Gokhan gonulu tutacan soyunma odasina girmeden kalanlari kim ne yapsa olur.
Gayet normal maglup olduk, gucumuz de kalitemiz de yetmedi. Belcika takimindan gene 4 yedik.
Tolgay sakatlandi mi yoksa tolga gibi zoru gorunce beyaz bayrak mi cekti?
Pepe adriyano babel konusunda kulup icinden duyumlar hos degil. Ac ayi oynamaz tabi
Negredo lens medel mitoric vida falan alacagina odemelerini adam gibi yap, fikret orman sonrasi unal aysal gssi olmayalim dedik, sitat acildi iki sampiyonluk, abuk sabuk yonetim hareketleri derken buraya vardik.
Inonudeki kayip sezonlara benzerse fikret orman secim falan kazanamaz, sureyya abi disinda da adam kalmaz nevzat demirde. Taraftar da havalandi cunku baskan gibi. Iki sampiyonlukla ambargo koyulacag8ni yuventus olacagimizi falan sanan saftirik dolu etraf. Tuttugu camiayi tanimayan bir suru taraftarimiz var
tribünlerdede genel kanı sakatlanmadığı yönünde erken sıvıştı gibi geldi bize
ambargo konabilirdi bu sadece seninle alakalı değil rakipler rezalet ötesi senin durumun onlardan çok daha
iyi eline tarihi fırsat gelmiş değerlendireceksin
taraftarın tepkisi belki sertti ama ölçülüydü. Birde bütün takıma değildi tepki yuhalama ıslıklama genelde iki oyuncu
üzerinde olduonun dışında caner ve tolgay çıkarken ıslıklandı sadece love aslında kaza kurşununa gitti onu quaresma refleksiyle ıslıkladılar kariusda kaza kurşununa geldi oda canere kurban oldu bir kere yoksa oyun genelinde ıslıklanmadılar ozi ile quaresma topu her alışında ıslıklandı ve yuhalandı oziye bestede yaptılar. diğer oyunculara nötr
davrandı taraftar gg ve medele taktir vardı quaresmayı ıslıklayıp arkasından gg tezeruhatı yaptılar
işin özeti bütün takıma karşı agrasifti taraftar ama hedef tahtasında ozi caner quaresma tolgay vardı bunun olacağı maçtan önce belliydi maça üçlüyle başlamadı taraftar. sanırım bir kereydi yönetim bu takım senin eserin dediler yönetimede tepki verildi metinle ürkmezgilin listeye girmesinden sonra taraftarın tamamının Başkan üzerindeki desteğini çekeceğini seçim öncesi söylemişdim aslında olan bu tribün taraftarı desteği çekti bundan sonra işleri zor olacak
bence artık ozinin bu takımla işi kalmadı quaresmada taraftarın çoğunun onu alkışlamadığını öğrenmiş oldu.
bu belliydi çok uzun zamandır tribünde tepki vardı ama sahaya yansıtmıyorlardı.