Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 55 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733454 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Abi geçen sezon ortasında Cenk satılınca yazmıştım o parayı sağ bek ve ofansif orta sahaya gömelim diye.. Kimseyi almadı biz de bekliyoruz ki yazın alacak, parayı oraya mı saklıyor acaba dedik. Ama orada da dünya kupasında prim yapanları satar son dakika alırım birilerini Şenol Hoca halleder yine kimi alsam fark etmiyor diye düşündü. İşte 1 sıçradık 2 sıçradık 3. de patladık malesef..

transfer yapmadıgı gibi ne kadar vitaminsiz varsa onlara verdiği paralarla takımın geri kalanını da negatif etkiledi şaka gibi yaz geçirdik hoca 3 transfer istemiş gidenler olursa da yerine alın demiş  mümkünse kimse gitmesin demiş en sağlam yerin kalecini bile göndermişsin yerine aldıgın kaleci cenk gönen vol.2 adam santrafor santrafor demiş gidip umut nayırı almışsın koca beşiktaşın santraforu kayl larin
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı underworld

Maçı izleyemedim ama gidişatın bu yönde olacağı çok belliydi.

Şimdi başkana söylüyorum, Şenol abisiyle yeni bir toplantı daha yapacak mı?

Çevrimdışı bordele

Bizim taraftarın da tek tek oyuncuları ıslıklayıp onu oynatan hocayı övmesi de ne bileyim yılın en garip hareketi olabilir

Tribündeki taraftarın yüzde 80-90'ı futboldan anlamıyor. Şenol alkışla, medel alkışla ohoo
Av zamanı

Çevrimdışı kyiv

En büyük çekincem devre arasında alel acele bir santrafora para bağlayıp yaz transferini de engellemeleri. Doğru dürüst bir isim alınmayacaksa ocakta hiç kimseyi almasınlar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

En büyük çekincem devre arasında alel acele bir santrafora para bağlayıp yaz transferini de engellemeleri. Doğru dürüst bir isim alınmayacaksa ocakta hiç kimseyi almasınlar.
Öyle olacak tabi ahmet bulut bey oyuncu önerecek eldeki bu diyecek bjk mecbur alacak kaç yıldır böyle ahmet bulutun transferiyle gidiyoruz değişen bir şey yok
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Tribünler oyuncu ıslıklarken Şenol Hoca'ya oley oley çekti. Hatta yönetime laf çaktılar. Toplantı olmaz.

Bana en ilginç gelen kısım ise Quaresma'nın ıslıklanırken peşinden Şenol Güneş'nin alkışlanması. Yani ne bilem, geçen sene bu adam üzerine oyunu kuran başka biri değildi galiba. Taraftarın kafası daha karışık.

Çevrimdışı ferdi1903

telefondan cekilmis videoyu buraya nasil yükleyebiiyorum?

Çevrimdışı bordele

selfie atsana selfie atsana mykanostan selfie atsanaaa diye bağırıldığı söyleniyor doğru mu??
Av zamanı

Çevrimdışı savaş altay

Stad inönü düşün, ev sahibi gibi de oynayamadık ve kontralar ile tak tuk.. Bir süre sessizlik, sonra kaos!

Canlandı mı?  :D

Çevrimdışı savaş altay

selfie atsana selfie atsana mykanostan selfie atsanaaa diye bağırıldığı söyleniyor doğru mu??
Ben de duyamadım spıkırdan, merak içindeyim.

Çevrimdışı tangaz

dewreye kadar fark açılırsa almak yanlış olur ama fark açılmazsa almak zorundayız geçen sene gördük talişka az kıpırdadı 41 puan çektik ki konya bursa gs maçlarında hakemler puan çalmasa 45i geçerdik.

şayet mümkünse ben talişkatı kiralar bir de golcü alırım layiçi 8ekaydırırım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı savaş altay

Saat 5 'de evden çıkıcam, yatamadım daha. Zihnim full nasıl dalıcam   :steamed:

Çevrimdışı tangaz

Saat 5 'de evden çıkıcam, yatamadım daha. Zihnim full nasıl dalıcam   :steamed:

napacan o saatte yaw

Çevrimdışı savaş altay

2 saniyelik paslaşmala aralarında bile Deadmou5 tadında geçişler yapan taraftarı da kutlarım, tavşan gibi kilitlendiler sahaya.

Alkış, uğultu dalgalandı durdu 20 dakika. Yine en güçlü ıslığı Ozzy yedi.

Çevrimdışı savaş altay

Tribünler oyuncu ıslıklarken Şenol Hoca'ya oley oley çekti. Hatta yönetime laf çaktılar. Toplantı olmaz.

Bana en ilginç gelen kısım ise Quaresma'nın ıslıklanırken peşinden Şenol Güneş'nin alkışlanması. Yani ne bilem, geçen sene bu adam üzerine oyunu kuran başka biri değildi galiba. Taraftarın kafası daha karışık.
Tam 12'den

Çevrimdışı tangaz

2.ve 4. goldeki vücud dili yeminle cenk gönen

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Quaresmanın bahsettiği genç oyuncular kim bilen var mı  :alala:

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı atalay

Sonuç taraftar için çok önemlidir. Taraftar futbolu filan da bilmez. Elbette ekseriyet için konuşuyorum. Aksi galat-ı meşhur bir yalan. Bunu uzun süredir stattaki homurdanlamalar ve alkışlardan anlıyorum.

Problemi çözebilecek tek unsur dedik ama problemi çözecek kitle de bu. Zaten problemin bir ayağı da burası.

Çevrimdışı kyiv

Ahh Fikret Orman ahh...Nasıl yanlışlar yaptın ki futbolun genel akışı içinde başarısızlıkta tepki silsilesi önce futbolcu sonra teknik direktör nice sonra yönetime ve başkana gelir Beşiktaşta futbolcularla aynı anda tepkiyi görmeyi başardın.

Çevrimdışı tangaz

tribünler ilk devre fiyaskoydu nerede o eski arena

solan çimler gibi tribünlerde eski günlerinden uzak bu sene

2 çime sahip çıkamadılar 1 ayda bu hal getirdilerse zemini vay halimize üstelik daha havalarda ağırlaşmadı 2 yağmur kar vb olsun görün sizin o zaman patates tarlasını

Çevrimdışı savaş altay

3. de zemini hikayeden tokatlamadı ise forumdan giderim  :lol:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hocanın şu açıklamalarından sonra saniye tutmam.

Hoca hala ders çıkarmaktan bahsediyor.
Yahu hoca tarlayı sel almış götürüyo, sen bi saksının peşindesin.

hangi kafayı yaşadığını artık hiç merak etmiyorum.

Çevrimdışı atalay

İki sene önceki sorunları bugün diye konuşmak. Kazanırken kaybettiğinizi idrak ettiğiniz gün kaybettiğinizin farkına varacaksınız. Bu işin ölçeği skor değil.

Gelir, gelir. Su da gelir, elektrik de... Size iyi seyirler.

Çevrimdışı kyiv

Sorma. O golleri yedikçe ben utandım. Daha fazla değil 3 hafta önce Beşiktaş tarihin en iyi kalecisini yakaladık demiştim.

Şu ana kadar yediği gollerin 4 te 1 inde kaleci hatası var  :isad:

Takımın neresini tutsak elimizde kalıyor.