Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723540 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

6 da 6 bile yapsak şampiyonluk şansımıza %50'den fazla vermem.

6 da 6 bile yapsak şampiyonluk şansımıza %50'den fazla vermem.

4 Ekim'den beri 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi. Bu tablo nasıl düzelecek ki?

Çevrimdışı Ömer Kaan

4 Ekim'den beri 6 maçta 1 galibiyet 1 beraberlik 4 yenilgi. Bu tablo nasıl düzelecek ki?

Gardımız düştü, sağlı sollu kroşeleri yemeye başladık. Acilen milli takım arası gelmeli.

Çevrimdışı tangaz

Gardımız düştü, sağlı sollu kroşeleri yemeye başladık. Acilen milli takım arası gelmeli.

milli takım arası yaramıyor ki bize
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ömer Kaan

milli takım arası yaramıyor ki bize
Valla tam bunu eklemek için bi daha girmiştim :D

Çevrimdışı tangaz

Valla tam bunu eklemek için bi daha girmiştim :D

:) takım çok dağılıyor o arada en son layiçi kurban vermiştik arada
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

dost acı söylemiş yine

elbet fabrika ayarlarımıza dönecektik reis ama bunu bu denli hızlandıran da f.orman ve ekibi oldu...
Abi tespit dogru olursa, iyilesme daha hizli olur. Sen verem olmussun o ara verem savas derngine gidip gelirken de grip kapmisin once veremi coz daha yanlis teshis ve yanlis tedaviye de girmedik, oncelikler baska

Ambargo koyacakmisiz, bayern, yuventus olacakmisiz bunlar hayal, bos laf oyle bir ortam yok ortadogu batakliginda, 2 sene sampiyon olsun ayagini kirarlar topcularin, kirmizilari cakarlar hadi gene bi sekil oldun 4 sene sana sali cl carsamba kupa persembe lig maci oynatirlar, kazanirsan o maci pazartesi tekrsr ettirirler sali gene cl macina cikarsin

Bir suru sistem anlattik, passat, rusvet, devsirme
6 senede fikret orman bu lobi konusunda bisi yapamadi, tam gsye vurulacakken cikip ft ile beraber yapiyoruz bu isleri falan dedi yahu bir suru para harciyorsunuz yonetim gideri falan diye, tsye aciktan odemeler, gizli protokoller, mahkemeye verecegim dedigin gazetecileri bile mahkemeye veremiyorsun, yoneticin kulube fatura kesiyor bor suru rezillkk, hepsi guc zehirlenmesinden hem de tum gucu goremedenki guc seviyesindeki zehirlenmeden

Sen kim8nle yataga girdigine bakacaksin once
Gs ile mucadele ederken yanina fbyi almazsan o is olmaz, tokati yer oturursun

Bak adamlar nasi sokuyo gsye

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şok açıklamalarına genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu da destek verdi.

Uslu, kısa bir konuşma yaparak, “ Galatasaray tarihine bakarsa 1 yıldızı Beşiktaş’a vermelidir, çaldıkları şampiyonluklar o kadar ediyor” dedi.

Çevrimdışı tangaz

Abi tespit dogru olursa, iyilesme daha hizli olur. Sen verem olmussun o ara verem savas derngine gidip gelirken de grip kapmisin once veremi coz daha yanlis teshis ve yanlis tedaviye de girmedik, oncelikler baska

Ambargo koyacakmisiz, bayern, yuventus olacakmisiz bunlar hayal, bos laf oyle bir ortam yok ortadogu batakliginda, 2 sene sampiyon olsun ayagini kirarlar topcularin, kirmizilari cakarlar hadi gene bi sekil oldun 4 sene sana sali cl carsamba kupa persembe lig maci oynatirlar, kazanirsan o maci pazartesi tekrsr ettirirler sali gene cl macina cikarsin

6 senede fikret orman bu lobi konusunda bisi yapamadi, tam gsye vurulacakken cikip ft ile beraber yapiyoruz bu isleri falan dedi yahu bir suru para harciyorsunuz yonetim gideri falan diye, tsye aciktan odemeler, gizli protokoller, mahkemeye verecegim dedigin gazetecileri bile mahkemeye veremiyorsun, yoneticin kulube fatura kesiyor bor suru rezillkk, hepsi guc zehirlenmesinden hem de tum gucu goremedenki guc seviyesindeki zehirlenmeden

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın şok açıklamalarına genel sekreter ve basın sözcüsü Mahmut Uslu da destek verdi.

