Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 53 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743343 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Gokhan gonulu tutacan soyunma odasina girmeden kalanlari kim ne yapsa olur.
Gayet normal maglup olduk, gucumuz de kalitemiz de yetmedi. Belcika takimindan gene 4 yedik.
Tolgay sakatlandi mi yoksa tolga gibi zoru gorunce beyaz bayrak mi cekti?
Pepe adriyano babel konusunda kulup icinden duyumlar hos degil. Ac ayi oynamaz tabi

Negredo lens medel mitoric vida falan alacagina odemelerini adam gibi yap, fikret orman sonrasi unal aysal gssi olmayalim dedik, sitat acildi iki sampiyonluk, abuk sabuk yonetim hareketleri derken buraya vardik.

Inonudeki kayip sezonlara benzerse fikret orman secim falan kazanamaz, sureyya abi disinda da adam kalmaz nevzat demirde. Taraftar da havalandi cunku baskan gibi. Iki sampiyonlukla ambargo koyulacag8ni yuventus olacagimizi falan sanan saftirik dolu etraf. Tuttugu camiayi tanimayan bir suru taraftarimiz var
tribünlerdede genel kanı sakatlanmadığı yönünde erken sıvıştı gibi geldi bize
ambargo konabilirdi bu sadece seninle alakalı değil rakipler rezalet ötesi senin durumun onlardan çok daha
iyi eline tarihi fırsat gelmiş değerlendireceksin
taraftarın tepkisi belki sertti ama ölçülüydü. Birde bütün takıma değildi tepki yuhalama ıslıklama genelde iki oyuncu
üzerinde olduonun dışında caner ve tolgay çıkarken ıslıklandı sadece love aslında kaza kurşununa gitti onu quaresma refleksiyle ıslıkladılar kariusda kaza kurşununa geldi oda canere kurban oldu bir kere yoksa oyun genelinde ıslıklanmadılar ozi ile quaresma topu her alışında ıslıklandı ve yuhalandı oziye bestede yaptılar. diğer oyunculara nötr
davrandı taraftar gg ve medele taktir vardı quaresmayı ıslıklayıp arkasından gg tezeruhatı yaptılar
işin özeti bütün takıma karşı agrasifti taraftar ama hedef tahtasında ozi caner quaresma tolgay vardı bunun olacağı maçtan önce belliydi maça üçlüyle başlamadı taraftar. sanırım bir kereydi yönetim bu takım senin eserin dediler yönetimede tepki verildi metinle ürkmezgilin listeye girmesinden sonra taraftarın tamamının Başkan üzerindeki desteğini çekeceğini seçim öncesi söylemişdim aslında olan bu tribün taraftarı desteği çekti bundan sonra işleri zor olacak
bence artık ozinin bu takımla işi kalmadı quaresmada taraftarın çoğunun onu alkışlamadığını öğrenmiş oldu.
bu belliydi çok uzun zamandır tribünde tepki vardı ama sahaya yansıtmıyorlardı.

Çevrimdışı f_madida

Yalniz dun daha da kabak gibi ortaya cikan bir sorun da su. Besiktas dikine ileriye oynayamiyor. Dikine oynamaktan kastim, 25-30 metreye uzun top atmak degil, yerden ileriye (kanada degil) 10-12 metre mesafeli ayaga toplarla pas opsiyonu yaratarak topun rakip sahaya tasinmasi.   

3 tane ortasaha oyuncusu + 2 stoper bir topu 20 metre ileriye tasiyamiyor bizde. Necip/Tolgay/Medel kesinlikle dikine top atmiyor. Oguzhan az bucuk atiyor ama onun da pas vermesi icin once rakip kaleye onunu donmesi gerek.   

Vida'nin onune bir rakip oyuncu gelip yarim pres yapti mi takim kilitleniyor, Medel/Necip/Tolgay/Oguzhan zahmet edip iki adim atip da caprazdan bosa cikayim pas opsiyonu vereyim demiyor, rakip oyuncunun arkasinda bekleyip eliyle koluyla kanada at/uzun oyna diye talimat vermek degil ortasahanin isi. Atiba da dikine oynamakta biraz sikinti cekiyor ama en azindan topu aliyor, deniyor, olmadi defansa alternatif pas opsiyonu sunuyor cikabilsin diye.

