Vay bea q7 bir macta yildiz oldu yine. Bana gore son mactada takimin en kotu halkasiydi ama takim habire ona calistigi icin asist yapti, sansinada bir gol atip istatistik kasti her zamanki gibi. Ceza sahasi icine falan girdi ama belliki Senol hoca zorlamis, bir mac boyle oynar 5 mac bildigimiz q7 olur. Adamim bir standardi yok. Keyfine gore futbol oynuyor. Futboldan gercekten anlayan biri q7’in takimi ne kadar bozdugunu gorur ama bizim millet spordan anlamaz. Bir trivela, bir rabona, super topcusun. Spor yorumcularinin hepsi skor yorumcusu, ornek Ali Ece. Koca ulkede bir tane duzgun yorumcu olmaz mi? Ali Ece ne ise Guntekin Onay’da o. Skora gore yorum yapan adamlar. Spor haberlerine bakiyorum, q7 den baska birsey yok. Su adami bedavaya vermeye kalksan elden cikartamassin. Araplar belki alir, onlarda futboldan bir haber.
Beni en uyuz eden sey ise resmi Besiktas sosyal hesaplarinin bu adamim artistik hareketlerini paylasip bagrina basmasi. Baska hicbir oyuncuya yapilmaz bu ayricalik. Belli ki bu hesaplarin basinda da futboldan anlmayan ergenin biri yonetiyor.