Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 45 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742492 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Bassak macinda kirmizi verecegine ilkyariyi bitirmisti cakal

Çok yaşa. Tam da bundan bahsediyorum. Mahmut Tekdemir Ozi’nin ayağını kırıyordu az kalsın. Hemen  1 metre onunde gerçekleşti olay. Kırmızı vermemek için ilk devreyi bitiren düdüğü çaldı çakal.  Veya Olimpiyat stadında oynadığımız FB derbisinin çizgi hakemiydi ve Volkan Şen’in dışarıdan içeriye çevirdiği topa içerde diyen de bu eyyamcıydı.

Herif yönettiği her 2 Beşiktaş maçından birinde  kırmızı çıkarmış  Beşiktaş aleyhine.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Yahu abi ikisi de futbol takımı değil mi ben mi yanlış biliyorum ikisi de profesyonel değil mi ikisi de yarın sampiyon olsak şampiyonlar liginde rakip olamaz mı bunun büyüklükle de alakası yok aslında yapılan işte ciddiyet aramak için ille de avrupa'da hatırı sayılır şekilde tanınmak mı gerekiyor oradaki örnekler werder bremen hoffenheim levante falan da olabilirdi olay bu değilki birazcık iyi performans sonrası "aman oynasın saçmalasın çocuk ne var" mantığı. Yani revaysa bu bize tamam ses etmeyelim çalsın oynasın ama mümkünse bu ön kabulle ne hoca eleştirelim bundan sonra ne yönetim bırakalım takılsınlar yahu.
Bizde dogan gorunumlu sahin var ferrari ile maserati ile karsilastiriyoruz
Simdi onunde bazi yollar var
Mesela oyuncu yetistirip altyapidan cikardigin adamlarla mucadele edip iyi jenerasyon yakaladiginda basari yakalamak
Genc gelecegi olan oyunculari alip bu oyuncular ile doku uyumu yakaladiginda basari yakalamak gibi

Benim istedigim bu ikisinin hibriti hem altyapidan bazi oyunculari moonte etmek hem genc gelecegi olan yabancilari almak 14 yabanci oynatabilirken bu yapilabilir

Ulkenin durumu malum bunlar yapilamiyir bizim o butceler seviyesine cikmamizin imkani yok cunku ulke icinde yetisen insanlar bu ortadogu hamurunda yogruluyor.

Ara ara avrupada bazi maclarda basari gosterip sonra lokale donmek bizim gercegimiz.
Yabancilar da ulkeyi tercih etmiyir, siporcu yetismesi de kolay degil bu ulkede. Ispanyadan ornek verem 5km dolas basketbol sahasi tenis kortu futbol sahasi kapali salonlar bisiklet yollari gorursun ustelik bu siporlarkn ekipmanlari herkese ulasabilecek fiyatlarda. Ustelik liyakatla yapilan secimler var. ispanyada komsunun oglunu vilareal altyapisina aldilar cocuk cok kotu ispanyolca konusuyor ama firsat esitligi var

Biz anca dogan gorunumlu sahinimize biturbo toyota motoru takariz belki kotu soforlu bir ferrari yakalarsak tokatlariz. Beklentileri ayarlamak lazim, istekler olanaklarla sinirlidir.
Hayallerde sinir yoktur ben de gece yatinca uefa kupasi hayali kuruyorum, ruyasini goruyorum, istiyorum
Sabah gerceklerle uyaniyoruz

Taliska bile berazilyadan cikarken bizim ulkeyi tercih etmiyor cok cok zor degisecek seyler bunlar.
Finlandiya norvec falan gibi ulkeler var mis gibi yasanacak oraya da gitmiyor tabi iyi futbolcular karisik bir durum. Para refah lig dengesini kurmak lazim

Adriyanoyu mesela sevilladan para da versek alamayiz anca posasi cikinca izleyebiyoruz
Kimseyi gucendirmeden turkiyede mahkemelik olmadan daha fazla da yazamiyorum

Silora yaklasim onemlidir
Benim cocugun hikayesini cok anlattim
Kendi kendine yutuptan akrobasi jimnastik falan ogrenmis biraz buyukce bi cocuk oldugundan cimnastik olmuyor tabi esnek olmasina ragmen 7 yasinda akrobasi okulunangoturduk denemesi icin. Hoca once yasi cok dedi cocugun gzleri dolunca tamam soyunsun bi deneyelim dedi kadin 5 dakika sonra cikti pazartesi gelsin baslasin 4 yasindan beri olanlar seviyesinde, dedi. Eylul ayi falandi herhalde 8 martta ilk altin madalyamizi aldik olimpiyat rezervine girdik 8 yasinda pirofesyonel siporcu oldu. 10 yasinda ucluden biri vardi belcikada yarismada alamanlar gormusler cocugu almanyaya aldilar. 10 yasinda cocugun kedisi var diye almanlar okula yakin 3 odali ev vermisler annesiyle beraber almanyada dil ogrenip okula basliyorlar simdilerde. Kedisi olmasa mesela yurtta kalacakti kedisi var diye ev aciyir alman devleti annesine maas bagliyor siporcu anasi diye, insana yatirim yapiyor herifler yakinda o kizi milli takima alip vatandaslik verecekler kariyer pilani bile yapmislar.

