Tamam da kötü diye ıslıklamak ne nerden çıktı bu oyuncu ıslıklama işi genk maçında ıslıkladın işte 4 günde yazılım mi yükleyecekler adama? Birini ıslıklayip birini penaltı kaçırdıktan sonra quaresssma diye bağırmak ayıp değil mi kaleye vurup içine ettiği her atakta duvarları yumrukluyorum oradaki 40 bin kişi nasıl tahammül ediyor bu adama? 2 asist yapınca şımaran futbolcu mu olur abi nerede var allah aşkına ama adamın suçu degil oradaki yalamacı tayfa yüzünden yapıyor bunları başka hiçbir sebebi yok. Lafa gelince biz sevinmek için sevmedik biz başarı taraftarı değiliz hadi ya yakında passolig de yakar bu taraftar.
valla bunu çarşıya soracaksın quaresma diyende onlar hocaya alkış tutanda onlar.
zaten hiç bir zaman çizgileri Beşiktaş başarısıyla aynı doğrultuda olmadı.
quaresma bugün iyi şeyler yaptı içeri kat etti sıfıra inmeye çabaladı saçma sapan ortalar atmadı hep asist nitelikli ortalar
ve paslar verdi çizgide bile topu alsa orta açmayıp içeri kat etmeye çabaladı kötüyken kötü deriz ama iyiyken kötü demek kindarlıktır.
quaresmaya ne zaman tepki veririz Beşiktaşa zarar veriyorsa o zaman ne kadar haklıysak şimdi tepki vermekde
o kadar yanlış olur oyuncu penaltı kaçırabilir ozi ile quaresmanın kaçırdığı penaltı aynı değil ve ozi penaltı kaçırdı diye yuhalanmadı
onun oynadığı lakayt oyun tribünün tepkisini çekiyor. orta saha hakimiyetini eksik takıma karşı bile alamadık bu benim suçum değil
eksik takıma karşı bile bu kadar etkisiz kalıyorsa taraftarın tepki vermeside doğal oluyor. basit olanı yapmayıp sürekli
zoru deneyip bunuda yapamadığında ister istemez tribün geriliyor. köy takımına gol attı diye taraftara kulak tıkamanın bir bedeli
olur olmalıda bu haraketi yapan birinin bir daha sahaya ölümüne oynayarak çıkması lazım.
taraftara ayar vereceksen bunun altınıda dolduracaksın. dolduramazsan başına bu gelir bu taraftar oziyi 3 maç değil geldiğinden beri sabırla bekliyor.
ama en büyük suç şenol hocanındı bu akşam adamı resmen ıslıklatmak için oyundan aldı. rakip 9 kişi kalmış gardı düşmüş oziyi oyundan çıkartmanın hiç bir manası yok. belki kalsa kendini gösterecek biraz olsun taraftarın gazını alacak takım galip aslında
taraftarda gergin değil. çok gereksiz bir oyun değişikliği yaptı tabelayı kaldırdığı anda hoca oyuncuyu ıslıklatacak dedik.
bunu bilmek için münecim olmaya gerek yok. rakibin süngüsü düşmüş taraftarla sorunlu olan oyuncuyu oyundan çıkarıp yerine savunmacı orta saha sürüyorsun. bunun açıklaması yok böyle gardı düşmüş rakibe karşı bile sana güvenmiyorum demek bu.
tepkiyi taraftardan önce hocaya gösterin bence. ya hiç forma vermeyecektin yada 90 dakika oyunda tutacaktın
hoca olayı iyi yönetemedi bile diyemeyeceğim ozinin üstüne benzin döktü. Bence yönetim merkez orta sahaya yeni bir oyuncu baksın
gül gibi kulübede oturacak 2 M lik bir oyuncumuz oldu.