya abi kullaniyormus

Çevrimdışı yoruk

juve olmak ambargo koymak hayaldi elbet ama bu kadar hızlı çökertmek de tez konusu walla
Juve 3.lige (yoksa 2.lig mi)kadar düştü de 5 senede Şampiyonlar Ligi finali yaptı.Biz olsak...
Bizim taraftarın 2 senede bir yeri kalktı yani afedersiniz.2015 sezonunda 2-3 paslı oyun gördük keyiflendik diye her zaman bunu oynayacağız sanıyorlar.Öyle bir takım oyunu takım karakterinin oturması için seneler seneler lazım ki bu da Türkiye de olmaz.Değil 3 senede 5-6 sene lazım.Sonra isimler teknik adamlar değişse de bu oyuna göre adamlar alacaksın ki sürecek de sürecek.İşte o zaman olur.Bizimkiler ne yapıyor ? Yaw alalım da hoca oynatır diyor.Bakalım hoca da gidecek.Yerine ne tarz biri alacaklar muamma ?
[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2018, 11:47:36 yoruk ]

Çevrimdışı yoruk

Çevrimdışı kyiv

Olur da renklilerden biri bizden önce satıldığında net söyleyeyim bir daha sittin sene güç olarak yakalayamayız. En basiti basketbol bir ara Ülkerin Beşiktaş ile birleşme durumu gündeme gelmişti seneler önce.Taraftardan tepki gelir diye üzerinde durulmadı. Sonra Ülker Fenerbahçe ile birleştiğinde durumun ne hale geldiği ortada.

İlk satılan işi götürür.Geçe kalmamak lazım. Ha bunun kararı nasıl alınır?Genel Kurul işin neresinde olur nasıl bir süreçlerden geçmek lazım bilemem. Tek bildiğim enin de sonunda bu olacak.Bu iş böyle gitmez!

Olur da renklilerden biri bizden önce satıldığında net söyleyeyim bir daha sittin sene güç olarak yakalayamayız. En basiti basketbol bir ara Ülkerin Beşiktaş ile birleşme durumu gündeme gelmişti seneler önce.Taraftardan tepki gelir diye üzerinde durulmadı. Sonra Ülker Fenerbahçe ile birleştiğinde durumun ne hale geldiği ortada.

İlk satılan işi götürür.Geçe kalmamak lazım. Ha bunun kararı nasıl alınır?Genel Kurul işin neresinde olur nasıl bir süreçlerden geçmek lazım bilemem. Tek bildiğim enin de sonunda bu olacak.Bu iş böyle gitmez!

Bu kulüp satın alma olaylarında parayı kim alıyor, nasıl dağıtılıyor? Bildiğim kadarıyla kulübün %51,50'si derneğin, %48,50'si halka açık. Şimdi diyelim ki kulübü 100 milyon euroya sattılar. 48,50 milyon eurosu hisse sahiplerine dağıtıldı. 51,50 milyon derneğe gitti. Ee dernek napıcak ki 51,50 milyonu? Kulüp satılınca derneğin ne işlevi kalır?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bugün adına benim için mutlu edici tek şey Oğuzhan'ın muhtemelen gelecek haftalarda 11de oynatılmayacak olması. Keşke sezon başından beri oynatılmasaydı. Oğuzhan'ın kalitesi Beşiktaşın oynadığı futbola bi kaç beden büyük. Oğuzhan Beşiktaşı değil Beşiktaş (Şenol Güneş) Oğuzhanı aşağı çekiyor.
Şaka ise komik değilse daha da komik

Yapma Muharrem yakışmıyor sana , 1 oyuncu için üstelik sahada geri pas yapmaktan başka hiçbir şey yapmayan , koşmayan , mucadele dahi etmeyen bir oyuncu için yakmadigin kimse kalmadı kulüpte :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık