Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 51 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3739061 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı tugozcan

Elalemi de ekmeğinden ediyoruz

Ben macin hakemiyle ayni ucakta dondum ankaraya. Hatta ayni siradaydik. Ucak kalkmadan pozisyon tekrarlarini izliyor ve yorumlari okuyordu. Lensin pozisyonunu izleyip yanindaki arkadaşına  (muhtemelen o da hakem ama tanimiyorum onu) "kirmizi olurmus aslinda" dedi ve donene kadar oflayip pufladi adam :)

Adama döndüm hocam haftaya mac alamazsiniz dedim. Guldu neden diye sordu, besiktas kazandi dedim :D olur mu oyle sey alakasi yok falan dedi bir seyler. Selamlarimi iletiyorum buradan kendisine :D

Not: yalniz iyi adam, kibar ve muhabbeti iyiydi. Allah yolunu acik etsin

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Necmi

Ben macin hakemiyle ayni ucakta dondum ankaraya. Hatta ayni siradaydik. Ucak kalkmadan pozisyon tekrarlarini izliyor ve yorumlari okuyordu. Lensin pozisyonunu izleyip yanindaki arkadaşına  (muhtemelen o da hakem ama tanimiyorum onu) "kirmizi olurmus aslinda" dedi ve donene kadar oflayip pufladi adam :)

Adama döndüm hocam haftaya mac alamazsiniz dedim. Guldu neden diye sordu, besiktas kazandi dedim :D olur mu oyle sey alakasi yok falan dedi bir seyler. Selamlarimi iletiyorum buradan kendisine :D

adamın kafasında psikolojik algı yapmışsın şimdi düşünür bunu bir Beşiktaş düşmanı hakem daha yaratmış olabilirsin

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

adamın kafasında psikolojik algı yapmışsın şimdi düşünür bunu bir Beşiktaş düşmanı hakem daha yaratmış olabilirsin

Tam da aklımdan geçen buydu. Beşiktaş'ı doğramayana maç yok mesajını veriyor TFF.. Sen de hakeme bunu iyice belli etmişsin @tugozcan :D Beşiktaş çok pas yapıyo hakemi çok yoruyo diye dinlendirirler seni haftaya deseydin daha iyidi

Çevrimdışı WOTGATE

al işte

Çevrimdışı kyiv

Beyler ne hakemi ya geçin bunları.iyi oyna hakemleri de kaleye sok.herkes işini yapsın. santraforun gol atsın, kalecin tutsun, ortasahan hem ofasa hem defansa destek versin, teknik direktörün konsantre olsun, yöneticin biraz ayık olsun... :bandit:

Evet şimdi tek tek gelin  :boxin:

Bütün bunları yapmana rağmen hakem bir şey yaparsa ben o hakemin taaa....
[ Son Düzenleme: 04 Ekim 2018, 14:41:39 kyiv ]

Çevrimdışı Librarius

ts'li görünümlü gs'li nasıl oluyor yav :D

Rahmetli Kemal Sunal’ın deyimiyle “itne gibi puşt gibi bir şey.”
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tam da aklımdan geçen buydu. Beşiktaş'ı doğramayana maç yok mesajını veriyor TFF.. Sen de hakeme bunu iyice belli etmişsin @tugozcan :D Beşiktaş çok pas yapıyo hakemi çok yoruyo diye dinlendirirler seni haftaya deseydin daha iyidi
:D  Hakem sanki bu dünyadan değil. Elbette O da biliyor başına gelecekleri ama ne yapsın.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tuncaboylu

:D  Hakem sanki bu dünyadan değil. Elbette O da biliyor başına gelecekleri ama ne yapsın.
Adam haftanın en önemli maçında 4. hakem olarak atanmış.

Kendi kurgumuza kendimiz de inanmaya başladık iyice.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Liquidator

Arkadaşlar maçı şifresiz izlemek isteyenler CBC SPORT kanalından canlı ve şifreiz izleye bilirler.  kanal bilgiler 11135H 27500. bis kod: 1313133913131339
Порой, даже о самом тёмном, остаются светлые воспоминания...

Çevrimdışı Koa_lAA

Arkadaşlar maçı şifresiz izlemek isteyenler CBC SPORT kanalından canlı ve şifreiz izleye bilirler.  kanal bilgiler 11135H 27500. bis kod: 1313133913131339

dün gs maçını burdan izledim... spikerleri çok iyi...  :D

Çevrimdışı Liquidator

dün gs maçını burdan izledim... spikerleri çok iyi...  :D
bana keyif vermiyorlar. onlara nisbeten İdman tv yorumculari iyi))) amma ben genelde rus kanallarından maçları izliyorum. Onların spikerleri bir başka

Çevrimdışı mylife1903

bana keyif vermiyorlar. onlara nisbeten İdman tv yorumculari iyi))) amma ben genelde rus kanallarından maçları izliyorum. Onların spikerleri bir başka
Rus sipikerler efsane hastasiyim
Dun maykon adama daldi
Omzunu gosteriyir falan
Sipiker dedi sen omuz gosteriyon ama bacigini sokmusun araya mesela cuneyt cakir olaydi atardi seni

Çevrimdışı Liquidator

Rus sipikerler efsane hastasiyim
Dun maykon adama daldi
Omzunu gosteriyir falan
Sipiker dedi sen omuz gosteriyon ama bacigini sokmusun araya mesela cuneyt cakir olaydi atardi seni
evet, süper keyif veriyor rus spikerler, çok heyecanlı anlatıyorlar, iyide hazırlanıyorlar maçlara.