Sikinti hem oyuncularin pas almak icin opsiyon yaratmamasi hem de topu alip verdikten sonra tekrar ikinci/ucuncu pas opsiyonlarini acmamasi. Tek pas oynayarak ilerledigimizi hatirlamiyorum mesela. Iste bu kisim da teknik ekibin ve oyuncularin isi, takim bunu gerekirse pas ucgenleri kurarak, tek paslarla cikmayi vs calisacak/calismali. Is sirf topu ileriye kaldirip rakibin hata yapmasini umarak olmaz.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı tangaz

Çıkmaz da reyis çözüm için başka ne yapmalıyız?

Şimdi Başkan mı gitsin, hoca mı, oyuncular mı?

Cepte para yok, kadro bu

Başkan, hocayla boş yere basın toplantısı yapacağına hocayla farklı denemeler yapması konusunda tartışssydı daha faydalı olurdu.

Ben yapamam diyorsa zaten kafa olarakta bitmiş hoca ile yolları ayırırdık.

yazdım bugün hoca değişikliği için elde bir seçenek yok. şu karmaşada (gerek oyuncu gerek yönetimsel sıkıntılar pik yapmışken) gelip başarılı olabilecek yabancı hoca yok ülkeye gelen 3.sınıf hocalar ideal koşullarda bile başarılı olamazken bu ortamda işleri daha kötüye götürürler. gene mevcut ortamda yerli olarak takıma gelip kabul görüp kısa vadeli verim alınabilecek tek seçenek denizliydi o da taze bitti.

geriye seçenek şu kalıyor devre arasına kadar bekleyeceiz gözleyeceğiz şayet zirveden 3-4 puan geride isek 2si santrafor (bunlardan biri kanada kayabilen sprinter özellikli) 1i orta saha 3 transfer yapacağız ikinci devre 41+ puan kovalayacağız. şayet zirveden 8+ puan filan uzak kalırsak hocayı gönderip guti ile dewam edilip sene sonuna kadar gözlemlenebilir yeterliliği. ışık veriyorsa gutiyle gelecek yılın planlarına başlanabilir ışık vermezse de hemen hoca bakmaya ve gelecek yılın planlarına başlamak gerekir.

başkanı çok eleştiriyorum ama mayıstaki kongreden zaferle çıkıp yola dewam etmek hakkıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yoruk

tribünlerdede genel kanı sakatlanmadığı yönünde erken sıvıştı gibi geldi bize
ambargo konabilirdi bu sadece seninle alakalı değil rakipler rezalet ötesi senin durumun onlardan çok daha
iyi eline tarihi fırsat gelmiş değerlendireceksin
taraftarın tepkisi belki sertti ama ölçülüydü. Birde bütün takıma değildi tepki yuhalama ıslıklama genelde iki oyuncu
üzerinde olduonun dışında caner ve tolgay çıkarken ıslıklandı sadece love aslında kaza kurşununa gitti onu quaresma refleksiyle ıslıkladılar kariusda kaza kurşununa geldi oda canere kurban oldu bir kere yoksa oyun genelinde ıslıklanmadılar ozi ile quaresma topu her alışında ıslıklandı ve yuhalandı oziye bestede yaptılar. diğer oyunculara nötr
davrandı taraftar gg ve medele taktir vardı quaresmayı ıslıklayıp arkasından gg tezeruhatı yaptılar
işin özeti bütün takıma karşı agrasifti taraftar ama hedef tahtasında ozi caner quaresma tolgay vardı bunun olacağı maçtan önce belliydi maça üçlüyle başlamadı taraftar. sanırım bir kereydi yönetim bu takım senin eserin dediler yönetimede tepki verildi metinle ürkmezgilin listeye girmesinden sonra taraftarın tamamının Başkan üzerindeki desteğini çekeceğini seçim öncesi söylemişdim aslında olan bu tribün taraftarı desteği çekti bundan sonra işleri zor olacak
bence artık ozinin bu takımla işi kalmadı quaresmada taraftarın çoğunun onu alkışlamadığını öğrenmiş oldu.
bu belliydi çok uzun zamandır tribünde tepki vardı ama sahaya yansıtmıyorlardı.
Hadi Love arada kaynadı Q7'ye yakın oynadığı için Karius nasıl kaynadı ?  :D Ben ıslık olsa mı olmasa mı kararsız kalındı diye düşündüm izlerken.
Bu arada 1-2 olduktan sonraki taraftarın biraz durmasını begenmedim bana öyle geldi , durdu mu taraftar gol geldi diye ?
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2018, 14:06:43 yoruk ]

