Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 52 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3724155 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı Ömer Kaan

hocanın lens ve oğuzhan hamlesi ne kadar doğruysa roco hamlesi bir o kadarda yanlıştı.

Karius yan toplarda zayıf gibi duruyor mrmicin çalıştırması lazım.

Caner'in oynadığı bütün maçlar böyle olur ne yazık ki.(Sol stoper kimse onu da yakıyor.Daha önceleri tosic'i yakıyordu.Sonra bir maç rocoyu yaktı.Şimdi vida.Ramos'u koy onuda yakar.)
Roco doğru oldu ama zamanlaması yanlıştı, erken girdi oyuna. Caner içinse evet, savunmada en zayıf halkan kadar güçlüsündür ve caner savunma acısından tam bir facia. Koy de gea-azpilicueta-Ramos-Pique'yi solda caner olsun yine gol yer yine yer.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kurali isletme sekline bagli kalecinin yaptigina hemen penalti verdim dese islem tamamdi
Ilerleyen haftalarda gs maclarinda uygulamasini gorursun

aynen abi şu pozisyon gs'de olsa ilk ben kalecinin pozisyona penaltı verdim derdi geçerdi.

Aman neyse boşverelim hakem konuşmayalım.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 08 Ekim 2018, 10:11:11
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Elde ki mevcut kadroya göre en iyi 11 bu bence ısrar edilmesi gereken kadro bu.

İyi de oynasa kötü de oynasa.

Karius

Gökhan        Pepe            Medel           Adriano

Oğuzhan       Atiba

Lens                       Adem                    Babel

Love

Şu kadro su lige yeter.

70'de Q7 girer hamle olarak. Yada maca göre farklı seyler yaparsın.

Roco doğru oldu ama zamanlaması yanlıştı, erken girdi oyuna. Caner içinse evet, savunmada en zayıf halkan kadar güçlüsündür ve caner savunma acısından tam bir facia. Koy de gea-azpilicueta-Ramos-Pique'yi solda caner olsun yine gol yer yine yer.

santrafor oyuncusunu çıkartıp yerine roco'yu aldığında rakibe şu mesajı verdin benim üstüme gel.Love kalmalıydı ha love yoruldu mu o zaman yerine alacağın isim larin'dir.Kalmış 7-8 dakika larini alıcaktın rakibe baskı yapıcaktı 7-8 dakika ciğersiz gibi koşup topun bizim yarı sahaya geçmesine engel olucaktı rahat pas yapmalarına engel olucaktı.

Adriano mutlaka dönmeli adriano dönmüyorsa bile medel orda oynatılmalı.

Çevrimdışı tangaz

evet izledi peki neden izleniyor neden izlenmiyor kulağına sadece kırmızı olacak pozisyonlarda
izle talimatı geliyorda ondan. sarı olan pozisyona var karışmıyor kırmızılık durum varsa karışıyor
babelin tekmesi direk kasığa atılmış uçan  tekmeydi. topla alakası yoktu ljajicin ki karşılıklı topa müdahaleydi.
ben pozisyon olduğunda aha kırmızı yedi dedim.

@Necmi layiçin destek ayağına yerdeki ayağına giriyor herif nasıl seyrediyorsun maçları sen??? nasıl karşılıklı diyorsun  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu hafta sonunda durum bu:

+Artık Başakşehir maçına kadar 6 puan yapmalıyız. Başaktan da en az 1 puan almamız lazım. Aynı hafta Gs-Fb maçı puan kaybını makul gösterebilir.
+Gs'nin fikstürü milli aradan sonra ŞL yüzünden zorlayıcı olacak. Bursa-Schalke-Malatya-Fenerbahçe-Schalke-Kayseri ile oynayacaklar diğer milli maç arasına kadar.
+Fener hala ciddiye alınacak seviyede değil. Başakşehir'den puan almaları iyi oldu. Bi de Gs deplasmanından alırlarsa süper olur. Sonra ne yaparlarsa yapsınlar.
+Başakşehir 5 zorlu maça girecek demiştik. Daha ilk ikisinde berabere kaldı. Kayseri-Konya'da da mutlaka puan kaybı olur. Sonrasında bizimle oynayacaklar.
+Trabzon sinsice zirveye yaklaştı. Önlerindeki maçlar da çok zor değil ama belli olmaz Trabzon.

Çevrimdışı tangaz

ljajicin pozisyonunda iki ayakta havadaydı ljajiç erken topa vurdu rakibin tabanı geldi
lens kayarak rakibin yerdeki destek ayağına taban girdi babelin uçan tekmesi rakibin kasığına geldi
şimdi pozisyonu veriyor tekme tam kasıkta patlamış
sizde en az yusuf namoğlu kadar taraflısınız pozisyon konuşuyoruz birbirimizi kandırmaya çalışmıyoruz görüntüler belli oturup izleyin tekme nereye gelmiş. direk iki bacak arasına geliyor tekme

@Necmi böyle foto koyarak yusuf namınoğlunu aklıyorsun resmen hem fotoya göre de öyle kasık değil dizle kasık arası bir bölge görünüyor da foto karesi yanıltı akışa bakacaksın bir beşiktaşlı hakemi aklamak için bu kareyi bu foruma koymaz konması gereken foto layiçin bileğine basıldığı fotodur o fotoyu koysana kırmızı ötesi kıpkırmızı pozisyon
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

şimdi pozisyona tekrar baktım evet havadan direk yerdeki bacağına inmiş ben sadece
havadakine vurdu diye görmüştüm direk kırmızı oda.