Uslu, kısa bir konuşma yaparak, “ Galatasaray tarihine bakarsa 1 yıldızı Beşiktaş’a vermelidir, çaldıkları şampiyonluklar o kadar ediyor” dedi.

başkanın tecrübe kazandığı tek konu yattan tatillerden foto paylaşmak oldu.

en kıdemli başkan konumunda ama 6 sene de hiç birşey öğrenmemiş, yazık...

Çevrimdışı Akil Emre

Mahmut usluya ilk defa bir konuda hak verdim helal olsun, bunu söyleyecek cesarette bi yönetimiz var mı acaba

Çevrimiçi tolga1903

Ne abi bu gs lobi bunlarda teşvik vs bunlarla literatüre girmiş ortadoğu bataklığı üst üste şampiyon yaptırmazlar diyorsun herifler 94'de mi ne bizle aynı şampiyonluk sayısına sahip son 20 yılda almış başını gitmiş bu adamları alıp da en tepeye yerleştirmeye çalışan güç kim bir de neden biz değil fb değil trabzon değil de gs? Bize her yerde 2 yıllık takım vs yazıyorlar da aslında sonradan görme olan bunlar sonradan adam edilen bunlar. Ben anlamiyorum ortadoğuysa bunlara da ortadoğu bunlara lige ambargo koymaları yıllarca müsade edildi de bize niye 2 sene katlanamadı bu ülke? Bu bağlamda konuyu fikret ormana getiriyorsun hak veriyorum ve şunu söylüyorum abi demekki herifleri yönetenler akıllıymış yoksa bir takım 20 yılda önündeki rakiplerine fark atamaz atamamalı.

Çevrimdışı mylife1903

Mahmut usluya ilk defa bir konuda hak verdim helal olsun, bunu söyleyecek cesarette bi yönetimiz var mı acaba

Yemez, sikar biraz
Bizimkiler zamaninda kandirildik beraber calmis olabiliriz, diyebilir

Çevrimdışı Akil Emre

Yemez, sikar biraz
Bizimkiler zamaninda kandirildik beraber calmis olabiliriz, diyebilir
Abi birisini günah keçisi yapsak benim favorim Metin albayrak, buna bi liste verelim basın açıklaması yapsın fetöden girsin mehmet ağardan çıksın, sonra futbol camiasından afaroz edilsin , kazan kazan prensibi

Geçen sene berbat bi ilk yarı geçirmiştik. Bu sene ondan da kötüyüz. Üstelik Gs, Kasımpaşa ve Ts maçlarımız var önümüzde..

Geçen sene VS Bu sene :

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birleşik Arap Emirlikleri Ligi'nde Al Nasr, Al Dhafra'yı 2-0 mağlup etti. Negredo 1 gol attı.

⚽ Negredo bu sezon Al Nasr formasıyla ligde 7 maçta 8 gole ulaştı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Birleşik Arap Emirlikleri Ligi'nde Al Nasr, Al Dhafra'yı 2-0 mağlup etti. Negredo 1 gol attı.

⚽ Negredo bu sezon Al Nasr formasıyla ligde 7 maçta 8 gole ulaştı.

şu vitaminsizi de adam ettin ya yunus emre kör öldü badem gözlü oldu katarda isterse her maç hat tirik yapsın ölçü değil bizim için. bu vitaminsizin yanlış transfer oldugu gerçeği asla değişmeyecek. arap coğrafyası ölçüyse o zaman tabatanın arkasından yas ilan etmeliyiz.

Çevrimiçi Necmi

Siyah-beyazlı kulübün yaşlı olduğu şeklindeki eleştirilerinin gerçeği yansıtmadığını ifade ederek, “Başakşehir maçında takımın yaş ortalaması 31, Oğuzhan, Tolgay, Ljajiç oynasa ortalama daha da düşecek. Başakşehir’in yaş ortalaması ise 30. İrfan yerine Emre; Bajiç yerine Adebayor oynasa yaş ortalaması 32 olacak. Abdullah Avcı’nın maç sonu rakip analizi çarpıcı. Diyor ki “ Beşiktaş, ligimizin top hem ayağındayken, hem de rakipteyken en geniş alanda oynayan takımı, ayrıca en az mesafe kat eden takımı” yani en az koşan” dedi.

Başakşehir’in de yaşlı bir takım olduğunu dile getiren Onay, “Ana fikri kaçıran arkadaşlar var. Başakşehir de yaşlı ! Soru şu: Nasıl yapıyor ? Seyirci yok, camia yok! Daha çok koşuyor, daha organize ve yakın oynuyor Peki bunlar Beşiktaş’ta niye yok? Ben bunu soruyorum.”

