Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3746430 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Bırak abi gerek Yok hoca gitsin herkes rahatlasın..takımı yap boza çevirenlerin hiç suçu günahı Yok tek hoca suçlu bu durumda !

Baska hoca gelince ozzi penaltiyi gol yapacak

Çevrimdışı Orhan_

Keşke hayata bukadar umutla bakabilsem. Sinir hastası olmazdım ozaman belki.

2 senedir bekliyorum. Artık umuda dönüştü. Umudumuzu da söküp alamazlar değil mi?

Çevrimdışı Orhan_

Ondan daha önce gitmesi gerekn bir oyuncumuz var

Gol atamayan , asist yapamayan , yanındakine pas veremeyen , Penaltı atmasını bilmeyen , sut çekmesini bilmeyen , takıma maç kaybettiren , sahada takımı 10 kişi oynatan..

Bak yine Quaresma'dan bahsetmişsin :D.

Çevrimdışı mylife1903

Twitter'a biraz göz atın. Takip edilen, analiz yapan hesapların dışındaki sıradan taraftarın büyük çoğunluğu ölümüne Şenol Güneşi savunuyor. Oyüzden benim umudum yok 19/20 sezonu da çöp olur bu gidişle.

Güya bir trend yakalayacaktık lige ambargo koyacaktık senelerce.
Tirent yakalayacak takimin her sene kalecisi santraforu degismez

Çevrimdışı kyiv

Gözüken o ki Şenol Güneş 2 kere şampiyon yaptığı Beşiktaşın yanında Galatasarayı da 2017-18 ve 2018-19 sezonlarında 2 kere şampiyon yaparak tarihe geçecek.

Çevrimdışı underworld

gs deplasmanda kazanamıyor,
avrupaya gitsinler o zaman görücez falan derken bitik gs nin 4 puan gersine düştük. :s20:

Çevrimdışı 38life

Tirent yakalayacak takimin her sene kalecisi santraforu degismez

Bu mu problemin kaynağı?

Çevrimdışı underworld

yatıp kalkıp dua edelim de guti iyi çıksın .

Çevrimdışı mylife1903

Bu mu problemin kaynağı?
Kaynak baslangic noktasidir sen dusun

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 'TaNeR'

Oyuncularda hırs göremiyorum, sahaya çıkarken bile baktım herkes gevşek gevşek... dedim bugün zor... Zımba gibi olacaksın, bakışların sert, kararlı olacak, içindeki o hırs yüzüne vücuduna yansıyacak; salmışlar bizimkiler kendilerini, bir ciddiyetsizlik var... Acilen mental mı bilmem ne toparlanmamız lazım!
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

yarın öğlen başkan ve hoca görüime yapar ve işin sonu anlaşmalı fesihle yollar ayrılır.
olay daha kötü olmadan tatlı tatlı ayrılalım güzel anılarımız silinmesin.

Çevrimdışı kyiv

Bu mu problemin kaynağı?

Problemin kaynağı adaletsizlik.

Hocanın kadro şikayetine karşı çıkarım. Bugün çıkan eksik kadro bile ligin en az 9-10 takımından daha kalitelidir. Her hafta Real Madrid, Barcelona ile oynamıyoruz. Hoca aşçıyım diyorsa süslü püslü yemek yapmasa da eldeki malzemelerle karnımızı doyursa kafidir.  Açlıktan geberiyoruz. 9 hafta 2 mağlubiyet 2 beraberlik. Yoruma gerek var mı? Açız aç....

Çevrimdışı kyiv

Oyuncularda hırs göremiyorum, sahaya çıkarken bile baktım herkes gevşek gevşek... dedim bugün zor... Zımba gibi olacaksın, bakışların sert, kararlı olacak, içindeki o hırs yüzüne vücuduna yansıyacak; salmışlar bizimkiler kendilerini, bir ciddiyetsizlik var... Acilen mental mı bilmem ne toparlanmamız lazım!

