Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 56 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3743614 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı abdusta

Cuma günü Şenol hocanın evine dönüşünde
Eşinden okkalı sitem bekliyorum.
Sarışın matur tercümanı şenol hocanın kesik bakışlarının
Hesabını nasıl verilecek evde?
Kurtuluşun yok hocam.

Saygılar

Çevrimdışı Liquidator

Rusca bilmiyorum ama bir çok Avrupa macını onların kanallarından izliyorum. Bu arada sanırım bir kelime öğrendim, sut çekilince Hudarrrr diye bagiriyorlar yanlış anlamiyorsam.  :D
hudarr yok, Udar))) caprazdan vurdukda Udar s povorota))))

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Librarius

hudarr yok, Udar))) caprazdan vurdukda Udar s povorota))))

Udar sut mu orta mi? Bu kelimeyi artık anlıyorum. povorota yazınca o da kulagima tanıdık geldi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Liquidator

Udar - şut, Orta - naves, yerden orta - prostrel.

Çevrimdışı cursedofdragon

Udar - şut, Orta - naves, yerden orta - prostrel.

abi ben Türkçe izlicem bizi de bug'a sokucan şimdi şut attığımız da aklıma sürekli udar gelicek :D  :evillol:

Çevrimdışı Liquidator

abi ben Türkçe izlicem bizi de bug'a sokucan şimdi şut attığımız da aklıma sürekli udar gelicek :D  :evillol:

Çevrimiçi Rasim

valla bizim baskan isini biliyor su ayew falan ilgilenir gibi yapip febeye iyi kitlemis adam paslariyla atagi öldürüp duruyor :naughty:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Şimdi sonuçta bizimle de alakalı. Bu Turgay Demir gese nin uefa tarafından tekrar incelemeye alındığını yazmış. Bilgisi olan var mı
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı caner.eryigit

SON DAKİKA - Beşiktaş'ımızın 11'i: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner Erkin, Medel, Necip Uysal Ljajic, Gökhan Töre, Lens, Vagner Love

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

SON DAKİKA - Beşiktaş'ımızın 11'i: Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Caner Erkin, Medel, Necip Uysal Ljajic, Gökhan Töre, Lens, Vagner Love

Pepe ve GG mutlaka dinlendirilmeliydi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Necip  :dry:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ozankarakoc

UEFA'ya bildirilen kadronun hiçbir şartta değiştirilemiyor olması tuhaf değil mi ya... Negredo gitti, takımda artık öyle bir oyuncu yok, ama o listede var diye Atiba'yı yazamıyoruz. Böyle durumlarda, ya da aniden oluşan uzun süreli sakatlıklarda kuralların esneyebilmesi gerekmez miydi...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mellfred

adamın kafasında psikolojik algı yapmışsın şimdi düşünür bunu bir Beşiktaş düşmanı hakem daha yaratmış olabilirsin
bütün sırrı bozdun ağabey !

Çevrimdışı mellfred

evet, süper keyif veriyor rus spikerler, çok heyecanlı anlatıyorlar, iyide hazırlanıyorlar maçlara.

Hele bir spiker vardı Nikolay Ozerov ve onun meşhur kelimesi)) her kes qol olduğunu sandığı anda top direkden döner ve o mehşur kelimeyi söyler, canlı yayında küfürlü)))))))) internetde var))
aga çok konuşuyorlar sağlı sollu kafa açıyorlar
ben Alman kanallardan açıyorum
Pür sanat NBC filmi izler gibi

İddaa şampiyonluk oranları güncellendi. 👇

Galatasaray 2.20 ↔ 2.20
Beşiktaş 3.00 ↘ 2.50
Başakşehir 6.00 ↘ 5.50
Fenerbahçe 5.50 ↗ 8.00
Trabzonspor 40.00 ↔ 40.00

Çevrimdışı abdusta

G.töre ilk degişecek topçu
2.yarıyı göremez
Beraberlikmi hedef

Saygılar

Çevrimdışı KAP

Boyle taraftarlarin oldugu maclar her turlu keyif veriyor, takimlari da futbol oynamak istiyor, sevilesi bir takim olmuslar.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı Librarius

Senol Gunes'le isimiz var bizim. Oyun okuma yeteneğindeki oldugundan kuşkuluyum. Necip ve Medel'i ortaya koymuştu, ikisi üst üste oynuyor, yapamiyorlar. Gol yemişsin ve gole ihtiyacın var. Gidip Necip'i almak yerine Ljajic'i alıyor, Quaresma'yi sokuyor. Hocam sen sakamisin?

Çevrimdışı levitate

Senol Gunes'le isimiz var bizim. Oyun okuma yeteneğindeki oldugundan kuşkuluyum. Necip ve Medel'i ortaya koymuştu, ikisi üst üste oynuyor, yapamiyorlar. Gol yemişsin ve gole ihtiyacın var. Gidip Necip'i almak yerine Ljajic'i alıyor, Quaresma'yi sokuyor. Hocam sen sakamisin?
bu yıllardır böyle fazla ezberci alternatif üretmiyor
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hocanın rotasyondan anladığı tek şey "kanatlarda farklı birileri oynasın"
bipbipbupbup

Çevrimdışı levitate

hocaya bi fm oynatmak lazım acaba orada nasıl oynatırdı takımı
bipbipbupbup

Çevrimdışı eaglekartal

buraya belki çok yazmıyorum ama 1.5 yıldır şenol güneşle aramızdaki ilişkin bitmesi gerektiğini,takımın,klübün,yönetimin hocanın sinerjisini kaybettiğini,sürekli geriye giden bir takım haline geldiğimizi söyledim.hocanın orta kafa dışında oyun planı yok.pas younunu sevmiyor,baskılar ve zorda kalırsa oynatıyor.normal şartlarda asla caner sol bek,medel orta saha oynamayaz bu takımda.medelin oyun aklı zayıf,savaşıyor boğuşuyor ama ortada oynadığı her maç tuhaf pozisyonlar veriyoruz,futbol zekası atibanın yarısı bile değil.canerin artık konuşmak bile istemiyorum.q7si zaten manevi evladı gibi.sadece bu gece için değil,hocanın kaldığı her gün bu klübe ve geleceğe zarar ,34-35 lik adamlarla birşeyler yapmaya çalışıyor bir tane genç oyuncunun yüzüne bakmıyor,sene sonu gidince arkasında seneye oynayacak doğru dürüst takım bile kalmayacak.neyse.herkes görecek bunları birgün de inşalah geç olmaz.

Çevrimdışı Librarius

Senol Gunes gercekten sasirtiyor beni artık. Hakikaten futbolu biliyor mu şüphe duyuyorum. Ya takintilari var veya gercekten oyun okuma ozurlu birisi. Yahu gole ihtiyacın var, Necip dururken Ljajic niye çıkar kardeşim? Elinde ki butun ofansif adamları sahaya sürerek ve ortasahayi boşaltarak gol bulma ihtimalini arttirdigini mi düşünüyorsun? Saka mi yapıyorsun Senol Gunes?