Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3734277 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Orhan_

Şenol Güneş geçen hafta Oğuzhan'ı bugün Tolgay'ı heba etti. Orta alanımızın pozisyon olarak o kadar zayıf ki hafif tempoda top sürerek geçilebiliyor. Bravo Şenol Güneş, bravo takımı umursamayan sağ kanat. Ne de olsa six pack.

Çevrimdışı 38life

Tekrar söylüyorum: Şenol Güneş gitmediği sürece bu takımdan hiçbirşey olmaz. Transfer vs. Sorunun sadece bir kısmı. Sorunun büyüğü hocada. Süper Ligde bu kadar kötü savunma yapan başka bir takım yok. Yeni çıkan takımları seyretmesine bilmiyorum. Ama sanmıyorum bu kadar kötü olacaklarını.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Tekrar söylüyorum: Şenol Güneş gitmediği sürece bu takımdan hiçbirşey olmaz. Transfer vs. Sorunun sadece bir kısmı. Sorunun büyüğü hocada. Süper Ligde bu kadar kötü savunma yapan başka bir takım yok. Yeni çıkan takımları seyretmesine bilmiyorum. Ama sanmıyorum bu kadar kötü olacaklarını.
Kulüpteki sıkıntılar hocaya indirgemeyecek kadar büyük bence.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

olur böyle maclar arkadaslar. ne yaparsan yap olmaz bazen. gecen sezonki 0 0 biten akhisar maçı gibi.

antalyanın bizim yarı sahamıza gectigi her atak gol oldu neredeyse.

yalnız bugunki macta medel necip baslasak gollerin hicbirini yemezdik.

Çevrimdışı sefaköykartali

Quaresma cidden kanser ediyor adamı ya. En kritik yerlerdeyiz baskı kurmuşuz adam pas vermiyor topa basıp dönüyor falan. Ya bu kadar da olmaz ama cidden. Takım zaten geride bir de paşamızın keyfiyle mi uğraşacağız. Bu sezon yol veremedik ya çok sıkıntı çekeceğiz çok. Bari hoca oynatmasa Lens iyileşince.

Çevrimdışı atalay

İki sene önceki sorunları bugün diye konuşmak. Kazanırken kaybettiğinizi idrak ettiğiniz gün kaybettiğinizin farkına varacaksınız. Bu işin ölçeği skor değil. 

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneşi hep geç oyuncu değişikliği yaptığı için eleştirirdim ama hata etmişim. Bugün hoca hiç oyuncu değişikliği yapmasa maçı cok çok büyük ihtimalle kazanirdik. Ortasahayi eksiltip 2 tane pvot santraforla oynamaya çalışınca maç bitti. Ve bunu 60da yapti. 2 tane pivotu anca doldur boşalt için sahada tutarsın. 30 dakika doldur boşalt mı yapmayı hedefledi hoca? Bu kadar mı ümitsiz kendinden? Ben ondan umitsizim de sanırım hoca kendi kendisinden daha da umitsiz

Çevrimdışı frantic

"taraftar işine baksın", bu rezil oyunu seyretsin, sesini çıkarmasın.

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş maçı 60 şuursuz orta ve olmayan bir oyun kurgusu bitirdi. Bugün aslında son iki sezonun özeti. İzlemeyenler için 1960'ların İngiltere'sini nostalji olarak izleten şahsı kutlamak gerek. Teknik direktörüne rağmen karakter koyan oyuncuları kutluyorum! Uzun zamandır bunu yapıyorlar ve hiç kolay iş değil. Yazılacak her şeyi yazdığım için ekstra bir şey yazmayacağım.

Çevrimdışı 38life

Kulüpteki sıkıntılar hocaya indirgemeyecek kadar büyük bence.

Yönetimde büyük sıkıntıların olduğunu zaten söylüyoruz sürekli. Bu hocanın felaket durumda olduğunu örtmez. Ortmeyecek.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Mesele hoca da değil bence asıl sorun neden transferler bekletiliyor veya geç yapılıyor sezon öncesi biri amaç hocanın elini güçsüz bırakmak demişti ben kıllanırım bu işten başkan yanlış kişilerle yönetimi götürüyor adamlar kaç kişi gönderdi sıra şenola geldi
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Jimexi

Orta saha çizgisi ile rakip ceza sahası çizgisi arasında hücum varyasyonu yapamıyoruz. Pas pas pas orta pas pas pas pas orta. Takımın çok pas yapması çok gol atacağına anlamına gelmiyor. Bu maçta gördük ki 79 pas atan Antalya bize 79 pas arasında 3 gol attı. Hatta eğer böyle atak yapacaksak defansın ileri şişirdiği toplarla daha çok gol atarız bundan eminim bence aradaki pasları da yapmayalım çünkü vakit kaybından başka bir işe yaradığı yok. Ayrıca yaptığımız paslar rakibi yormadığı gibi yüzde 90'ı dikine değil. İşin ilginç yanı belki de takımda tek dikine oynayabilen adamı ıslığa boğduk.