@Necmi ee silsene eski iletileri tek tek uzun uzun yazdıklarına noldu şimdi? sen gerçeği görene dek sabah oldu daha maçın 33.dakikası her iki takımda 10 kişi kalacak şartlar eşitlenecek işte hakemsiler el birliği ile buna engel oluyor sizlerde buna alkış tutuyorsunuz adeta

Çevrimdışı tangaz

sen beşiktaşsan hakemi de yeneceksin lafı bize yapılan en büyük kötülüktür. biz ne oynadık da hakem konuşmaya sıra gelsin önce kendi oyunumuza bakalım sözü daha büyük kötülüktür.  futbolun kendine has dinamikleri vardır kötü oynarken de kazanmak önemli bir olgudur bu esnada galibiyetler takımı kenetler oyunu geliştirmeye yönelik fırsatlar sunar eksiğin üzerine gidersin ama puan kayıpları stres yaratır doğru kararlar alma noktasında insanı hataya sürükler.

Çevrimdışı mylife1903

@Necmi böyle foto koyarak yusuf namınoğlunu aklıyorsun resmen hem fotoya göre de öyle kasık değil dizle kasık arası bir bölge görünüyor da foto karesi yanıltı akışa bakacaksın bir beşiktaşlı hakemi aklamak için bu kareyi bu foruma koymaz konması gereken foto layiçin bileğine basıldığı fotodur o fotoyu koysana kırmızı ötesi kıpkırmızı pozisyon
Uygulamali gosteriyor ustad renkliler nasil algi yapiyor diye
Ya layicin yuzunu gormedin mi abi deplasman tekmesini tadinca cocuk oha nereye geldik oldu
Her fani konya deplasmanini tadacaktir

Çevrimdışı mellfred

Elde ki mevcut kadroya göre en iyi 11 bu bence ısrar edilmesi gereken kadro bu.

İyi de oynasa kötü de oynasa.

Karius

Gökhan        Pepe            Medel           Adriano

Oğuzhan       Atiba

Lens                       Adem                    Babel

Love
sezon başından beri söylüyorum
Adem-Oğuzhan bağlantısı kesilmemeli
oysa ikisini bir arada göremedik neredeyse
Caner maalesef olmuyor
 adriano desen sezonun 1/3’ünde sakat üstelik bu adam sağ bekin de tek alternatifi
Devre arasında mutlaka bir sağ bek alınmalı ve adrianonun yeri sağlamlaştırılmalı
aksi durumda sezon boyu sol bekte Caner’i izlemek durumundayız

Çevrimdışı yoruk

Vida düzelmeye başladı.Ben olsam Medel'i biraz çekerdim bu durumda.Yani Atiba-Oğuzhan oynarsa Medel'e yapacak şey yok demek lazım sanki ? Pepe-Vida iyi ?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bu da geçen sene bu sene kıyaslaması:

"Şampiyonlar Ligi uğruna ligi geri plana attı Şenol Hoca" deniyor ama geçen seneyle pek de farkımız yok. Yine 8 maçta 4 galibiyet..

Çevrimdışı mylife1903

sen beşiktaşsan hakemi de yeneceksin lafı bize yapılan en büyük kötülüktür. biz ne oynadık da hakem konuşmaya sıra gelsin önce kendi oyunumuza bakalım sözü daha büyük kötülüktür.  futbolun kendine has dinamikleri vardır kötü oynarken de kazanmak önemli bir olgudur bu esnada galibiyetler takımı kenetler oyunu geliştirmeye yönelik fırsatlar sunar eksiğin üzerine gidersin ama puan kayıpları stres yaratır doğru kararlar alma noktasında insanı hataya sürükler.
Romantizm abi cok tehlikeli
Bu capulculara laf soktu diye tivit atani falan kovmustuk biz sonra subyanlar dayak yedi gene suclu olduk
Sahaya kelebek atti herifler sonra quaresma hakeme kelebek cekti diye yandas havuz medyasi haberi yaptilar neredeyse

Zam degil guncelleme
Zam degil giramaj ayari

Hakem verdiyse penaltidir sonra

Çevrimdışı caner.eryigit

8 maçta aleyhlerine bir hata oldu Gümüşdağ neler söyledi.bizi istisnasız Hermaç doğruyorlar sayın kulüpler birliği başkanı ve yönetim hala suspus...
İçerde ki ilk maçta yönetime tepki gelecek bu da burada Dursun.seyirciyi de karşınıza alıyorsunuz uyandırayım

"Şampiyonlar Ligi uğruna ligi geri plana attı Şenol Hoca" deniyor ama geçen seneyle pek de farkımız yok. Yine 8 maçta 4 galibiyet..

geçen senenin listesini tam şekilde paylaşabilirmisin ?