Çevrimiçi Necmi

Düşünüyorum düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum. Kötü mücadelenin altını çizerek yazıyorum bir sebebi olmalı, bu sadece teknik taktik ile açıklanabilir bir şey değil.isteksizliğin 2 sebebi olur ya Hocaya inanç bitti bu sahaya yansıyor ya da paraları ödenmiyor.Bu tip zihniyete karşı devre arasında çok para harcamadan yaza güzel bir yaz temizliği şart. Hoş biz göndermeye niyetlensek de kapı gibi sözleşmeler çıkacak bu da işin bir başka boyutu olacak. Yalnız dün akşam ki yuhalamalar ilk etapta yanlış gibi gözükse de faydalı olacağını düşünüyorum. Hem Hocaya(!!!) hem futbolculara hem de Yönetime mesaj gitti. Bundan sonra kolay kolay hiçbirşey eskisi gibi olmaz.Olsa da eski de kalan kaybeder.
düşünecek birşey yok oyuncular mutsuz forma adaleti yok hiç bir şey oynamayan ve sürekli takımı sabote eden oyuncuyu hep ilk onbire yazarsan olacağı bu bizim tribünde gördüğümüzü sahada oyuncuda görüyor
biz kötü oynuyorlar dediğimiz oyuncular her maç forma buluyorsa bu kulübeyi bizi rahatsız ettiğinden fazla eder.
Basit daha önce yaptıklarına bakmak lazım hocanın bu takımı forvetsiz oynattı peki forvetlerin yetersiz olabilir ama
yerine oynattığın oyuncudan daha kötü olamazlar bu mümkün değil mesela akşam ele alalım necip stoper çıkıyor
şimdi yeri stoper olan oyuncun roco kulübede oturuyor rocoyu ne kadar beğenmezsen beğenme necipden daha kötümü oynayacak necipin stoper oynayamadığını sokaktaki bebe bile biliyor sen necipe forma vermek için roco yu kulübeye atarsan onu kaybedersin. yada forvetsiz çıkarsan elindeki forvetleri kaybedersin. akşam göründüğü gibi doğru pası verdiğinde love da atabiliyormuş. şu pektemeğin yaptığı orta sezon başından beri quaresmadan çıkmadı akşam ıslıklanmayı öyle hak ettiki topu love önüne bıraksa golü atacağız şut çekiyor kimsenin olmadığı yere orta açıyor
sürekli oyuncuların olduğu bölgeye değil uzak kale arkasına orta açıyor. caner hiç sol beke gelmedi maç boyu bir ara bu adam stopermi oynuyor diye sordum sürekli merkezdeydi sol tarafımız hangar oldu. bu form düşüklüğü falan değil
bir kaç oyuncu takımı hocayı oyunu güdüyor. buda diğer oyuncuların mutsuzluğuna neden oluyor. bunlar bu takımdan uzaklaştırılamadıkça  bu takım düzelmez. takımıda oyunuda bozuyorlar bu iki senedir böyle

Çevrimdışı zafkan

Bu arada kabul edelim. Genk takımı bizden iyi bir takım. Ben çok beğendim oynadıkları oyunu. Özellikle siyahi topçuları çok etkiliydi. Afrika Belçika'nın arka bahçesi. Adamlar kolay bir şekilde alıp geliyorlar. Bizim hiç bir zaman yapamayacağımız işler bunlar. Biz Türk'ler maki bitki örtüsü gibiyiz. Ne uzarız ne de kısalırız. Kısır döngü devam eder.

Acı çekeceğimiz bir sezon bizi bekliyor.
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı underworld

İyi de reyis en güzel yeri olan 2 tane forvet için parayı nerden bulacaz

+ devre arası zıpkın gibi 2 forveti nereden bulacaz.

Free modeste dışında başka boşta adam yok gibi.
Onunda gerçi çin mevzusu var.
yazdım bugün hoca değişikliği için elde bir seçenek yok. şu karmaşada (gerek oyuncu gerek yönetimsel sıkıntılar pik yapmışken) gelip başarılı olabilecek yabancı hoca yok ülkeye gelen 3.sınıf hocalar ideal koşullarda bile başarılı olamazken bu ortamda işleri daha kötüye götürürler. gene mevcut ortamda yerli olarak takıma gelip kabul görüp kısa vadeli verim alınabilecek tek seçenek denizliydi o da taze bitti.

