Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 54 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3733625 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Atiba ve orelyo aynı familyadan ama aralarındaki en büyük fark orelyo stoperlerin önünde 20 metrekarelik alanda takılırdı fakat atiba daha geniş alanda oynuyor.

Acikcasi ikisinin de oyununu begenmem. Hucuma katkilari yok denecek kadar azdir. Oguzhan - Tolgay bu kadar dokulmese mumkun degil Atiba saglam bir Medel'in onune yazilmaz. Ama Oguzhan - Tolgay, ozellikle Tolgay oyle rezil oynuyorlar ki Medel - Atiba oynasin deme durumuna geldim ben bile. Medel'in yanina da sene sonunda bir transfer lazim Oguzhan - Tolgay boyle devam ederse, ki tahminim boyle devam edecekler cunku profesyonellikleri eksik.

Çevrimdışı underworld

Sisse gökhan töreyle beraber son haftalarda sahada yürümeseydi şampiyon olacaktık
Orda filme geldi yoksa kral oyuncuydu zira bizden sonra marsilya da gene iş yaptı şampi oldular

Çevrimdışı underworld

Acikcasi ikisinin de oyununu begenmem. Hucuma katkilari yok denecek kadar azdir. Oguzhan - Tolgay bu kadar dokulmese mumkun degil Atiba saglam bir Medel'in onune yazilmaz. Ama Oguzhan - Tolgay, ozellikle Tolgay oyle rezil oynuyorlar ki Medel - Atiba oynasin deme durumuna geldim ben bile. Medel'in yanina da sene sonunda bir transfer lazim Oguzhan - Tolgay boyle devam ederse, ki tahminim boyle devam edecekler cunku profesyonellikleri eksik.
Bu medel hangi medel?
Hucum falan

Çevrimdışı EMİR EMRE

Rıza Çalımbay: "Beşiktaş maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ben Takımıma yürekten inanıyorum"

Uykusuz her gece :D

ilk golu bulmaliyiz bu macin sifresi erken gol.

Bu medel hangi medel?
Hucum falan

Yaninda Oguzhan - Tolgay oynasa da sen de nereye yetisecegini bilemezdin. Atiba'ya defansif orta saha rolu verirsen 8 numarada Medel ikisinden de cok destek verir hucuma.

Çevrimdışı underworld

Katılmıyorum.
Medel, atlayan - zıplayan türünden iyi bir kesici...
Bence fazlası değil.

Haaa bizim yerli memurlar böyle takılmaya devam ederlerse ati - medel belki daha sıcak gelebilir.
Yaninda Oguzhan - Tolgay oynasa da sen de nereye yetisecegini bilemezdin. Atiba'ya defansif orta saha rolu verirsen 8 numarada Medel ikisinden de cok destek verir hucuma.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sisse gökhan töreyle beraber son haftalarda sahada yürümeseydi şampiyon olacaktık
Sisse ile Gökhan Töre'nin hangi zaman aralığında birlikte oynadıklarını anlamadım.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

Sisse ile Gökhan Töre'nin hangi zaman aralığında birlikte oynadıklarını anlamadım.

Yattı diyor, toptan kaçtı diyor (özellikle Sinan Engin o zaman iyi algı kasıyordu.)

Çevrimdışı underworld

Medel - hucum dersek oyuncuya da bize de yazık etmiş oluruz.

Çevrimdışı tangaz

töreyle sahada yürüyen dembaydı sisse denizliyle şampiyon olduk gitti yerine de fink geldi töre o dönem hala çelse hamburg filan takılıyodu
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Medel - hucum dersek oyuncuya da bize de yazık etmiş oluruz.

8 numara hem defansa hem hucuma destek erir. Medel bu isi 6 numara oynarken bile bir noktaya kadar yapabiliyor, yaninda defansif yukunu azaltacak bir Atiba'yla hucumda cok daha etkili olur. Zaten baska alternatif yok, Oguzhan Tolgay ne hucumda var ne defansta.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ljajic: “Benim forvetlerden en büyük beklentim; oyuna katılabilen, ikiye birlerde pas alışverişinde bulunabilen özellikte olmaları. Herkes tabii ki forvetlerden gol bekler. Ben Higuain gibi, Benzema gibi orta saha oyuncularıyla iletişim kurabilen forvetlerle oynamayı daha çok seviyorum.”
Love bu tanıma uygun

