Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3723763 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Yanliz bu Muslera cok kasarlasmis, gsli sahtekarligi icine islemis. Heralde biliyor birsey olmayacagini ki rakiplerini boyle rahat itip kakabiliyor.
Dun tivide medel pxoisyonuna penalti diyen denyolardan cok bekledik tabi muzleranin son saniyede yaptigini cikarip koysunlar ama nafile
Bak serkan ayni hareketi ikarus yapsin caaaart penalti verirler, sonra bizim romantik taraftar da itmeseydi penalti tabi diye hakemi aklar

Çevrimdışı mylife1903

musleranın her maç böyle bir pozisyonu var ceza sahasını terkettiğinde başı kesik tavuk gibi diyorum ya
sürekli faullü giriyor. efendi çocuk kontenjanından faydalanıyor yapsın şl de göreyim muslera emre topal hep efendi kontenjanı kullanıyorlar.
topalda en pislik futbolculardan biridir sürekli rakibe sakatlayıcı faul yapar
Serkan tekmeyi demiyor abi son saniyede itmesini diyor top oyundayken
Adamin tek maca sigdirdigi aksiyona bah

Çevrimdışı mylife1903

ümit olur ali olur alper olur meral olur onlar olmazsa fırat olur cüno olur sorun hakemlermi sence
hadi o hakeme yüklendin buna yüklendin elbet biri maçımızı yönetecek yönetende bundan daha iyi olmayacak
yılanın başı hakem değil şah dururken piyonla neden uğraşıyoruz ben haftalardır bunu söylüyorum
şah tek başına orda durur ama önünde piyonlar sürekli değişir. yanlış tepki koyacağına hiç koyma
Abi hakem hakem derken biz sahis olarak hakemi demiyoruz hakemlik muessesini diyoruz, kelimelere cok takilma yoksa bu 7mit ozturku arasan mac oncesi ortaya mac yonet yavrum besiktas camiasi gergin ustumuze gelmesinler desen, kimse bisi anlamadan bu hakemle 3-0 alirsin maci
Penaltini verir, volkani atar, konya penaltisindan once ofsayt uydurur, itirazdan sukubici atar, riza tiribune gider, ikinci yari bir suru duran top calar konyayi sahasindan cikartmaz, ayni hakem yapar bunlari

Baskanin aciklama yapmamasini anlayabiliyorum adam tutarli kalmak istiyor, pirlanta dedigin adama bugun cikip cemkiremezsin. Pirlanta dediginde sampiyon olurken dedik cik hakemlerle ugras yarin isler ters giderse aciklama yapamazsin dedik. Baskan cikip konusursa herkes acar eski defterleri gugila yazarsin hakemlerin hepsi pirlanta fikret orman yusuf abi sonuclardan secer okur lafi sokarsin.
Suan en sitratecik hamle serdar adalinin konusmasi olur hakemleri pirlanta kabul eden yonetimin icinde degildi o bu pirlanta olayi soruldugunda benim aciklamam degil der giydirmeye devam eder.
Ay mahmut uslu gibi

Serkan cinar neden macimizi yonetmiyor abi

Çevrimdışı mylife1903

ismail olsaydı şimdi en azından solda medel oynuyor olurdu. Değerini bilemedik. :bandit:
Ismael olaydi bu puani bile toplayamazdik. Adri gelecek zaten caner cidden 2-3 mactir kendi sitandartinin bile altinda oynuyor cok daginik cocuk. Hep iyi oynamasi lazim onun, iki mactir dagildi nasil toparlayacak bilemem kulubeden baslamasi lazim gibi duruyor toparlanmaya

Çevrimiçi Necmi

Abi hakem hakem derken biz sahis olarak hakemi demiyoruz hakemlik muessesini diyoruz, kelimelere cok takilma yoksa bu 7mit ozturku arasan mac oncesi ortaya mac yonet yavrum besiktas camiasi gergin ustumuze gelmesinler desen, kimse bisi anlamadan bu hakemle 3-0 alirsin maci
Penaltini verir, volkani atar, konya penaltisindan once ofsayt uydurur, itirazdan sukubici atar, riza tiribune gider, ikinci yari bir suru duran top calar konyayi sahasindan cikartmaz, ayni hakem yapar bunlari

Baskanin aciklama yapmamasini anlayabiliyorum adam tutarli kalmak istiyor, pirlanta dedigin adama bugun cikip cemkiremezsin. Pirlanta dediginde sampiyon olurken dedik cik hakemlerle ugras yarin isler ters giderse aciklama yapamazsin dedik. Baskan cikip konusursa herkes acar eski defterleri gugila yazarsin hakemlerin hepsi pirlanta fikret orman yusuf abi sonuclardan secer okur lafi sokarsin.
Suan en sitratecik hamle serdar adalinin konusmasi olur hakemleri pirlanta kabul eden yonetimin icinde degildi o bu pirlanta olayi soruldugunda benim aciklamam degil der giydirmeye devam eder.
Ay mahmut uslu gibi

Serkan cinar neden macimizi yonetmiyor abi
bilmem istedikleri gibi davranamıyordur belki göztepe maçınada alperi atar bunlar.

