Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742654 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

radikal birşeyler yapabilmek için yeterli yetkileri yok. her başkan hokkabaz olarak sahaya sürülüyor, değneğin bir ucunda manen memnun edilmesi gereken taraftar diğer ucunda ise madden memnun edilmesi gereken kulüp içi unsurlar var. iki tarafı birden idare edebilmek için fazlasıyla omurgasız olman gerekiyor eh bu da zamanla sinirleri yıpratıyor

gerçekler acıdır bu denli net ifade edilemezdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

negredo kalsın söyleminin ne zaman ne maksatla söylendiğinin önemi yoktur. söylenmesi hatadır söylenmesi teklif dahi edilemez.

Lig başlamış. Elinde tek işe yarar santrafor Negredo. Ve sen bunu satıyorsun. Bunun doğru bir planlama hareketi olduğunu düşünmek... Üzerine konuşmaya bile değmez...

Çevrimdışı tangaz

Siska ozzi kendini kiros sanan tolgayla mi hucum edeceksin
Macalari yiyorsa sorumluluk alsinlar
Ozzi kadar bombos tolgay kadar sorumsuz oynayan var mi
Her topu saga sola geri tekrar geri oynayacak kadar korkak, ileri top goturup araya oynayamayacak kadar gucsuzler, ozzinin dun yaptigi asisti aleks falan yapamaz tabi boyle tam araya defansin belini kirarak yani

gelişine çakmış reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Biraz ustune kaliyor aslinda canerin
Ismael bile boyle elestirilmedi hatta daha fenaydi ismael
Bir suru yazar korurdu ismaeli
Canerin bi eksisi falan var herhalde fazla goze batiyir
Dun ozzi kendi kalesine kafayla asmis bizim santraforlar atamaz oyle
Yetmemis araya bi oynamis butun defans felc
Caner ile quaresma tabi dun mesela ucarak ozzinin topunu rovosatayla kurtacaklardi sonra 100m depar atip ozzinin pasinda kaleciyle karsi karsiya olan oyuncuya caprazlama dalacaklardi tabi

Bu ozziyi modricle kiyaslayan gerizekalilar falan var
Ekside ozzi basligi super cesit cesit beyinsiz dolu

15-16 sezonu iso yerine caner oynasaydı gomez 40 golle rekor kırabilirdi.

Çevrimdışı 38life

maçın üstüne maç konuşulur ama gelip sadece maç bitiminde ego tatmin ederek sırıtma emojileri koyarak ben demiştim mealinde cümleler kurmak (mütemadiyen yaptıgın budur) maç konuşmak değildir. üzüm yemen böyleyse bağcıyı dövmeni düşünemiyorum. ortada bir kişiselleştirme yok gündüz yazarken karşıt görüşteydin karşılıklı fikirleri beyan ettik. olayı kişiselleştirmek olarak anlaman esas daniska olan. sen yönetimi sene başı eleştirdim şimdi eleştirmem diyorsan ben de şenol hocayı ilk geldiğinde eleştiriyordum derim dünyanın gaz ve toz bulutu oldugu zamana kadar gider mevzu. ondan sonra adı sidik yarışı olur.

İşte forumdaki bazı mimlediğim kişilerle buyüzden muhatap olmuyorum. Karşınızdaki insanın söylediklerini çarpıtarak vurmaya çalışıyorsunuz. Çünkü olayınız tamamen kişisel. Tamamen iftira ve çarpıtma. Her mesajda aynı şey. Bir değişiklik yapıp konuşayım dedim. Yanlış yapmışım. Uzun zamandır doğru olanı yapıyormuşum.

Çevrimdışı tangaz

Biri oguzhan biri tolgay

öyle deme ama ozzi özel oyuncu her büyük takımda vardır böyle kürk mantolu oyuncular

Çevrimdışı tangaz

O senelerde yabanci siniri vardi
Anadolu takimlarini tokarliyorduk
Simdi sen mantarlari alirken bursaspor ufineseye 11 oyuncusu satiyor
O takimin basina samet yerine senol gunesi koy cok daha basarili bir feda donemi gecirirdik
Ustune gizli hedef, menemen gibi gerzekce islerle malzeme olmazdik

almeydayı bile aratıyor mevcutlar fernandes kadar oynayan orta saha da yok şuan karyusun mcgregordan bi artısını gören war mı üstelik deli adam para bilekazandırdı giderken.

