Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733145 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimiçi Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı Karabay

hakem aklamıyorum sadece bu kötü oyunun hakemin arkasına gizlenmesine tepki veriyorum
sen maçı kazanmamak için gereken herşeyi yap sonra hakem bizi doğruyor diyelim üstünü kapatalım
bumu olmalı. 60 dakika kaleye şut bile atamamanı hakemmi engelledi 90. dakikada oyuncu değişikliği
yapıp defansı karıştırmanı hakemmi sağladı.
hiç bir deplasmanda gram katkısı olmayan oyuncuyu ısrarla 11 e de hakem yazmışdır değilmi.
hakem kötü olabilir şaibeli kararlar vermiş olabilir senin puan almaman için elinden geleni yapmış olabilir
bunları koy bir kenara maçın 90. dakikası 2-1 galip giriyorsun hakemi yenmişsin 10 kişi oyunu lehine
çevirmişsin maçıda kopartmışsın ne yapıyorsun zaten değişmiş defansının son anda balansını yine bozuyorsun
2-1 90. dakikaya girdiğin maçın puan kaybının sorumlusu hakem olamaz hakem kötüde olsa art niyetlide olsa
ondan önce sorgulanacak çok daha fazla şeyler var. 16 maç oynadık ve bunların 8 tanesi avrupa maçı
ve bu yanlışların hepsi o maçlardada vardı köy takımlarını sidik zoruyla geçtik tamam ligde hakemler doğruyor
bizi kabul ediyorum peki avrupa maçlarında ne oluyor birilerine kusur bulmak kolay ama bu hep kendimizi avutma olur sezon sonu geldiğinde
bu senede bizi şampiyon yapmadılar deriz hep birlikte mhk ya federasyona küfrederiz vicdanımız temiz olur
nasılsa bir günah keçisi bulduk gene önce abouyu bulmuşdunuz sürekli suçlu o değil oynadığımız sistem diyordum sonra talisca negredo suçlu oldu
bu sezon love küfrediyoruz yakındır ljajice de sövmeye başlarız şimdilik hakemlerle idare edelim hakemlik bir şey olmazsa
arada bir oyuncu seçer onu harcarız. mesela hiç kimse demiyor biraz orta oyunundan uzaklaştık topu yere indirdik
love her maç gol atmaya başladı. neden acaba adama asist yaparsan demek gol atabiliyormuş mesela maçta bir değilde
4-5 asist seviyesinde pas versen kaçını gole çevirir. geçen sene gomis o kadar attı ama ne fark vardı ceza sahasına giren her top
onunla buluşturuluyordu peki biz forvetimize bunu yapıyormuyuz.
tamam biz gene hakemleri suçlayalımda bu bize puan olarak geri dönmüyor.
Abi oyunu zaten eleştiriyoruz ama kötü oynayıp maç kazanmayalım mı? Yada kötü oynuyorsak hakemin bizi katletmesi caiz mi? O zaman gs'de çok kötü oynuyor ama hep yeniyor adil mi bu?

Çevrimdışı Necmi

Senol gunes bunlara vardan lafi soktu ordan da bi sancilari olabilir

"Bir tane yediğimiz ofsayt golü var. Bursaspor maçında 'penaltı' denildi, izlenilmedi. İkinci sarı kartı sordum, nasıl uygulanacak diye. Sarı, kırmızıya döndüğünde bakmakta fayda var. Medel'in pozisyonunda ne sarısı faul bile yok. Hakeme top oynamak istediğimizi söyledim, ikinci yarı daha beter oldu. Kendimi tuttum, sustum. Genç bir hakem. Makineler önemli ama insanlar daha önemli. VAR'ın vicdanlı olması lazım. Vicdanınızda sorun varsa sıkıntı yaşarsınız. Hastalığınızda ilaç alırsınız, kutuyu içip de zehirlenmezsiniz veya alıyorsunuz faydası yok. VAR'ın hiçbir yararı olduğunu düşünmüyorum. 4-5 maçta zararını gördük, faydasını görmedik."
işde bazı arkadaşların dediği masaya yumruk vurmanın böylede yan etkileri oluyor
durup dururken varı eleştirirsen cevabını alırsın o eleştiriyi panelde değil başına birşey geldiğinde yapacaktın
bunu panelde dünya kamuoyuna yapınca birilerinin ipliğinide pazara çıkarıyorsun. Bununda dönüşü oluyor.
kendilerine her yapılan eleştiriyi vatan hainliği terörizm olarak gören yapıda öyle masaya yumruk vurulmaz
vurursanda büyük ihtimal kafanda patlar.

