Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3741664 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı savaş altay

Çevrimdışı mylife1903

stad'ta ki zemin.

Cim yok hibritler kalmis gibi valla ozellikle virus mu bulastirdilar noldu bu zemine

Çevrimdışı ekrembaser

Cim yok hibritler kalmis gibi valla ozellikle virus mu bulastirdilar noldu bu zemine

Abi dediğim gibi trabzonun zemin de rezaletti bugün. Sıkıntı hibrit ve SİS te bence

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Buyuk Besiktasli pektemek yedeklerde. Tore yok.
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı celiker1

yorum yok!.
Kesin sakatlik problemi var.Yoksa her zaman hocanin birinci tercihi olacagina eminim.Özetle Tore diye birini artik unutalim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Maça "sen benim efkarımla" çıkıyoruz...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SIS iyice salmış demek ki.
Salmakla alakalı olduğunu sanmıyorum @Necmi abinin bahsettiği gibi Nem dengesi olabilir sorun

Çünkü Ts stadı da tıpkı bizim stad gibi denizin üstünde ve Dolgu alan , sorun bundan kaynaklı olabilir
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

İlk 45'de tiplemelerden meydana gelen mantalite değişimi var. Büyük bir değişim değil. Fakat bölgeler-oyuncular arasında geziniliyor. Oyuncular arasındaki mesafeler daha kısa. Uzun zamandır ilk kez topu yere indirerek açığı bulana kadar oynayan bir ekip var. Diğer problemler aynı. Halen saha yerleşimi sıkıntılı.
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2018, 19:53:08 atalay ]

Çevrimdışı celiker1

45. dakikada frikiği bıraksana Ljajic e diyen kac kişiyiz?Adam Juve'nin örumcek aglarını aldı oradan.Bakalım ljajic ne zaman isyan etmeye vaşlayacak
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı mrred

Tiplemelerden meydana gelen mantalite değişimi var.
Bir tanesi kart cezalası olduğu için bu haftayı kurtardık. Sol bekin ve orta sahanın değişmesi bir anda oyunda farklılığı getirdi. Sağ önde değişirse ki ilk yarıda burnunun dibindeki adamlara vermediği pasları dışarda tutarsak en azından içe kat ettiği pozisyonlar vardı bu bakımdan olumlu . Ama her duran topa gitmesi ve serbest vuruşları kullanması yine beni irite etti
[ Son Düzenleme: 29 Eylül 2018, 19:54:12 mrred ]
The great gig in the sky

Çevrimdışı Librarius

Quaresma varsa fark atamazsın kardeşim. Yok akıyormuş. Yahu oyunun fisini çekemiyoruz bu herif yüzünden. Adam uzak yakin her duran topun basına geciyor. Aldigi pasi Adem'e geri vermeyi öğrenmeli.   Takim bugun harika bence. Bizim oyunumuz bu.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı atalay

Kenardan gelecek uyarı. Saha içindeki oyuncu bir şey yapamaz. @mrred

Çevrimdışı mrred

Vagner Love attığı gol dışında hücumda gerçekten hareketli ilerisi için umut verici
Medeli solda çok beğendim. Ön alan baskısı için takımı arkadan resmen itiyor
Takım boyu nisbeten kısa
Topu geri kazanma süremiz kısa
Yerden oyun kurma isteğimiz var
Orta yapmıyoruz
8 ile 11. dakika bir arasında bir sekans vardı 60 pas yapmışızdır. O bölümü çok beğendim. Nakış gibi işledik ve pozisyona girdik
The great gig in the sky

Vagner Love attığı gol dışında hücumda gerçekten hareketli ilerisi için umut verici
Medeli solda çok beğendim. Ön alan baskısı için takımı arkadan resmen itiyor
Takım boyu nisbeten kısa
Topu geri kazanma süremiz kısa
Yerden oyun kurma isteğimiz var
Orta yapmıyoruz
8 ile 11. dakika bir arasında bir sekans vardı 60 pas yapmışızdır. O bölümü çok beğendim. Nakış gibi işledik ve pozisyona girdik

Bi de Quaresma olmasa tadından yenmicekte.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Oğuzhan ve Atiba cok mu durağan oynuyor bana mi oyle geliyor.

Çevrimdışı 38life

antreman sahasının hali  :s20:

Antrenman sahasının böyle olması güzel. Stadın zemini ile antrenmanın zemini birbiriyle uyumlu olmalı.

Çevrimdışı Orhan_

Oğuzhan ve Atiba cok mu durağan oynuyor bana mi oyle geliyor.