Çevrimdışı tangaz

Tarih: 27 Ağustos 2017  :)

adri sakat yok senin de söylediğin gibi canere ihtiyaç doğmuş.

Çevrimdışı cursedofdragon

öyle deme ama ozzi özel oyuncu her büyük takımda vardır böyle kürk mantolu oyuncular

ozi talisca ile anlaşamıyordu geçen sene!

Bu sene kafa olarak rahat değil ondan oynamıyormuş!

Her sene yeni bir bahane.

Seneye ne türer acaba ?

Çevrimdışı cursedofdragon

Serkan Reçber: (TRT Spor) 📺

"Beşiktaş'ta en az hata Şenol Güneş'in. Sorumluluk başkan ve yönetimin.

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2018, 00:06:36 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Yonetimden birilerine yakin bir arkadasimizdi herhalde.  Bu arada baskan yaz donemi para yok, nasıl transfer yapalım diyordu. Simdi cikmis, devre arası takviye yapacağız diyor. Adama sormazlar mi, madem takviye yapabilecek durumdasın yaz donemi neden eksikliklerini gidermedin?

:claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tangaz

Yahu  bu ikisi neredeyse mac basına ortalam 15 top kaybı yapıyor sadece ortalardan. Diger kayiplarini saymıyorum bile. Caner Erkin'in ne oldugunu Inter 1 ayda anladı. Adamin defansa yardimi olmadıgı gibi butun defansın dengesini dagitiyor. Rakipler kontra ataklar hep bunun tarafından yapıyor. Kontra yedigimiz pozisyonlara bakin beyimiz kadraja 10 saniye sonra ancak girebiliyor.

en azından top alıyor ya topatılacağı zaman başkasını gösteren kaptanla yere oturup 1 dk kalkmayan oyunculara ne demeli sorumluluk almayanlara ne demeli

Çevrimdışı tangaz

Bu adamlar tribüne döndüğünden beri stadın büyüsünü de bozdular safi zararlar...
Samimi de değiller hepsi yolunda kusura bakmasınlar anti pasocular

doldursalaron da bişey demeyecem de doldurmuyorlarda ortalama 25binin altına indi. semtin ortasındaki stadı dolduramıyoruz.

Çevrimdışı underworld

herzaman demisimdir, carşı Besiktas takimin üstündeki bir lanetdir. varlıkları Besiktasa sadece zarar.
X 1903

Çevrimiçi tolga1903

en azından top alıyor ya topatılacağı zaman başkasını gösteren kaptanla yere oturup 1 dk kalkmayan oyunculara ne demeli sorumluluk almayanlara ne demeli

Ya abi başkaları sorumsuz bu sorumluluk alıyor diye mantık mi var almasın öyle sorumluluk senin neyine frikiğin başına geçmek? Biraz da kendini bilecek oyuncu geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyorsan biraz daha az katılırsın atağa 34 maçta yaptığın asist maksimum 5 zaten neyin tatavası valla almasın sorumluluk bak daha iyi olur bizim takım

Çevrimdışı tangaz

Sen sakın bakma aynaya. Kalan varsa onu da yitirirsin.

yok yok belli ki yenmemiş koklanmış bırakılmış

Çevrimdışı Orhan_

beyin yenmiş afiyet olsun.

He ya yedim kendime geldim de seni ne yapıcaz be düzlük reyiz. Bence bırakalım konya ovası gibi düz kalsın.

