Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 40 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3742526 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Boş adam demiyoruz da, '10 numara' diye aldığın adamın da maç boyunca bir tane somut faydası olur yahu... Hiçbir şey yapmaz, iki süper ara pası atar, gol pozisyonu olur, 'tamam' dersin. Bir frikik atar, direkten döner, 'vay be' dersin. Tam bir hayaletti bugün... Hiç sorumluluk almıyor, risk almıyor, hırslanmıyor... Bu 'mıymıntılık' delirtiyor beni. Oğuzhan'da olanın aynısı...

İşte Şenol Hocanın eseridir bu yorumlar. Suçsuzu suçu gösteriyor hoca. Buyüzden acilen gönderilmesi lazım. Futbolcularımızın değerlerini her geçen gün daha da düşürüyor kamuoyu gözünde.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

konyaspor' u 2003 yılında süper lige cıktıgından bu yana deplasmanda sadece 3 kere yenebilmişiz. çok ters bir deplasman bizim için. bunun üstüne rıza calımbayın bize karşı takımlarını anlamsiz bir hırsla oynatacagını da eklersek...

ben konya macını kesinlikle kazanamayacagımızı düşünüyorum. umarım yanılırım ancak görünen köy kılavuz istemiyor.

bu takım deplasmanlarda maç falan KAZANAMAZ....

Çevrimdışı ozankarakoc

rakip için konuşursak; açıkçası ben malmö nün daha tehlikeli takım oldugunu düsünüyordum. yendiler bizi ancak ilk gol %95 şans golü. 2. gol bireysek hata. onun dısında kacırdıgımız net goller var. kısaca bunları icerde rahat yeneriz.

Acı olan da o zaten...

Çıkıp taş gibi oynasalardı, bizi de sahalarına gömselerdi keşke...

Şu Linz takımı... Allahım, daha kötü bir takım hayatımda görmedim. Oynadığımız futbol tam bir utanç tablosuydu. Bugün de aynı durum yaşandı. Malmö'yü, Linz'i, Sarpsborg'u Süper Lig'e koy, üçü birden düşerler sene sonunda...

Buna deliriyor insan... Yoksa tabi ki çıkacağız bu gruptan bir şekilde... Ama çıksak ne olacak ki... Porto'yu deplasmanda beşlik yapıyorduk nerdeyse, aradan bir sene geçmedi, halimize bak...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mrred

Biz güçlü bir oyun oynamak istiyorsak ve elimizde medel tolgay oğuzhan adem varsa bunların hepsini aynı anda sahaya koyacak bir oyuna ihtiyacımız var.
Orta sahada farkı neciple mi yaratacağız ?
Necipin olmayan ara pası olmayan oyun görüşü olmayan top sürmesi ve adam geçmesi ile mi gol atacağız ?
Karşımızdaki takım fizik gücü yüksekse sende topa sahip olursun topu vermezsin bunu yapacak bir organizasyon kurarsın . Dilimizde tüy bitti neciple topa sahip olamazsın en fazla topu kazanırsın fakat topu doğru kullanamadıktan sonra kazanmanın bir anlamı yok ki. Bu maç özelinde necip kötü oynamadı fakat özellikle golü yedikten sonra neden hala sahada kaldı o kısmı yine anlamadım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Peki düzene karşı bir isyan da mı olmaz.neden bu kabullenme kardeşim?

Ne yapacak? Gidip Şenol Güneşin elinden kağıdı alıp yırtıp atacak mı? Ya da Caner gibi gidip sinirlenip penaltı mı yapacak? Ya da Quaresma gibi gidip durup dururken rakip futbolcuların bacaklarını mı tekmelicek?

Çevrimdışı Orhan_

Bu 'hocayı değil, oyuncuyu eleştirerek bir yere varılmaz' anlayışı bir yere kadar doğru da, tam tersi de var.

İlk yarım saat öyle bir görüntü var ki, Tophane Tayfun'la oynuyor gibiyiz. Rakip iki pas yapamıyor, kaptırdığımız topları 5 saniyede geri kazanıyoruz. Derken pozisyonlar gelişiyor. Abuk sabuk, amatör işlerle goller kaçırıyoruz. Lens'in kötü şutu, Vagner Love'ın beceriksizliği, Gökhan Gönül'ün ıskası... 20. dakikaya 2-0 önde girebilirdik. Hocanın tercihleri ya da laz inadı yüzünden kaçmıyor o pozisyonlar... Üstelik 'manevi oğlu' da kenarda otururken...

O yüzden biraz oyuncu da eleştirebilelim izin verirseniz...

Her puan kaybını hocaya yazmak da biraz haksızlık olmuyor mu...