Atiba, Ozi, Adem şu ana kadar en fazla mesafe kateden adamlar. Durağan değiller ancak oyun içindeki basit tercihleri göz seçemiyor olabilir. Atiba ciddi fark yaratıyor...

Çevrimdışı mrred

Bi de Quaresma olmasa tadından yenmicekte.
Aslında basit ve etkili şeyler yaptı. Bu sefer içe kat etti fakat burnunun dibine yine pas vermiyor. Golden önce vagnerin kaptığı bir topta içe kat etmek yerine kenara açılıp top aldı onun dışında topsuz hücum oyununda pek yanlışı yok fakat topla hemen vedalaşması gerekiyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı 38life

Quaresmanın tercihleri herzamanki gibi saçma sapan fakat içeri daha sık giriyor. Kenarda beklemiyor. Bekleyemez zaten. Çünkü forvet Love, arkasında Ljajic.

Aslında basit ve etkili şeyler yaptı. Bu sefer içe kat etti fakat burnunun dibine yine pas vermiyor. Golden önce vagnerin kaptığı bir topta içe kat etmek yerine kenara açılıp top aldı onun dışında topsuz hücum oyununda pek yanlışı yok fakat topla hemen vedalaşması gerekiyor.

1 tane olumlu hareketi varsa 3 tane olumsuz hareketi var.

Çevrimdışı mrred

Topsuz oyunda q7 yi bugün beğendim bu bir gelişme sayılabilir fakat
defansta bekini kovalayacaksa (ilk yarı bu bakımdan gayretliydi)
her serbest vuruşa salça olmayacaksa
ve topu ayağından hemen çıkarmayı öğrenecekse
oynamasında sakınca yok.
The great gig in the sky

Çevrimdışı worns

Daha iyi görünüyoruz. Birinci faktör @atalay ında belirttiği oyuncu tiplemelerinin değişimi ile ilgili. İkincisi ise rakip kağıt üzerinde göründüğü kadar güçlü bir rakip değil. Herkes oyunlarını beğenirken Fb maçında da söylemiştim. Kenardaki hocalarını hiç ama hiç sevmem. Bu bölgenin en demode oyun anlayışına sahip teknik adamlarından biridir. Çok alan bırakarak oynuyorlar, orta sahalarında önemli yerleşim problemleri var. Ayrıca Mensah, Chery, Bilal gibi epey iyi hücum adamları olmasına rağmen çok tek düze bir hücum anlayışları var. Santraforu savunma arkasına kaçırmak ve uzaktan şut denemek üzerine kurulu. Fb maçında da 3 gol atmalarına rağmen aynıydı nerdeyse organize tek hücumları yoktu ve sonuç alabilmeleri fazlasıyla hatalara ve bireysel işlere bağlıydı. İyi kurulmamış bir orta sahanın karşısında fiziksel problemleri olsa da mental açıdan zirvede bir Atiba olunca hücum sürekliliğini sağlamak belli oranda kolay oldu.

Devam etmek gerekiyor. Geri çekilmek bu tür takımlara alabileceklerinden fazlasını verme imkanı tanır. Ljajic-Ozi bağlantısı sorunlu ama umut var. Quaresma istekli olmasına karşın yine 2-3 pozisyonu olabilecek en kötü şekilde bitirdi. Onu bir şekilde pass edebilsek hücumda işler daha iyi gidecek. Love en azından Larin'den iyi. Özgüven kazandıkça bitirici vuruşlarda da kalitesini arttırır. Bu arada orta saha ve hücumdaki problemleri tartışıp dururken Vida iyice uyum sağlamış buralara çaktırmadan, bu da pozitif. Oyun merkezini geriye çekmek, Necip'i oyuna almak filan gibi saçmalıklara girmezsek ve önemli şanssızlıklar yaşamazsak maçı alırız gibi duruyor.

Uzun vade için pozitif sonuçlar çıkartabilecek donelere ise rastlayamıyorum. Görüntü bana daha çok bahsettiğim iki faktöre dayalı gelişiyor gibi geliyor.

Çevrimdışı Librarius

Quaresmanın tercihleri herzamanki gibi saçma sapan fakat içeri daha sık giriyor. Kenarda beklemiyor. Bekleyemez zaten. Çünkü forvet Love, arkasında Ljajic.

Bu iddiamı  tekrarlayacağım: Quaresma varsa oyunun fişini çekemezsin. Hele hele o son frikiğin başına  geçmesi beni çıldırttı. Yahu şut çekme özürlüsün ordan kaleye vurma özgüvenini nerden alıyorsun?
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...