Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu 2018/19 sezon başlığında transfer konusu hariç Beşiktaş ile ilgili her konu forum kuralları çerçevesinde tartışılabilir. Başlıktaki

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu  [Okunma sayısı 3738039 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2018/19 Sezonu

Çevrimdışı atalay

Son maçta Cengiz'in attığı şahane gol konuşuldu. Fakat üçüncü golde yaptığı şeyi
göstereceğim. Basit. Hiçbir ekstrası yok. Bir kanat oyuncusunun yapması gereken
sıradan bir şey. Sade. Topla vedalaş ve penetre et.

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
Sosyo-kültürel ve sosyo-ekonomik, organizasyon, planlama, proje, düstur, liyakat, gen havuzu-yatkınlık, siyasal nedenler ve daha bilumum nüans var. Bunların temeli, spordan bağımsız temel eğitim politikalarından ve sosyal yaşamdan kaynaklı. Ülke sporu gündelik yaşamdan ayrılamaz.

⬆️ ⬆️ ⬆️ ⬆️ ⬆️ @sametbagan

Çevrimdışı Savaş

Son maçta Cengiz'in attığı şahane gol konuşuldu. Fakat üçüncü golde yaptığı şeyi

Akıllı oynayınca ne kadar basit bir oyun aslında futbol.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2018, 20:57:47 atalay ]

Çevrimdışı atalay

Alıntı yapılan: atalay
27 Eylül 2017, 00:01:50 »
Cenk ve Oğuzhan'ı bugün izleyen önemli scoutlar varsa yanına bir ✔ koymuşlardır.

Omar Milanetto ve Oscar Arias yakından takip ediyorlar.

[ Son Düzenleme: 01 Ekim 2018, 17:00:11 atalay ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

İlk yazdığını yazan benim ve ismim biri değil. Yine dolambaçlı yazmışsın ama yine sana direkt yazacağım. İsteyen tam olarak bu iki kulüptü. Altta ismini zikrettiklerim Roma chiefscout'u ve Sevilla'nın DoF'u. Belki ekonomik sebepler ile ya da aktif izleme sırasında oyuncudan vazgeçtikleri için olmamıştır. Çünkü CL dönemi sonrasında oyuncu yeterince hiç edildi. Belki de oyuncu parayı seçmiştir. Zira dünyanın parasını kazanıyor. 

İkinciyse Oğuzhan ile başlayıp bu oyuncularla aynı kefeye koyman ile devam edip düşünmek ile bitiyor. Düşünme. Belli ki senin için zor bir eylem. @BesiktasTaraftari2017

Bos atiyorsun. Once istiyor deyip sonra izleyip vazgectiler diye ayni cumle icinde kendinle celisip sonra millete bilip bilmeden dusunmek senin icin zor seklinde sersemce ithamlarda bulunduguna gore mantikli argumanlar uretmek de senin icin zor olsa gerek. Var mi kulube teklif ondan haber ver. Adamlar izleyin bakin demisler, bakinca da bundan bir sey olmaz deyip vazgecmisler. Ayni adamlar belki senede bin tane oyuncu izliyor, bu hepsini istedikleri anlamina mi geliyor? Adam 30 mactir 1 gol atamadi ve orta sahanin ortasi ile forvet arkasinda hucuma donuk pozisyonlarda oynuyor. Neymis Oguzhan cok akilliymis da cevresindeki herkes aptal ayak uyduramiyormus. Bu kadar sacma bir arguman olabilir mi? Sanki ogrenci seciyoruz zekiymis, bana sahaya cikip yikilmayacak, sutunu cekecek, top calacak, takimi ileri tasiyacak orta saha lazim. Onunde Gomez, Talisca, Aboubakar varken siritmiyordu cunku bu adamlar kilidi aciyordu ardindan Oguzhan bey bos alanlara pas atip duruyordu acilan rakiplere. Simdi ne oldu? Kilidi acacak cok ust duzey golcun olmayinca hic bir etkinligi yok cunku cok gucsuz, ve Besiktas gucsuz oyuncularin oynayabilecegi seviyede bir kulup degil, bu kadar basit. Tek bir oyun planinda, uygun sartlar altinda oynayacak bir oyuncuya 2.5 milyon verecek luksumuz yok. O paraya Talisca, Kagawa ayarinda adamlar getirilir diyoruz bunda anlamayacak ne var?
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2018, 21:05:09 BesiktasTaraftari2017 ]

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Son 10 yilda avrupada en cok puan toplayan Turk takimi siralamalari.. saygilar..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Futbol basit bir oyundur. Zor olan onu basit oynamak
Johan Cruyff

Çevrimdışı Librarius

Quaresma olsa orda verkaca girmezdi, alıp etrafında 3 kez donup zorda olsa bir sekilde orta yapmaya calisirdi. Sonu ne mi olurdu? Tabiki top kaybı.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Sari kirmizili takimin durumu inler acisi ama yine sicradi. Ard arda deplasmanda oynayacaklari  Porto Antalya maclarini heyecanla bekliyorum, Besiktas'in maclarini bekler gibi hemde.  :D

Çevrimdışı f_madida

Quaresma olsa orda verkaca girmezdi, alıp etrafında 3 kez donup zorda olsa bir sekilde orta yapmaya calisirdi. Sonu ne mi olurdu? Tabiki top kaybı.

