Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 47 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3749400 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

"O zaman bir heyet oluşturulsun ve bakılsın. Bir şeyin üstü örtülüyormuş gibi olmasın. Bakkal mantığıyla muhasebe anlatılmaz. Beşiktaş 2,5 milyar lira nasıl borçlanacak? Böyle olsa karşınızda durabilir miydik? Hiçbir şeyin altını kapattığımız yok."

Haftasonu eylence var

kim demiş buru reis
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

doktorla mansız yumruk yumruğa kavga etmiş haberi çıkmış şimdi de

her yerden saldırıyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Vay be nereden nereye.. 2 sene önce bu kadar mutluydu hoca  :lol:

Bu ney lan nazi dansi mi bu?

Çevrimdışı mylife1903

kim demiş buru reis
Bunu diyen diyor abi

“2012'den bu yana Ahmet Bulut'a bir dolar bile ödemedik.”

Menejere odeme
Teknik direktore odeme
Futbolcuya odeme
Basketbolcuya odeme
Hentbolcuya odeme

Çevrimdışı mylife1903

Kavga iyidir abi
Sampiyonluk habercisidir
Birbirlerine girsinler antremanlarda
Soyunma odasinda durum yiyeceklerine kavga etsinler

Onur Küçük

• Ziyaretçi

içerden bildiren biri içerde ne olup bittiğini gördü bıraktı.
O içerdekiler de yanlış biliyordur. Artık neyin doğru olup olmadığının mantığına forumdan ulaşmaya başladım @tangaz . Sana burada keşfettiğim yeni mantığı açıklayım. 3 ay önce transfer ayı. Yönetimi eleştiriyoruz. Şimdi futbol sezonu. Yönetimi değil Hocayı gömeceğim Hocayı istifaya davet edeceğim. Efendim futbolcunun maaşı ödenmiyor, futbolcu sakatım diyor, sakatım demeyen trip yapıyor sahada koşmuyor, sorumluk almıyor. Yönetim sorumluymuş falan geçeceksin öyle şeyleri, baş sorumlu takımı sahaya çıkaran Hoca. Bak sen de böyle düşünmeye başlama seni mimlerim, muhatap almam ona göre ha ...

Ciddi olursak boş fikirleri olan bir şey bildiğini sanıp birşey bilmeyenle niye zaman kaybediyorsun?  Dolu fikirleri olanla ilgilen . Boş boş yazan devam etsin yazmaya, muhatap alma.

Çevrimdışı tangaz

Bunu diyen diyor abi

“2012'den bu yana Ahmet Bulut'a bir dolar bile ödemedik.”

Menejere odeme
Teknik direktore odeme
Futbolcuya odeme
Basketbolcuya odeme
Hentbolcuya odeme

harbi paralar nerede? gece biraz twittercıları okudum arada oha dedirten yazılar var kilit isim hep umut güner mesajlar binoktada hep bu isimde düğümleniyor

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu ney lan nazi dansi mi bu?

Abi aerobik gibi ama zenci hoca vermiş dersi Afrika kabile dansı da olabilir. Ben de anlamadım  :lol:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bana kalsa hoca da kaçacak yer arıyor da batan gemiyi terk etti denmesin diye duruyor
oyıncu fifaya ihtar çektiyse ipleri koparmış demektir kaç zamandır ödeme almıyor kim bilir
Trabzon’a döndük
Hoca gitmek istese çoktan giderdi.

Ben de Fikret başkanın sezon sonu başkanlığı bırakacağını okudum yasaklı sitelerden birinde.

Ben de Fikret başkanın sezon sonu başkanlığı bırakacağını okudum yasaklı sitelerden birinde.

Sözcü gazetesine göre kulis iddiaları şöyleymiş:

Alıntı
GRUPLAŞMA VAR
Quaresma ve Pepe'ye yakın isimler ile diğer yabancılar arasında çatlak hissediliyor. Yerliler de kendi aralarında bir grup. Gökhan Gönül takıma ağabeylik yapmaya çalışsa da istediği ortamı yaratamıyor. Mutsuz oyuncuların fazlalığı soyunma odasını yıpratıyor.
İLETIŞIM YERLERDE
Saha içindeki iletişim sorunlarının saha dışı kaynaklı olduğu belirtiliyor. Futbolcular, idman dışında birbirleriyle konuşmuyor. Transferin son gününde gelen Ljajic, frikik atamamaktan yakınıyor. Takım içinde Şenol Güneş'in Quaresma'ya söz geçiremediği konuşuluyor.
TARAFTAR ETKISI
Futbolcular, taraftarın olumsuz tepkilerinden yakınıyor. Oğuzhan, Caner, Karius ve Tolga başta olmak üzere pek çok oyuncu baskı hissettiklerini ve yanlış yapma korkusunun kendilerini daha fazla hataya ittiğini savunuyor. Paniğin özellikle yenilen gollere neden olduğu belirtiliyor.