Çevrimiçi tolga1903

yalnız ondan daha kötüsünü babel yaptı onada sarı verdi.

Necmi abi ljajic'e yapılan hareket dakika kaçta babelin hareketi kaçta? Geçen sene de aynı halt oldu taliscaya hiç bir günahı olmayan pozisyonda sarı çıkartıldı cezalı duruma düşürüldü maç katledildi daha sonra hakem bize yakın maç yönetti. Penaltı var mı abi var, kırmızı kart var mı var, ilk yarıdan on kişi konya ve penaltı kazanacaksın. Ben sürekli hakem mhk şu bu demiyorum sevmiyorum da bu muhabbeti sonuçta iki maçta 10 kişi kalan rakiplerine 4 puan kaybettin 4.oldun. Ama dün gs maçında olanlar bugün özellikle fener maçındaki tarihi rezillikten sonra bir de bizim maç çığrından çıkarılınca insan artık tiksiniyor. Bu ümit öztürk denen şahsı geçen sene ısrarla gs maçlarına verdiler aklımda kalan en büyük iki olayı gs'nin akhisarla evinde oynadığı 2 0 geriye düştüğü maçta akhisarli oyuncuyu alçakça oyundan atışı ki o maç 4 2 döndü, bir de alanya maçında yine bunun ve yardımcılarının hediyesi, kaç puan etti 6. İğrençler abi evet biz kötüyüz hoca futbolcular formları yerlerde ama bu hakemleri ilgilendirmez ki adil yönetseler yeter bu ülkede ilk ve tek kez sedye istemeyen oyuncuya sarı kart gösterildi bir kaç hafta önce ve oyuncu gs'nin rakibindeydi, aynı hakem bizim macimizda bu uygulamaya gitmedi mesela birebir aynı pozisyonda. Nedense artık bana hiç masum gelmiyor bu hakemler gerçi ülkenin yargısına adaletine güven yok hakemine olması beklenemez zaten de neyse.

Çevrimdışı mylife1903

bilmem istedikleri gibi davranamıyordur belki göztepe maçınada alperi atar bunlar.
Palayi verirler abi palayi

Simdi ozete baktim korsan taksi bazen gec kaldigi icin kacirmisiz

Abi bu ikarusa bodoslama giriyor adam oyle bir giris var mi, bizim bi oyuncu girse kirmizi cekerler sonra kural kitabini acip madde bakarlar centilmenlige aykiri harekete sokarlar.
Beni delirten o pzoisyonda pyuncularin atiba haric fazla tepki gostermemesi
Simdi ayni girisi bi italyan takiminin kalecisine falan yapsan adamlar 11 kisi etrafini sarsr biri ayagina basar biri ceker biri cimdik atar biri vurur oburu dusme diye tutar, kendini bile atamazsin yere

Super kaleci dedin abi cift porsiyon yemeye basladi, cok istahli doyuramiyoruz adami habire yiyor :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abi ljajic'e yapılan hareket dakika kaçta babelin hareketi kaçta? Geçen sene de aynı halt oldu taliscaya hiç bir günahı olmayan pozisyonda sarı çıkartıldı cezalı duruma düşürüldü maç katledildi daha sonra hakem bize yakın maç yönetti. Penaltı var mı abi var, kırmızı kart var mı var, ilk yarıdan on kişi konya ve penaltı kazanacaksın. Ben sürekli hakem mhk şu bu demiyorum sevmiyorum da bu muhabbeti sonuçta iki maçta 10 kişi kalan rakiplerine 4 puan kaybettin 4.oldun. Ama dün gs maçında olanlar bugün özellikle fener maçındaki tarihi rezillikten sonra bir de bizim maç çığrından çıkarılınca insan artık tiksiniyor. Bu ümit öztürk denen şahsı geçen sene ısrarla gs maçlarına verdiler aklımda kalan en büyük iki olayı gs'nin akhisarla evinde oynadığı 2 0 geriye düştüğü maçta akhisarli oyuncuyu alçakça oyundan atışı ki o maç 4 2 döndü, bir de alanya maçında yine bunun ve yardımcılarının hediyesi, kaç puan etti 6. İğrençler abi evet biz kötüyüz hoca futbolcular formları yerlerde ama bu hakemleri ilgilendirmez ki adil yönetseler yeter bu ülkede ilk ve tek kez sedye istemeyen oyuncuya sarı kart gösterildi bir kaç hafta önce ve oyuncu gs'nin rakibindeydi, aynı hakem bizim macimizda bu uygulamaya gitmedi mesela birebir aynı pozisyonda. Nedense artık bana hiç masum gelmiyor bu hakemler gerçi ülkenin yargısına adaletine güven yok hakemine olması beklenemez zaten de neyse.
Hakemi duzeltmeden takimi duzeltsen hocayi kovsan baskani degistirsen bisi olmaz anca borcun artar.
Yonetimin besiktasli yazarlari toplayip sitrateci belirlemesi lazim ve biraz ismarlama yazi dosetmesi gerekiyor sonra rteye gidip formami verirler naparlar bisi yapsinlar ankarada 3-4 hafta rahat ederiz.
Bu namoglu ile ugrasmak lazim elin gslisini besiktastan belediye baskani secenlere de selam olsun