Tabii ki eleştirilecek... Ama oturup hoca hatasından oyuncu yemek de oyuncu eleştirmek anlamına gelmiyor. Bunu da ortaya iyi koymak lazım.

Çevrimdışı tangaz

İşte Şenol Hocanın eseridir bu yorumlar. Suçsuzu suçu gösteriyor hoca. Buyüzden acilen gönderilmesi lazım. Futbolcularımızın değerlerini her geçen gün daha da düşürüyor kamuoyu gözünde.

lensin vagnerin sürekli bu şekil goller kaçırmasının berbat finisher olmalarının nedeni de hoca mı, özellikle de lensin?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

İnadına savunucam Beşiktaşın futbolcularını. Bir kaç tanesi hariç.

Gerçi "inadına" savunulacak bir durum yok, zaten iyiler.  Ama ben Şenol Güneşe ve asıl problemi görmeyenlere inat x2 savunucam.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

o değilde 2-3 sene önce kerim, olcay, ömer sismanoglularla falan çoğu maçı kazaniyorduk. şimdiki kadro o zamandan en az 3 seviye yukarıda ama.. ruh, istek, iştah olmayınca böyle oluyor..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

vagner love'un gol atma işinden falan daha önce ögrenmesi gereken şeyler var..

mesela kendi bedeninin, başkasının bedeni icinden gecemeyecegini falan kavraması gerekiyor.

bi futbolcu nasil her maç ayakta kalamaz anlamıyorum.

alanyaspordan bize gelen adam bu olamaz..

Çevrimdışı ozankarakoc

Ljajic'in bugünkü korkunç etkisiz futbolunun sorumlusu, Şenol Hoca'nın sistemi miydi? Lens çok iyi, Ljajic mükemmel, Oğuzhan dünya yıldızı, Quaresma hariç herkes olağanüstü, ama hocanın akıl almaz oyun sistemi yüzünden herkes berbat oynuyor. Bu kadar basit ve net mi gerçekten?

Ayrıca bugün özelinde konuşuyoruz... Quaresma yok oyunda... Top sürekli kanatlara açılmıyor, Quaresma topu ezip ezip bırakmıyor, bütün duran topların başına gidemiyor, kornerleri kullanamıyor. Büyük yıldızımız Lens 90 dakika oyunda. Göbekte Ljajic. Başka nasıl bir ortam olması gerekiyor Ljajic'in kendini göstermesi, oyunun seyrini değiştirmesi için? Necip'in yerine Oğuzhan olsaydı Ljajic yıldızlaşacak mıydı mesela?

Hocayı eleştirelim ama, bu kadar da basit olmasın be dostlar, kardeşler, Romalılar...

Çevrimdışı atalay

Futbolun bir oyun olduğunu biliyorsunuz umarım. Çünkü başlangıç seviyesinden anlatmaya ihtiyaç var gibi duruyor.

Çevrimdışı levitate

Grupta son durum:

Sarpsborg 3
Genk 3
Beşiktaş 3
Malmö 3

O Sarpsborg denen korkunç zayıf takım, Genk'i 3'lemiş.
valla abartıyosun diyeceksiniz ama sarpsborg deplasmanında saçma sapan bi skorla karşılaşabiliriz

hiç güvenmiyorum takıma
bipbipbupbup

Çevrimdışı 38life

Bu 'hocayı değil, oyuncuyu eleştirerek bir yere varılmaz' anlayışı bir yere kadar doğru da, tam tersi de var.

İlk yarım saat öyle bir görüntü var ki, Tophane Tayfun'la oynuyor gibiyiz. Rakip iki pas yapamıyor, kaptırdığımız topları 5 saniyede geri kazanıyoruz. Derken pozisyonlar gelişiyor. Abuk sabuk, amatör işlerle goller kaçırıyoruz. Lens'in kötü şutu, Vagner Love'ın beceriksizliği, Gökhan Gönül'ün ıskası... 20. dakikaya 2-0 önde girebilirdik. Hocanın tercihleri ya da laz inadı yüzünden kaçmıyor o pozisyonlar... Üstelik 'manevi oğlu' da kenarda otururken...

O yüzden biraz oyuncu da eleştirebilelim izin verirseniz...

Her puan kaybını hocaya yazmak da biraz haksızlık olmuyor mu...

Yanlış algı.

Böyle pozisyonları Liverpoolda kaçırıyor, Chelsea de kaçırıyor. Ama attıkları gollerin yanında gözükmüyor bunlar. Aynı şekilde biz de 2-3-4 gol attığımız zaman kaçırdıklarımız görünmüyor. Bu hep böyledir.