Çevrimdışı Necmi

Abi oyunu zaten eleştiriyoruz ama kötü oynayıp maç kazanmayalım mı? Yada kötü oynuyorsak hakemin bizi katletmesi caiz mi? O zaman gs'de çok kötü oynuyor ama hep yeniyor adil mi bu?
kötü oynayıp kazanıyorduk işde
kaldıki o kazandıklarımızıda iyi oynayıpmı kazandık
evet kötü oynarsın ama kötü oynayan büyük takım gibi oynarsın maçı çevirirsin
anadolu takımları gibi bir tane atayım onu savunayım dersen öyle puanıda anadolu takımları gibi kazanırsın.
böyle oynayarak maç kazanılsa her anadolu takımı şampiyonluğa oynar.
ne dediğimi anlaman için akşamki galibiyet golünü attıktan sonraki oyuna bak kaç atağımız olmuş
gerçi galibiyet golünü atmasak 1-1 de bir süre oynasak beraberliği savunmaya çalışacaktık
şanslıyızki goller arka arkaya geldi

Çevrimdışı f_madida

Senol gunes bunlara vardan lafi soktu ordan da bi sancilari olabilir

"Bir tane yediğimiz ofsayt golü var. Bursaspor maçında 'penaltı' denildi, izlenilmedi. İkinci sarı kartı sordum, nasıl uygulanacak diye. Sarı, kırmızıya döndüğünde bakmakta fayda var. Medel'in pozisyonunda ne sarısı faul bile yok. Hakeme top oynamak istediğimizi söyledim, ikinci yarı daha beter oldu. Kendimi tuttum, sustum. Genç bir hakem. Makineler önemli ama insanlar daha önemli. VAR'ın vicdanlı olması lazım. Vicdanınızda sorun varsa sıkıntı yaşarsınız. Hastalığınızda ilaç alırsınız, kutuyu içip de zehirlenmezsiniz veya alıyorsunuz faydası yok. VAR'ın hiçbir yararı olduğunu düşünmüyorum. 4-5 maçta zararını gördük, faydasını görmedik."

Iyi demis de yanlis yere gondermis. Hakeme degil hoca, MHK'ye gonderecen lafi. Namoglu bilmiyor mu olan biteni, hangi hakemin ne yapacagini nasil yapacagini. Hala naif bir sekilde, hakem gencmis bilmem ne demenin manasi yok. Baslarim genc hakemine, ayni hakem gsye karsi cikartamiyor ama kartlari, bize gelince bir taraflari oynuyor. Namoglu gitmeden bu dert bitmez. Yok o hakem verilmesin yok su hakem dinlendirilsin gibi sacmaliklarla bu sorun cozulmez, cozulmeyecek. Bir hakemi iki hafta yalandan vermiyorlar, onun yerine baskasi tetikci rolunu ustleniyor, baslarinda duran patron gitmedikce bu isler duzelmez. #Namogluistifa diyeceksin, acik net. Baska cozumu yok bunun. 

Adamlar (durust-namoglu) gs icin tezgahi kurmus ve Besiktas'a dolayli olarak savas acmis, bunlara hala iyi niyetle yaklasirsan daha beter zarar gorursun. Yahu fenerliler bile anladi tezgahi, hala bireysel hakem hatasi bilmemne diye gecistirilmesine veya boyle lanse edilmesine goz yumarsan is isten gececek.

Bak fenerli hesap bile yarisin icinde olmamasina ragmen gormus olanlari ne diyor:

https://twitter.com/g91427259/status/1049000062167273473

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

işde bazı arkadaşların dediği masaya yumruk vurmanın böylede yan etkileri oluyor
durup dururken varı eleştirirsen cevabını alırsın o eleştiriyi panelde değil başına birşey geldiğinde yapacaktın
bunu panelde dünya kamuoyuna yapınca birilerinin ipliğinide pazara çıkarıyorsun. Bununda dönüşü oluyor.
kendilerine her yapılan eleştiriyi vatan hainliği terörizm olarak gören yapıda öyle masaya yumruk vurulmaz
vurursanda büyük ihtimal kafanda patlar.