Bizim takimda hickimse inmiyor ki sadece Quaresma degil. Eskiden olsa Olcay, Tore iniyordu simdi kimse inmiyor.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı mellfred

Perşembe günü uzak İsveç deplasmanından dönüp Konya deplasmanına gideceğiz
Arada sadece 2 gün var
maç pazartesine alınamaz mıydı ?
adamlar resmen ekstra tuzaklıyorlar yolumuzu
Umarım malmö maçına as oyuncuların tamamı götürülüp bu tuzağa katkı verilmez
aksi durumda Konya maçı banko puan kaybıdır
Adım gibi biliyorum
Rıza ellerini oğuşturarak bekliyor olacak

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Perşembe günü uzak İsveç deplasmanından dönüp Konya deplasmanına gideceğiz
Arada sadece 2 gün var
maç pazartesine alınamaz mıydı ?
adamlar resmen ekstra tuzaklıyorlar yolumuzu
Umarım malmö maçına as oyuncuların tamamı götürülüp bu tuzağa katkı verilmez
aksi durumda Konya maçı banko puan kaybıdır
Adım gibi biliyorum
Rıza ellerini oğuşturarak bekliyor olacak

Milli maç haftası olduğu için Pazar günü oynanacak. Tüm milli maç aralarında son maç Pazar oluyor.

Çevrimdışı onurturan

Azıcık kırgınım ona
FB macında bos durumda şut-gole musait Ademe pas vermedi ,içeri auta çıkacak beyhude orta yaptı,keza larinin uzagından geçti gitti.

saygılar
Tam ayağına oturtsa da bir şey olmazdı ağabey larin topu kaleciye yumuşatırdı

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Bahseden oldu mu bilmem ama bizim başkan önderliğinde kulüpler birliği yerli oyuncular için euro'yu 5,2 TL'ye sabitlemek için girişimlere başlamışlar. Buna göre %35 civarında kaybı olacakmış yerlilerin. Doğru mudur bilinmez.

https://skor.sozcu.com.tr/2018/09/28/turk-lirasi-karari-yerli-futbolculari-vuracak-sabit-kur-geliyor-786366/

Çevrimdışı mellfred

Sari kirmizili takimin durumu inler acisi ama yine sicradi. Ard arda deplasmanda oynayacaklari  Porto Antalya maclarini heyecanla bekliyorum, Besiktas'in maclarini bekler gibi hemde.  :D
Gs 3 biz 2 gün arayla çıkıyoruz maça
biz gruptan iç maçları kazanarak da çıkarız. gs’nin zor fikstürünü avantajımıza çevirmek bizim elimizde

Çevrimdışı ferdi1903

pek ümidim yok ama insallah senol günes takimdaki sorunlari en kisa zamanda cözer, bugün gassarrayi gördük zoirlu virajlara girdikce dahada kötü olacaklar

feneve hic konusmamiza bile gerek yok ölmüs aglayani yok, bu sene sampiyonluk cok kolay olabilir ama takim isik vermedi son haftalarda

insallah senol hoca bi gayretle takimi düzlüge cikarir

Çevrimdışı Librarius

pek ümidim yok ama insallah senol günes takimdaki sorunlari en kisa zamanda cözer, bugün gassarrayi gördük zoirlu virajlara girdikce dahada kötü olacaklar

feneve hic konusmamiza bile gerek yok ölmüs aglayani yok, bu sene sampiyonluk cok kolay olabilir ama takim isik vermedi son haftalarda

insallah senol hoca bi gayretle takimi düzlüge cikarir

Yanliz olu halimiz bile FB derbisinde 1 puani cikartti. Evet kotuyuz ama buna ragmen digerlerine oranla daha guclu bir oyunumuz var. Bunu takimin mevcut performansını yeterli gördüğüm icin yazmıyorum, bugun GS'nin halini gördükten sonra şampiyonluk icin gercekten umutlandım. Senol hoca umarım toparlar da güle oynaya 16. şampiyonluğu cebimize koyarız.

Çevrimdışı ferdi1903

Yanliz olu halimiz bile FB derbisinde 1 puani cikartti. Evet kotuyuz ama buna ragmen digerlerine oranla daha guclu bir oyunumuz var. Bunu takimin mevcut performansını yeterli gördüğüm icin yazmıyorum, bugun GS'nin halini gördükten sonra şampiyonluk icin gercekten umutlandım. Senol hoca umarım toparlar da güle oynaya 16. şampiyonluğu cebimize koyarız.

insallah ya insallah, yarin birseyler deistini görürüz

Çevrimdışı kyiv

Ölü halimiz diyoruz da diri halimizi gören var mı ki? hep aynı futbol ya 45 dakika çöpe atılır ya quaresmanın ve canerin sürekli doldur boşaltları sanki baskılıymışız havası verir. Sonuç ceza sahasına 100 orta 1 gol.Santraforlar ortada yok Pepe çıkacak duran topla kilidi açacak.O duran top quaresmaya asist olarak 50 hafta daha formayı garantilemesini sağlayacak.İşte Şenol Güneşin muhteşem oyun planı! İnşallah abisinin söyledikleri doğrudur.Tez zamanda jübilesini yapar. Hocanın Beşiktaşta bir gayesi kaldığına inanmıyorum. Bu kadar çok hatayı gayesi olan biri yapmaz.