Çevrimdışı mrred

Yahu karşında fizikli bir takım varsa topa sahip olarak maça başlaman gerekiyor diyoruz. Buna göre organizasyon kurması gerekiyor. Kayseri maçında az biraz topa sahip olduk rakip sahaya yerleşerek oynadık fark hemen kendini gösterdi. Medel ve Neciple rakip sahaya yerleşsen ne olacak araya top mu atacaklar ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Çok daha kötü maçlar izledik bence. Sene başından beri ben geçen seneye göre daha iyiye gittiğimizi düşünüyorum ayrıca, her seye ragmen muhtemelen sene sonu hoca bırakacak, ondan sonra görürüz gelen neler yapabilecek.

Kardeşim mümkünse birbirimizle konuşamayalım. görmezden gelelim. ilk ben alıntıladım mesajını evet. özür dilerim. Hiç gerek yok gerçekten.

Çevrimdışı mrred

Biz hangi maç başlangıcımızda neciple başladık ve maçı kazandık ben hatırlamıyorum. Yan orta ve topu defanstan şişirme sevdası bitti . Şimdi bide maç başlangıçlarını neciple yapma sevdası başladı. Maç sonları necipi alıyorduk maç berabere bitiyordu şimdi hepten kaybediyoruz. Necipin top kazanma özelliğinden başka hangi özelliği var biri bana anlatsın ?
The great gig in the sky

Çevrimdışı ozankarakoc

Tabii ki eleştirilecek... Ama oturup hoca hatasından oyuncu yemek de oyuncu eleştirmek anlamına gelmiyor. Bunu da ortaya iyi koymak lazım.

Hoca hatasından hangi oyuncuyu yediğimizi ben anlayamadım.

Bugün özelinde eleştirilen oyuncular;

- Caner (çok kötü tercihler yaptı, penaltı inanılır gibi değildi, takımın en kötüsüydü)
- Ljajic (hiçbir şey yapmadı, sorumluluk almadı, toptan kaçtı, bir adet isabetli orta dışında tek olumlu hareketi yok)
- Lens (her zamanki gibi, iki depar atıp heyecanlandırıyor, sonra yapılabilecek en kötü şeyi yapıyor, etkisizdi, son vuruşları çok kötü)
- Necip (ben Necip'in neden eleştirildiğini anlamadım, zira garip ama bence bugünkü maçın bizim adımıza en iyisiydi)
- Love (çok ağır, etkisiz, biri sürekli arkasından çekiyormuş gibi, ayakta duracak hali yok)
- Babel (oyuna girdikten sonra bir sürü top aldı, hepsini rakibe bıraktı, tek olumlu hareket yapmadan maçı bitirdi)

Hocanın hangi somut hatasından dolayı bu oyuncular bu performansları gösterdiler? Hoca ne yapsaydı Caner o penaltıyı yapmaz, Ljajic daha çok sorumluluk alıp savunmanın kilidini açar, Lens son vuruşlarında daha başarılı olur, Love daha hareketli ve yırtıcı olup gol katkısı sağlar, Babel de maçı çevirecek pozisyonları üretirdi? Benim buna verecek cevabım gerçekten yok. Sizin var mı?

Çevrimdışı ozankarakoc

Biz hangi maç başlangıcımızda neciple başladık ve maçı kazandık ben hatırlamıyorum. Yan orta ve topu defanstan şişirme sevdası bitti . Şimdi bide maç başlangıçlarını neciple yapma sevdası başladı. Maç sonları necipi alıyorduk maç berabere bitiyordu şimdi hepten kaybediyoruz. Necipin top kazanma özelliğinden başka hangi özelliği var biri bana anlatsın ?

Valla Oğuzhan ve Tolgay'ın son 10 maçlık performansını düşününce, Necip'i değil, hiç kimseyi oynatmasa, sahaya 10 kişi çıksa, itiraz etmeye cesaret edebilir miyim bilmiyorum... Bugün Necip'in gösterdiği performans, son haftaların Oğuzhan'ını da, Tolgay'ını da ikiye katladı. Durumumuz böylesine tedirgin edici yani...

Çevrimdışı kyiv

Şenol Güneş'in işi zor. Hataları var mı? Var hem de çok amaaaaaaa...

