Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3730103 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Lerin gereğinden fazla gömülüyor.
Hele tv de neredeyse saatçi ilan etmedikleri kaldı.

Lavın vurduğu top kıça çarpıp girmeseydi şu anda New york çeteleri fayt sahnesini canlı yaşardık.
Adamin mis gibi gotu var yerde yatarken o gotuylen gol atiyo, yerde yatip gol yediren model de var istersen ondan paketliyim sana

Çevrimdışı onurturan

Lavın vurduğu top kıça çarpıp girmeseydi şu anda New york çeteleri fayt sahnesini canlı yaşardık.
Yoo vagner isteği arzusu özverisiyle konuşulacaktı kayl ömrü boyunca öyle istekli, ısıran maç izletmeyecek bize ne gereğinden fazla gömülüyor sahurdan iftara kadar negredo gömülüyordu bu forumda bu adam negredonun verdiği faydanın onda birini takıma vermeye niyet bile etmeyecek buz devrindeki sid gibi takılacak sahada varsa iddiaya girecek olan özelden yazsın hal tavır hareketlerden her şey ortada bence..

Çevrimdışı onurturan

Saat konusu düşünülsün faydalı olabilir.

Çevrimdışı onurturan

Adamin mis gibi gotu var yerde yatarken o gotuylen gol atiyo, yerde yatip gol yediren model de var istersen ondan paketliyim sana
Tolgay formsuz şu aralar olabilir öyle arada tez zamanda yoparlamasını bekliyorum.. mücadele anlamında..

Çevrimdışı savaş altay

Saat konusu düşünülsün faydalı olabilir.
hakaret konusu da düşünülsün o da faydalı olabilir. Negredo bir isimdi, Larin öyle bir etiket ile gelmedi.

Çevrimdışı underworld

Mesele kaba etiyle gol atması değil.
Şayet o pozisyon gol olmasaydı sahayı alkışlarla değil ıslıkklar ve yuhalamalarla terk etmek zorunda kalacaktı.

Çevrimdışı onurturan

hakaret konusu da düşünülsün o da faydalı olabilir. Negredo bir isimdi, Larin öyle bir etiket ile gelmedi.
Yok abi başka işe girse de olur

Çevrimdışı underworld

Yoo vagner isteği arzusu özverisiyle konuşulacaktı kayl ömrü boyunca öyle istekli, ısıran maç izletmeyecek bize ne gereğinden fazla gömülüyor sahurdan iftara kadar negredo gömülüyordu bu forumda bu adam negredonun verdiği faydanın onda birini takıma vermeye niyet bile etmeyecek buz devrindeki sid gibi takılacak sahada varsa iddiaya girecek olan özelden yazsın hal tavır hareketlerden her şey ortada bence..
(Negro x4,25+35)Rabona

Denkleminden güme gitti.
2 kayme alsaydı kimse o kadar sert vuramazdı.

Çevrimdışı onurturan

(Negro x4,25+35)Rabona

Denkleminden güme gitti.
2 kayme alsaydı kimse o kadar sert vuramazdı.
Evet katılıyorum ne yazıkki çoktu ücreti vallahi ben de Larin 300 bin yuroya oynasa ağzımı açmayacam negredonun yarı parasını alıyor diye canım sıkıkıyor.. katkı kaç milyonda biri kim bilir..

Çevrimdışı underworld

Evet katılıyorum ne yazıkki çoktu ücreti vallahi ben de Larin 300 bin yuroya oynasa ağzımı açmayacam negredonun yarı parasını alıyor diye canım sıkıkıyor.. katkı kaç milyonda biri kim bilir..
500 bine geliyorsa buyursun, fazla istiyorsa bırakın soccer oynamaya devam etsin diye en başında dedik.
Fakat bedavaya atanamamış lukaku alıyoruz diye geçiştlrildi.

Para çok ama en azından çok boş biri olarak görmüyorum çünkü yaşı uygun.
Negro gibi primi doldurup yaşı beklemiyor.

İlhan ne iş yapar?
Alsın önce berberde kel yaptırsın...
sonra biraz gol vuruşu çalıştırsın aç karnına günde 3 defa

Çevrimdışı ozankarakoc

lens 2 gol 5 asist olacak aldığı süre 623 dakika 89 dakikada bir gol katkısı
quaresma 2 gol 7 asist 754 dakika 83.7 dakikada bir gol katkısı
ama quaresmanın daha önem derecesi yüksek maçlarda katkısı var
babel 6 gol asist yok 975 dakika oynamış 162.5 dakikada bir gol katkısı
babel zayıf kalmış ama attığı goller kritik gol ama kanat oyuncusu olarak hiç asist yapmaması
ciddi düşünülmesi gereken bir durum.

Burada Lens için '2 gol 4 asist' yazıyor abi:
http://www.mackolik.com/Futbolcu/25699/Jeremain-Lens

Babel'in asist yapmıyor olma durumu ilginç evet. Geçen sezon 7, ondan önceki sezon 5 asisti varmış.

Toplam katkısı,
ilk sezonunda 13 gol 5 asist (18),
ikinci sezonunda 15 gol 7 asist (22).
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Burada Lens için '2 gol 4 asist' yazıyor abi:
http://www.mackolik.com/Futbolcu/25699/Jeremain-Lens

Babel'in asist yapmıyor olma durumu ilginç evet. Geçen sezon 7, ondan önceki sezon 5 asisti varmış.

