Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3721964 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu takim ilk 3 yapsin herkese benden cayyyy

Çevrimdışı Nartallo

Karius ile Günay aynı seviyede. Tolga ile karşılaştıraramam ayıp olur Tolga’ya.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Senol Gunes Basaksehir’in, Abdullah Avci Besiktas’in basinda olsa Abdullah Avci yine kazanirdi.

Bu sefer Visca cop, o cop bu cop, tutan cop, atan cop diye aglasirdiniz.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

FO herşeyi kendi yaptığını zannedip iş bilenleri etrafından bir bir uzaklaştırdı. Ben ben ben dersen sonun bundan farklı olmaz.
Abou' nun aşırtıp Talisca' nın gol attığı sezonlardan Love-Pektemek ikilisini de gördük bunun tek sorumlusu FO dur.
Bu kadar sene yöneticilik yapıp, kaleci ve forvetin kadar konuşabildiğin bir ligde olduğunu algılayamıyorsan söyleyecek pek bir şey de yok.

Şenol Güneş de öğrenilmiş çaresizliği yaşamak konusunda Temel ile yarışır.
Arkadaş elindeki kadroda farklı bir şeyler dene, takımda pas yapabilen iki oyuncu aynı anda hiç bir zaman sahada olamayacak.
Emekli tekaütler ordusu gibiyiz, inanın maçı ağır çekimde oynuyoruz içim sıkılıyor.

Bu sezonda biter, geçmiş olsun.

Çevrimdışı ozankarakoc

Hayır, neden zorla kendinizden nefret ettiriyorsunuz ki... En formsuz zamanınızda bile Türkiye'nin en iyi top oynayan takımısınız, en iyi hoca da sizde, neden her önde olduğunuz maçın son 20 dakikasını herkese zehir ediyorsunuz? Her maçta 70'te başlıyorlar yere yatmaya... Birinin adelesi çeker, öbürünün gözüne kirpik kaçar, öbürünün yanağında sivilce çıkar, hop yerlerde yuvarlan, vakit geçsin...

11 maçta 4 gol yemişler. Biz de, Galatasaray da 14'er gol yemişiz. 10'ar gol fazla! Çok başarılı bir savunma kurgusu, iyi savunma oyuncuları, hem yemeyip hem atabilme becerisi, rakibe göre sistem değiştirme kabiliyeti...

Bu kadar pozitif futbol oynayıp, bu kadar antipatik olmaya çalışmak nedir, anlamıyorum.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Senol Gunes Basaksehir’in, Abdullah Avci Besiktas’in basinda olsa Abdullah Avci yine kazanirdi.

sene başında bu Visca' ya çöp oğlu çöp diyen forumda çok kişi vardı.

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş

- Sivas
- Ankaragücü (D)
- Galatasaray
- Alanya (D)
- Trabzon
- Kasımpaşa (D)

Galatasaray

- Kayseri (D)
- Konya
- Beşiktaş (D)
- Rize
- Başakşehir (D)
- Sivas

Başakşehir

- Rize (D)
- Göztepe (D)
- Sivas
- Ankaragücü (D)
- Galatasaray
- Alanya (D)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Bu arada puan bazında geçen sezonun bile gerisindeyiz. Bu gidişle 63-65 puan bandında 3. veya 4. oluruz.

Çevrimdışı mellfred

ben şunu anlamıyorum
şampiyonluk yolunda  direkt rakibinle oynuyorsun ve taraftarı bile olmayan bu elemanlardan puan Dahi alamıyorsun
peki nasıl şampiyon olmayı planlıyorsun?
başağı sen yenemezken zavallı rize Akhisar ya da Alanya’nın mı yenmesini bekliyorsun
Bu 6 puanlık farkı eritmesini kimden bekliyorsun. 

Çevrimdışı AigleBordeaux

Beşiktaş

- Sivas
- Ankaragücü (D)
- Galatasaray
- Alanya (D)
- Trabzon
- Kasımpaşa (D)

Galatasaray

- Kayseri (D)
- Konya
- Beşiktaş (D)
- Rize
- Başakşehir (D)
- Sivas

Başakşehir

- Rize (D)
- Göztepe (D)
- Sivas
- Ankaragücü (D)
- Galatasaray
- Alanya (D)
Beşiktaş:3,0,1,0,3,0
Galatasaray:0,3,1,3,1,3
Başakşehir:3,1,3,3,1,0
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı caner.eryigit

Abdullah Avcı kaç maçtır bizim kenardaki amcaya selam çakıyor? Kaç değişik kadromuza karşı oyunu aldı, çoğunda skoru aldı?

Oyuncudur oyuncu bütün problem... Şenol Güneş adeta Pep gibi, Sarri gibi döktürüyor da işte takım yetersiz!
Ya şu maç özelinde hocaya çakıyorsun.
Bana göre hoca kendi ezberini bozdu bugün yeni birşeyler denedi.
Yediğin saçma sapan gole hoca ne yapacak?sen giriyorsun atamıyorsun adam pozisyona girmeden gol attı.kaçan pozisyonları Yok ah şu da nasıl kaçar diye.son pasları veremediğin kaç tane aksiyon var Verebilsen pozisyon olacak.herkesde bir ezber hoca şöyle hoca böyle.

