Yahu abi ikisi de futbol takımı değil mi ben mi yanlış biliyorum ikisi de profesyonel değil mi ikisi de yarın sampiyon olsak şampiyonlar liginde rakip olamaz mı bunun büyüklükle de alakası yok aslında yapılan işte ciddiyet aramak için ille de avrupa'da hatırı sayılır şekilde tanınmak mı gerekiyor oradaki örnekler werder bremen hoffenheim levante falan da olabilirdi olay bu değilki birazcık iyi performans sonrası "aman oynasın saçmalasın çocuk ne var" mantığı. Yani revaysa bu bize tamam ses etmeyelim çalsın oynasın ama mümkünse bu ön kabulle ne hoca eleştirelim bundan sonra ne yönetim bırakalım takılsınlar yahu.
Bizde dogan gorunumlu sahin var ferrari ile maserati ile karsilastiriyoruz
Simdi onunde bazi yollar var
Mesela oyuncu yetistirip altyapidan cikardigin adamlarla mucadele edip iyi jenerasyon yakaladiginda basari yakalamak
Genc gelecegi olan oyunculari alip bu oyuncular ile doku uyumu yakaladiginda basari yakalamak gibi
Benim istedigim bu ikisinin hibriti hem altyapidan bazi oyunculari moonte etmek hem genc gelecegi olan yabancilari almak 14 yabanci oynatabilirken bu yapilabilir
Ulkenin durumu malum bunlar yapilamiyir bizim o butceler seviyesine cikmamizin imkani yok cunku ulke icinde yetisen insanlar bu ortadogu hamurunda yogruluyor.
Ara ara avrupada bazi maclarda basari gosterip sonra lokale donmek bizim gercegimiz.
Yabancilar da ulkeyi tercih etmiyir, siporcu yetismesi de kolay degil bu ulkede. Ispanyadan ornek verem 5km dolas basketbol sahasi tenis kortu futbol sahasi kapali salonlar bisiklet yollari gorursun ustelik bu siporlarkn ekipmanlari herkese ulasabilecek fiyatlarda. Ustelik liyakatla yapilan secimler var. ispanyada komsunun oglunu vilareal altyapisina aldilar cocuk cok kotu ispanyolca konusuyor ama firsat esitligi var
Biz anca dogan gorunumlu sahinimize biturbo toyota motoru takariz belki kotu soforlu bir ferrari yakalarsak tokatlariz. Beklentileri ayarlamak lazim, istekler olanaklarla sinirlidir.
Hayallerde sinir yoktur ben de gece yatinca uefa kupasi hayali kuruyorum, ruyasini goruyorum, istiyorum
Sabah gerceklerle uyaniyoruz
Taliska bile berazilyadan cikarken bizim ulkeyi tercih etmiyor cok cok zor degisecek seyler bunlar.
Finlandiya norvec falan gibi ulkeler var mis gibi yasanacak oraya da gitmiyor tabi iyi futbolcular karisik bir durum. Para refah lig dengesini kurmak lazim
Adriyanoyu mesela sevilladan para da versek alamayiz anca posasi cikinca izleyebiyoruz
Kimseyi gucendirmeden turkiyede mahkemelik olmadan daha fazla da yazamiyorum
Silora yaklasim onemlidir
Benim cocugun hikayesini cok anlattim
Kendi kendine yutuptan akrobasi jimnastik falan ogrenmis biraz buyukce bi cocuk oldugundan cimnastik olmuyor tabi esnek olmasina ragmen 7 yasinda akrobasi okulunangoturduk denemesi icin. Hoca once yasi cok dedi cocugun gzleri dolunca tamam soyunsun bi deneyelim dedi kadin 5 dakika sonra cikti pazartesi gelsin baslasin 4 yasindan beri olanlar seviyesinde, dedi. Eylul ayi falandi herhalde 8 martta ilk altin madalyamizi aldik olimpiyat rezervine girdik 8 yasinda pirofesyonel siporcu oldu. 10 yasinda ucluden biri vardi belcikada yarismada alamanlar gormusler cocugu almanyaya aldilar. 10 yasinda cocugun kedisi var diye almanlar okula yakin 3 odali ev vermisler annesiyle beraber almanyada dil ogrenip okula basliyorlar simdilerde. Kedisi olmasa mesela yurtta kalacakti kedisi var diye ev aciyir alman devleti annesine maas bagliyor siporcu anasi diye, insana yatirim yapiyor herifler yakinda o kizi milli takima alip vatandaslik verecekler kariyer pilani bile yapmislar.