geriye seçenek şu kalıyor devre arasına kadar bekleyeceiz gözleyeceğiz şayet zirveden 3-4 puan geride isek 2si santrafor (bunlardan biri kanada kayabilen sprinter özellikli) 1i orta saha 3 transfer yapacağız ikinci devre 41+ puan kovalayacağız. şayet zirveden 8+ puan filan uzak kalırsak hocayı gönderip guti ile dewam edilip sene sonuna kadar gözlemlenebilir yeterliliği. ışık veriyorsa gutiyle gelecek yılın planlarına başlanabilir ışık vermezse de hemen hoca bakmaya ve gelecek yılın planlarına başlamak gerekir.

başkanı çok eleştiriyorum ama mayıstaki kongreden zaferle çıkıp yola dewam etmek hakkıdır.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Marcelonun paylaşımı :bawling: :bawling:

O da bizi özlemiş demek ki...

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Benim nazarımda golcü konusu eksiklik sıralamasında 3-4 te yer alır.

Tez vakit hocayla yollar ayrılmalıdır.

Çevrimdışı tangaz

İyi de reyis en güzel yeri olan 2 tane forvet için parayı nerden bulacaz

+ devre arası zıpkın gibi 2 forveti nereden bulacaz.

Free modeste dışında başka boşta adam yok gibi.
Onunda gerçi çin mevzusu var.

bunu bizde transfer bitmez diyenler düşünmeli sen ben değil
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Necmi

Medel konusunda imzamı atıyorum. İlk başta çok koşan oyuncu göze hoş geliyor.Ölümüne koşuyor bir orada bir burada fakat iş yaptığına gelince o kadar koştun da ne olduya gelince elde sıfır kalıyor. Mücadele okey, icraat sıfır yani. Takım olarak Medelin benzeri bir deli dana mücadelesi ile sürekli herkes top kapıp bassa sonuç alınabilir ama böyle olunca o koştuğu ile biz de hayıflanmamız ile kalıyoruz.
yanılıyorsunuz tribünde eyvah dediğin anda bir yerlerden medel çıkıyor. akşam o olmasa herhalde 8 olurdu skor.
her maç kritik 7-8 müdahalesi oluyor. çizgisini bozmuyor bence dünya üzerindeki en iyi süpürücülerden biri ne bekliyorsunuz adam libero ve asli görevi süpürücülük. caner alınsın şöyle böyle diye millet yırtınıyordu zamanında
caner savunmada ismailden kötüdür dediğimde dalga geçiyordu millet. ismail en azında gelirdi keser kesemez bir şeyler yapmaya çabalardı arada bir donmasa ortalaması oluyordu caner yerine bile gelmeye tenezzül etmiyor akşam doksan dakika sol beksiz oynadık ordaki bütün müdahaleleri vida yaptı. kısa kesecek olursak oyuncu görevini doğru yapsın başka beklentiye gerek yok herkes işini doğru yapsa sorun kalmaz zaten. medel işini doğru yapan oyunculardan biri oyun kuramıyormuş adam milletin arkasını kapatmaya uğraşmaktan telef oluyor daha ne bekliyorsunuz birde gidip golde atsınmı.

Çevrimdışı mylife1903

bunu bizde transfer bitmez diyenler düşünmeli sen ben değil
Abi kasada imzalanmis sozlesmeler vardir belki

Çevrimdışı mylife1903

yanılıyorsunuz tribünde eyvah dediğin anda bir yerlerden medel çıkıyor. akşam o olmasa herhalde 8 olurdu skor.
her maç kritik 7-8 müdahalesi oluyor. çizgisini bozmuyor bence dünya üzerindeki en iyi süpürücülerden biri ne bekliyorsunuz adam libero ve asli görevi süpürücülük. caner alınsın şöyle böyle diye millet yırtınıyordu zamanında
caner savunmada ismailden kötüdür dediğimde dalga geçiyordu millet. ismail en azında gelirdi keser kesemez bir şeyler yapmaya çabalardı arada bir donmasa ortalaması oluyordu caner yerine bile gelmeye tenezzül etmiyor akşam doksan dakika sol beksiz oynadık ordaki bütün müdahaleleri vida yaptı. kısa kesecek olursak oyuncu görevini doğru yapsın başka beklentiye gerek yok herkes işini doğru yapsa sorun kalmaz zaten. medel işini doğru yapan oyunculardan biri oyun kuramıyormuş adam milletin arkasını kapatmaya uğraşmaktan telef oluyor daha ne bekliyorsunuz birde gidip golde atsınmı.
Tusubasa olmali abi
Maasi da 250bin tele

Çevrimiçi Necmi

Katılmıyorum. 2 sezon önce transfer yüzünden küstüler hatta artık basın toplantılarına bile yansımış sonra araları düzelmişti. Hoca baktı söylüyor olmuyor, istiyor olmuyor, karışmıyorum dedi artık. Başkan dokundurtmuyor ki zaten, hep diyor transferi ben yaparım diye.
karışsa ne olacak işde istediği oyuncular ozan serdar aziz harun hoca karışsa şimdi bunlarla olduğumuzdan kötü olurduk ozan dombilisiyle uğraşıyor olurduk hemde 7 m bonservis vererek.