Çevrimdışı tangaz

O içerdekiler de yanlış biliyordur. Artık neyin doğru olup olmadığının mantığına forumdan ulaşmaya başladım @tangaz . Sana burada keşfettiğim yeni mantığı açıklayım. 3 ay önce transfer ayı. Yönetimi eleştiriyoruz. Şimdi futbol sezonu. Yönetimi değil Hocayı gömeceğim Hocayı istifaya davet edeceğim. Efendim futbolcunun maaşı ödenmiyor, futbolcu sakatım diyor, sakatım demeyen trip yapıyor sahada koşmuyor, sorumluk almıyor. Yönetim sorumluymuş falan geçeceksin öyle şeyleri, baş sorumlu takımı sahaya çıkaran Hoca. Bak sen de böyle düşünmeye başlama seni mimlerim, muhatap almam ona göre ha ...

Ciddi olursak boş fikirleri olan bir şey bildiğini sanıp birşey bilmeyenle niye zaman kaybediyorsun?  Dolu fikirleri olanla ilgilen . Boş boş yazan devam etsin yazmaya, muhatap alma.

normal koşullarda olmam zaten ama son birkaç maç sonudur iyice zıvanadan çıkınca durum bir destur çekme gereği hissettim. karşıt görüşlere elbet karşı olacak değiliz sonuçta günlerdir herkes gömüyor kimimiz yönetimi kimimiz oyuncuları kimimiz hocayı. buraya kadar bir sorun yok isteyen istediğini gömsün AMA haftalardır maç bitimini iple çekip maç biter bitmez ben demiştim diyebilmek için pusuya yatıp takım kaybedip herkes kan ağlarken "sırıtma" emojili mesajlarla peydah olunursa ve olay ego tatminine dönerse hoş olmaz şık durmaz. takım kaybetmiş 2 dk sonra sırıta sırıta yazmak nedir.

harbi paralar nerede? gece biraz twittercıları okudum arada oha dedirten yazılar var kilit isim hep umut güner mesajlar binoktada hep bu isimde düğümleniyor

Böyle 6 ayda bir finansal listeler açıklanıyor hatta burada da yorumlayanlar oluyordu. Oralarda para kaçakları görünmez mi? O listelere bakarak anlaşılmaz mı? Yoksa masraflar gruplandığı için nereye harcandığını kimse bilemiyor mu  :alala:

Çevrimdışı emre_1978

Bu adamlar tribüne döndüğünden beri stadın büyüsünü de bozdular safi zararlar...
Samimi de değiller hepsi yolunda kusura bakmasınlar anti pasocular

Bence sorun bu değil, kaldı ki aynı adamlar stat açıldığından beri var, sadece bir kısmının yeri değişti (Yeni Açık Alt).
Artık stadın ancak yarısı dolunca tribünlere hakimiyet oranları artmış oldu. Önümüzdeki haftalarda seyirci sayısı onbinlere düşer zaten.
Daha akıllı, Beşiktaş'ı daha çok seven arkadaşlar bir zahmet maçlara gelsinler de sahip çıksınlar tribünlere.

Çevrimdışı tangaz

Abi aerobik gibi ama zenci hoca vermiş dersi Afrika kabile dansı da olabilir. Ben de anlamadım  :lol:

hocanın yanında da raşit çetiner mi ne var ama güzel olan herkesin yüzünde masum bi gülümseme var. hocanın saçlarına bakıyorum da sanırım yeni türkiyeden öncesi bir dönem zaten gülümseme şekline de yansımış.

Çevrimdışı tangaz

hoca bildiğin çırpınan baba figüründe haftalardır.

başkan benim nazarımda fener maçı sonrası hastane önünde kaldı oradan kıpırdayamıyor.

Çevrimdışı tangaz

Böyle 6 ayda bir finansal listeler açıklanıyor hatta burada da yorumlayanlar oluyordu. Oralarda para kaçakları görünmez mi? O listelere bakarak anlaşılmaz mı? Yoksa masraflar gruplandığı için nereye harcandığını kimse bilemiyor mu  :alala:

iyi bir muhasebecin varsa neler yaparsın neler. mesela yd başkan olduğu gün demirören holdingin mali müşaviri şirketten ayrılıp kulübe geçmişti. sonra milliyeti aldılar aynı müşavir hemen gazeteye geçmişti...

sırlar gizemler....