Çevrimdışı mylife1903

Çok yaşa. Tam da bundan bahsediyorum. Mahmut Tekdemir Ozi’nin ayağını kırıyordu az kalsın. Hemen  1 metre onunde gerçekleşti olay. Kırmızı vermemek için ilk devreyi bitiren düdüğü çaldı çakal.  Veya Olimpiyat stadında oynadığımız FB derbisinin çizgi hakemiydi ve Volkan Şen’in dışarıdan içeriye çevirdiği topa içerde diyen de bu eyyamcıydı.

Herif yönettiği her 2 Beşiktaş maçından birinde  kırmızı çıkarmış  Beşiktaş aleyhine.
Rize macina bak sen bilic zamanindaki
Bu palanin yonettigi ilk besiktas maci olabilir o mac
Fetocu tutunekerin teknik direktorlugunu yaptigi rize takimi rizespor ve hakem pala bilemiyorum yani

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Oyunun tatmin edici olmamasını anlıyorum ama Şenol Güneş'le bu sene oynanabilecek maksimum oyun bu. Rakip ceza sahasında topla buluşma 50. Bence gayet iyi bir rakam.

Hocanın Quaresma'yı doğru pozisyonda topla buluşturmaya ve ceza sahasına sürpriz koşular atmaya yönelik hücum planına takıntılı biçimde bağlı olduğunu biliyoruz. Bir geçiş yaratmak için bu sene başında şansı vardı kullanmadı. Dahası oyuncu yapısıyla, isteklerinin uyumsuzluğu nedeniyle garip, bütünlükten yoksun bir görüntü çıkarttı ortaya.

Bugün bence istediklerini daha yapabilir bir takım vardı sahada. Önde pres kalitesi bölüm bölüm yüksekti. Kendini göstermek isteyen eforlu oyuncular ekstra enerji kattı. Pektemek ise ekstra işi yapabilen oyuncu oldu. Hoca böyle bir 2. forvet kullanmayı hep seviyor. Talisca, daha öncelerde Jaja gibi yerleşik düzende kullanılması zor oyunculardan maksimumunu almıştı. Bu sene elinde böyle bir oyuncu yok. Epey iyi bir orta saha geldi (Ljajic) Ama oyun tarzı gereği kendini gösterebilmesi çok zor. Keza kendisi orta saha.

Özellikle iç sahada böyle oyunlarla sonuç alınabilir. Hatta bu teknik kulübeden bu noktadan sonra görüp görülebileceğin maksimumu budur.

Daha fazlasını istiyorsak, elimizdeki oyuncu grubundan maksimumu alalım diyorsak ise kulübeyi değiştirmek gerekiyor.

Abicim rakip 50 dk 10 kişi 30 dk 9 kişi oynamış neyin istatistiğine bakıyorsun?

Çevrimiçi Necmi

Abi en kötü oynadığı maçta en çok koşan 3 oyuncudan biri diyorsunuz boş koşması oğuzhan'ın hatası mı yoksa ona doğru koşularının sayısının artmasında yardımcı olamayan teknik ekibin hatası mı? Bikere bizim takımda rakip defans arkasına koşu atan oyuncu bile kalmadı herkes statik hepsi topu ayağına istiyor babel quaresma love vs. Oğuzhan mesela gomisli gs'de olsa çok iç geçirebilirdik. Bu adam defansif orta saha mı değil, 10 numara denilen bölgenin oyuncusu mu o da değil. Bu adam merkez orta saha ne eksik ne fazla ısrarla ljajic-talisca-sosa bölgesinde oynatıldı yapamadı yapamayacakta koskoca 30 yıllık teknik direktör elbet bunu biliyordur o göremese yardımcıları görüyordur neden zorlanıyor anlamıyorum oğuzhan'ı geçtim bugün dünyanın sayılı merkez orta sahaları bile zorlanır bu pozisyon değişiminde. Takımda dikine pas atabilen ender oyunculardan pas hatası yapması normal ha bugün yan paslarda da fazla top kaybıyla oynadı diyoruz zaten formda değil ama necip uysal'ın medel'in yerine bin kez tercih ederim yanında atiba varsa. Oğuzhan geldikten itibaren birkaç yıl topla katedebilen pas kalitesi yüksek olan bi oyuncuydu ta ki talisca ve aboubakar'ın geldiği yıla kadar, o yılla birlikte hoca topu aldığında sürekli kenarlardaki kanat oyuncularına uzun attırmaya başladı bir ara baya baya topu alıp yönünü değiştirmekti hücumdaki tek görevi. Ve sonra da geçen sene biraz çalkantılı, bu sene taraftarın gözünde dip. Ben açıkçası üzülüyorum ıslıklanıp da oyununu bariz geliştiren bir oyuncu da görmedim bu takımın bugünkü karanlık gözüken tablosunda da payı varsa bile benim için minimum sonuçta oğuzhan yapmadı 32 yaş ortalaması olan takımı.