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

isimiz gercekten cok zor bu sezon kotu futbol + hakemler

Çevrimdışı underworld

4. Vagner Love'u da artık rahat bıraksın taraftar. Adam bugun çok iyi oynadı, açtım sosyal medyaya baktım Love'a saldıranlar gırla. Ayiptir yahu. Adama güven asilamamiz gerekiyor. Bence daha da iyi olacak.

Lava sahip çıkılmalı.
Adam gole kadar yemediği küfür kalmadı.
Zaten kredisi eyv ama bu derecede vurulmamalı.

Malmö maçında gereksiz yere oynatan hocaya da saygılarımı sunuyorum.

Çevrimdışı underworld

Medel in pozisyona penaltı çalan sonrasında izleyip kararından dönmeyen kişiye hakem Makem demem

Çevrimdışı mylife1903

isimiz gercekten cok zor bu sezon kotu futbol + hakemler
Ya kotu futbolu hocayi kovarsin kiredi alir 10 tane tiransfer yaparsin falan cozersin yuventus gibi oynarsin da maclarin sonuclari zor degisir iste. Sapkadan tavsan cikartan bir santraforun olsa daha ekonomik bir cozum on adam alip yeni hocayla yeni futbol denemekten belki santradan falan saplar adam demba gibi vurup. Gol atiyon 29 posisyon geri sariyir herifler.
Al dun yedigimiz ikinci gol oncesi de elle aldilar topu sarsin ya geri

Çevrimdışı mylife1903

Medel in pozisyona penaltı çalan sonrasında izleyip kararından dönmeyen kişiye hakem Makem demem
Super ama ulan patlatmisin bombayi ustune izliyon ikinci dalga hucumuna geciyon
Sunu ftnin takimina verseler sahaya girer telefonla falan gosterip iptal ettirirler
Eskiden orta oyununa orta oyunu ile cevap veriyorduk simdi orta da yapmiyoz

Çevrimdışı underworld

Defans, kale üst sınıf ama her maç rakip ayırt etmeksizin 2 şer gol yemeden duramıyoruz.

Çevrimdışı underworld

AHMET ÇAKAR'DAN METE KALKAVAN'A:
Kameraya Allah belanı versin diyorsun. Niye diyorsun biliyor musun? Aksi ispatlanmadıkça sen Beşiktaş düşmanısın. Yatabare auta gitti ve Beşiktaş puan alamazdı. 3'e 4'e giderdi. Beşiktaş puansız dönüyordu. Sen bu hareketi yaptığın vakit ben şunu anlıyorum. Aksini sen ispatla. Böyle bir nahoş tavır kamuoyuna yansıdı. Penaltı olayında öncesi esnası veya sonrasında "Allah belanı versin niye dedin?

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Vida'nın bi suçu yok reyis

Nasıl suçu yok? Topa elle dokunmasa ne olacak? Gol.. 1-0 geridesin ve 11'e 11 oynuyorsun. Topa dokununca ne oldu? Gol.. 1-0 geridesin ve 11'e 10 oynuyorsun. Bayern deplasmanında da adama arkadan kaydı ne oldu? Bırak gol yesek daha iyi olurdu.. Vida %100 hatalı..
Zaten oldum olası şu kırmızı görecek şekilde penaltı yaptıran futbolcuları anlamıyorum. Gol ye abicim.. "Gol+kırmızı > Gol" yahu şunu düşünemiyor musun  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Nasıl suçu yok? Topa elle dokunmasa ne olacak? Gol.. 1-0 geridesin ve 11'e 11 oynuyorsun. Topa dokununca ne oldu? Gol.. 1-0 geridesin ve 11'e 10 oynuyorsun. Bayern deplasmanında da adama arkadan kaydı ne oldu? Bırak gol yesek daha iyi olurdu.. Vida %100 hatalı..
Zaten oldum olası şu kırmızı görecek şekilde penaltı yaptıran futbolcuları anlamıyorum. Gol ye abicim.. "Gol+kırmızı > Gol" yahu şunu düşünemiyor musun  :D

bayern maçı farklı orda hatalı .ben dün bilerek ellediğini düşünmüyorum.

