Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 48 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738570 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Akil Emre

dışlananlar bir arada deriz sadece kalkışma olmaz bence.
Çebi başkanlığında yeni yönetime okeyim, ben metin ürkmezgil ve hakan özköse gibi adamları yönetimde göreceğime Dışlananlardan daha iyi bir yönetim çıkacağına eminim, işallah birileride elini cebine Ali koç gibi atar daha klübe para vereni duymadım.

Çevrimdışı tangaz

Çebi başkanlığında yeni yönetime okeyim, ben metin ürkmezgil ve hakan özköse gibi adamları yönetimde göreceğime Dışlananlardan daha iyi bir yönetim çıkacağına eminim, işallah birileride elini cebine Ali koç gibi atar daha klübe para vereni duymadım.

çebiye ben de okeyim ama adam ilkeli bir profil fikret başkan varken ben aday olmam söylemi üzerine farklı bir davranış sergileyeceğini sanmıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Akil Emre

çebiye ben de okeyim ama adam ilkeli bir profil fikret başkan varken ben aday olmam söylemi üzerine farklı bir davranış sergileyeceğini sanmıyorum.
Abi iyi hoşta , en ilkeli duruş takımın menfaatidir, kimse de Beşiktaştan büyük değildir , eğer Çebi iyi bir gelecek kuracağından emin ise en ilkeli duruş başkanlığa adaylıktır. Başkan da yıprandı zaten bol bol Mykonosta dinlenir ihtiyacı var belki bizler de ligler başlamadan başarıya aç yeni oyuncuları ilk etap kampında falan görürüz.

Çevrimdışı tangaz

Abi iyi hoşta , en ilkeli duruş takımın menfaatidir, kimse de Beşiktaştan büyük değildir , eğer Çebi iyi bir gelecek kuracağından emin ise en ilkeli duruş başkanlığa adaylıktır. Başkan da yıprandı zaten bol bol Mykonosta dinlenir ihtiyacı var belki bizler de ligler başlamadan başarıya aç yeni oyuncuları ilk etap kampında falan görürüz.

güzel yazmışsın bu yaklaşım doğru, kulübün menfaati gereği daha evvel sarf edilen sözler revize edilebilir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı underworld

Çebi başkan destek görürse, Fikret başkan da arkadan konuşmayın delikanlı gibi çıkın karşıma derse herşey olabilir.

Çevrimdışı ekrembaser

Bu ekibe İbrahim Altınsay'ı da iliştirebilirlerse ben de okeyim. En azından 2-3 tane ucuz gelecek vaad eden adam kazandırır takıma

Çevrimdışı underworld

Son 4 maç ;3 mağlubiyet, 1 beraberlik

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:claps: :claps: :claps:

bu kadro bu fiyasko fikret ormanının eseridir.

saha zemininden tut gelenlere gidenlere fiyaskolarla dolu yaptığı işler kaleciyi yolladın stoperi yolladın golcünü yolladın yerine aylarca transfer yapmadın atibayı tükakaya çevirdin lig başlamış haftalar geçmiş son gün kaleci 10 numara alıyorsun al işte 2si de ortada yok. geçen yıl takımda 2 iyi şey vardı fabri talişca ikisini de elde tutmadın üstüne golcü almadın  üstüne saha zeminini maffettin yetmedi sene başladı transfer bitti gittin negredoyu da yolladın o kadar kötü bi kadro kurdun ki gelinen noktada takım negredoyu bile arar oldu.

şenol hocayı da al git fikret orman !!!
Abi dün akşam iyice görmüş olduk ki sorunumuz GOLCÜ değil , oyunumuz

Negredo da kötü değildi biz forvetlere top taşıyamıyoruz ki Gol atsınlar , Al işte Göztepe maçında 1 tane pozisyonumuz var onu da Love kendi bireysel çabasıyla yarattı , yine Love bugün 2 gol attı hemde sonradan girdiği maçta ama yine kaybettik..

Ben Love nin de kötü Golcü olduğunu düşünmüyorum
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

"Q7 aynı q7, trivela yaparken iyiydi ya... "
Via murat özbostan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Taraftar yargı dağıttı dün akşam

Hak edenleri alkışlayıp geri kalanı protesto etti , bu arada 10 numaramız dün yine muhteşem bir maç çıkardı tebrik ediyorum kendisini :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Hak edenleri alkışlayıp geri kalanı protesto etti , bu arada 10 numaramız dün yine muhteşem bir maç çıkardı tebrik ediyorum kendisini :claps: :claps:

Yahu fizik gücünü de geçtim adam 10 metre önde giderken kaç defa yakalandı rakibine hadi fiziğin yetersiz anladık da niye koşamıyorsun be adam

Çevrimiçi Akil Emre

Şifo Mehmet , Sergen birazda Delgadodan sonra 10 numarayı giyebilecek kalibrede takıma hiç topçu gelmedi. 10 numara bu takımın en özel en değerli forması, Olcay bile giydi bunu yazık valla

Çevrimdışı underworld

Lav : kafa olarak Maçta değildik.

Çevrimdışı kyiv

Bu ekibe İbrahim Altınsay'ı da iliştirebilirlerse ben de okeyim. En azından 2-3 tane ucuz gelecek vaad eden adam kazandırır takıma

Aman aman o eksik kalsın. Görüşüne saygım sonsuz lakin " korkak " ve " sorumluluk almaktan kaçan birisi. Ayrıca ne yapmış da her dönem bu kadar gündeme geliyor. Kusura bakmayın tam bir şehir efsanesi.

