Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 63 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3725199 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

prison songda sopayi basip aradaki gitarlarda ayiltacaksin sonra yine zopalayacaksin
Saykomisinuz la
Bayiltip ayiltip dovuyonuz

Çevrimiçi levitate

prison songda sopayi basip aradaki gitarlarda ayiltacaksin sonra yine zopalayacaksin
sopa demek slipknot demek

her şarkıları neredeyse aynı formüle sahip ama bu kadar gaz bir grup olamaz konserleri falan mahşer günü heriflerin

edit : şu maçtan sonra kesin dinlenmeli
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2018, 21:11:35 levitate ]
bipbipbupbup

Çevrimdışı EMİR EMRE

Saykomisinuz la
Bayiltip ayiltip dovuyonuz

umit ozturke niyetlendim konya yolundayim abi

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Ben ikinci yarıyı izlemicem arkadaşlar.. Valla katlanılmaz hale geldi benim için.. Caner'in sürekli hata yapmasını saga sola el kol yapmasını izlemek istemiyorum.. Şenol hocanın maça hiç çalışmadığını görmek istemiyorum.. Hakemlerin saçmalıklarını düşünmek tartışmak istemiyorum.. Ruhsuz ne yaptığı ne oynadığı belli olmayan bir takım izlemek istemiyorum. Açtım Eurosport'u snooker izliyorum kafam rahat..

Çevrimdışı 38life

Artık dayanamıyorum. Forum kuralları beni durduruyor. Yoksa çok fena şeyler söyleyeceğim!

Caner Erkini hala oynatan Şenol Güneş Beşiktaşa ihanet ediyor. Buna nasıl seyirci kalınıyor. Hadi yönetimdeki herkes futbol cahili diyelim. Gutiyle İlhan da mı futbol cahili? Bi kişi çıkıp bu adama "aga sen ne yapmaya çalışıyosun?" demeyecek mi? Bitirdiniz ulan Beşiktaşı. Nedir Bu Canerden çektiğimiz? Canerle "ilk 11 oynamak zorundadır" diye sözleşme yaptıysanız ozaman kanat oynat. Bu oyuncu defans oyuncusu falan değil. Sol bek bölgesi boş olsa Beşiktaş daha az sorun yaşar. En azından o bölgenin boş oldugunu bilir ona göre davranırsın. Ama orada adam var zannediyorsun. Halbu ki adam yok orada. Bu takımın defans sistemini çökertiyor. Yeter artık yeter! Gönderin şu hocayı artık!
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2018, 21:32:39 38life ]

Çevrimdışı 38life

Beşiktaş futbol takımının düştüğü bu halin sorumlusu %70 Şenol Güneştir. Fakat yönetim bu hocayı bir an önce göndermezse sorumluluğun %100'ü yönetimdedir.

Çevrimdışı 38life

Fikret Orman: "Hakemler pırlanta gibi çocuk, Yusuf abi iyi bir insan, TFF’de çok iyi Beşiktaşlılar var."

Çevrimiçi levitate

Fikret Orman: "Hakemler pırlanta gibi çocuk, Yusuf abi iyi bir insan, TFF’de çok iyi Beşiktaşlılar var."
yönetim hoca el ele koca camiayı kanser ediyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı EMİR EMRE

kendimi bildim bileli mac kacirmam bu hafta formami atkimi giymedim bir sonraki maci da izlemeyi dusunmuyorum. sebebi Besiktas kotu oldugundan degil bu kadar eziliyoruz taraftar karisinin onunde dovuluyor genc futbolcular sahada tekme tokat dayak yiyor besiktas takimi namoglunun tezgahina comak sokamiyor hakemler bizi dogruyor baskan piyasada yok. ben sebebini biliyorum da meslegime olan edimlerim konusmama izin vermiyor. baskan kafa olarak futbolda falan degil.
[ Son Düzenleme: 07 Ekim 2018, 21:38:56 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı Fikret

Yonetimin ve lobin gucluyse tum hikaye akisi degisiyor.

GS dun 10 kisi kalip penaltiyla geriye dusmesi gerekirdi. Belki gene 4luk olacakti. Muslera yokken onumuzdeki hafta da puan kaybedecekti. Ama faulle gol attilar.
Sonuc: Terim=Imparator

Besiktas'in macin basinda penaltisi verilmedi. Faulleri verilmeyip kontra ataklar yendi. Ofsaytlar calinmadi. Penaltinin uzerine kirmizi verilmeyecek deniyordu verildi. Ljajic'e tabanla basilan pozisyona kirmizi verilmedi. Butun bunlar VAR varken oldu.
Sonuc: Senol Gunes=Senol gitsin

A.Avci'nin takimi da 2 haftadir VAR'a ragmen puan kaybediyor.

Beni hakem olarak atayin su olu Fenere bile mac kazandirmak istersem kazandiririm. Penalti-Kirmizi-Ofsayt gibi seylere bile gerek yok. Faul kararlariyla, cikartmadigim sari kartlarla zaten maci veririm bu cok basit bir olay. Samsun macinda 5 kirmizi gordugumuz mac ornegi gibi. Hakem istesin bugun Besiktasli oyuncu atmaya doymaz.

Olay yonetimde bitiyor.
U21'i de koruyamiyorsun, takimin hakkini da koruyamiyorsun.

