Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724913 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Maçta Fikret Orman aleyhinde tezahürat yapılmış, maç esnasında dikkatimi çekmemişti.

Çevrimdışı Savaş

Olsun şef sıkatımız başımızda allaha çok şükür.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İsmail Özyurt

bu maç bunları yazmış önceki maçlarda da yönetime yazmış kadroya yazmış yazmış da yazmış ben yazdıklarını hoca+yönetim+kadro doğru buldum.
El birliğiyle takımı her bakımdan eritip tükettiler.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş taraftarına "ezik" diye ürkmezgil'de var.

Taraftar işine baksın diye başkanımız da.

Çevrimdışı tangaz

devre arası bir tane bile oyuncu alamayız.

Ya da şöyle diyeyim bir tane menajer ittirmesi çakarlar bize.
Sonra "adam artık oyuncumuz" deyip bağrımıza taş basıp polyanna moda dönüp adamın iyi yönlerini bulmak için çaba harcarız.

ben başkan olsam oyuncu filan almam bu dakikadan sonra sezonu bu kadro ve hocayla tamamlarım devre arası birilerini de satabiliyorsam satarım, kongreyi mayıstan mart sonuna çekerim düzgün yönetim oluşturabiliyorsam aday olurum aksi halde ihanet etmem bırakırım yeni yönetime doğru düzgün çalışma zamanı bırakırım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cursedofdragon

Sen 2 sene üst üste şampiyon ol Fener ve Galatasaray transfer sıkıntıları çekerken sen oyuncu sat kasanı doldur level atlaman gerekirken daha çok gerile suclu kim ?

Çevrimiçi Sinan66

o degilde kimse bir sey anlatmiyo içerde noluyo diye

bu paralar niye yatmiyor arkadas ?

Çevrimdışı Savaş

ben başkan olsam oyuncu filan almam bu dakikadan sonra sezonu bu kadro ve hocayla tamamlarım devre arası birilerini de satabiliyorsam satarım, kongreyi mayıstan mart sonuna çekerim düzgün yönetim oluşturabiliyorsam aday olurum aksi halde ihanet etmem bırakırım yeni yönetime doğru düzgün çalışma zamanı bırakırım.
Abi niye öyle diyosun? Baksana şunlara hepsi pırlanta gibi iyi çocuklar.

Çevrimdışı 38life

Bazıları sanki ilk 3 içindeymişiz ve ilk 3te verdiğimiz mücadelede kötü durumdaymışız gibi davranıyor. Arkadaşlar fener ile aramızda 5 puan kaldı gözünüzü seveyim :D Olay "forvetimiz yok" "Oğuzhan çok formsuz." mevzusundan çıktı çoktan. Gerçi işin bu noktaya geleceğini zaten sezon başında söyledik de artık olay vuku buldu. Yani 50 metre ileriyi değil 2 metre önümüzdeki olayı görelim bari!..

Çevrimdışı 38life

:lol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı 38life

Geçen gün Sinan Bolatı izlemeye gitmiş scout ekibi. Gülme krizine girecem yemin ederim :D Sinan Bolatı izlemeye scout ekibi göndermek nasıl bir kafa ya :D Sinan Bolat yahu bu. Adamın bilinmeyen neyi var, neyini izleyip neye karar vereceksin? Sinirlerim çok bozuk  :lol: :lol:

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş dersine iyi çalışmıyor. Takım akan oyunda zaten yok. Tehlike yaratabilecek noktalarda duran topları neden ısrarla quaresma ve hatta Caner (!!!) kullanıyor? Hocanın tercihi değilse neden müdahale etmiyor?Sadece şu durn toplar konusu bile Hocanın takımı nasıl yönetemediğini ortaya koyuyor. Hakem ha bize frikik vermiş ha out kararı vermiş değişen hiçbirşey olmuyor. Hocanın bu durumu görmesi için daha kaç puan kaybetmek lazım?

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Sen 2 sene üst üste şampiyon ol Fener ve Galatasaray transfer sıkıntıları çekerken sen oyuncu sat kasanı doldur level atlaman gerekirken daha çok gerile suclu kim ?
Suçlu tek değil ki. Klübün her hattında ciddi zafiyet var. İşin kötü yanı sorumluluk makamındaki (yönetim-hoca) kişiler herşey yolunda veya ufak tefek sıkıntılar var ama hallederiz modundalar.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı solar

Taraftarın hoca-yönetim diye bölündüğünü sanmıyorum hiç. Bir kısım hem yönetim hem hocayı eleştiriyor. Bir kısım da sadece yönetimi eleştiriyor. Futbolcular da ekstrası.