Bu dogruysa, yani Besiktas'in kafasinda patlacaklarsa inceldigi yerden kopsun zaten. Baskan da, teknik direktor de acsin agzini, soylesin ne soyleyecekse. Ama teknik direktoru yalniz birakip idare etmeye kalkarsa yonetim boyle ortada kalir camia.

Soru cok basit, Namoglu mu buyuk Besiktas mi? Namoglu'ndan korkuyorsa Fikret Orman, korkmayacak birine biraksin yerini.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Karabay

kötü oynayıp kazanıyorduk işde
kaldıki o kazandıklarımızıda iyi oynayıpmı kazandık
evet kötü oynarsın ama kötü oynayan büyük takım gibi oynarsın maçı çevirirsin
anadolu takımları gibi bir tane atayım onu savunayım dersen öyle puanıda anadolu takımları gibi kazanırsın.
böyle oynayarak maç kazanılsa her anadolu takımı şampiyonluğa oynar.
ne dediğimi anlaman için akşamki galibiyet golünü attıktan sonraki oyuna bak kaç atağımız olmuş
gerçi galibiyet golünü atmasak 1-1 de bir süre oynasak beraberliği savunmaya çalışacaktık
şanslıyızki goller arka arkaya geldi
Abi zaten kötü oynadık dedim. Kötü oyunda hemfikiriz. Israrla bize oyunumuzun kötü olduğunu anlatma çünkü bizde kötü oynadık diyoruz. Mevzu şu; kötü oynayıp maç kazanmayalım mı? Yada kötü oynuyorsak hakemin bizi katletmesi caiz mi? O zaman gs'de çok kötü oynuyor ama aynı hakemlerin sayesinde bir şekik kazanıyor maçlarını bu adil mi?

Çevrimdışı cursedofdragon

Iyi demis de yanlis yere gondermis. Hakeme degil hoca, MHK'ye gonderecen lafi. Namoglu bilmiyor mu olan biteni, hangi hakemin ne yapacagini nasil yapacagini. Hala naif bir sekilde, hakem gencmis bilmem ne demenin manasi yok. Baslarim genc hakemine, ayni hakem gsye karsi cikartamiyor ama kartlari, bize gelince bir taraflari oynuyor. Namoglu gitmeden bu dert bitmez. Yok o hakem verilmesin yok su hakem dinlendirilsin gibi sacmaliklarla bu sorun cozulmez, cozulmeyecek. Bir hakemi iki hafta yalandan vermiyorlar, onun yerine baskasi tetikci rolunu ustleniyor, baslarinda duran patron gitmedikce bu isler duzelmez. #Namogluistifa diyeceksin, acik net. Baska cozumu yok bunun. 

Adamlar (durust-namoglu) gs icin tezgahi kurmus ve Besiktas'a dolayli olarak savas acmis, bunlara hala iyi niyetle yaklasirsan daha beter zarar gorursun. Yahu fenerliler bile anladi tezgahi, hala bireysel hakem hatasi bilmemne diye gecistirilmesine veya boyle lanse edilmesine goz yumarsan is isten gececek.

Bak fenerli hesap bile yarisin icinde olmamasina ragmen gormus olanlari ne diyor:

https://twitter.com/g91427259/status/1049000062167273473

Beşiktaş hesaplarının altında görüyorum fenerlileri bende onlarda farkındalar.

imPARAtor boşuna geri dönmedi.

Her şeyin farkında yoksa hayatta dönmezdi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bu dogruysa, yani Besiktas'in kafasinda patlacaklarsa inceldigi yerden kopsun zaten. Baskan da, teknik direktor de acsin agzini, soylesin ne soyleyecekse. Ama teknik direktoru yalniz birakip idare etmeye kalkarsa yonetim boyle ortada kalir camia.

Soru cok basit, Namoglu mu buyuk Besiktas mi? Namoglu'ndan korkuyorsa Fikret Orman, korkmayacak birine biraksin yerini.
+1903

baskana ulastirsin su mektubu birisi  :claps: :claps: :claps:

https://twitter.com/polat_akmn/status/1049312055466106885

şu yazıdan sonra bende acaba mı demeye başladım 26 nisanın etkisi mi diye  :alala:

Baskı mı var ki ?