Çevrimdışı mylife1903

Anca fikir verir
Tek muhasebe tutuyorsalar belki bisiler yakalayabilirsin
Iki muhasebe varsa daha zor
Simdi bazi seyleri anlattik bi daha ustunden gecelim

Seffaflik derken bu muhasebe metodlarini da sorduk hep
Localarin birc sayilmasi gibi kor noktalar var
Neden boyle yapildi kongrede sorulmali
Bir de insanlarin gozunde buyuttugu bagimsiz denetim sirketi var
O sirketler bir boh yakalayamaz
Bir parasini ben veriyorum benim neyimi yakalayacak, agzina tukururum
Iki bunlar resmi girdiye ciktiya kagit ustjnde bakarlar kilifi gorurler anca minareti goremezler

Soyle ornek vereyim
Ben bir futbolcu buluyorum gidiyorum kucukayasofyaspora baskanla gorusuyorum
Diyorum 4.5 milyon binservise getiririm kendisi de 1.7 milyon istiyir
Baskan diyor yahu cok degil mi
Baskanim diyorum
7 bin cocuga 500 sana 500 bana
Karala bi cek ordan
Sonra donuyom obur kulube gidiyom baskan diyom 2 myon veriyirlar bizim koturum santrafora
Baskan zipliyor. Tabi diyorjm baskan ben bunu 4.5a okuturjm ama 2 milyonunj alirim 500bin de senin
Herkes mutlu tabi
Denetlesen nolcek
4.5 bons 1.7de. 5 sene sozlesme var mi
Vsr
Para odenmis mi odenmez
Capraz kontrol yap
4.5 bizim nigdesporun kasadina girmis mi
Girmis
Bana 2.5 milyon menejerlik ucreti odemis mi
Odemis
Ben vergisini vermis miyim
Vermisim

Sonra cikolata kutusuna ister dolar koyarim ister yuro koyarim baskana gonderirim 500binini

Bagimsiz denetlemecinin de krali gelsin anca cayimi kahvemi icer
Bilemiyorum anlatabildim mi bu ekseni

Ihaleye girerken teklif verme gibi oluyor iste
Ben 25 milyon teklif veriyom ruslar 10 turkler 5 alamanlar 17
Oha diyir adam nasi twklif
Valla diyom super
10 sana 10 bana
Isi de turklere yaptiririz

Çevrimdışı tangaz

Anca fikir verir
Tek muhasebe tutuyorsalar belki bisiler yakalayabilirsin
Iki muhasebe varsa daha zor
Simdi bazi seyleri anlattik bi daha ustunden gecelim

Seffaflik derken bu muhasebe metodlarini da sorduk hep
Localarin birc sayilmasi gibi kor noktalar var
Neden boyle yapildi kongrede sorulmali
Bir de insanlarin gozunde buyuttugu bagimsiz denetim sirketi var
O sirketler bir boh yakalayamaz
Bir parasini ben veriyorum benim neyimi yakalayacak, agzina tukururum
Iki bunlar resmi girdiye ciktiya kagit ustjnde bakarlar kilifi gorurler anca minareti goremezler

Soyle ornek vereyim
Ben bir futbolcu buluyorum gidiyorum kucukayasofyaspora baskanla gorusuyorum
Diyorum 4.5 milyon binservise getiririm kendisi de 1.7 milyon istiyir
Baskan diyor yahu cok degil mi
Baskanim diyorum
7 bin cocuga 500 sana 500 bana
Karala bi cek ordan
Sonra donuyom obur kulube gidiyom baskan diyom 2 myon veriyirlar bizim koturum santrafora
Baskan zipliyor. Tabi diyorjm baskan ben bunu 4.5a okuturjm ama 2 milyonunj alirim 500bin de senin
Herkes mutlu tabi
Denetlesen nolcek
4.5 bons 1.7de. 5 sene sozlesme var mi
Vsr
Para odenmis mi odenmez
Capraz kontrol yap
4.5 bizim nigdesporun kasadina girmis mi
Girmis
Bana 2.5 milyon menejerlik ucreti odemis mi
Odemis
Ben vergisini vermis miyim
Vermisim

Sonra cikolata kutusuna ister dolar koyarim ister yuro koyarim baskana gonderirim 500binini

Bagimsiz denetlemecinin de krali gelsin anca cayimi kahvemi icer
Bilemiyorum anlatabildim mi bu ekseni

Ihaleye girerken teklif verme gibi oluyor iste
Ben 25 milyon teklif veriyom ruslar 10 turkler 5 alamanlar 17
Oha diyir adam nasi twklif
Valla diyom super
10 sana 10 bana
Isi de turklere yaptiririz

böle bi işoldu geçenlerde 10ar alanlar yırttı 5 alan türk battı

Çevrimdışı mellfred

yüzünün güldüğünü hatırlamıyorum
zorla tutuyorlar sanki

Çevrimdışı tangaz

juve olmak ambargo koymak hayaldi elbet ama bu kadar hızlı çökertmek de tez konusu walla