Kim ne derse desin 4 gün içinde bir oyuncunun iki kere koro halinde ıslıklanması hoş değil benim derdim quaresma'nın penaltı kaçırıp alkışlanması da değil stad taraftarının yapmış olduğu geçmişten süre gelen çifte standart. "Bugün iyi oynadı akıllanmış" dediğiniz maçta  bile şımarıkça kaç pozisyon ezdi tangaz abi güzel bişey söylemiş bu adam bir iki asist yapıyorsa sonradan yaptıklarına sinirlenmeyin rahat olun minvalinde tamam da mecbur muyuz o "sonradan yaptıkları'' şeylere bu ciddiyetsizlik değil mi yakışıyor mu koskoca Beşiktaş takımına bayern'de olur mu şu veya barça veya atletico madrid? Sadece düşünün griezmann'ın iki gol bir asist yaptığı maçta dakika 80'de bombos atletili solundayken iki kişiyi geçip 30 metreden zayıf ayağıyla topu uzaya attığını ve bunun 2 dakika sonra bir kez daha tekrarlandığını, simeone bir dahaki maç kadroya almaz o adamı ismi ne olursa olsun. Onun için bir de tv'den maçı izlemenizi öneririm yine de hakkını yemeyelim güzel asistler yaptı zaten sorunum asistleriyle değil asistlerinden sonraki yaptıklarıyla. Bir de o inönü'de ne rezillikler yaptı top kaybı sonrası bilek kırıp atılmaları takım gerideyken boştakine vermeyip rabonnalar vs hepsinde evladı gibi davrandı taraftar oğuzhan'ın tolgay'ın suçu ne trivela yapamaması mı?
bir oyuncu elbet formsuz olur 1 ay olur 3 ay olur bilemedin 6 ay olur ama hiç bir oyuncu 3 yıl formsuz olamaz ne böyle bir hakkı var nede kimsenin sabretme sınırı var. o nedenle formsuzluk olayını geçin bu kendini kandırmadır.
bu adam koşamıyor. bu adam topa vuramıyor hiç dikkat etmiyormusunuz korner atıyor top ceza sahasına gelmiyor bunun adı formsuzluk falan olamaz.
oyuncu ıslıklamaya karşıyım bunu savunacak değilim ama hak ettimi sonuna kadar hak etti. köy takımına gol atıp taraftara kulak tıkamayı bilen protestoyuda öğrenir. hayat insanların hata yapma ve bunun bedelini ödeme yeridir.
düşün 3 yıl formsuz sıfır katkıyla oynuyor ama bu 3 yılda Beşiktaşdan 5 M euro civarı para aldı. parasını alırken formsuzluğu oluyormu. Bu kadar duygusal olmamak lazım emin ol acınacak durumda olan biziz oğuzhan değil
daha 26 yaşında ama bir çok insanın sahip olmayı bırak ömrü hayatında görmediği paraları kazanıyor. Kusura bakmasın
formsuzsa bir zahmet form tutsun. orta sahada bomboşken rakibe top atıyor. bu formsuzluk falan değil formsuz adam kötü oynar ama birşeyler yapmaya çabalar. bir maç önce ıslıklanmış adam bir sonraki maçta kötü oynadığı için gene oyundan çıkarılmaz. rakip 9 kişi kalmış direnci bitmiş senin hücumcu orta sahan oyunda olması gerekirken savunma oyuncusunu almak zorunda kalıyorsun bunların keyfi nedeniyle Beşiktaş milyonlarca euro para kaybediyor. geçen sene bize iki maç kazandırsa şampiyon olacaktık. 34 maçta iki maç ya çok şeymi isteniyor.
ıslıklanan oyununu geliştirmez belki ama 5 yıldır ıslıklanmayan oğuzhan geliştirdimi artık taraftar oyununu geliştirmesinden geçti ona bu takımda istenmiyorsun diyor.
neymiş efendim on numara oynayamıyormuş bu takımın stoperi 5 gol attı 35 yaşındaki adam 90. dakikada 100 metre depar atıyor gol atmak için sen oğuzhandan gördünmü hiç bu güne kadar 100 metre depar.
takım yaşlıymış bu takımı ayakta o yaşlı oyuncular tutuyor batıranlar genç olanlar en fazla eleştirilen oyuncular ozi tolgay necip caner bunlar genç oyuncular üstüne titrediğimiz oyuncularda yaşpı kemale ermiş genç oyuncular atiba kadar ayakta kalsın pepe kadar quaresma kadar ayakta kalsın sonra takım yaşlı deyin.
bunlar takımın oyuncu eleştirisi birde elbet hoca eleştirisi var sonrada yönetim eleştirisi var.