Çevrimdışı mylife1903

Abi zaten kötü oynadık dedim. Kötü oyunda hemfikiriz. Israrla bize oyunumuzun kötü olduğunu anlatma çünkü bizde kötü oynadık diyoruz. Mevzu şu; kötü oynayıp maç kazanmayalım mı? Yada kötü oynuyorsak hakemin bizi katletmesi caiz mi? O zaman gs'de çok kötü oynuyor ama aynı hakemlerin sayesinde bir şekik kazanıyor maçlarını bu adil mi?
Ya sabahtan beri anlatmaya calisiyom
Rakibin ne boh yedigi de onemli degil
Kotu oyun oyuncu sorunu bizim ic problemimiz
Hoca ister sokar ister cikarir
Baskan alir almaz oyuncuyu biz konusuruz onu bu ortamda
Herkesin fikri var emegi var hepsi degerli zaten bir suru dinamigi olan bir sipor bu
Herkes oynadigi icin herkesin de degerli gorusu var
Hakemi ilgilendirmiyor ama bunlsr iste
Hakemin kitabi var kurallari var

Benim penaltimi versin kardesim oyunumdan hakeme ne
Kural kitabinda besiktas kotu oynarsa penaltisi verilmeye, oyuncusunun kellesi vurula gibi ferman agziyla kural mi var

Ha yoksa da ferman cikartip kulak arkamizi da operler o da ayri konu, surda yapilmisi var, bizim caner cocuk bilir

Penaltimi versin arkadas elin aykuti oturup tacim calindi diye bagiriyir 3 hafta ya
Sonra firAt buna bi bursa maci yonetiyor kalan 17 takim ligden cekilse yeridir yani
Taci calinmis

Delirecem arkadas, sen messiyi getirsen nolcek bunlarla ucuncu mac ayagini kirarlsr faul vermezler gol falan zaten atamaz hepsine bayrak

Çevrimdışı mylife1903

Baskan neden yarin konusacak, neden bugun degil
Yonetimden okuyan varsa
Baskan lutfen hakem falan demesin bizi rezil etmesin. Subyan takimina saldiriyi kinasin mili takima basari dilesin. Hakem olayina dalmasin baskan
Taraftara laf etmesin geridonusu cok fena olur, necmi abi bile dolduysa bu yonetime tiribundekileri dusunemiyorum, ters iki lafta kendi yaptigin sitada giremezsin.
Konyanin agzinin payi verilsin kafi

Hakemle ilgili aciklama illa yapilacaksa serdal adali yapsin ya da yonetime yeni giren taze bir yonetici yapsin.

Baskan hakemlere laf ederse renkliler iki sampiyonlugumuza dadanir

Çevrimdışı Karabay

Herkesin fikri var emegi var hepsi degerli zaten bir suru dinamigi olan bir sipor bu

Kural kitabinda besiktas kotu oynarsa penaltisi verilmeye, oyuncusunun kellesi vurula gibi ferman agziyla kural mi var

Ha yoksa da ferman cikartip kulak arkamizi da operler o da ayri konu, surda yapilmisi var, bizim caner cocuk bilir

Penaltimi versin arkadas elin aykuti oturup tacim calindi diye bagiriyir 3 hafta ya
Sonra firAt buna bi bursa maci yonetiyor kalan 17 takim ligden cekilse yeridir yani
Taci calinmis

Delirecem arkadas, sen messiyi getirsen nolcek bunlarla ucuncu mac ayagini kirarlsr faul vermezler gol falan zaten atamaz hepsine bayrak
Kötü oyun, kötü oyuncu, kötü hoca falan benim iç problemim. Kötü hakem ise benim dış problemim. Dış probleme sebep olarak iç problemi göstermek ne alaka ya. Düşün mesela ben kötü bir aile babasıyım diye hergün komşularım gelip karımı çocuğumu sopalasın. Neden sopalıyorsun deyince de e sen zaten kötüsün desin.
Çünkü bugün namoğlu abisi konuşacak.
[ Son Düzenleme: 08 Ekim 2018, 20:39:16 Karabay ]