Çevrimdışı mylife1903

böle bi işoldu geçenlerde 10ar alanlar yırttı 5 alan türk battı
:evillol:
Sozlesmeyi de oldugu gibi gecireceksin butun yukumlulukleriyle ki batsin tabi
Olan biteni komple yazmaiyiruz tabi
Sonucta bu duzen ispat edilebilemez
Fikra gibi yani olay
Bu asya ve ortadoguda sistem boyle isliyir cinde bile ayni sekil

Aabi bizim kulupte neler oluyor birisi konusmadan cozemeyiz olayi
Bisiler oluyor herkes hissediyor
Dedikodusu duyumu carpik iliskileri de var

Bu umut guner konusunu pek anlayamiyorum
Ben mesela tipine kilim adamin ilk soyad insaatinda isyan bayragini cekmistim daha adami tankkiyorum adini ilk diyuyorjm tipine bi baktim iki gozu birbirine yakin ben buna guvenmem, tilki gibi cakal gibi dusun
Ha ne bihlar yiyor bilmiyorum adama guvenmiyorum
Bu stadin zemin durumu da tuy dikti

Çevrimdışı caner.eryigit

Fener’i gs si medyası paralı kalemşörleri çok uğraştı hırpaladı yara verdi başaramadı.yine kendi kendimizi aşağı çekmeyi başardık..Beşiktaş tan kim birşey bekliyorsa bu camiayı kendi şahsi menfaatleri için kim kullanıyorsa her kimde yetkili olupta bunlara göz yumuyorsa Hepsini Allah’a havale ediyorum.milyonlarca Arma sevdalısının ahı hepinizin üzerinde.düşeriz en dibinde görürüz yalnız bu yapılanları unutmayız.gerçekler de elbet birgün ortaya çıkar..

Çevrimdışı mylife1903

juve olmak ambargo koymak hayaldi elbet ama bu kadar hızlı çökertmek de tez konusu walla
Abi hep ayni hikaye
Gecen de yazdim ben bu renklileri yakalama gecme hikayesini 2004de biraktim
Kabullenmeden uretilecek cozumler bizi yolun sonuna ulastirmsz

En buyuk biziz
Soyle markayiz boyle gucluyuz
Kapital
Bizi gordu falan
Bunlar hep romantizm

Bah gs taraftari hasirt tff basiyir
Biz stadi dolduramiyoruz
Yap bileti 20lira doldur

Efenim cok herkes bize asik hasta falan
Yahu avrupada bu gs maclarinjn hakemlerine bakiyorum
Heriflere helva gibi hakem geliyir
Bizim iskoc gibi gelmiyor
Dalgamizi geciyoruz falan ama gs dedigimiz masonik fetocu olusumun 2 tane avrupa kupasi var
Fb desen kume dusecek falan ama adamlar birlik lluyor stadi dolduruyor
Azizin gucunu de kaybetttiler simdi camia gucuyle ayakta duruyorlar

Biz fbnin dustuhu durjmlara dussek 15. Falan olurduk senelerce

Fb kadar gucumuz gs kadar da lobimiz yok
Bu kabuller olmadan yani durum tespitini duzgjn yapmadan bu ozoisyondan kurtulamazsin anca patinaj cekersin 5-6 senede 1 sampiyon olursun.

Çevrimdışı tangaz

Abi hep ayni hikaye
Gecen de yazdim ben bu renklileri yakalama gecme hikayesini 2004de biraktim
Kabullenmeden uretilecek cozumler bizi yolun sonuna ulastirmsz

En buyuk biziz
Soyle markayiz boyle gucluyuz
Kapital
Bizi gordu falan
Bunlar hep romantizm

Bah gs taraftari hasirt tff basiyir
Biz stadi dolduramiyoruz
Yap bileti 20lira doldur

Efenim cok herkes bize asik hasta falan
Yahu avrupada bu gs maclarinjn hakemlerine bakiyorum
Heriflere helva gibi hakem geliyir
Bizim iskoc gibi gelmiyor
Dalgamizi geciyoruz falan ama gs dedigimiz masonik fetocu olusumun 2 tane avrupa kupasi var
Fb desen kume dusecek falan ama adamlar birlik lluyor stadi dolduruyor
Azizin gucunu de kaybetttiler simdi camia gucuyle ayakta duruyorlar

Biz fbnin dustuhu durjmlara dussek 15. Falan olurduk senelerce

Fb kadar gucumuz gs kadar da lobimiz yok
Bu kabuller olmadan yani durum tespitini duzgjn yapmadan bu ozoisyondan kurtulamazsin anca patinaj cekersin 5-6 senede 1 sampiyon olursun.

gerçekler muazzam derecede acı.