Şenol Güneş olsam Vagner Love ve Larin ile yola çıkacaksın deseler bir de bunun yanına Lens...Yeminle ümraniyeden koşa koşa kaçarım tesislerden. Arkadaşlar bu adamlar bitik. Enerjileri futbol oynama iştahları amaçları kalmamış. Güzel güzel sözleşmelere imza atmışlar ne Şenol Güneş ne takım ne kulüp ne de taraftar umurlarında olmaz. Allah rızası için ben mi ön yargılıyım maç içinde yakın çekimlerde bu saydığım amaçsız futbolcuların yüzlerine fiziksel durumlarına bakın sanki spor olsun diye ricayla getirmişler arkadaşları oynasalarda olur oynamasalarda...Kızıyoruz ediyoruz o da ayrı bir problem ama quaresma dediğimiz adam da hiç olmazsa bazen aklı gitse de hırsı var isteği var. Vagner Love ve Lensin neyi var Allah aşkına?

Şenol Güneş bu kadroya inadından vazgeçse de quaresmayı takımdan kesse de Ademi sürekli 90 dakika oynatsa da iyi futbol oynatamaz çünkü bu takım gol atamaz!Santraforumuz yok arkadaşlar 2+2 biz kıçımızı da yırtsak 5 etmez!

Çevrimdışı mylife1903

Senol Gunes gercekten sasirtiyor beni artık. Hakikaten futbolu biliyor mu şüphe duyuyorum. Ya takintilari var veya gercekten oyun okuma ozurlu birisi. Yahu gole ihtiyacın var, Necip dururken Ljajic niye çıkar kardeşim? Elinde ki butun ofansif adamları sahaya sürerek ve ortasahayi boşaltarak gol bulma ihtimalini arttirdigini mi düşünüyorsun? Saka mi yapıyorsun Senol Gunes?
Ikinci yari izledigim layic ilkyari da boyle oynadiysa hica hatalidir, ikinci yariya cikartmamasi lazimdi
Biraz sancili bir adaptasyonu olacak layicin gibi

Çevrimdışı tangaz

Ljajic'in bugünkü korkunç etkisiz futbolunun sorumlusu, Şenol Hoca'nın sistemi miydi? Lens çok iyi, Ljajic mükemmel, Oğuzhan dünya yıldızı, Quaresma hariç herkes olağanüstü, ama hocanın akıl almaz oyun sistemi yüzünden herkes berbat oynuyor. Bu kadar basit ve net mi gerçekten?

Ayrıca bugün özelinde konuşuyoruz... Quaresma yok oyunda... Top sürekli kanatlara açılmıyor, Quaresma topu ezip ezip bırakmıyor, bütün duran topların başına gidemiyor, kornerleri kullanamıyor. Büyük yıldızımız Lens 90 dakika oyunda. Göbekte Ljajic. Başka nasıl bir ortam olması gerekiyor Ljajic'in kendini göstermesi, oyunun seyrini değiştirmesi için? Necip'in yerine Oğuzhan olsaydı Ljajic yıldızlaşacak mıydı mesela?

Hocayı eleştirelim ama, bu kadar da basit olmasın be dostlar, kardeşler, Romalılar...

+1903

q7 yok orta yok ama hocayı gömen çok var :) 
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mrred

Önümüzde 4 maç var bunların 3 ü deplasman. Biz bu oyunsuzluk anlayışı ile ve böyle necip medel canerle falan oynarsak hiçbirini kazanamayız. Geçen hafta solda medel defansif açıdan kusursuz oynadı ilk reaksiyonları çok iyidi. Caner yine defansif açıdan berbattı. Ama hepsinin ötesinde ben neciple maça başlamasına çok fena takıldım hala içime sindiremiyorum. Neciple maça başlamak nedir biri bana açıklasın
The great gig in the sky

Çevrimdışı EMİR EMRE

Kadroyu yazarken X Y Z A B C kim olursa olsun hirsli istekli forma savasi veren adam olsun yeter bu saatten sonra benim icin. Dorukhanmis Ljajicmis fark yok yani. Su fornayi giyip yerlerde suruneceksen otur kenarda kendine de sovdurme.

Çevrimdışı 38life

rakip için konuşursak; açıkçası ben malmö nün daha tehlikeli takım oldugunu düsünüyordum. yendiler bizi ancak ilk gol %95 şans golü. 2. gol bireysek hata. onun dısında kacırdıgımız net goller var. kısaca bunları icerde rahat yeneriz.

Yav içerde yensek nolacak? Allah aşkına herkes takmış yok sakin olalım yok önümüzdeki maçlara bakalım. Arkadaş Beşiktaşın hedefi gruptan çıkmak mı? Bu mudur? Sarpsborgu Malmöyü yenip gruptan çıkmak mı mesele? Ortada her geçen gün kötüye giden bir durum var. Olsun Avrupada gruptan çıkarız ligde de 2.ci oluruz mu dicez? Beşiktaşı tutmayın ozaman. Beşiktaş böyle küçük hedefleri kaldırmaz.