Çevrimdışı kartal190321

kulüpler birliği başkanı olarak  kulüpleri yanına alıp ikili ilişkilerini kullanıp birlik oluşturup  yusuf  namoğlunu  görevden almak için tff ye  baskı yapabilir zaten  çok kulüp  hakemlerden şikayetçi  destek  vereceklerini düşünüyorum  başkan  neden bu yolu denemiyor, yoksa  mhk  başkanından memnun mu  yusuf  abisinden  :alala:
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi tolga1903

Yonetimden okuyan varsa
Baskan lutfen hakem falan demesin bizi rezil etmesin. Subyan takimina saldiriyi kinasin mili takima basari dilesin. Hakem olayina dalmasin baskan
Taraftara laf etmesin geridonusu cok fena olur, necmi abi bile dolduysa bu yonetime tiribundekileri dusunemiyorum, ters iki lafta kendi yaptigin sitada giremezsin.
Konyanin agzinin payi verilsin kafi

Hakemle ilgili aciklama illa yapilacaksa serdal adali yapsin ya da yonetime yeni giren taze bir yonetici yapsin.

Baskan hakemlere laf ederse renkliler iki sampiyonlugumuza dadanir

Bursa'ya kiralık verilen oyuncumuzun dakika 90'da oyuna alınıp küfür ıslık yemesine de iki çift laf etsin mümkünse. Ciğeri beş para etmez kuduz sürüsüne 1 ay önce aldıkları adamı bedava gönderdiler pektemek yerine o gitseydi kafileyle antrenmana maça.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Taci calinmis

100%  :claps: :claps:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

―Ali Cansun: "Çok güzel tiyatro dün veremedikleri kararları Beşiktaş maçına saklamışlar."
―Fırat Günayer: "Biz 2 gündür tam olarak ne izliyoruz yav?"
―Gökhan Dinç: "Allah VAR'ınızın cezasını versin be! MHK sen nasıl bir işin içindesin!"
―Deniz Çoban: "Bu penaltıysa Muslera'nın ki neydi?"

bu adamlar niye hakem diye ağlıyorlar ? hakemlik bir şey mi vardı  :alala:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

https://twitter.com/kaya7823  Iyi koymus lafi  hakikaten 
Yarin da  bizim baskanin aciklamalri var bakalim  Terim yerine bu kez acaba Cuneyt Cakir'a mi sahip cikivercek  bilemedim  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

―Ali Cansun: "Çok güzel tiyatro dün veremedikleri kararları Beşiktaş maçına saklamışlar."
―Fırat Günayer: "Biz 2 gündür tam olarak ne izliyoruz yav?"
―Gökhan Dinç: "Allah VAR'ınızın cezasını versin be! MHK sen nasıl bir işin içindesin!"
―Deniz Çoban: "Bu penaltıysa Muslera'nın ki neydi?"

bu adamlar niye hakem diye ağlıyorlar ? hakemlik bir şey mi vardı  :alala:
Degisik bunlar
Hakemlik bisi yok cunku hakem yok sahada

Çevrimdışı 'TaNeR'

Yarin da  bizim baskanin aciklamalri var bakalim  Terim yerine bu kez acaba Cuneyt Cakir'a mi sahip cikivercek  bilemedim  :alala:

fake hesap ;-)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

gerçek hesabı değil abi.

Çevrimdışı mylife1903

Baskanin cikip
Bursa ve konya konularinin mahkemeye verildigini
Butun camianin cikacak kararlarin takipcisi olacagini soylemesi kafi
Yesil beyaz ikisi de

Çevrimdışı mylife1903

Maclarimiz super yonetiliyor

Sadece Beşiktaş maçlarında karar değişmedi
Video Yardımcı Hakem sistemiyle bu sezon sadece Beşiktaş’ın maçında karar değiştirilmedi. Siyah-beyazlı ekibin bu sezon Süper Lig’de yaptığı hiçbir maçta lehine veya aleyhine olacak şekilde VAR uygulamasıyla bir karar değişikliğine gidilmedi. Beşiktaş, ligde müsabakalarında karar değişmeyen tek takım oldu.

Tesaduf tabi
Oyle kotu oynuuoz ki varlk pzoisyon bile bulamiyoruz

Yusuf Namoğlu: "Mete Kalkavan ile görüştüm. VAR odasında verdiği tepki, hakemle sağlıklı iletişim kuramamasından dolayı."