Çevrimdışı tangaz

Lig başlamış. Elinde tek işe yarar santrafor Negredo. Ve sen bunu satıyorsun. Bunun doğru bir planlama hareketi olduğunu düşünmek... Üzerine konuşmaya bile değmez...

kim diyor bunu? okudugunu anlamaktan bihabersin

Çevrimdışı AigleBordeaux

GURUR TABLOSU
Sivasspor takımı ilk deplasman galibiyetini aldı.
Deplasman galibiyeti olmayan takıma sadece iki isabetli şut oda 12 haftada forma alabilen Güven.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Akil Emre

Gs ne güzel istifaya davet ediyor, ortada alehlerine yapılan bariz bir hata olmamasına rağmen. Arsızlıkta gs ve fb kapışmaya devam ediyor, olan kafası yarılan Şenol güneşe, kupadan elenen bize oluyor. Kısaca önce masaya ciddi anlamda vurabilen, elini cebine atabilen gerçek Beşiktaş aşığı yöneticelere ve başkana ihtiyacımız vardır, öyle herkes pırlanta gibidir diyerek bu devran dönmez.

Çevrimdışı tangaz

İşte forumdaki bazı mimlediğim kişilerle buyüzden muhatap olmuyorum. Karşınızdaki insanın söylediklerini çarpıtarak vurmaya çalışıyorsunuz. Çünkü olayınız tamamen kişisel. Tamamen iftira ve çarpıtma. Her mesajda aynı şey. Bir değişiklik yapıp konuşayım dedim. Yanlış yapmışım. Uzun zamandır doğru olanı yapıyormuşum.

doğru bu gibi durumlarda izafi bir kavramdır aslında doğru dediğin tümüyle yanlış olabilir tıpkı şuan yaptıgın gibi kişiselleştirilecek birşey yok tekrar ediyorum gündüz karşıt görüşlü fikir yazan biriydin karşılıklı görüş yazdık bunu saldırı moduna sokan kişisel algılayan haddini aşan kelimelerle ifade eden sensin "saçmalığın daniskası, muhatap olmak, art niyetlisin, çarpıtıyorsun, iftira atıyorsun" söylemlerine bakarmısın ne kadar saldırganca saygı ve terbiye sınırlarını  zorluyorsun sonra da karşındakini kişiselleşirmekle suçluyorsun.

Çevrimdışı tangaz

ozi talisca ile anlaşamıyordu geçen sene!

Bu sene kafa olarak rahat değil ondan oynamıyormuş!

Her sene yeni bir bahane.

Seneye ne türer acaba ?

amerika kız milli takımına koy orda bile yedek kalır hoca iyi tahammül ediyor ozzi gibi tolgay gibi oyunculara başkan bunlara 2,5ar maaş verdi atibayla 100bin pazarlıgı yaptı

Çevrimdışı tangaz

Serkan Reçber: (TRT Spor) 📺

"Beşiktaş'ta en az hata Şenol Güneş'in. Sorumluluk başkan ve yönetimin.

içerden bildiren biri içerde ne olup bittiğini gördü bıraktı.

Çevrimdışı Orhan_

GURUR TABLOSU
Sivasspor takımı ilk deplasman galibiyetini aldı.
Deplasman galibiyeti olmayan takıma sadece iki isabetli şut oda 12 haftada forma alabilen Güven.

Güven dün birden hazır oluverdi işte. Ne de olsa Sivas'a nispeten kötü ve yaşlı bir takıma sahibiz. E birde ev sahibi avantajını iyi kullandılar.

Çevrimdışı tangaz

Ya abi başkaları sorumsuz bu sorumluluk alıyor diye mantık mi var almasın öyle sorumluluk senin neyine frikiğin başına geçmek? Biraz da kendini bilecek oyuncu geri dönüşlerde sıkıntı yaşıyorsan biraz daha az katılırsın atağa 34 maçta yaptığın asist maksimum 5 zaten neyin tatavası valla almasın sorumluluk bak daha iyi olur bizim takım

oalmasın bu almasın napalım sonra sadece kaleci degajıyla mı oynayalım merkezdekiler toptan kaçıyor biri bi şekide topu ileri taşımalı. bu dopru demiyoruz ki yokluktn diyoruz.