Çevrimiçi Necmi

Geçen sezon medel sadece koşmuyor iyi de paslaşıyor takımı ileri de taşıyordu. Bu sene onda da bi acayiplik var :alala:
pas vereceği adam yok akşam karius oyunu başlatacak ortada ozi var ona doğru atacaktı bomboştu ozinin yaptığı eliyle ceneri işaret etmek oldu resmen bana atma dedi senin merkez orta sahanda sürekli top almamak için saklanan bir oyuncu olunca libero kiminle paslaşacak bizim stoperlerin olsun atibanın olsunmedelin olsun pas trafiğine katılamaması gelen topu uzun vurma nedenleri bu aslında aktaramıyorlar verseler bile bumerang gibi kendilerine geri dönüyor.

Çevrimdışı tangaz

caner ismailden iyidir iso gitsin caner gelsin dien kimse canerden muazzam bir savunma performanı beklemiyordu ki o zamanlar sağ bekimiz beckti beklerden biri hücumcu olsun die caner isteniyordu canerin ersun yanal zamanı performansını herkes ağzının suyu akarak izliyordu keşke benim olsa diyordu süreç içerisinde takıma önce adriano geldi kimse üstüne caner beklemiyordu üstüne bir de caner gelince lükse bak sol bek adri yedeği caner diyorduk olayları irdelerken bir oyuncuyu gömerken olayların kronolojik gelişimini göz önünde bulundurmak gerekir. bu arada bu adam bize geldi tendonu kopardı sonra hiç eskisi gibi olmadı olur gibi yaptı ama olmadı üstüne tarihte eşi benzeri görülmemiş cezalar mahkemeler vbvb biz elimizdeki değere ne kadar arka çıkabildik. burada hemen herkes oyuncu cezaaldı die zil takıp oynadı. takım sol beki adri yedeği canerdir asil oyuncu sakatsa yedeğini oynatmayıp ne yapacak hoca necibimi koysun? daha yeni yazmadın mı orjin stoper varken neden necip oynuyor die. orjin solbek varken neden hoca oynatmasın?  doğru tüm mevkiler için aynıdır stoper için farklı sol bek için farklı doğrular olmaz abi. bizim sorunumuz yetersiz orta sahalar ve hücumculardır bu isimler ozzi lens larin quaresma lenstir onların yetersizliği savunmayı da bozuyor  hiç biri önde pres yapmaz kaçak döğüşür boşa çıkıp pas almaz insiyatif almazsa geridekilerde topu şişirir babam şişirir. 

Çevrimdışı tangaz

pas vereceği adam yok akşam karius oyunu başlatacak ortada ozi var ona doğru atacaktı bomboştu ozinin yaptığı eliyle ceneri işaret etmek oldu resmen bana atma dedi senin merkez orta sahanda sürekli top almamak için saklanan bir oyuncu olunca libero kiminle paslaşacak bizim stoperlerin olsun atibanın olsunmedelin olsun pas trafiğine katılamaması gelen topu uzun vurma nedenleri bu aslında aktaramıyorlar verseler bile bumerang gibi kendilerine geri dönüyor.

bak abi ne güzel yazmışsın sorun hoca değil oyuncular işte ortasaha başta olmak üzere hücumcularımızın tümü sıkıntılı

Çevrimdışı zafkan

Grupta -2 averaj ve 3 puan ile sonuncu durumdayız. Nasıl çıkacağız biz bu gruptan?
Mutlu olmak için 1-Kendinize karşı dürüst olun, 2-Asla pişman olmayın, 3-Sevgi dolu olun, 4-Anı yaşayın ve 5-Aldığınızdan fazlasını verin.

Çevrimdışı tangaz

dün 15dk. filandı rakip yarısahanın ortasında lense orta menzilli pas geldi rahat alıp oynayabileceği bir toptu topu kontrol edene değin rakip geldi bastı aldı ben top kotrolü bu kadar kötü eleman son yıllarda görmedim tek meziyeti önüne uzun atılınca metreler ilerledikçe hızlanarak adam eksiltmesi ne top tutar ne oyunu soğutur ne birebirde adam eksiltir, o kadar çok defosu var ki.