Çevrimdışı mellfred

Ağlaşırdınız derken
bi sen akıllısın ellalım
Kanada’dan yazdığını belirttiğine göre sen beyin olmalısın
bu be daha her mağlubiyet başta yönetime sonra hocaya yazar kimse
“Senin oyuncun atamıyor” diye hocayı savunmasın
Başak iki defa geldi ikisini de attı
sen ileri de, kale önünde aldığını ciddiyetsizce yallahladın
Kafanı kaldırıp bir gelen var mı diye bakmadın
Bu hocanın sucudur oyuncunun değil
Başak bizi Emre adebayor Arda gibi yıldızları yokken yendi
Bu bir taktik kazanımıdır
[ Son Düzenleme: 03 Kasım 2018, 21:27:03 mellfred ]

Çevrimdışı alperenn58

gecmıs olsun bu kacıncı yenılgımız unuttum umurumdada degıl artık  nasılsa sampıyon olamayacagımız  bellı sımdıden

taraftar  yok q7 oynasın olmadı atıba sahane golcumuz pektemek efsane  lens oyle  bu boyle

yahu neren ıyıkı  en bastan kalecın saglam olacak  tas gıbı kalecıyı gondeer  yerıne tolgadan daha dusuk sevıyelı adamı getır bırde hava at medyada

golcun yok yanı atanın yok  yonetım yatmıs yatmıs  uyumus bırak golcuyu  stadın cımını bıle ıhmal etmıs 

taraftar  ne yapacak  benım gıbı ızlemekle yetınıyor sadece   

hocaya kızan elestırenler  goy goy pesınde  hoca ne yapacak 3 yıldır ıyı oyuncuları budaya budaya  gerıye  kalanlar kılcık mısalı  bogazımıza takılıyor 

ılla da hoca dıyenler   kendılerını tatmın  etsınler  burada hocanın hıc bır sucu yok  begenmedıgımız  buragı  barı alsalardı bugun  lıder olabılırdık

yonetımın plansız projesız  2 yıldır  sat sat sat taktıgı  su  gordugumuz  sonuclara  sebeb olan seydır 

oyunculara kızıpda yok  q7 oynasaydı vay olmadı tolga cıksaydı  olmaz atıba falan fılan  kendınızı kandırıp yıl sonuna kadar  devam edın

the end.....

Çevrimdışı Orhan_

Ya şu maç özelinde hocaya çakıyorsun.
Bana göre hoca kendi ezberini bozdu bugün yeni birşeyler denedi.
Yediğin saçma sapan gole hoca ne yapacak?sen giriyorsun atamıyorsun adam pozisyona girmeden gol attı.kaçan pozisyonları Yok ah şu da nasıl kaçar diye.son pasları veremediğin kaç tane aksiyon var Verebilsen pozisyon olacak.herkesde bir ezber hoca şöyle hoca böyle.

Hoca kendini ezberini mi bozdu... Allah aşkına taraftarların tepkileri şiddet kazanana kadar zerre değişiklik yapmadı. Bir şeyler değiştirdi dediğin 2 sene geçti.

Kısacası he ya he...

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu yıl kesinlikle Başakşehir şampiyon olmalı.
Acımız bir nebze hafifler.

Çevrimdışı kartal190321

kaleci kötü çıktı  her maç hatalı  gol yiyor
lens ruh gibi oynuyor  girdiği net pozisyonları harcıyor
babel  zamlı mukavele almadıgı için  takmıyor  kafasına göre takılıyor
love  ayakta duramıyor   larin  ortada yok,
yönetim forvet transfer etmedi
adriano devamlı sakat   mecburen caner  oynuyor
orta saha  futbolcuları bitik  oguzhan   tolgay
  15 m euroya  yakın  para lan geri dörtlü  kalecide dahil   her maç hata yapıyor  gol yiyor

bunlar yaşanırken   hocayı suçlamak   insafsızlıktır   ne yani hocamı  çıkıp  golü önleyecek, golü atacak  :by2:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başakşehir'e en çok şut çıkaran takım 11 şut çıkardı. 17 şutumuz var bu akşam. 14 tanesi ceza sahası içinden. Ceza sahası içinde rakip kaleye 14 şut yolluyorsun sadece 4'ü kaleyi buluyor ve hiçbiri ağlara takılmıyor.

Via: Kasar Yaza (twitter)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı caner.eryigit

Hoca kendini ezberini mi bozdu... Allah aşkına taraftarların tepkileri şiddet kazanana kadar zerre değişiklik yapmadı. Bir şeyler değiştirdi dediğin 2 sene geçti.