Bknz : Kayseri maçında Q7 ile girdiği ver - kaç ve bunun gibi bir çok kez tek pas ve ver kaç ile pozisyona girdik , Love bu pozisyonların hepsinin içindeydi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Medel, 12-13 sezonunda ispanya da 6 gol 3 asist yapmış.
Geriye kalanlar sezonlar en fazla 1 gol 1 asist

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş, Kayserispor maçındaki performansıyla göz dolduran Love'ı Malmö deplasmanında ilk 11'de oynatacak. Quaresma'nın yerine Gökhan Töre'nin forma giymesi de ihtimaller arasında bulunuyor. (beIN SPORTS)
Eyvah Eyvah

Konya Deplasmanin da ilk 11 de :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Medel, 12-13 sezonunda ispanya da 6 gol 3 asist yapmış.
Geriye kalanlar sezonlar en fazla 1 gol 1 asist

Isterse 0 gol 0 asist olsun. Oguzhan - Tolgay bu kadar faydasizken her turlu Atiba - Medel orta sahasi daha faydali olur. Ha o istatistiklerin sebebi de Italya'da defansif orta saha ve stoper oynatilmis olmasidir.

Eyvah Eyvah

Konya Deplasmanin da ilk 11 de :D

Dogru karar. Bunu 2 sezondur soyluyorum. Quaresma'nin kendisini kaybetmesinin sebebi asiri yorulmasi. Atiba'nin etkisizligi de yorgunlukla alakali. Fakat gorunen o ki dinlenme firsati bulurlarsa yine bize sampiyonlugu getirirler. Haftada 1 mac iyi oynasin Quaresma, Atiba, GG gibi adamlar yeterli. UEFA da genclerin ve yedeklerin kendilerini ispatlamalari icin firsat olur. 3-5 yedek ve genc oynatmakla gruptan cikamayacaksak zaten o kupada herhangi bir sansimiz yoktur.

Çevrimdışı caner.eryigit

Bayern ajax maçını izledim.ajax ne takım olmuş öyle aman aman..bayern de bizi gördüm resmen artık beni yenile diye yalvarıyor takım.

Çevrimdışı worns

Yakın tarihteki defansif orta sahalar konuşulmuş. Karhan ve sonrasını izlemiş biri olarak en özel oyuncunun Atiba olduğunu düşünüyorum ben de Ali Ece gibi. Yalnız burada çok farklı oyuncu tiplemeleri konuşuluyor yıllar içinde oyun da epey değişti bunu göz önüne almak lazım. Atiba yakın tarihte Beşiktaş formasını giymiş oyun bilgisi en yüksek oyuncu olabilir. Yalnız defansif açıdan değil, pas örgülerinin işlemesinde de büyük katkısı oldu. Hiç bir zaman üstün fizik kalite ya da teknik kapasite vaat etmedi ama mevkisinde çok önemli bir parametredir, en dengeli oyuncuydu. Bunda kariyerinin bir bölümünde ofansif orta saha oynamış olmasının da büyük rolü var.

Eğer sert bir dinamo arıyorsanız bu anlamda en iyi performansı ise Ernst vermişti. Giunti daha tipik bir görev adamıydı. Karhan uzun süre kalsaydı takımın ciddi bir ikonuna dönüşebilirdi aynı Münch gibi. Ama erken vedalaşıldı. Kendini ve hocalığını hiç sevmesem de dönemin futboluna göre Tayfur'un da hiç fena olmayan bir çıpa olduğunu ekleyebiliriz. Hiç bahsinin geçmemesinin nedeni muhtemelen sonradan yaşananlar.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Vay bea q7 bir macta yildiz oldu yine. Bana gore son mactada takimin en kotu halkasiydi ama takim habire ona calistigi icin asist yapti, sansinada bir gol atip istatistik kasti her zamanki gibi. Ceza sahasi icine falan girdi ama belliki Senol hoca zorlamis, bir mac boyle oynar 5 mac bildigimiz q7 olur. Adamim bir standardi yok. Keyfine gore futbol oynuyor.  Futboldan gercekten anlayan biri q7’in takimi ne kadar bozdugunu gorur ama bizim millet spordan anlamaz. Bir trivela, bir rabona, super topcusun. Spor yorumcularinin hepsi skor yorumcusu, ornek Ali Ece. Koca ulkede bir tane duzgun yorumcu olmaz mi? Ali Ece ne ise Guntekin Onay’da o. Skora gore yorum yapan adamlar. Spor haberlerine bakiyorum, q7 den baska birsey yok. Su adami bedavaya vermeye kalksan elden cikartamassin. Araplar belki alir, onlarda futboldan bir haber.