Bu duruma el koyacak kim?Takımı mental olarak hazırlayacak kim?Ciddiyetten uzak laubali birisi varsa kadro dışı bırak. İbret olsun. Ama Hoca nasıl kadro dışı bıraksın? Kendisi adil değil ki. Sonra takıma neyi nasıl anlatacak.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Bu mu problemin kaynağı?
Geçen seneden beri bu hocayla olmaz diyen bir kardeşiniz olarak bu saatten sonra benim için birinci derecede sorumlu başkandır. Hocasıyla profesyonelce oturup konuşarak yolları ayırma cesareti gösteremeyip işi soğuk savaş çevirerek Beşiktaşımıza zarar vermektedir.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı underworld

bütün futbolcularda bir düşüş var ama babılın sıkıntısı çok farklı galiba.
bugün koşmaya bile yeltenmedi.

Çevrimdışı 38life

Problemin kaynağı adaletsizlik.

Hocanın kadro şikayetine karşı çıkarım. Bugün çıkan eksik kadro bile ligin en az 9-10 takımından daha kalitelidir. Her hafta Real Madrid, Barcelona ile oynamıyoruz. Hoca aşçıyım diyorsa süslü püslü yemek yapmasa da eldeki malzemelerle karnımızı doyursa kafidir.  Açlıktan geberiyoruz. 9 hafta 2 mağlubiyet 2 beraberlik. Yoruma gerek var mı? Açız aç....

%100 katılıyorum.

Çevrimdışı 38life

Elin hollandalısını, bilmemnerelisini Beşiktaşın şampiyonluğu için motive edecek, hırslandıracak olan teknik direktördür. "Sana x milyon euro veriyoruz, oyna ulen!" demeyle motive olmuyor bunlar. Keşke bulup çıkarabilsem, şampiyon olduğumuz sezonda yazmıştım. Şenol hoca futbolcuları motive etme konusunda "sıfır" diye. Şampiyon olurken bile böyleyken şimdi şu halde bu durum çok daha büyük sıkıntıya yol açıyor.

Şenol Güneşin takımın başında kaldığı her gün futbolcularımız biraz daha geriye gidecek, biraz daha taraftarın saldırısına maruz kalacak. Derdimiz bir iken bin olacak... Bu gidişata dur deme yetkisinde olan tek bir kişi var: Fikret Orman. Beşiktaşın kaderi onun elinde.

Çevrimdışı 38life

Geçen seneden beri bu hocayla olmaz diyen bir kardeşiniz olarak bu saatten sonra benim için birinci derecede sorumlu başkandır. Hocasıyla profesyonelce oturup konuşarak yolları ayırma cesareti gösteremeyip işi soğuk savaş çevirerek Beşiktaşımıza zarar vermektedir.

Katılıyorum. Zaten bi kaç hafta önce şöyle demiştim: Bana göre başarısızlığın sorumlusu %65-70 Şenol Güneştir. Ama bu saatten sonra başkan hocayı göndermezse sorumluluğun %100'ünü üzerine alır.

Çevrimdışı tangaz

hoca birinci penaltıcı ozzi ikincisi love babel ise listede yok dedi.

idmanlarda en iyi penaltıyı ozzi atıyorsa birinci penaltıcı o olmuş işte.
[ Son Düzenleme: 22 Ekim 2018, 00:04:23 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Takım oynamıyor.. Uzun süredir görmediğim bi isteksizlik var.. Bunu da hocaya sormak lazım.. 08/09 sezonunda Ankaraspor'a 3-1 yenilirken söylenmişti tribünde "Söylesene bize hoca takım niye oynamıyor" diye.. Sonrasında şampiyon olmuştuk. Bence yine bu tezahürat söylenebilir tüm maç.. Belki hoca bi açıklama yapar bunun üzerine şanssızlık, mucize, puan kaybını hak etmedik gibi saçmalıklar yerine..

