Bos atiyorsun. Once istiyor deyip sonra izleyip vazgectiler diye ayni cumle icinde kendinle celisip sonra millete bilip bilmeden dusunmek senin icin zor seklinde sersemce ithamlarda bulunduguna gore mantikli argumanlar uretmek de senin icin zor olsa gerek. Var mi kulube teklif ondan haber ver. Adamlar izleyin bakin demisler, bakinca da bundan bir sey olmaz deyip vazgecmisler. Ayni adamlar belki senede bin tane oyuncu izliyor, bu hepsini istedikleri anlamina mi geliyor? Adam 30 mactir 1 gol atamadi ve orta sahanin ortasi ile forvet arkasinda hucuma donuk pozisyonlarda oynuyor. Neymis Oguzhan cok akilliymis da cevresindeki herkes aptal ayak uyduramiyormus. Bu kadar sacma bir arguman olabilir mi? Sanki ogrenci seciyoruz zekiymis, bana sahaya cikip yikilmayacak, sutunu cekecek, top calacak, takimi ileri tasiyacak orta saha lazim. Onunde Gomez, Talisca, Aboubakar varken siritmiyordu cunku bu adamlar kilidi aciyordu ardindan Oguzhan bey bos alanlara pas atip duruyordu acilan rakiplere. Simdi ne oldu? Kilidi acacak cok ust duzey golcun olmayinca hic bir etkinligi yok cunku cok gucsuz, ve Besiktas gucsuz oyuncularin oynayabilecegi seviyede bir kulup degil, bu kadar basit. Tek bir oyun planinda, uygun sartlar altinda oynayacak bir oyuncuya 2.5 milyon verecek luksumuz yok. O paraya Talisca, Kagawa ayarinda adamlar getirilir diyoruz bunda anlamayacak ne var?
Yahu eksik oyuncu biliyoruz butun takim boyle eksik olmayanlar da yasli zaten. Napalim atalim mi ozziyi, ben elestiriyorum cocugu, gucsuz, kasinti, kendini de bi bok sandi tamam bu yasinda kendini gelsitiremedi ona da tamam bizim boyle bor turk oyuncuyu atma, ustunu cizme gibi bir luksumuz yok ha dersen 2.5 milyom yurolar verecek luksumuz var mi, o da yok
Fazla takilmamak lazim ozziye, ilerleyen haftalarda mac kurtaracaktir cocuk
Akilli yetenekli oyun gorusu de var mal bu, biraz arpasi cok ama eksigi tamamlanabilir, tekrarliyorum vazgececek luksumuz yok