Hele bir spiker vardı Nikolay Ozerov ve onun meşhur kelimesi)) her kes qol olduğunu sandığı anda top direkden döner ve o mehşur kelimeyi söyler, canlı yayında küfürlü)))))))) internetde var))

Çevrimdışı Koa_lAA

arada bildik kelimeler geliyor ondan keyifli... yoksa rusca falan bizde nerdeeee...

Çevrimdışı tugozcan

Arkadaslar adamin twitteri bile vardi. Muhtemelen fake hesabi var :) Izole yaşamıyorlar sonucta benim dememle aklina gelecek bir sey degil :) Zaten soyledigimde sok olmadi bolca dillendirilen bir sey bu.

Ama saka bir yana 3 saat once tribunde sovdugum adamla yan yana oturup muhabbet edince insan bi degisik hissediyor :D :D

Çevrimdışı mylife1903

evet, süper keyif veriyor rus spikerler, çok heyecanlı anlatıyorlar, iyide hazırlanıyorlar maçlara.

Hele bir spiker vardı Nikolay Ozerov ve onun meşhur kelimesi)) her kes qol olduğunu sandığı anda top direkden döner ve o mehşur kelimeyi söyler, canlı yayında küfürlü)))))))) internetde var))
Devamli oyuncu ismi soylemiyirlar bizim turkler gibi
Hep sohbet bilgilendirme
Adamlarin sipikeri zaten futbol oynamistir baska sipor da yapmistir ustune radyo tivi falan okumustur
Karpin superdi yorumcuyken
Hakemlere falan giydiriyordu cok fena
Adamlar acayip herkesi taniyorlar. Bizim besiktas maclarinda sergeni falan bile anlattiklsri oluyor
Turkiyede olsa oyle sipikerler ulke bir adim ileri gider

Çevrimdışı Liquidator

Hep sohbet bilgilendirme
Adamlarin sipikeri zaten futbol oynamistir baska sipor da yapmistir ustune radyo tivi falan okumustur
Adamlar acayip herkesi taniyorlar. Bizim besiktas maclarinda sergeni falan bile anlattiklsri oluyor

İşte bende onu söylüyorum))) maçlara çok güzel hazırlanıyorlar. her şeyden her kesden haberdar oluyorlar)

Çevrimdışı Librarius

Rusca bilmiyorum ama bir çok Avrupa macını onların kanallarından izliyorum. Bu arada sanırım bir kelime öğrendim, sut çekilince Hudarrrr diye bagiriyorlar yanlış anlamiyorsam.  :D

Çevrimdışı Librarius

Hep sohbet bilgilendirme

Bende "ulan bunlar ne çok konuşuyor" deyip duruyordum. Demek ki bilgi veriyorlarmış bol bol.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Aksam maci bein sport1 kanali veriyormus. Bende digiturk play uyeligi var acaba ucretsiz olur mu bana? Ya da tek mac satin alma acar mi bein?
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Aksam maci bein sport1 kanali veriyormus. Bende digiturk play uyeligi var acaba ucretsiz olur mu bana? Ya da tek mac satin alma acar mi bein?
haftalik  60 tl  istedi dun beIN samp ligine.  Senelik epl serie A, primera li  brezilya  ligi  ve  frnsa liginin  topuna birden 550 tl oderken  avrupa kupasi  maclarina aylik 240 tl  .. yuhh ohhhaaa diorum !! soygun ulan bu !
Yorgo

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

haftalik  60 tl  istedi dun beIN samp ligine.  Senelik epl serie A, primera li  brezilya  ligi  ve  frnsa liginin  topuna birden 550 tl oderken  avrupa kupasi  maclarina aylik 240 tl  .. yuhh ohhhaaa diorum !! soygun ulan bu !

Aynen aradim ben de biraz once tek maca 60 lira istediler. Saka gibi.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı sametbagan

sporun yıldızı veya yıldız paketi gibi bi pakete üye olmalıymışsın ücretsiz izlemek için

Çevrimdışı WOTGATE

Aynen aradim ben de biraz once tek maca 60 lira istediler. Saka gibi.

netten izle ya ne para vereceksin