Çevrimdışı DenizAnt

Mart ayında kızım doğdu, hanımı iki yavru Kartal’la evde yalnız bırakmamak için bu sezon kapalı kombinemi yenilemedim, iyi ki de yenilememişim. Bu sezon oyuncu ayırıp ıslıklayan taraftarla küfürleşip yumruklaşırdım kesin. En nefret ettiğim iki olay, maç devam ederken taraftarın pes edip homurdanması ve oyuncu ıslıklaması veya rakibin attığı bir golü alkışlaması. Oyuncuyu ıslıklayınca yerine otomatik olarak daha iyisini koyamıyoruz. Kendi asset’imizin değerini düşürmekte üstümüze yok. Beşiktaş’ın sorununu ilk hedef olarak Oğuzhan’da aramak ne kadar doğru? Bu bakış açısı bize bir sezondan fazlasını kaybettirir. Oyunu yitirmişsin, yitik oyunun yıprattığı futbolcuları da bitirmekte ısrarcısın. Bu çöküş Olcay’ı takımdan gönderen star tapıcılığıyla start aldı. Şöyle düşünün, Pektemek’in takıma enerji verdiği bir yapıda Olcay nükleer reaktör işlevi görürdü, o kadar bitiğiz yani.

Hiçbir kulüp takımında bir şey kazanmamış Medel, sırf koşuyor diye alkışlanıyor. Beşiktaş orta sahası bu kadar kayarak müdahale yapmaz, rakibe bu kadar faul vermez, rakibin peşinden bu kadar koşmaz, alanı kapatır. En iyi oynadığı maçta bile lakayt biçimde Beşiktaş’ın iki üç golünü heba eden Quaresma ile bizi çok mutsuz günler bekliyor. Bu takımı iyi yapan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez, Töre, Olcay, Cenk, Marcelo, Beck gibi takım oyuncularıydı, bunların içinde Olcay, Atiba ve Marcelo takımın çimentosuydu. “Beşiktaş taraftarı futbolu bilmez, deli dana gibi koşanı ya da artistik çalım, orta, pas peşinde koşanı alkışlar” demek istemiyorum ama son 3-4 yıllık görüntü bunu gösteriyor. Topu Beşiktaş’ta tutan, rakibi yoran, oyun aklımızı yükselten ne kadar futbolcu varsa, kaç tane futbolcu ikilisi varsa hepsini bozduk. Adriano ve Atiba’nın yalnızca 2 kişi sahada nasıl bir zeka artışı sağladığına, Töre’nin yerine oyuna Caner girdiğinde takımın oyun zekasının anında nasıl düştüğüne bakmak bile yeterli.

Eksik Rize’ye düzgün top oynayamadık, Başak maçı için şu oyunla hiç ümidim yok, inşallah olağanüstü iyi işler yapıp suyun akışını değiştiririz.

