ümit olur ali olur alper olur meral olur onlar olmazsa fırat olur cüno olur sorun hakemlermi sence
hadi o hakeme yüklendin buna yüklendin elbet biri maçımızı yönetecek yönetende bundan daha iyi olmayacak
yılanın başı hakem değil şah dururken piyonla neden uğraşıyoruz ben haftalardır bunu söylüyorum
şah tek başına orda durur ama önünde piyonlar sürekli değişir. yanlış tepki koyacağına hiç koyma
Abi hakem hakem derken biz sahis olarak hakemi demiyoruz hakemlik muessesini diyoruz, kelimelere cok takilma yoksa bu 7mit ozturku arasan mac oncesi ortaya mac yonet yavrum besiktas camiasi gergin ustumuze gelmesinler desen, kimse bisi anlamadan bu hakemle 3-0 alirsin maci
Penaltini verir, volkani atar, konya penaltisindan once ofsayt uydurur, itirazdan sukubici atar, riza tiribune gider, ikinci yari bir suru duran top calar konyayi sahasindan cikartmaz, ayni hakem yapar bunlari
Baskanin aciklama yapmamasini anlayabiliyorum adam tutarli kalmak istiyor, pirlanta dedigin adama bugun cikip cemkiremezsin. Pirlanta dediginde sampiyon olurken dedik cik hakemlerle ugras yarin isler ters giderse aciklama yapamazsin dedik. Baskan cikip konusursa herkes acar eski defterleri gugila yazarsin hakemlerin hepsi pirlanta fikret orman yusuf abi sonuclardan secer okur lafi sokarsin.
Suan en sitratecik hamle serdar adalinin konusmasi olur hakemleri pirlanta kabul eden yonetimin icinde degildi o bu pirlanta olayi soruldugunda benim aciklamam degil der giydirmeye devam eder.
Ay mahmut uslu gibi
Serkan cinar neden macimizi yonetmiyor abi