Muslera'nin atilmamasi rakibimize +3 puan belki de onumuzdeki haftalarla +5 puan getirdi. Bir yoneticin cikacak aciklama yapacak. Aciklamadan ote lobi kuvvetin olacak. Gerekiyorsa Fener-Basaksehir vs ile arayi iyi tutup beraber calisacaksin.
GS'nin Feto eliyle sampiyon yapildigi seneler bitti diye lobisi bitti sanilmasin. Etraf kripto ve donme GSli ile dolu.

Çevrimdışı Jimexi

Artık ne ceza alırım umurumda değil. Başkanı olduğun takımın hakkını savunamayan adamdan başkan olmaz. Efendilik bir yere kadar senin hakkın gasp ediliyor çıkıp savun. Sessiz sessiz oturacaksan benim evde kedi var onu koyalım Beşiktaş'ın başına o da sessiz sessiz efendice oturuyor sürekli. Caner denilen kanserin solu bomboş bıraktığını Şenol hoca göremedi bir tek. Başka lafım yok. Kolay gelsin.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Artık ne ceza alırım umurumda değil. Başkanı olduğun takımın hakkını savunamayan adamdan başkan olmaz. Efendilik bir yere kadar senin hakkın gasp ediliyor çıkıp savun. Sessiz sessiz oturacaksan benim evde kedi var onu koyalım Beşiktaş'ın başına o da sessiz sessiz efendice oturuyor sürekli. Caner denilen kanserin solu bomboş bıraktığını Şenol hoca göremedi bir tek. Başka lafım yok. Kolay gelsin.
+1903
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Fikret

Normal hakemlerle Donk ise yaramazin tekidir. Ama himmetci destegi tipinde iteklemeyle Donk kahraman olur.
Duzgun hakem olsa defansi kotu olan Caner macin basinda penaltiyi kazandirmis olacakti hersey gulluk guistanlik olacakti. Bence de kotu begenmiyorum Caner'i de ustune yan hakemler ofsaytlari vermeyince Caner olandan kotu gozukuyor.

Çevrimiçi Samet Ç

Güven Yalçın eldeki forvetlerin hepsinden daha becerikli hele Vagner'den bin kat iyi topçu adam resmen alkol içip sahaya çıkmış gibi oynuyor.

Bu arada bu takımdan Şenol Güneş, Quaresma ve Caner gitmeden hiçbir şey iyiye gitmez aksine daha kötü olur. Takımın ilk on birinde 3 tane net el freni var Babel, Caner ve Quaresma hadi Babel oyunun akışını bozsa da golü kokluyor ve bir şekilde buluyor idare edebilirsin ama bu takımın ikinci ve üçüncü bir el frenini saha içinde idare etme lüksü yok.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Quaresma mı Lens mi? Sadece gol değil.. Takım oyunu, durduğu yer, yaptığı koşu, oyun karakteri.

Çevrimiçi levitate

Quaresma mı Lens mi? Sadece gol değil.. Takım oyunu, durduğu yer, yaptığı koşu, oyun karakteri.
oyunu basit oynuyor o bile yeterli
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Oyunu rakibe verirsen yersin. Roco'yu alacağına Tolgay'ı al da top yapmaya çalış Anadolu takımı hocasının yapacağı hamleyi yaparsan en kritik zamanda kazandığın maçı böyle verirsin.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Orhan_

Sahadaki 11 değişiyor ama oyun değişmiyor ve biz yine keyifsiz şeyler izliyoruz. Oyna devam Şenol Güneş. Haftaya Quaresma'yı 11'e almayı unutma.. Uzun uzun topları unutma... Hastalık gibi.

Çevrimdışı Orhan_

Oyunu rakibe verirsen yersin. Roco'yu alacağına Tolgay'ı al da top yapmaya çalış Anadolu takımı hocasının yapacağı hamleyi yaparsan en kritik zamanda kazandığın maçı böyle verirsin.

Anadolu takımı gibi skora yatıyor. Lafa gelince Beşiktaş'ın büyüklüğü.

Çevrimdışı 38life

"Yok yok, Lens Quaresmadan da kötüdür. Şenor hocam en iyisini bilir. siz futboldan ne anlarsınız. Şenol hocamdan daha iyi mi biliyosunuz?"

Çevrimdışı Fikret

Skor yorumculugu bunlar. Geri dusmus Konya 11 kisi doldur bosalt yapacak.
GS-Antalya macinda Antalya ayni sekilde Roco tipi stoper alsaydi maca 1 puani kurtarirdi.
Tolgay girse top saklayabilecek miydi? Yoksa Antalya macindaki gibi yerde mi kalacakti?

Ljajic'i cikardi Ozzy'i soktu diye mac konusunda saydiranlar vardi. Mac donmese onlarda hakliydi simdiye..

Yonetim bu hakemlere ceki duzen vermezse GS haketmeden sampiyonluga cok rahat yurur.
Basaksehir'e de bize de karsi kararlar veriliyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Ya Caner 2. Gol yine senin yüzünden arkadaş daha önce gol olacaktı Gökhan çıkardı.çıksana kardeşim adamın üstüne bu kadar mesafe neden veriyorsun kanser ettin beni yeter artık yeter ya.