Çevrimdışı mylife1903

bir oyuncu elbet formsuz olur 1 ay olur 3 ay olur bilemedin 6 ay olur ama hiç bir oyuncu 3 yıl formsuz olamaz ne böyle bir hakkı var nede kimsenin sabretme sınırı var. o nedenle formsuzluk olayını geçin bu kendini kandırmadır.
bu adam koşamıyor. bu adam topa vuramıyor hiç dikkat etmiyormusunuz korner atıyor top ceza sahasına gelmiyor bunun adı formsuzluk falan olamaz.
oyuncu ıslıklamaya karşıyım bunu savunacak değilim ama hak ettimi sonuna kadar hak etti. köy takımına gol atıp taraftara kulak tıkamayı bilen protestoyuda öğrenir. hayat insanların hata yapma ve bunun bedelini ödeme yeridir.
düşün 3 yıl formsuz sıfır katkıyla oynuyor ama bu 3 yılda Beşiktaşdan 5 M euro civarı para aldı. parasını alırken formsuzluğu oluyormu. Bu kadar duygusal olmamak lazım emin ol acınacak durumda olan biziz oğuzhan değil
daha 26 yaşında ama bir çok insanın sahip olmayı bırak ömrü hayatında görmediği paraları kazanıyor. Kusura bakmasın
formsuzsa bir zahmet form tutsun. orta sahada bomboşken rakibe top atıyor. bu formsuzluk falan değil formsuz adam kötü oynar ama birşeyler yapmaya çabalar. bir maç önce ıslıklanmış adam bir sonraki maçta kötü oynadığı için gene oyundan çıkarılmaz. rakip 9 kişi kalmış direnci bitmiş senin hücumcu orta sahan oyunda olması gerekirken savunma oyuncusunu almak zorunda kalıyorsun bunların keyfi nedeniyle Beşiktaş milyonlarca euro para kaybediyor. geçen sene bize iki maç kazandırsa şampiyon olacaktık. 34 maçta iki maç ya çok şeymi isteniyor.
ıslıklanan oyununu geliştirmez belki ama 5 yıldır ıslıklanmayan oğuzhan geliştirdimi artık taraftar oyununu geliştirmesinden geçti ona bu takımda istenmiyorsun diyor.
neymiş efendim on numara oynayamıyormuş bu takımın stoperi 5 gol attı 35 yaşındaki adam 90. dakikada 100 metre depar atıyor gol atmak için sen oğuzhandan gördünmü hiç bu güne kadar 100 metre depar.
takım yaşlıymış bu takımı ayakta o yaşlı oyuncular tutuyor batıranlar genç olanlar en fazla eleştirilen oyuncular ozi tolgay necip caner bunlar genç oyuncular üstüne titrediğimiz oyuncularda yaşpı kemale ermiş genç oyuncular atiba kadar ayakta kalsın pepe kadar quaresma kadar ayakta kalsın sonra takım yaşlı deyin.
bunlar takımın oyuncu eleştirisi birde elbet hoca eleştirisi var sonrada yönetim eleştirisi var.
Abi napalim atalim mi cocugu, sabretmeliyiz bence. O dediklerini yapsa arsenalda oynardi cocuk mesutla beraber. Pisikolojik destek verilip biraz da guclendirilir 35 yasina kadar da oynar.
Gonderip yerine adam arasak daha fazla masraf yapariz
2015 yilinda dedim kasintinin teki haddini bilsin diye ama atalim falan gonderilim bizim icin cok luks. Arizalariyla kabul etmek lazim bizdeki oyunculari

Sosanin dogum sancisini cekti bu camia ama sonra bi 6 ay oynadi bizi sampiyon yapti ustune de boh gibi para kazandirdi milana gitti. Ozziye de helal sut emmis bi kadincagiz bulalim everelim tesislere yakin bir ev bulalim azicik destek olalim

Bu kadin milleti acayip bitirdi cocugu kesban ya
Lan sendeki olanaklar bende olacak harem kurarim be

Çevrimdışı mylife1903

Mart ayında kızım doğdu, hanımı iki yavru Kartal’la evde yalnız bırakmamak için bu sezon kapalı kombinemi yenilemedim, iyi ki de yenilememişim. Bu sezon oyuncu ayırıp ıslıklayan taraftarla küfürleşip yumruklaşırdım kesin. En nefret ettiğim iki olay, maç devam ederken taraftarın pes edip homurdanması ve oyuncu ıslıklaması veya rakibin attığı bir golü alkışlaması. Oyuncuyu ıslıklayınca yerine otomatik olarak daha iyisini koyamıyoruz. Kendi asset’imizin değerini düşürmekte üstümüze yok. Beşiktaş’ın sorununu ilk hedef olarak Oğuzhan’da aramak ne kadar doğru? Bu bakış açısı bize bir sezondan fazlasını kaybettirir. Oyunu yitirmişsin, yitik oyunun yıprattığı futbolcuları da bitirmekte ısrarcısın. Bu çöküş Olcay’ı takımdan gönderen star tapıcılığıyla start aldı. Şöyle düşünün, Pektemek’in takıma enerji verdiği bir yapıda Olcay nükleer reaktör işlevi görürdü, o kadar bitiğiz yani.