Çevrimdışı tangaz

bu arada babelin nesi varmış?

Çevrimdışı yoruk

Caner ilk geldiği maçları hatırlayın.Nasıl oynuyordu ? Takım nasıl oynuyordu ? Sakatlık girdi araya ceza girdi araya.Sonra geçen sene başını hatırlayın ? Adriano-Caner oynarsa Caner sadece iyi yaptığı şeylere odaklanırsa harika .Ama şu durumda kara delik oluyor haliyle.Ben şaşırmıyorum çünkü Caner'in savunması belli.Caner'den bunu bekleyen olursa ıslıklar tabi ..

Çevrimdışı ekrembaser

Çevrimdışı kyiv

Eeee şimdi ne olacak Rize maçında? Belki biraz gaz, taraftar korkusu eh işte bir oyun sonrası? Başakşehir...Zurnanın zart diyeceği yer.Bunca yıldır Beşiktaşı takip ediyoruz.Ernst ve Yusufun gelişleri hariç gelmesiyle takımı ileri taşıyanını hatırlamıyorum.Eğer takım genel olarak kötüyse iyi gibi gözükenlerde bir müddet sonra düzene ayak uyduruyor.

Devre arası bu açıdan önemli olacak gelecek takviyeler ne kadar etkili olacak. Öyle idare eden değil direkt olarak yarayı tedavi edecek katkı verecek adam lazım.

Çevrimiçi Necmi

Hadi Love arada kaynadı Q7'ye yakın oynadığı için Karius nasıl kaynadı ?  :D Ben ıslık olsa mı olmasa mı kararsız kalındı diye düşündüm izlerken.
Bu arada 1-2 olduktan sonraki taraftarın biraz durmasını begenmedim bana öyle geldi , durdu mu taraftar gol geldi diye ?
karius canere kurban gitti ıslıklayan bizim tribündü sonra ne oluyor diye birbirlerine sordular terettüt ondan yaşandı şimdi tam hatırlamıyorum pozisyonu ama top canerden geldiydi kariusa sanırım tam hatırlamıyorum ve ıslıklayan az kişiydi zaten ıslıklama başladığında o kadar hızlı paslaştılarki yetişemedi taraftar arada ıslık başkalarınada ediliyormuş gibi göründü ama hakim olarak maç içi ozi quaresma dışında kimse ıslıklanmadı bir kere love bir kere karius yaşadı oda iş kazasıydı tribün tansiyonundan hissediyorsun bunu refleks veriyor tribün aslında olaya lokal tepki olarak bakmak doğru değil tribün tepkisi bütün tribünlerden gelmeli kariusa ıslık eski açık alt 122 blokla 121 in alt kısmında bir grupdan geldi
love ıslığıda eski açık üstten geldi arkası dönükken diğer kalede love ile quaresmayı ayırmak zor benim fikrim hedef quaresmaydı. zaten stadın genelide bu ıslıklara katılmadı kariusunki çok kısa süreli anlık refleksdi zaten hemen sustular bir dahada top geldiğinde ıslık olmadı tepki ıslığı olsa her top gelişinde olurdu. ama oyuncular kendi üslerine almışdır tabi. yok durmadı taraftar tepki tribünde devam ediyordu sadece tepkiyi çeken oyunculara gelmemişdir top akşam eve dönünce maçın tekrarını izledim çoğu zaman tribün sesini kesmişler ıslıklar yuhalamalar hafif duyuluyordu ama bayağı gürdü. zaten son 15-20 dakika taraftar maçı bıraktı tamamen oyunculara ayar veriyordu oyuncular açısından gece korku filmi gibiydi. ıslık yuhalama dışında yapılan hatalara karşı homurtular falan her oyuncu için sahne hani korku filminde müzik başlar sen her an bir şey olacak diye beklersin ama olmaz müzik devam eder ya işde diğer oyuncular için böyle bir sahne vardı. ilk yarı bizim tarafa oynanıyordu kendi sahamızda 45 dakika orta sahayı geçemedik eski açıkta gerilim çok yüksekti. bu takım pazartesi sahaya çıkarken ayakları titrer. zaten bazı oyuncuların çıkmak istemeyeceğini düşünüyorum
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2018, 15:35:08 Necmi ]