ayağı kaydı ayağı kayan her insanın elleri havaya ve arkaya doğru gider.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ya bu akşam artık ilk yarı 3 tane çakıp geçelim ikinci yarıyı yayılarak izleyelim yeter yahu her maç stres :D

Ben ikinci yarıyı izlemicem arkadaşlar.. Valla katlanılmaz hale geldi benim için.. Caner'in sürekli hata yapmasını saga sola el kol yapmasını izlemek istemiyorum.. Şenol hocanın maça hiç çalışmadığını görmek istemiyorum.. Hakemlerin saçmalıklarını düşünmek tartışmak istemiyorum.. Ruhsuz ne yaptığı ne oynadığı belli olmayan bir takım izlemek istemiyorum. Açtım Eurosport'u snooker izliyorum kafam rahat..

Beşiktaş böyle arkadaşlar.. Hayaller ilk yarı 3 çakmak.. Gerçekler sinirden izlenemeyen ikinci yarı  :D

Beşiktaş böyle arkadaşlar.. Hayaller ilk yarı 3 çakmak.. Gerçekler sinirden izlenemeyen ikinci yarı  :D

senden başka 3 atarız diyen olmamış ki zaten :)

Hele deplasmanda :)

eski de kaldı artık o 3 atarız 5 atarız muhabbetleri.

Rakiplerimizden lacivet olanı deplasmanda bırak galibiyet'i 1 gol atabildi. :)

Kırmızı olan rakibimiz 3-0 - 4-0 2 maçta toplam 7 gol yedi 0 gol attı.Son antalya maçında 1-0 yendi hakem sağolsun  :ok:

Çevrimdışı Ömer Kaan

Can havliyle topa atlıyor. Ve yere atarsan kendini o kol açılır. Top eline gelmeyebilirdi. Adrenalinden olmuştur bi şey olmuştur bilemem ama vidayı pek suçlamıyorum.

hocanın lens ve oğuzhan hamlesi ne kadar doğruysa roco hamlesi bir o kadarda yanlıştı.

Karius yan toplarda zayıf gibi duruyor mrmicin çalıştırması lazım.

Caner'in oynadığı bütün maçlar böyle olur ne yazık ki.(Sol stoper kimse onu da yakıyor.Daha önceleri tosic'i yakıyordu.Sonra bir maç rocoyu yaktı.Şimdi vida.Ramos'u koy onuda yakar.)

Can havliyle topa atlıyor. Ve yere atarsan kendini o kol açılır. Top eline gelmeyebilirdi. Adrenalinden olmuştur bi şey olmuştur bilemem ama vidayı pek suçlamıyorum.

yere atmadı kendini ayağı kaydı geriye doğru sırt üstü düştü  düşerken de her insanın olduğu gibi kolların havaya ve geriye doğru gider normal ve doğal olarak.

Şunu yapmış olsaydı zaten çenemizi boşa yormayız kale çizgisi üzerindedir top kaleciyi geçmiştir bilerek eller kırmızı kart görür ses etmeyiz.

Yeni kuralda hem penaltı hem kırmızı kart sarı kart verme diyor zaten ama kurallar bize işlemiyor tabi ki.

Elde ki mevcut kadroya göre en iyi 11 bu bence ısrar edilmesi gereken kadro bu.

İyi de oynasa kötü de oynasa.

Karius

Gökhan        Pepe            Medel           Adriano

Oğuzhan       Atiba

Lens                       Adem                    Babel

Love

Çevrimdışı mylife1903

Yok oyle bi besiktas
85 de yersin 87de bi olmayan penaltidan bir daha yersin bi ziplarsijnnoluyoz diye koltuktan
Hakemsi 9 dakika uzatma verir yayildigina pisman olursun, besiktas bu arifeyi gosterir bayrami gostermez
@Osvaldonun Saçı bah dedik sana 3 asagi 5 yukari tutturduk uzatmasina kadar

Çevrimdışı mylife1903

yere atmadı kendini ayağı kaydı geriye doğru sırt üstü düştü  düşerken de her insanın olduğu gibi kolların havaya ve geriye doğru gider normal ve doğal olarak.

Şunu yapmış olsaydı zaten çenemizi boşa yormayız kale çizgisi üzerindedir top kaleciyi geçmiştir bilerek eller kırmızı kart görür ses etmeyiz.

Yeni kuralda hem penaltı hem kırmızı kart sarı kart verme diyor zaten ama kurallar bize işlemiyor tabi ki.
Kurali isletme sekline bagli kalecinin yaptigina hemen penalti verdim dese islem tamamdi
Ilerleyen haftalarda gs maclarinda uygulamasini gorursun