Hiçbir kulüp takımında bir şey kazanmamış Medel, sırf koşuyor diye alkışlanıyor. Beşiktaş orta sahası bu kadar kayarak müdahale yapmaz, rakibe bu kadar faul vermez, rakibin peşinden bu kadar koşmaz, alanı kapatır. En iyi oynadığı maçta bile lakayt biçimde Beşiktaş’ın iki üç golünü heba eden Quaresma ile bizi çok mutsuz günler bekliyor. Bu takımı iyi yapan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez, Töre, Olcay, Cenk, Marcelo, Beck gibi takım oyuncularıydı, bunların içinde Olcay, Atiba ve Marcelo takımın çimentosuydu. “Beşiktaş taraftarı futbolu bilmez, deli dana gibi koşanı ya da artistik çalım, orta, pas peşinde koşanı alkışlar” demek istemiyorum ama son 3-4 yıllık görüntü bunu gösteriyor. Topu Beşiktaş’ta tutan, rakibi yoran, oyun aklımızı yükselten ne kadar futbolcu varsa, kaç tane futbolcu ikilisi varsa hepsini bozduk. Adriano ve Atiba’nın yalnızca 2 kişi sahada nasıl bir zeka artışı sağladığına, Töre’nin yerine oyuna Caner girdiğinde takımın oyun zekasının anında nasıl düştüğüne bakmak bile yeterli.

Eksik Rize’ye düzgün top oynayamadık, Başak maçı için şu oyunla hiç ümidim yok, inşallah olağanüstü iyi işler yapıp suyun akışını değiştiririz.
O atibayi zorla tutuyor taraftar bu kulupte, yonetime kalsa atibayi 10 sefer gonderip oraya 7-8 milyon bonservisli 4.35 milyon maasli bir ispanyol koyardi nedense yani

Çevrimdışı yoruk

Atiba-Adriano gidince Gönül gidince nasıl bir kadro olacak merak etmek istemiyorum bile.

Gönül 3 senedir bizim kadroda.3 senedir alternatifin bile bulamadık.Gidince yerine adam mı bulacak bu yönetim ? Bu kadar eksik varken toparlayamamışız Adriano-Atiba'nın yerine adam mı alacak ?

Çevrimdışı mylife1903

Atiba-Adriano gidince Gönül gidince nasıl bir kadro olacak merak etmek istemiyorum bile.

Gönül 3 senedir bizim kadroda.3 senedir alternatifin bile bulamadık.Gidince yerine adam mı bulacak bu yönetim ? Bu kadar eksik varken toparlayamamışız Adriano-Atiba'nın yerine adam mı alacak ?
69 yasina kadar oynatacaz ama 20 dakika ama 45 dakika bi sekil oynatacaz bunlari

Oyuncuya tepki göstermeyeceksek oyuncu kötü olduğunu nasıl anlayacak? Adam kendini geliştirmek yerine bütün yaz dibine kadar tatil yaptı. Özellikle 2 yıldır yokları oynuyor sahada da toptan kaçıyor. Bi yere kadar dayanıyor insanlar. Tabii ki ıslıklayacaklar. Islıklamaz tepki göstermezsen adamın umurunda bile olmuyor. Geçen seneki 0 gollü performansını yeterli buluyor ki kendini geliştirme ihtiyacı hissetmiyor. Ona tepki gösterme, bunu üzme, şunun gönlünü hoş tut diye diye bu hale geldik sabrımız taştı. Formayı hak etmeyen oynamayacak, oynuyorsa da emek harcadığını, hırsını gösterecek..

Çevrimdışı mylife1903

Oyuncuya tepki göstermeyeceksek oyuncu kötü olduğunu nasıl anlayacak? Adam kendini geliştirmek yerine bütün yaz dibine kadar tatil yaptı. Özellikle 2 yıldır yokları oynuyor sahada da toptan kaçıyor. Bi yere kadar dayanıyor insanlar. Tabii ki ıslıklayacaklar. Islıklamaz tepki göstermezsen adamın umurunda bile olmuyor. Geçen seneki 0 gollü performansını yeterli buluyor ki kendini geliştirme ihtiyacı hissetmiyor. Ona tepki gösterme, bunu üzme, şunun gönlünü hoş tut diye diye bu hale geldik sabrımız taştı. Formayı hak etmeyen oynamayacak, oynuyorsa da emek harcadığını, hırsını gösterecek..
Butun gun birazirs izleyip sonra bizim hanim da cok hareketsiz bosayacam kariyi tepkisi oluyor bu

