Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 46 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741345 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Oğuzhan ve Atiba cok mu durağan oynuyor bana mi oyle geliyor.

Sana oyle gelmiyor, Ljajic surekli geriye gelip yuklerini hafifletiyor millet de basladi yine Atiba-Oguzhan guzellemelerine.

Çevrimdışı mrred

Hoca da gram değişiklik yok!
The great gig in the sky

Çevrimdışı atalay

İlk 45'de tiplemelerden meydana gelen mantalite değişimi var. Büyük bir değişim değil. Fakat bölgeler-oyuncular arasında geziniliyor. Oyuncular arasındaki mesafeler daha kısa. Uzun zamandır ilk kez topu yere indirerek açığı bulana kadar oynayan bir ekip var. Diğer problemler aynı. Halen saha yerleşimi sıkıntılı.

45-60 arası yine plansız ribauntların alınamadığı yüksek atılan toplar ve son bir yıldır yaptığı klasik oyuncu değişikliği.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Librarius

Senol Gunes ezberleriyle mac yönetiyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mrred

Yine 2. golü düşünmüyoruz inanılır gibi değil
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

1 tane olumlu hareketi varsa 3 tane olumsuz hareketi var.

Yahu tac çizgisinde Adem ona pas atıp bosa cikiyor basitçe pas verse atak olacak, 4 kayserili arasında calim atmaya kalkisip topu kaptırdı. Yeter be kardeşim. Butun duran topların basına geciyor, 30 metreden kaleye frikik atmaya calisiyor, tamam da burası dingonun ahiri mi kardeşim? Vallahi de billahi de tahammülüm kalmadı bu herife. Quaresma varsa skoru arttiramazsin. Bunu artık net bir bicimde gorduk. Adam kara delik gibi top yutuyor.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Necip degisikligini bekliyoruz hoca. Sasirtma bizi

Çevrimdışı atalay

Bir altta Juve-Napoli, bir üstte Chelsea-Liverpool maçı var. Bu maçı izletebilecek tek şey taraftarlık duygusu ki o duygu bile bu oyunu izletmez.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bir altta Juve-Napoli, bir üstte Chelsea-Liverpool maçı var. Bu maçı izletebilecek tek şey taraftarlık duygusu ki o duygu bile bu oyunu izletmez.

valla benim suan calisiyor olmam lazim ama isi birakip Besiktas'i izleyeyim dedim. Pisman olucam gibi.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı Orhan_

İlk yarı hafif bir değişiklik bile bizi sevindirdi. Derken 2. yarı Şenol Güneş sazı eline aldı.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı worns

45-60 arası berbattık. Takımın hocanın yanından geldiği belli oluyordu.

Rakip ilk yarı sonunda belirttiğim gibi oyuncu kalitesinin altında oynuyor. Hücum planları filan da çok standart. Pepe-Vida ikilisi giderek uyum sağlamış görünüyorlar. En azından Kayseri'nin dandik arkaya adam sarkıtma taktiğiyle baş edebilecek tecrübeye de sahipler. Rakip bol ofsayta düştü bu pozitif. Uzaktan şut meselesinden en azından tipik Anadolu takımlarıyla oynanan maçlarda çok korkmuyorum. Karius'un en başarılı özelliği cepheden gelen toplar. Bu maçı kaybetmek için gerçekten büyük saçmalamak gerekiyordu.

Atiba bence açık ara maçın yıldızı. Mental olgunluğu takımın geometri problemlerine karşın bir dizi mücadeleyi daha baş edilebilir kıldı. Yaptığı muazzam pas araları, kademeler var. Bunun yanında Tolgay'ın giderek silikleşen oyununa karşın takımın hızlı çıkışlarına akıl kattı. Bu anlamda Ljajic'de iyiydi 2. golda ciddi katkısı var. Bir de atlamayalım Medel sol bekte hiç sırıtmadı hatta ekstra işleri var. Berbat olduğunu düşündüğüm Caner'den kesinlikle iyi. Ben olsam Adriano yoksa sol beke onu yazarım. Zaten göbekteki verimini oldukça düşük buluyorum. Bugün birilerinin sağdan sola koşturup yerlerde sürünmesi gerekmedi ve bunu fiziksel olarak zorlandığı belli olan oldukça yaşlı bir orta alan elemanı tek başına sağladı.