Aslında dediğini kastetmek istemiştim ama sanrım doğru tanımlayamadım, sonuçta pek yönetimi savunan kalmadı artık. Durumdan hocanın sorumluğu konusunda bir bölünme var benim gördüğüm. Gerçi stadda yok sanırım.

Çevrimdışı tangaz

şenol güneş! elbette

Çevrimdışı tangaz

yönetimde iş yapan tek adamı yollayıp bunlarla yola dewam etmek büyük bir başkanlık başarısı  :claps:

Çevrimdışı mellfred

takım pirlolu seedorflu gattusolu milana döndü
isimler büyük ama performans yerlerde
Sivas’tan kötü müyüz diyoruz ama belki de kötüyüz
silkelenmek en başında gerekiyordu çok geç kaldık
doygun yaşı geçkin emeklilik için son sözleşmelerini kovalayan oyuncularla şişirdik kadroyu
kulüp satamayacağı oyunculara yüksek maaşlar taahhüt ederek kendi önünü de bağladı
şu takımı komple yenileyelim desek para edecek bir vida var
o da iyi bir santroforun yarısı etmez
scout edelim desen profesyonelleşme diye gelen adam ne altyapıya ne de oyuncu taramaya kuruş bütçe ayıramadı
yönetimi ağam paşamcıları yığdı
Ve deniz bitti
geçmişler olsun

Çevrimdışı kyiv

Olay budur. Fikret Orman kulübü daha kötü hale getirmek istemiyorsa aklın yolunu seçmeli. Ocak ayından itibaren kimler alınacaksa bir bir anlaşacaksın anlaşmasan bile isimleri netleştireceksin.Yoklamanı çekeceksin. Yazın da yaz kampı başına bütün yeni transferleri hazır edeceksin. Nasıl olsa bu sene Avrupada olmayacağız.Kampa kadar hatırı sayılır bir zaman olacak.

Çevrimdışı mellfred

Nargile kafe müdavimi tipler
biz altyapı scouting bekliyoruz zavallıca
gözlerinin önündeki stad zemininden bile bihaberler

Çevrimdışı tangaz

takım pirlolu seedorflu gattusolu milana döndü
isimler büyük ama performans yerlerde
Sivas’tan kötü müyüz diyoruz ama belki de kötüyüz
silkelenmek en başında gerekiyordu çok geç kaldık
doygun yaşı geçkin emeklilik için son sözleşmelerini kovalayan oyuncularla şişirdik kadroyu
kulüp satamayacağı oyunculara yüksek maaşlar taahhüt ederek kendi önünü de bağladı
şu takımı komple yenileyelim desek para edecek bir vida var
o da iyi bir santroforun yarısı etmez
scout edelim desen profesyonelleşme diye gelen adam ne altyapıya ne de oyuncu taramaya kuruş bütçe ayıramadı
yönetimi ağam paşamcıları yığdı
Ve deniz bitti
geçmişler olsun

çünkü kıçlarının kılları ağardı bugün ilk 11de 4 tane 35lik vardı güven harici 30 altı adam yoktu ne performansı ne temposu bekliyoruz üstüne birde paralar neredeyse hem transfer yok hem maaşlar ödenmiyor  deli olmamak elde değil

Çevrimdışı 38life

Aslında dediğini kastetmek istemiştim ama sanrım doğru tanımlayamadım, sonuçta pek yönetimi savunan kalmadı artık. Durumdan hocanın sorumluğu konusunda bir bölünme var benim gördüğüm. Gerçi stadda yok sanırım.

Stadda da var. Bugün maçtan sonra bir kısım taraftar Şenol Güneeeeeş tezahüratı yaptı, bir kısım taraftar da bu tezahüratın yapılmasını ıslıkladı. O esnada Quaresma takımdan bazı oyuncuları sahaya getirmişti, ıslıkla birlikte hepsi içeri girdi.

Çevrimdışı mellfred

Geçen hafta lider olabilecekken iki maçta 9 puan gerisindeyiz