Çevrimiçi Akil Emre

Aman aman o eksik kalsın. Görüşüne saygım sonsuz lakin " korkak " ve " sorumluluk almaktan kaçan birisi. Ayrıca ne yapmış da her dönem bu kadar gündeme geliyor. Kusura bakmayın tam bir şehir efsanesi.
Metin ve ürkmezgilden kötü olamaz heralde

Çevrimdışı tangaz

Abi dün akşam iyice görmüş olduk ki sorunumuz GOLCÜ değil , oyunumuz

Negredo da kötü değildi biz forvetlere top taşıyamıyoruz ki Gol atsınlar , Al işte Göztepe maçında 1 tane pozisyonumuz var onu da Love kendi bireysel çabasıyla yarattı , yine Love bugün 2 gol attı hemde sonradan girdiği maçta ama yine kaybettik..

Ben Love nin de kötü Golcü olduğunu düşünmüyorum

bunu ben de diyorum ama bir farkla salt hoca suçludur demeden yapıyorum bunu. doğru oyun için doğru oyuncular gerekiyor diyorum. konuyu sadece oyuncular kötü ya da hoca yanlış oynatıyor die bağlamak yanlış. aşcıya doğru malzeme vermeden yemeği eleştirmek yanlış.

Çevrimdışı kyiv

Metin ve ürkmezgilden kötü olamaz heralde

yok kötü olmaz elbette çünkü ortada olmaz. En geç 6 ay içnde istifa etmiş olur.

Çevrimdışı kyiv

Bir kere daha tecrübe ediyoruz ki futbolculara sözleşmesi devam ederken sözleşmesine zam yapmak SAÇMALIK YANLIŞLIK ne dersen de...

Aha işte durumları ortada sözleşmesinde kötü oyun nedeniyle indirime gidecek bir babyiğit var mı? Ama biraz form tutsalar hemen 2-3 milyon euroluk zamlı uzun süreli sözleşmeler önlerine konur. Artık şu zam olayı kalksın. Beşiktaştan daha fazla kazanacağına inandığı yer varsa kim nereye istiyorsa gitsin. Bizim herşeyden önce gönüllü insanlara ihtiyacımız var. Bu yazdıklarım özellikle profesyonellikte sınır tanımayan Türk oyuncular için.

Çevrimdışı underworld

Bu kadro bu sistemde olmuyorsa o zaman farklı denemeler yapacaksın.
Yapamıyorsan, ya oyuncuların çoğunluğu gidecek yada sen

Çevrimdışı tangaz

Bu kadro bu sistemde olmuyorsa o zaman farklı denemeler yapacaksın.
Yapamıyorsan, ya oyuncuların çoğunluğu gidecek yada sen

teoride bu doğru AMA elinde bir hoca var ve sen bu hoca ile dewam etmeyi seçmişsin hoca da değişime kapalı ama sen ısrarla bu hocada dewam kararı almışsın. hal böyleyken hocanın oyun şablonuna uymayan adamları alıp alıp üstüne bir de ileri uçta ne kadar iyi oyuncu varsa gönderip daha kötülerini alıp eline vermek doğru  mu? bu oluşumdan doğru sonuç çıkar mı?

Çevrimdışı yoruk

İşin kötüsü altyapımız da yetersiz gibi görünüyor ?

Çevrimdışı f_madida

Iyi futbol iyi futbolcuyla oynaniyor, bu isin ozu bu. Dun yapilmasi gereken odevler yapilmadigi icin bugun dag gibi bir is bekliyor yonetimi.

Once su sahayi nasil halledeceklerse cozsunler. Takim zaten yasli, tek avantaji ayaga top oynayabilmekti. Zemin kotuyse onu yapmak da zorlasiyor, her top ikili mucadele demek. Ikili mucadele yasli takimlarin en buyuk sikintisi, her topta kavga edersen kazma da olsa genc bir rakip seni yorar ustune gelir.

Sonra transferler, artik bu takimin basit transfer hatalarina tahammulu yok. Ya koydugun gibi oynayacak bir iki tane adama vereceksin parayi getireceksin. Veya Genk gibi Brugge gibi takimlardan iki uc Afrikali getireceksin. Yine Porto'yla-Benfica'yla kiralik bakacaksin bir senelik de olsa. Sat gonder, takas et gerekiyorsa eldekilerden bir kismini.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı underworld

teoride bu doğru AMA elinde bir hoca var ve sen bu hoca ile dewam etmeyi seçmişsin hoca da değişime kapalı ama sen ısrarla bu hocada dewam kararı almışsın. hal böyleyken hocanın oyun şablonuna uymayan adamları alıp alıp üstüne bir de ileri uçta ne kadar iyi oyuncu varsa gönderip daha kötülerini alıp eline vermek doğru  mu? bu oluşumdan doğru sonuç çıkar mı?
Çıkmaz da reyis çözüm için başka ne yapmalıyız?

Şimdi Başkan mı gitsin, hoca mı, oyuncular mı?

Cepte para yok, kadro bu

Başkan, hocayla boş yere basın toplantısı yapacağına hocayla farklı denemeler yapması konusunda tartışssydı daha faydalı olurdu.

Ben yapamam diyorsa zaten kafa olarakta bitmiş hoca ile yolları ayırırdık.

Çevrimdışı underworld

gol atamıyoruz, maç kazanamıyoruz  eyv ama rakip ayırt etmeksizin her maç leblebi gibi gol yemeyi kabul edemiyorum arkadaş

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

gol atamıyoruz, maç kazanamıyoruz  eyv ama rakip ayırt etmeksizin her maç leblebi gibi gol yemeyi kabul edemiyorum arkadaş

Altınordu'yu bile boş geçmedik yedik cidden