Çevrimdışı 38life

2 sene önce maçı rakip sahada oynarken rakipler de bunu kavulleniyordu ya da kabullenmek zorunda kalıyordu. Buyuzden bazı sorunlar göze batmiyordu. Artık kral çıplak. Bazı arkadaşlar hala "düzelir ya" modunda. Oyuzden bir iki ay sonra konuşalım. Gemi batmadan boğulmaya basladigimizi anlamicaz

Çevrimdışı worns

Sadece oyuncu kalitesiyle bile şu maçta 5-6 gol atabilirdik. Direk oldu kalecileri iyi toplar çıkarttı vs.

Ama ilk yarıdaki pres düzeninin, maç dengedeyken orta sahada bırakılan devasa boşlukların, ilk fırsatta 4-2-4 gibi birşeye dönüp biraz pas yaptığımızda ciddi boşluklar bırakan rakip savunmaya 60 dakika boyunca orta atıp durmanın açıklaması yok. Bu oyun tarzıyla dünya kadar zaafı olan Diego'yu yıldızlaştırdık. Azıcık baskı yapsan iki saniye top süremeyecek Hakan Özmert kendini Kaka sanabileceği bir 10 dk yaşadı vs.

Uzunca süre arkasında durduğum Şenol Hocaya bakışım bu sene başından itibaren değişmeye başladı. Geçen seneki problemleri bir kadro planlaması problemi olarak görmeye eğilimliydim. Ama bu teknik kulübe garip bir yol tutmuş durumda ve futbolun doğrularına dönmeye niyeti yok. Sonucu büyük oranda rastlantısallıklara bağlı bir oyun düzeninden ne görseler dönmüyorlar.

Ne kadar mühendislik hataları içerse de bu lige göre çok yukarıda bu kadro. Yazık olacak. Hocanın bir ara kendiyle yüzleşmesi, varoluşsal hesaplaşma falan yaşaması lazım. Sorunları bilmiyor olamaz. İki sene her basın açıklamasında önce iyi oyun sonra skor diyip duran adamın şu futbola kilitlenmesini aklım almıyor. CLde aldığımız 14 puan umarım bizim lanetimiz olmaz.

Çevrimdışı abdusta

Erken bir yol kazası oldu.
Gerekli dersler çıkartılırsa
Hayırlara vesile olacaktır

Saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

10 numarasız santraforsuz plansız oyunla bu kadar.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Oyun sistemi değişmediği sürece bu sene daha çok sinirleniriz böyle avrupa liginden de beklentim kalmadı artık sonumuz ne olacak hayırlısı
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

seri illa ki bozulacaktı antalya gibi bir takıma bozulmasına üzülmedim sarı gelinlerden birine bozulsa daha çok üzülürdüm.

Çevrimdışı mylife1903

Atiba nerde, 200bin dolar icin atibayla pazarlik yaparsan boyle elini kolunu sallayan dagitir ozziyi tolgayi
Sakat mi adam, nedir atibanin durumj

Ayrica hakemi neden kims ekonusmuyor
Varli vsrli ampul gibi ofsayt gol yedik, belgeli yahu
Iki penalti,iz verilmedi
150 sefer elle oynadilar versene kart, herkese kart verip atamiyir sonra
Halis muhlis bir kiralik tetikci adam

Metin albayrak ciksin konussun hakemi
Hatta baskan ciksin pirlanta gibi cocuk desin

Çevrimdışı levitate

Erken bir yol kazası oldu.
Gerekli dersler çıkartılırsa
Hayırlara vesile olacaktır

Saygılar

çıkaracağımızı sanmıyorum abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

Taraftarla ugrasacagina hakemleri halletsin baskan

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş maçı 60 şuursuz orta ve olmayan bir oyun kurgusu bitirdi. Bugün aslında son iki sezonun özeti. İzlemeyenler için 1960'ların İngiltere'sini nostalji olarak izleten şahsı kutlamak gerek. Teknik direktörüne rağmen karakter koyan oyuncuları kutluyorum! Uzun zamandır bunu yapıyorlar ve hiç kolay iş değil. Yazılacak her şeyi yazdığım için ekstra bir şey yazmayacağım.

Kesinlikle katılıyorum. Sahadaki oyunculara binlerce kez tebrikler. Samet Aybaba'nın elindeki kadro bugün Şenol hocanın elinde olsaydı yüzümüzü kızartacak hallere düşerdik.

Çevrimdışı worns

3. golü yediğimizde alttan bir istatistik çıktı, 0/11 orta

maç sonu kaç olmuştur tahmin bile edemiyorum

tek yapmamız gereken hızlı paslarla bek veya kanadı boşa çıkarmak sonra istediğin kadar orta aç

önünde 3 kişi içeride 4 kişi varken orta mı açılır anasını satayım

59 tane

Çevrimdışı mylife1903

Erman hakemi aklamaya basladi, ohhh mis

Çevrimdışı 38life

Mesele hoca da değil bence asıl sorun neden transferler bekletiliyor veya geç yapılıyor sezon öncesi biri amaç hocanın elini güçsüz bırakmak demişti ben kıllanırım bu işten başkan yanlış kişilerle yönetimi götürüyor adamlar kaç kişi gönderdi sıra şenola geldi

Benim bugün sorunu tamamen transferde olduğunu düşünen, Hocada problem görmeyen biriyle konuşabilecek birşeyim yok.