Çevrimdışı mylife1903

Gecen sezon 8. Haftadan sonra bisi yukleyecez dediler motor patlattik sonra bu sene onu yuklemesinler lutfen

Çevrimdışı tangaz

8 maçta aleyhlerine bir hata oldu Gümüşdağ neler söyledi.bizi istisnasız Hermaç doğruyorlar sayın kulüpler birliği başkanı ve yönetim hala suspus...
İçerde ki ilk maçta yönetime tepki gelecek bu da burada Dursun.seyirciyi de karşınıza alıyorsunuz uyandırayım

başkan nerede?

Çevrimdışı emre_1978

Negatif olarak konuşacak çok şey var da, hem zaten herkes yazmış hem de ben umudu yitirmemek için pozitif yönlere yoğunlaşmak istiyorum.

Son iki lig maçında deli gibi orta yapmadık, Quaresma taç çizgisine yapışmadı , Gökhan birçok defa ileri çıktı.
Love ilk yarı yine çok top ezdi ama ikinci yarı gayet iyiydi, pasları iade edebildi, diri kaldı, 3 tane hava topu bile aldı o boyla.
Iki maç üst üste gol atması da iyi oldu moral açısından. Bu arada, Oğuzhan çok nadir orta yapıyor ama hemen hemen hepsi gol oluyor :)
Lens hırslı ve güçlüydü.
Takım maç içinde dağıldıktan sonra genelde hiç toparlayamıyor, işi saçmalamaya kadar götürüyorduk. İkinci yarıdaki reaksiyon değerli.
İki sezondur ilk defa Şenol Güneş’in ağzından net olarak “şampiyon olacağız” diye bir cümle duydum.

Umut işkenceyi mi uzatıyor yoksa hayata mı bağlıyor sezon sonunda göreceğiz.

Negatif olarak konuşacak çok şey var da, hem zaten herkes yazmış hem de ben umudu yitirmemek için pozitif yönlere yoğunlaşmak istiyorum.

Son iki lig maçında deli gibi orta yapmadık, Quaresma taç çizgisine yapışmadı , Gökhan birçok defa ileri çıktı.
Love ilk yarı yine çok top ezdi ama ikinci yarı gayet iyiydi, pasları iade edebildi, diri kaldı, 3 tane hava topu bile aldı o boyla.
Iki maç üst üste gol atması da iyi oldu moral açısından. Bu arada, Oğuzhan çok nadir orta yapıyor ama hemen hemen hepsi gol oluyor :)
Lens hırslı ve güçlüydü.
Takım maç içinde dağıldıktan sonra genelde hiç toparlayamıyor, işi saçmalamaya kadar götürüyorduk. İkinci yarıdaki reaksiyon değerli.
İki sezondur ilk defa Şenol Güneş’in ağzından net olarak “şampiyon olacağız” diye bir cümle duydum.

Umut işkenceyi mi uzatıyor yoksa hayata mı bağlıyor sezon sonunda göreceğiz.

yine de deplasmanlarda lens'in oynaması daha iyi abi :)

Çevrimdışı tangaz

Romantizm abi cok tehlikeli
Bu capulculara laf soktu diye tivit atani falan kovmustuk biz sonra subyanlar dayak yedi gene suclu olduk
Sahaya kelebek atti herifler sonra quaresma hakeme kelebek cekti diye yandas havuz medyasi haberi yaptilar neredeyse

Zam degil guncelleme
Zam degil giramaj ayari

Hakem verdiyse penaltidir sonra

maçın başında penaltımız verilmiyor 33.dk rakibe NET kırmızı verilmiyor hakem VARa rağmen penaltı icad ediyor bizim taraftar hakemi de yeneceksin ne top oynadık ki diyor.

antalya ve konya maçlarında 5 puanımız çalındı hakemsilerce şuan 20 puanla liderdik, lider!

Çevrimdışı caner.eryigit

başkan nerede?
Liste çalışmaları yapıyor herhalde Mayıs için.
Ya da perde arkasında masa fln deviriyorlardır

Çevrimdışı tangaz

geçen sene başından beri diyoruz bunu zaten her ikisini de beğenmesem de yetersiz de bulsam iç sahada quaresma deplasmanda lens oynatmak en doğru seçenek.

Çevrimdışı emre_1978

Ne Caner ne Quaresma, bana kalsa ikisini de hiçbir deplasmanda oynatmam.

Çevrimdışı tangaz

Liste çalışmaları yapıyor herhalde Mayıs için.
Ya da perde arkasında masa fln deviriyorlardır

her takımın başkanı yöneticisi iyi kötü çıkıyor ses çıkarıyor bir tek bizimkilerden ses çıkmıyor  :alala:

necmi abi gece uzun adamı kast ederek nasıl konuşsun yönetim die yorumda bulunmuş da en küçük takımların bile yöneticileri hakem hatasını dile getiriyor bu konuda konuşmayan tek yönetim bizimkiler, başkan sustukça daha çok üstümüze geliyorlar...