Genel sonuçlar için önemli doneler çıkartabilecek bir maç değil. Daha kompakt bir takım olan Konya karşısındaki görüntüyü bekliyorum.

Bu arada Lens-Babel-Güven şeklinde son bölüm ileri üçlüsü skoru korumak adına işler yapmak istenilen anlarda Necip'i oyuna alıp durmaktan daha etkili olurlar. İyi bir pres kalitesi sundular. Atiba'nın da varlığıyla topu kendi bölgemize yaklaştırmadan sakin bir oyun sonu yapmayı becerebildik.

Çevrimdışı atalay

Son yirmi beşi izlemedim ama Atiba'yı kutlarım.

Çevrimdışı ferdi1903

Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek Porto'da sakatlanan Aboubakar'ın sol diz iç yan bağlarında kopma olduğu ve sahalara dönüşünün 6 ayı bulabileceği açıklandı.

sansa bak ya

Çevrimdışı Ripley

Vagner iyiydi bugün Larinin alamayacağı bütün hava toplarını aldı helal olsun hem de bu boyla!

Çevrimdışı ozankarakoc

Of, yine çok kötüydük.

Yine kimin ne yaptığı belli değildi. Oğuzhan yok gibiydi, Tolgay ondan da kötü olmayı yine başardı. Lens yine driblingden başka hiçbir şey yapamadı. Eline geçen fırsatları yine yüzüne gözüne bulaştırdı. Babel aşırı derecede kötüydü. 90 dakika sahada kalması 'belki şapkadan bir tavşan da o çıkarır' düşüncesindendi herhalde...

'Orta gol' oyunundan o kadar sıkılınmış ki, onun dışında ne oynasak herkes memnun olmaya hazır. Ama görüldüğü gibi başka türlüsünü de beceremiyoruz artık. Yine ne anlamsız top kayıpları, ne gereksiz işler, ne kötü paslar, ne yanlış tercihler, ne gereksiz ofsayta düşmeler...

90 dakikada goller dışında 2 isabetli şutumuz var.

Eksiler dağları aşıyor, artılar yine aynı... Atiba'nın her zamanki gibi 'varlığı' yetiyor. Medel'i forvet oynatsan gol kralı olur. Verilen her görevi bu kadar kusursuz nasıl yapar bir insan, helal olsun. Hem ön libero, hem stoper, hem sol bek... Bu kadar farklı mevkide oynayıp sırıtmamak, yıllardır o mevkinin adamı gibi performans sergilemek, herkesin harcı değil. Başka bir seviye...

Öyle anlamsız bir oyun oynadık ki, maçın yıldızı Quaresma'ydı. Yine çok top ezdi, yine çok yanlış tercihler yaptı, yine yer yer saç baş yoldurdu, ama ilk goldeki verkaçı da, ikinci goldeki vuruşu da birinci sınıftı.

Quaresma'yı 'yıldızlaştıracak' değil, 'unutturacak' bir oyun oynamamız gerekiyor ama ne yazık ki bunun çoook çok uzağındayız. O yüzden de bu şartlarda Quaresma'dan vazgeçmek ne yazık ki imkansız görünüyor.

Ha bir de...

Güven gerçekten iyi topçu olacak. Umarım hoca, Larin'e gösterdiği sabrı ve inancı ilerleyen haftalarda Güven'e de gösterir.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2018, 21:11:27 ozankarakoc ]
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Gol yemeden bir maç ne güzelmiş be!