Çevrimdışı tangaz

maçı kazandık die hakemsi çok konuşulmamış herife kalsaydık penaltı ve kırmızı vermeyecekti her iki pozisyonda da döndü gitti VAR devreye girdi de öle aldık fener maçında da hüso aynı sinsiliği yaptı ankaragücünün penaltıyı gördüğü halde es geçti vücud dilinden bunu net görüyorsunuz tembel sinsi herifler nasılsa VAR var deyip dönüp kıçını gidiyor sinsiydiler iyice sinsi oldular.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

işin ilginç yanı transfer mevsimi ilk hamleleri sağ bek için yaptı yönetim isviçreli çocuk lyonlu rafael filan die piyasaya çıktık sonra hamle yapmadık tutarsızlıkta çok tutarlı bizim yönetim. başkanın halini zeminle eş tutabiliriz.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

maçı kazandık die hakemsi çok konuşulmamış herife kalsaydık penaltı ve kırmızı vermeyecekti her iki pozisyonda da döndü gitti VAR devreye girdi de öle aldık fener maçında da hüso aynı sinsiliği yaptı ankaragücünün penaltıyı gördüğü halde es geçti vücud dilinden bunu net görüyorsunuz tembel sinsi herifler nasılsa VAR var deyip dönüp kıçını gidiyor sinsiydiler iyice sinsi oldular.
Sitandart buloboy abi
Fb macinda da gocek resmen tekmeyi vurdu heriflere. Aziz basganin hakkini odeyemez o herifler coktan kuke duserlerdi baska baskanla sampiyon falan oldular. Sonra aziz teknik direktor mu sampiyon yapti diye sorar tabi(hatirlarim bi yerden neyse)
Aziz olaydi fb baskani abi ankaranin ilk gole vara bakim ofsayt verirlerdi fbye penalti cekilirdi fb vara bakarak 3m ofsaytten gol atardi ustune de ankara en az 2 tane kirmizi gorurdu. Fb maci 4-1 alirdi sonra biz bagirinca 4 golu de hakemli mi attik bu hatalar oluyor herkese yapiyor hakemler hata biz de bagiriyoruz hata olmasin, diye konusurdu mahkut uslu
Adamlarin azicik duzgun tiransfer akli olaydi azizle 10 sampiyonluk alirlardi
Aleksi falan gonderdiler herifler
Bizim yonetim aziz tarihini okusun dersler cikarsin 10 senede 2 sefer yerine 4 sefer sampiyon oluruz

Geçen seneyle aynı puandayız, tek fark rakiplerin daha kötü veya benzer kötülükte olması. Üstelik geçen sene 11.hafta Göztepe'yi yenip 21 puana çıkmışız. Bakalım bi mucize olup Başakşehir'den 3 puan alabilecek miyiz bu hafta?

Çevrimdışı tangaz

Sitandart buloboy abi
Fb macinda da gocek resmen tekmeyi vurdu heriflere. Aziz basganin hakkini odeyemez o herifler coktan kuke duserlerdi baska baskanla sampiyon falan oldular. Sonra aziz teknik direktor mu sampiyon yapti diye sorar tabi(hatirlarim bi yerden neyse)
Aziz olaydi fb baskani abi ankaranin ilk gole vara bakim ofsayt verirlerdi fbye penalti cekilirdi fb vara bakarak 3m ofsaytten gol atardi ustune de ankara en az 2 tane kirmizi gorurdu. Fb maci 4-1 alirdi sonra biz bagirinca 4 golu de hakemli mi attik bu hatalar oluyor herkese yapiyor hakemler hata biz de bagiriyoruz hata olmasin, diye konusurdu mahkut uslu
Adamlarin azicik duzgun tiransfer akli olaydi azizle 10 sampiyonluk alirlardi
Aleksi falan gonderdiler herifler
Bizim yonetim aziz tarihini okusun dersler cikarsin 10 senede 2 sefer yerine 4 sefer sampiyon oluruz

onların içindeki bizansda kripto yankuttu reyis

Çevrimdışı mylife1903

Geçen seneyle aynı puandayız, tek fark rakiplerin daha kötü veya benzer kötülükte olması. Üstelik geçen sene 11.hafta Göztepe'yi yenip 21 puana çıkmışız. Bakalım bi mucize olup Başakşehir'den 3 puan alabilecek miyiz bu hafta?

Bu ibbyi bi gomez varken yendik galiba 2-0 bi de kupa finalinde yenmistik galiba hatta oyle ilginc bulunmustuki yenmemiz sike sorusturmasi actilar. Bu herifler ibnyi yendiyse kesin sikedir diye herhalde
Milne zamanida bu genclerbirligi bela olmustu 2 sene ustuste namaglup sampiyon olacaktik

Çevrimdışı mylife1903

onların içindeki bizansda kripto yankuttu reyis
Abi neden gonderdiler aykutu anlamadim zaten sonra neden geri getirdiler sonra bir faha gonderdiler
Dargin barisik ft gs iliskisi gibi
Bu ft 22 senedir kalsaydi gsnin basinda bundan iyi yada kotu olmazlardi ama belki boyle birc icinde olmazdi herifler. Antrenorlere 30/40 milyon tazminat odemislerdir sadece
Bu hataya bizimkiler dusmez insallah

Çevrimdışı tugozcan

Kotu oynuyoruz. Dun rakibin durumu bile bunu degistirmedi. Skor urettik ama kotu oynadik.

