Bırak abi gerek Yok hoca gitsin herkes rahatlasın..takımı yap boza çevirenlerin hiç suçu günahı Yok tek hoca suçlu bu durumda !
haftalardır söylüyorum kadromuz iyi değil die kadronun tek iyi yönü oyuncuları mutlu eden yüksek maaşları
geçen sene eksikleri olan bi kadromuz vardı başta da santrafor eksikti ligi bitirmiştik sonra yazın 10 numara eksikliği katıldı ardından 6 numara eksikliği sonra kaleci eksikliği derken transferşn son 2 günü kaleci ve 10 numara geldi kimse kusura bakmasında kaleci ortada yok yan toplarda musleradan beter çıktı fabriyi mumla aratıyor 10 numara desen o da ortada yok santrafor zaten alınmadı.
hocadan performans bekliyoruz tamam da malzeme de sıkıntılı babel bildiğin tüccar çıktı oynamıyor lens ne oynadı bugün lens sevicilerin hepsi sus pus tolgay konuşmaya değmeyecek biri bu kadar yokluk içinde hocayı gömmeye sıra gelmiyor
o kadar oyuncuyu parlatıp satarken ffp.den kıçımızı kurtarırken kiralıkları çatır çatır kullanırken iyiydi herkes için hoca.
şampiyonluklar gelirken burada 3 kişi eleştirirdik hocayı biri ben biri mylife diğeri necmi idi. eleştirenler arasında en makulümüz de mylife idi belli standartı var ligin bugını çözmüş ekmeğini yiyor diyordu.
gelinen nokta da ben ve mylife hocaya sataşmıyoruz çünkü başkan elinden aldıkları olsun eline verdikleri olsun 3 senedir hep hocayı çıldırtmaya yönelik hamle yapıyor takıma bunu gördüğümüz için ses etmiyoruz.