Atiba ise farkı o kadar belli oluyor ki

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

455 basarili pas, 19 orta. Bu ortalarin icinde korner ve serbest vuruslar dahil. Kabul edebilir rakamlar. Ilk yari takimi begendim. Oynadigi demiyim de oynamaya calistigi oyun, kucuk verkaclar hosuma gitti. Takim haliyle unutmus bu oyunu oynamayi ama kimyasinda var biraz tekrarla yine pas oyununa donebiliriz

Ikinci yari rezil gibi basladi. Ozellikle 45 60 arasi takim sahada yoktu. Sonradan biraz kipirdandik ama yinede ikinci yari begenmedim. Bir iki tane hizli hucumu zeminden ya da laubalilikten ya da yorgunluktan guzel degerlendiremedik. Olsun 3 puan cepte. Tebrikler Besiktasim.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı underworld

Ozi ve tolgay  memur olmuşlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

455 basarili pas, 19 orta. Bu ortalarin icinde korner ve serbest vuruslar dahil. Kabul edebilir rakamlar. Ilk yari takimi begendim. Oynadigi demiyim de oynamaya calistigi oyun, kucuk verkaclar hosuma gitti. Takim haliyle unutmus bu oyunu oynamayi ama kimyasinda var biraz tekrarla yine pas oyununa donebiliriz

Ikinci yari rezil gibi basladi. Ozellikle 45 60 arasi takim sahada yoktu. Sonradan biraz kipirdandik ama yinede ikinci yari begenmedim. Bir iki tane hizli hucumu zeminden ya da laubalilikten ya da yorgunluktan guzel degerlendiremedik. Olsun 3 puan cepte. Tebrikler Besiktasim.

16 orta bizim 19 orta kayserinin.

Of, yine çok kötüydük.

Yine kimin ne yaptığı belli değildi. Oğuzhan yok gibiydi, Tolgay ondan da kötü olmayı yine başardı. Lens yine driblingden başka hiçbir şey yapamadı. Eline geçen fırsatları yine yüzüne gözüne bulaştırdı. Babel aşırı derecede kötüydü. 90 dakika sahada kalması 'belki şapkadan bir tavşan da o çıkarır' düşüncesindendi herhalde...

'Orta gol' oyunundan o kadar sıkılınmış ki, onun dışında ne oynasak herkes memnun olmaya hazır. Ama görüldüğü gibi başka türlüsünü de beceremiyoruz artık. Yine ne anlamsız top kayıpları, ne gereksiz işler, ne kötü paslar, ne yanlış tercihler, ne gereksiz ofsayta düşmeler...

90 dakikada goller dışında 2 isabetli şutumuz var.

Eksiler dağları aşıyor, artılar yine aynı... Atiba'nın her zamanki gibi 'varlığı' yetiyor. Medel'i forvet oynatsan gol kralı olur. Verilen her görevi bu kadar kusursuz nasıl yapar bir insan, helal olsun. Hem ön libero, hem stoper, hem sol bek... Bu kadar farklı mevkide oynayıp sırıtmamak, yıllardır o mevkinin adamı gibi performans sergilemek, herkesin harcı değil. Başka bir seviye...

Öyle anlamsız bir oyun oynadık ki, maçın yıldızı Quaresma'ydı. Yine çok top ezdi, yine çok yanlış tercihler yaptı, yine yer yer saç baş yoldurdu, ama ilk goldeki verkaçı da, ikinci goldeki vuruşu da birinci sınıftı.

Quaresma'yı 'yıldızlaştıracak' değil, 'unutturacak' bir oyun oynamamız gerekiyor ama ne yazık ki bunun çoook çok uzağındayız. O yüzden de bu şartlarda Quaresma'dan vazgeçmek ne yazık ki imkansız görünüyor.

Ha bir de...

Güven gerçekten iyi topçu olacak. Umarım hoca, Larin'e gösterdiği sabrı ve inancı ilerleyen haftalarda Güven'e de gösterir.

kötümüydük  :alala:

Ljajic duran toplarda etkili.

1 tane kullanabildi 1 asist yaptı.

Başka da kullandırtmadılar ne frikik ne duran top, caner ve Quaresma.
,