Via Güntekin Onay.
Güntekinde benim söylediklerimi söylemiş bunları görmek için kahin olmaya gerek yok
bu güne kadar görememiş biride spor basınıyım diye çıkmasın ortaya bence

Çevrimdışı tangaz

Ne abi bu gs lobi bunlarda teşvik vs bunlarla literatüre girmiş ortadoğu bataklığı üst üste şampiyon yaptırmazlar diyorsun herifler 94'de mi ne bizle aynı şampiyonluk sayısına sahip son 20 yılda almış başını gitmiş bu adamları alıp da en tepeye yerleştirmeye çalışan güç kim bir de neden biz değil fb değil trabzon değil de gs? Bize her yerde 2 yıllık takım vs yazıyorlar da aslında sonradan görme olan bunlar sonradan adam edilen bunlar. Ben anlamiyorum ortadoğuysa bunlara da ortadoğu bunlara lige ambargo koymaları yıllarca müsade edildi de bize niye 2 sene katlanamadı bu ülke? Bu bağlamda konuyu fikret ormana getiriyorsun hak veriyorum ve şunu söylüyorum abi demekki herifleri yönetenler akıllıymış yoksa bir takım 20 yılda önündeki rakiplerine fark atamaz atamamalı.

fetö güçlendikçe bunlarda şampiyonluk sayısını arttırdılar işte 96da rasim hocamdan çalmaya başlayarak çal babam çal yaptılar. bu fetö nasıl her hileyi göstere göstere yaptıysa fetösarayda aynısı işte. toki arena açılışında cumhurbaşkanına 50 bin kişi hakaret ettiler adam hiç sesini çıkarmadı ki normalde nekadar kindar oldugu bilinir o yıllarda denizaşırı biyerlerden bizim çocuklar terbiyesizlik yapmış affetmek büyüklüktür die birisi kulağına üflemiştir.

Çevrimdışı tangaz

Güntekinde benim söylediklerimi söylemiş bunları görmek için kahin olmaya gerek yok
bu güne kadar görememiş biride spor basınıyım diye çıkmasın ortaya bence

güntekin önce beindeki günahlarının hesabını versin

Çevrimdışı mylife1903

Sana yedirmezler diyorum, gs bu isin kaymagini yiyor tikir tikir
Lobisi koklerini salmis
Adamlarin hic silinmese 5 defa vergi borcu silinmistir
Meclise gidip besiktasli vekilleri tespit etmekle baslayabilirsin mesela
Ayrica 6 sene gecti semtte organize edip hakem yapmaya calissin simdiye belki 3-4 tane hakem sokardin kontejyandan
Fb mesela hakem korumak icin basin aciklamasi bile yapti
Fazla romantik olmayacaksin, gercekci olup plan ve programla gideceksin hatta saglam planlarin ve stratejin olacak devam eden yonetimler de takip edecek
Hazirlik maci yapiyorsun tribun bos doldur orayi semtteki okullardan cocuklarla
Bi ozel ucak masrafi yapar hepsini otobusle getirip otobusle goturursun
Pepeyi quaresmayi vidayi topla cocuklara imza atsinlar semtteki okullara gotur onlari 10 tane cocuk devsirsen kardir
Kabatas erkek besiktas anadolu gibi kallavi okullar var bu okullarda yapilanmaya basla hem sporcu hem taraftar hem de yonetici kazanirsin ilerisi icin

Aziz yildirim gibi de mucadele edebilirsin bunlarla ama o guc bizim yonetimde yok guclu kadro buyuk paralar ile mucadeleye giristi aziz basgan hapislere dustu gozunu karartinca kendi hatalari da cok oldu mucadelesini tamamlayamadi bi sureklilik saglayamadi.

Bunlarla yavas yavas sindire sindire mucadele edeceksin hangisinin biti kanlandiysa oburunu yanina cekmeye calisacaksin

Ha bize neden kalmaz pastanin buyuk parcasinin cevabi ise besiktasin sampiyonlugunun turk futbolunda abse drenaji olmasidir. Kucuk takimlara da cesaret verir besiktasin sampiyonlugu, besiktas olabiliyorsa biz de olabiliriz derler. Sirtina semer vurulanin uyanmasini da fazla istemezler.

Tffde 5 tane besiktasli var adamlar besiktasa kiyak geciyoruz denmesin diye besiktasi dogruyor tffde 5 tane gsli olsa ilk10a giremezsin istersen barca kadrosunu getir.