Çevrimdışı mellfred

F1 gibi motorsporları izleyenler bilirler iki araç arasındaki fark yarış uzadıkça artar
tur başına 0,2 saniyelik gibi lafını etmeye değmez diyeceğiniz fark 60 turluk yarış sonunda 12 saniye olur ve bu fark size rahat galibiyet getirir  sahadaki 11’ler itibaren Göztepe’den daha üstünüz ama sen her maçın ilk 45 dakikasını öldürürsen rakibi her dakika maça ortak edersin, rakibinin güvenini artırırsın ve 50 60 gibi attığın  bir kaza spini sonrasında yarışı çevirmek için artık daha az şansın kalır
Hoca İki senedir 90 dakika fark yaratabileceğimiz maçları 45 dakikaya sıkıştırıp tek farkla kazanmanın umudunu taşıyor.
ilk 45 dakika geziniyoruz eller cepte
Hocadan alex fergusonumuz olur beklentim vardı o Wenger olacak gibi
Her yıl bir öncekini aratan bir futbol
4 yıldır geriye gidiyoruz
55’te yediğimiz gole bile reaksiyon gösteremiyoruz
Oğuzhan gibi penaltı özürlüsü bir adam topun başına geçebiliyor
bildiğin çiftlik.
taraftar birazcık adalet için mabadını parçalıyorken başkanı çıkıp tezkip edip mhk’ya destek çıkıyor
Hocasıyla oyıncusuyla başkanıyla
ben bu denli işgüzarlığı hatırlamıyorum

Çevrimdışı 38life

hoca birinci penaltıcı ozzi ikincisi love babel ise listede yok dedi.

idmanlarda en iyi penaltıyı ozzi atıyorsa birinci penaltıcı o olmuş işte.

Penaltı %90'ı psikoloji olan bir iştir. Hoca penaltıcıya antrenmandaki penaltı yüzdesine göre karar veriyorsa vah bize.

Çevrimdışı tangaz

Bırak abi gerek Yok hoca gitsin herkes rahatlasın..takımı yap boza çevirenlerin hiç suçu günahı Yok tek hoca suçlu bu durumda !

haftalardır söylüyorum kadromuz iyi değil die kadronun tek iyi yönü oyuncuları mutlu eden yüksek maaşları

geçen sene eksikleri olan bi kadromuz vardı başta da santrafor eksikti  ligi bitirmiştik sonra yazın 10 numara eksikliği katıldı ardından 6 numara eksikliği sonra kaleci eksikliği derken transferşn son 2 günü kaleci ve 10 numara geldi kimse kusura bakmasında kaleci ortada yok yan toplarda musleradan beter çıktı fabriyi mumla aratıyor 10 numara desen o da ortada yok santrafor zaten alınmadı.

hocadan performans bekliyoruz tamam da malzeme de sıkıntılı babel bildiğin tüccar çıktı oynamıyor lens ne oynadı bugün lens sevicilerin hepsi sus pus tolgay konuşmaya değmeyecek biri bu kadar yokluk içinde hocayı gömmeye sıra gelmiyor

o kadar oyuncuyu parlatıp satarken ffp.den kıçımızı kurtarırken kiralıkları çatır çatır kullanırken iyiydi herkes için hoca.

şampiyonluklar gelirken burada 3 kişi eleştirirdik hocayı biri ben biri mylife diğeri necmi idi. eleştirenler arasında en makulümüz de mylife idi belli standartı var ligin bugını çözmüş ekmeğini yiyor diyordu.

gelinen nokta da ben ve mylife hocaya sataşmıyoruz çünkü başkan elinden aldıkları olsun eline verdikleri olsun 3 senedir hep hocayı çıldırtmaya yönelik hamle yapıyor takıma bunu gördüğümüz için ses etmiyoruz.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Ic sahada yenebiliriz de belcikada isimiz zor, paflari falan gondersek bisi demem

genk liginde fırtına gibi şalke ve lokomotifte patates gibi şans da olacak azcık