Toplam katkısı,
ilk sezonunda 13 gol 5 asist (18),
ikinci sezonunda 15 gol 7 asist (22).

2 gol 5 asist lens.

https://www.transfermarkt.com.tr/jeremain-lens/profil/spieler/38497

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

📣Ali Ece: Atiba Beşiktaş'ın kalbidir , Beşiktaş'ın annesi ve babasıdır. Hem takımın arkasını topluyor, hem de önünü açıyor. Medel çok iyi bir kesici ama Atiba başka . Atiba Beşiktaş tarihinin 1903 yılından beri o bölgenin en iyisi."

📺Tivibuspor
Haklı

Ama son bölüme katılamayacağım ben 1.ci sıraya FEDERİCO GUİNTİ yı yazarim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Haklı

Cunti, abartı kelimesinin Türkçe karşılığı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cunti, abartı kelimesinin Türkçe karşılığı
Anlamadım

GUİNTİ yı abartıyorsunuz mu demek istiyorsun :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Haklı

Ya neresi hakli? Iki iddiasi da yanlis, skora gore otuyorlar iste. Bu takima Ronny Johnsen gibi Manchester Utd'da efsane olan bir adam geldi, Ernst, Giunti, Yankov hatta Amaral gibi adamlar geldi oynadi o mevkide. Benim gozumde Atiba Aurelio'dan cok farkli degil, hatta Aurelio teknik acidan daha kaliteli bir oyuncuydu. Atiba fiyat performans orani tatmin edici olan, kariyerinde de Besiktas'tan yukarisini gormemis bir oyuncu. Amaral'in, Karhan'in falan oynadigi kadrolara koysan ne kufurler edilirdi. Tipki Oguzhan gibi Atiba'nin da sansi Besiktas'in ligin en guclu kadrosunu kurdugu donemde oynamasi oldu. Gene de severim, isini yapar, profesyonel bir arkadasimizdir keske birileri (Oguzhan, Tolgay, Tore) bakip da ders alsa. Fakat boyle onune geleni efsane yapmayalim bir zahmet.

Ya hatirlatma onu. Adam camis gibi yayildi ceza sahasinin onune en iyi yerden izledi yedigimiz golu. :lol:

2 yanlis bir dogru etmez. Larin maalesef Super Lig'de herhangi bir takimda forma giyemez, belki dusme adayi Erzurum gibi takimlara kiralanip lige alismasi beklenir ama gitsin garanti oynasin denirse oynayacagi seviye 1. lig. Surekli soyledim yine soyluyorum, Babel maalesef elimizdeki en iyi forvet. Love'un son macta iyi oynadigini da dusunmuyorum, attigi gol de dahil girdigi her pozisyonda geride kaliyor. Adam gecen haftaya dek o kadar kotuydu ki biraz kipirdayinca herkese iyi gorundu olay o.

Tolgay formsuz şu aralar olabilir öyle arada tez zamanda yoparlamasını bekliyorum.. mücadele anlamında..

Formsuz degil altinda baska bir is var bunun. Formsuz olmak, sanssiz olmak bir sey, 5 dakika once girip dustugun ilk pozisyonda laubali laubali hareketler yapip yerden gol yiyene dek kalkmamak baska. Ben olsam o pozisyondan sonra gonderirim paf takimina, tabi yapamiyorlar cunku 2.2 milyon maasi var.

Çevrimdışı underworld

Lerin le güzel günler yakında demiyorum ki!
Elimizde kanadalı atanamamış lukaku var, bir şekilde etinden sütünden idare etmeye bakıcaz.

2 yanlis bir dogru etmez. Larin maalesef Super Lig'de herhangi bir takimda forma giyemez, belki dusme adayi Erzurum gibi takimlara kiralanip lige alismasi beklenir ama gitsin garanti oynasin denirse oynayacagi seviye 1. lig. Surekli soyledim yine soyluyorum, Babel maalesef elimizdeki en iyi forvet. Love'un son macta iyi oynadigini da dusunmuyorum, attigi gol de dahil girdigi her pozisyonda geride kaliyor. Adam gecen haftaya dek o kadar kotuydu ki biraz kipirdayinca herkese iyi gorundu olay o.

Çevrimdışı underworld

Benim gördüğüm kadarıyla :

1-atiba
2-ernst
3-karhan
4-sisse

Çevrimdışı underworld

Atiba ve orelyo aynı familyadan ama aralarındaki en büyük fark orelyo stoperlerin önünde 20 metrekarelik alanda takılırdı fakat atiba daha geniş alanda oynuyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

Rıza Çalımbay: "Beşiktaş maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ben Takımıma yürekten inanıyorum"

Çevrimdışı onurturan

Benim gördüğüm kadarıyla :

1-atiba
2-ernst
3-karhan
4-sisse
Sisse gökhan töreyle beraber son haftalarda sahada yürümeseydi şampiyon olacaktık

Çevrimdışı mellfred

Rıza Çalımbay: "Beşiktaş maçını kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Ben Takımıma yürekten inanıyorum"
günler geçmez şimdi ona