Kısacası he ya he...
2 sene geçti dediğin takım geçen sene şampiyonlar liginde kimleri yeniyordu.
Sen o he he yi verdiği çeki ödemeyen yönetime anlat.

Oyun anlamında gelisme var son haftaların en iyi oyununu oynadık bence

Ama karşımızda tam anlamıyla insanı KANSER edecek bir takım var 4 haftadır 1-0 kazanıyorlar , her maç 1 tane atıp 70 -80 dakika oyunu kitleyip 3 puanı alan KANSER bir takım var karşımızda ne NALET bir takım bu Basaksehir arkadaş ya

Bu da kanıtı..

Rakip ceza sahasında topla buluşma sayıları.

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş

- Sivas +3
- Ankaragücü (D) +3
- Galatasaray +3
- Alanya (D) +3
- Trabzon +3
- Kasımpaşa (D) 0

33

Galatasaray

- Kayseri (D) 0
- Konya +3
- Beşiktaş (D) 0
- Rize +3
- Başakşehir (D) 0
- Sivas +3

29

Başakşehir

- Rize (D) +1
- Göztepe (D) 0
- Sivas +3
- Ankaragücü (D) +3
- Galatasaray +3
- Alanya (D) +3

34

34
33
29

Çevrimdışı caner.eryigit

2 sene üst üste şampiyonluk artı şampiyonlar Ligi gelirleri artı sattığın oyunculardan aldığın rekor bonservisler ve bugün pektemek kalmak..elimizdeki kadro ilgin üstündeymiş geçiniz abicim bir sürü benzemezin bir araya geldiği şişkin kontratlarla dolu huzur evi gibi yaşlı bir kadromuz var.bu oyuncuları ben satmadım bu oyuncuları ben almadım.bu kadro yapısını kim bu hale getirdiyse ona yazar bu tablo.
Birde bu kadar gelire rağmen borçta kartopu gibi arttı kur farkı ama yersen..

Çevrimdışı kartal190321

bu takım bu hale gelmişse  bunun sorumluları
1  yönetim
2  şenol güneş
3  futbolculardır

yönetimi  es  geçip  şenol hocayı eleştirenler  istifa etmesini  bekleyenlerin  amacı Beşiktaşın başarısı  değildir  şenol güneş  nefretidir, berbat  kadro planlaması var
 adriano yedeği caner  tamamen  zıt  futbolcular
gökhan yedegi yok
babel yedegi yok
love  larin pektemek güven   1  forvet etmez
q7  yedegi  alakasız  lens
maç kurtaran kalecini satmışsın  gelen kaleci  her maç gol yiyor  ve  yediği goller  basit gol
başka bir hoca  geldi  diyelim  bu futbolcular uçup kaçacak mı   
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı ozankarakoc

Ne olursa olsun, şunları unutmayalım:

Başakşehir;

- Evinde oynadığı son 52 maçın sadece 2'sini kaybetti.
- Evinde oynadığı son 12 maçı da kaybetmedi.
- Ligde en az mağlup olan (1 kez) takım.
- Ligde açık ara farkla en az gol yiyen takım (11 maçta 4 gol).

'Sen de Beşiktaş'sın' diyerek duygusal yaklaşılacak bir durum değil. Adamlar gerçekten iyiler ve sadece bize ters gelmiyorlar. Herkese kök söktürüyorlar.

Şimdi, son 6 maçtan maksimum puanı almaya bakacağız. İçerde Galatasaray'ı ve Trabzon'u yenip, deplasmanda Kasımpaşa'ya yenilmezsek toparlanırız. Ha toparlanırsak ne olur, en fazla ikinci oluruz, ama o da böyle bir sezon için büyük ödül olur. Neyse ki renkliler çok kötü...

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Başakşehir'e en çok şut çıkaran takım 11 şut çıkardı. 17 şutumuz var bu akşam. 14 tanesi ceza sahası içinden. Ceza sahası içinde rakip kaleye 14 şut yolluyorsun sadece 4'ü kaleyi buluyor ve hiçbiri ağlara takılmıyor.

Via: Kasar Yaza (twitter)

Abicim allah aşkına şu futbol cahili arkadaşın yazılarını paylaşmayın burada.. Kendisini ekşi sözlükten de tanırım acayip iyi bir Beşiktaşlıdır. Ama taktik teknik analizleri falan feci. Geçen hafta 9 kişilik takıma karşı oyunumuzun uzun uzun analizini yapmıştı. Bu hafta da iyi oynamışız gibi analizler yapıyor. Bu gün söylediğine göre 5 tane karşı karşıya gol kaçırmışız. Maçı izlemesem ne oynamışız vay be dicem. Bu adam Dünya Kupası başlamadan İzlanda'yı favori gösterdi bayrağını nickinin yanına yapıştırdı vs adamlara o günden beri gelen giden 5-6 çakıyor.. Romantik tutarsız analizden anlamayan iyi bir Beşiktaş'lı sadece.