Beni en uyuz eden sey ise resmi Besiktas sosyal hesaplarinin bu adamim artistik hareketlerini paylasip bagrina basmasi. Baska hicbir oyuncuya yapilmaz bu ayricalik. Belli ki bu hesaplarin basinda da futboldan anlmayan ergenin biri yonetiyor.

Çevrimdışı yoruk

Haklı

Ama son bölüme katılamayacağım ben 1.ci sıraya FEDERİCO GUİNTİ yı yazarim
Gunti de başkaydı ama hem cok az oynadı hem o kadroya o takıma kımı koysan pek sırıtmazdı bence Niyazı’ler falan bile oynadı o zaman  :evillol:

Ben Karhan’ı yazardım :D

Çevrimdışı yoruk

Ya neresi hakli? Iki iddiasi da yanlis, skora gore otuyorlar iste. Bu takima Ronny Johnsen gibi Manchester Utd'da efsane olan bir adam geldi, Ernst, Giunti, Yankov hatta Amaral gibi adamlar geldi oynadi o mevkide. Benim gozumde Atiba Aurelio'dan cok farkli degil, hatta Aurelio teknik acidan daha kaliteli bir oyuncuydu. Atiba fiyat performans orani tatmin edici olan, kariyerinde de Besiktas'tan yukarisini gormemis bir oyuncu. Amaral'in, Karhan'in falan oynadigi kadrolara koysan ne kufurler edilirdi. Tipki Oguzhan gibi Atiba'nin da sansi Besiktas'in ligin en guclu kadrosunu kurdugu donemde oynamasi oldu. Gene de severim, isini yapar, profesyonel bir arkadasimizdir keske birileri (Oguzhan, Tolgay, Tore) bakip da ders alsa. Fakat boyle onune geleni efsane yapmayalim bir zahmet.
Johnsen stoper değil mi
Aurelio Atıba ıle kıyas bıle etmez.Ben KARHAN’ı cok tuttuğum ıcın ılke yazarım ama perofmns katkı ıstıkrar olarak Atiba ancak Ernst ıle karsılaştırırsın.Cisse de iyi idi adamın nasıl ıyı faydalı oldugunu ancak Ernst gelınce anladıydık
Aslında bu kıyaslar hatalı bence.Cunku hem kadroları cok farklıydı hem de oyuncu tipleri çok farklı Atiba nın bilgisi topsuz alan oyunu ben kımsede gormedım mesela ?
[ Son Düzenleme: 03 Ekim 2018, 00:56:37 yoruk ]

Çevrimdışı Librarius

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Benim gördüğüm kadarıyla :

1-atiba
2-ernst
3-karhan
4-sisse
O bolgede oynayan en iyi oyuncu guintiydi o konu tartismasiz ama tartisilan baska bir konu. Atiba fiyat maliyet acisindan fark atar herkese ustelik 6. Sezonu galiba atibanin kalanlar fazla oynamadi, sureklilik de onemli
Besiktas tarihine bakarsak o bolgede surekliligi fazla yakalayamadik bir tayfur kaptan oynadi bir atiba
Mac sayilarina da bahmak lazim.
Guintiyi de yasli fiye gonderdiker herif 60 yasina kadar top oynadi sonra. Sanki daha iyisini getirdiler gonderip. Atibayi da kalpten gidene kadar kullanmak lazim

Çevrimdışı mylife1903

Rıza Çalımbay: "Beşiktaş maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ben Takımıma yürekten inanıyorum"
Basladik gene, yetersiz₁ herif ya
Sunu alip gelip camianin anahtarini teslim edenlerde bir utanma var midir?
Biliyoz gerekeni yetersiz₁ riza biliyoz senelerdir gorduk. Soyle sinmeden karsilik vermek lazim bunun takimina da hakemsi muhim, tekmeleri yiyecez yiyecez oyna devam, bi omuz koyacaz caaart sari

Çevrimdışı mylife1903

Gokhanlar karisti galiba hangi sisse bu