Çevrimdışı mylife1903

Abi birisini günah keçisi yapsak benim favorim Metin albayrak, buna bi liste verelim basın açıklaması yapsın fetöden girsin mehmet ağardan çıksın, sonra futbol camiasından afaroz edilsin , kazan kazan prensibi

Feto kartini oynayacaktik adamlar iclerindeki fetoculeri atamiyor
Turk halki kotuyu hatirlamak istemez mesela baktin gecensene gsyi ittiriyorlar gidecen dilekce verecen fetocu futbolculari barindirip sampiyonluk kazanan gsnin bu sampiyonluklari arastirilsin diye bisi cikacagindan degil gastelere haber olsan o gazla hakemler tirsar bunlara duduk calmaya
O ara cb de cami cikisi iki laf etse gsye tac atisi vermez hakemler

Çevrimdışı mylife1903

fetö güçlendikçe bunlarda şampiyonluk sayısını arttırdılar işte 96da rasim hocamdan çalmaya başlayarak çal babam çal yaptılar. bu fetö nasıl her hileyi göstere göstere yaptıysa fetösarayda aynısı işte. toki arena açılışında cumhurbaşkanına 50 bin kişi hakaret ettiler adam hiç sesini çıkarmadı ki normalde nekadar kindar oldugu bilinir o yıllarda denizaşırı biyerlerden bizim çocuklar terbiyesizlik yapmış affetmek büyüklüktür die birisi kulağına üflemiştir.
90larda sacma sapan kadrolarla 20 tane penalti atip sampiyon oluyordu herifler
Fetoya kadar da ergun gibi yurdesen gibi is bilen adamlarin mudaheleleriyle geldiler
Doping tesvik yaptilar cezasi yoktu faydalandilar
Adamlar basketbolda bile yonetmeliklerden faydalandilar yoneticileri de faruk surendi

Çevrimdışı tangaz

90larda sacma sapan kadrolarla 20 tane penalti atip sampiyon oluyordu herifler
Fetoya kadar da ergun gibi yurdesen gibi is bilen adamlarin mudaheleleriyle geldiler
Doping tesvik yaptilar cezasi yoktu faydalandilar
Adamlar basketbolda bile yonetmeliklerden faydalandilar yoneticileri de faruk surendi

abi herifler bu mason kimliğini hep kullandılar didier six die herifi gece getirip sabah adını dündar siz yapıp öğleden sonra maçta oynattılar  daha ötesi mi var abi

Çevrimdışı mylife1903

abi herifler bu mason kimliğini hep kullandılar didier six die herifi gece getirip sabah adını dündar siz yapıp öğleden sonra maçta oynattılar  daha ötesi mi var abi
Abi iste onu yapabilmek icin yonetmeliklere de hakim olmak gerekir, sadece fetocu olmak da yetmez azicik da vasifli olmak lazim.
Adamlar gizli gizli de yapmiyor
Ft cikip firatin suratina tukurdu baakalim ne ceza alacak
Senol gunes yapsa lisansini iotal ederlerdi adamin kafasini yardilar adam suclu cikti bordo takim elbise giydi diye
Ftnin olayi nasil sogutuldu unutuldu bile
Macin (Küfür Yasak)₁₃ demis hakeme herif sabaha kanun cikartip iceri atarlardi besiktasliyi

Simdi mesela bizden biri cikip puan farki suni, bassaksitiden bi siti olmaz arkasi bos desin, iki haftaya silivride bulur kendini

Çevrimdışı tangaz

Abi iste onu yapabilmek icin yonetmeliklere de hakim olmak gerekir, sadece fetocu olmak da yetmez azicik da vasifli olmak lazim.
Adamlar gizli gizli de yapmiyor
Ft cikip firatin suratina tukurdu baakalim ne ceza alacak
Senol gunes yapsa lisansini iotal ederlerdi adamin kafasini yardilar adam suclu cikti bordo takim elbise giydi diye
Ftnin olayi nasil sogutuldu unutuldu bile
Macin (Küfür Yasak)₁₃ demis hakeme herif sabaha kanun cikartip iceri atarlardi besiktasliyi

Simdi mesela bizden biri cikip puan farki suni, bassaksitiden bi siti olmaz arkasi bos desin, iki haftaya silivride bulur kendini

abi heriflerin genetiğin fitne fesat masa altı dümenler üzerine oldugu için yapmaları da mümkün ve kolay oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Schalke 3-0 Galatasaray
Genk 2-1 Beşiktaş
Fenerbahçe 2-1 Anderlecht
Akhisar 1-5 Sevilla

Avrupa da ki maçlar için skor tahminlerim.