Hala orta aciyoruz. Rakip 9 kisi biz orta aciyoruz. Ben buna inanamiyorum gercekten. Rakibin 9 kisi oldugu bir macta 4 golun 3'u orta ile geldi. 1 tanesi yine kanattan ve biraz sansin yardimiyla geldi.

Bu kafalari bu hafta vurduk kazandik. Ama sonraki haftalarda vuramama ve dolayisiyla kazanamama ihtimalimiz yuksek. Bu oyun sampiyonluk oyunu degil maalesef.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sozkul

Taraftarin Oguzhan'a takmasi sacmalik, su macta hic de kotu oynamadi. Ote yandan Guven Yalcin'a olan gereksiz/asiri destek de geri teper, hicbir isi dozajinda yapamiyoruz nedense.

Zemin berbat ama daha onemlisi takimin eksiklikleri hala devam ediyor. Adriano'nun donusuyle bir solbek nasil oynar tekrar gorduk. Caner'den ne solbek, ne sol acik, ne de forvet olur burasi da net.

Umarim Tore sakatlanmamistir.

Ben maçlara gitmem artık, kombinede almam. Takım kötü olsun önemli değil ama bu taraftarla maç seyretmek bana ağır geliyor.

Herkes kötü, diğer takımlar kötü, sahada 9 kişiye karşı pas yapıp ağırlık koyamıyoruz, ama biraz itekleme, biraz şans devre arası iyi bir santrafor  transferi ile şampiyon bile olabilirsin. Ayrıca herkes kötü oynuyor. Ne kazanacaksın bütün stad Oğuzhan'ı ıslıklayınca?  Arkada bekleyen daha iyi oyuncun varda onu mu kesiyor? Kötü oynamayan mı var takımda?
Herkesin günah keçisi Çarşı grubuydu. Şimdi onlar yok, biraz olsun durdurmaya çalışıyorlar ama güçleri yok. Şimdi bunlar var..
Hepimize hayırlı olsun yeni nesil Beşiktaş taraftar grubu..

Seba gitsin Ahmet Dursun diyen taraftarları eleştirdik yıllarca, bugünkü taraftar ogün olsa Seba'ya ne yapardı bilemiyorum artık.

Çevrimdışı mellfred

Bu ibbyi bi gomez varken yendik galiba 2-0 bi de kupa finalinde yenmistik galiba hatta oyle ilginc bulunmustuki yenmemiz sike sorusturmasi actilar. Bu herifler ibnyi yendiyse kesin sikedir diye herhalde

bu ibb’ye 5 atacaz dediğim maçın ilk yarısında 3 yemiştik demba’nın ikinci sezonuydu
En iyi zamanımızda yenemedik bunları benim umudum yok

Çevrimdışı f_madida

Vagecme luksumuz yok yabanci olasalar neyse sal gitsin de turk kategorisinde oyuncular

Aynen Oguzhan'la Tolgay, daha ziyade Oguzhan oyle kolay vazgecebilecegimiz bir oyuncu degil. Hem Turk olacak, hem teknik olacak hem oyun gorusu olacak, zor yani boyle adam cikmiyor Turklerden. 20 yilda bir, bir Sergen gelirse geliyor. Bu arada bu taraftar Sergen'e de gencliginde az laf etmemisti.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

O atibayi zorla tutuyor taraftar bu kulupte, yonetime kalsa atibayi 10 sefer gonderip oraya 7-8 milyon bonservisli 4.35 milyon maasli bir ispanyol koyardi nedense yani

Onu da akli basinda bir kisim taraftar tutuyor. Yoksa Fernandes guzellemesi yapanlar da var, sanki Fernandes'in ne oldugunu ne yaptigini bilmiyormusuz gibi.
The world is better in black and white, and red.

Sabah Beşiktaş'lı bir arkadaşımla karşılaştım dün maçta çok iyiydik abi vs dedi hemen konuyu kapattım. Taraftarın çoğu bakıyor skora 4-1.. İyi oynadık ya diyor. Bakıyor 2-0 yenilmişiz herkesi istifaya davet ediyor. Böyle kuru kalabalık taraftar olacağına hiç olmasın daha iyi.