Abi o zaman tren kazasında istifa etmeyen bakan da haklı sonuçta treni o mu kullanıyor? Biz farklı bir kulüp olmak istiyorsak, Avrupalı olmak istiyorsak yapamadığın işi bırakacaksın. Stat yapılırken müthiş işler başardı diye berbat zemini kabullenecek değiliz. Ben yönetimden istifa etsin kulüpten atılsın demiyorum ki. Bir sürü görevi üzerine almış bıraksın stat işini başkası yapsın. Bir işin sorumluluğu o işin tüm kademelerini ilgilendirir. En alt kademeye ya da taşerona suç atıp koltuğunda oturmak bir Türkiye klasiği zaten. Ağustos'un ilk günlerinde zemin bozukluğuyla ilgili haberler yapıldı üzerinden 2 ay geçti daha yeni hallediliyor. Bu mu çözüm üretmek? Kaç maçı kötü zeminde oynadık neredeyse ligin 4'te 1'i bitecek daha yeni çözüm bulunmuş..
batılı olmaktan bahsediyorsun ama uzak doğulu gibi düşünüyorsun
altında çalışanın yaptığı yanlışdan karnımızımı keselim biz caponmuyuz

Berbat zemini kabullen diyenmi var ama kusurun olabileceğinide kabullenmen gerekiyor bazen
birileri sorumlu olmadanda yanlışlar olur. şimdi çocuğuna bakmışsın her türlü imkanı vermişsin
olanakları önünde dizmişsin ama velet sınıfta kalmış ne yapacaksın kendinimi keseceksin
gerçi mylife çocuğu keser ama onu ayrı tutuyorum

hata olur dostum ve bazende hızla çözülemez bu birilerinin yanlış yapması değildir.
sorunun çözüm yolu tek olmaz en uygunundan başlarsın baktın olmuyor kökten çözersin
ama her seferinde kökten çöemezsin önce 1 lira harcayarak çözüm üretmek durumundasın olmuyorsa 10 liralık çözüme bakarsın. ha hocanın zemin mazeretlerinede pek inanmadım aslında biz maçların yarısını vodafone da yapıyoruz diğer yarısını rakip sahalarda berbat zemindede yapıyoruz. esas işin aslıda zemin kötü olsa bile hiçde abartılan kadar kötü değil
zemin değil kötü olan sadece çim sararmışdı. milletin yarım metre ayağının gömüldüğü zeminler gördük biz.
tabi mükemmel zeminde bu hale gelince kötü görünüyor ama ortalamadan genede iyiydi zemin. asla kötü oyuna bahane falan olamaz. fenerin zemin mükemmeldi neden yenmediler o zaman. karşılarında rakipde yoktu. birileri mazeret sunar bizde o mazereti alır olmadık yerlere saldırırız ama o zemin düzelince takım fark atmayamı başlayacak sen bütün hücum opsiyonlarını orta açma üzerine kuruyorsun çimin ne suçu var bunda. bence o kötü futbolu görüp sarardı çimler. yanlız çimler değilki bizde tribünde sararıp soluyoruz.