Çevrimdışı Orhan_

Ölü halimiz diyoruz da diri halimizi gören var mı ki? hep aynı futbol ya 45 dakika çöpe atılır ya quaresmanın ve canerin sürekli doldur boşaltları sanki baskılıymışız havası verir. Sonuç ceza sahasına 100 orta 1 gol.Santraforlar ortada yok Pepe çıkacak duran topla kilidi açacak.O duran top quaresmaya asist olarak 50 hafta daha formayı garantilemesini sağlayacak.İşte Şenol Güneşin muhteşem oyun planı! İnşallah abisinin söyledikleri doğrudur.Tez zamanda jübilesini yapar. Hocanın Beşiktaşta bir gayesi kaldığına inanmıyorum. Bu kadar çok hatayı gayesi olan biri yapmaz.

Yarın Quaresma oynarsa -inşallah geri alınmaz dedim alındı, inşallah satılır dedim satılmadı, inşallah forma yüzü görmez dedim direkt ilk 11'e yazılıyor- Şenol Güneş'in gerçekten veda etmesi lazım. "Bu kadar da olmaz" diyeceğimiz noktayı çoktan geçtik ama bir umut işte. Mesele sadece Quaresma da değil. Oyuncuların çoğunun verimi düşüyor bu acayip vaziyet içinde. Takımda izlenecek bir şey kalmadı. Yazık!

Ben kendi adıma artık ondan herhangi bir plan, düşünce, güçlü oyun beklemiyorum. En azından takımı sabote etmeyecek oyuncuları çıkarsın maça, onlar bir şeyler yapacaksa yapsın.

Çevrimdışı mylife1903

Bahseden oldu mu bilmem ama bizim başkan önderliğinde kulüpler birliği yerli oyuncular için euro'yu 5,2 TL'ye sabitlemek için girişimlere başlamışlar. Buna göre %35 civarında kaybı olacakmış yerlilerin. Doğru mudur bilinmez.

https://skor.sozcu.com.tr/2018/09/28/turk-lirasi-karari-yerli-futbolculari-vuracak-sabit-kur-geliyor-786366/
Bu bir firsat pekto imzalamiyor diye cimere sikayet edeceksin, alsinlar bunu

Çevrimdışı mylife1903

Bos atiyorsun. Once istiyor deyip sonra izleyip vazgectiler diye ayni cumle icinde kendinle celisip sonra millete bilip bilmeden dusunmek senin icin zor seklinde sersemce ithamlarda bulunduguna gore mantikli argumanlar uretmek de senin icin zor olsa gerek. Var mi kulube teklif ondan haber ver. Adamlar izleyin bakin demisler, bakinca da bundan bir sey olmaz deyip vazgecmisler. Ayni adamlar belki senede bin tane oyuncu izliyor, bu hepsini istedikleri anlamina mi geliyor? Adam 30 mactir 1 gol atamadi ve orta sahanin ortasi ile forvet arkasinda hucuma donuk pozisyonlarda oynuyor. Neymis Oguzhan cok akilliymis da cevresindeki herkes aptal ayak uyduramiyormus. Bu kadar sacma bir arguman olabilir mi? Sanki ogrenci seciyoruz zekiymis, bana sahaya cikip yikilmayacak, sutunu cekecek, top calacak, takimi ileri tasiyacak orta saha lazim. Onunde Gomez, Talisca, Aboubakar varken siritmiyordu cunku bu adamlar kilidi aciyordu ardindan Oguzhan bey bos alanlara pas atip duruyordu acilan rakiplere. Simdi ne oldu? Kilidi acacak cok ust duzey golcun olmayinca hic bir etkinligi yok cunku cok gucsuz, ve Besiktas gucsuz oyuncularin oynayabilecegi seviyede bir kulup degil, bu kadar basit. Tek bir oyun planinda, uygun sartlar altinda oynayacak bir oyuncuya 2.5 milyon verecek luksumuz yok. O paraya Talisca, Kagawa ayarinda adamlar getirilir diyoruz bunda anlamayacak ne var?
Yahu eksik oyuncu biliyoruz butun takim boyle eksik olmayanlar da yasli zaten. Napalim atalim mi ozziyi, ben elestiriyorum cocugu, gucsuz, kasinti, kendini de bi bok sandi tamam bu yasinda kendini gelsitiremedi ona da tamam bizim boyle bor turk oyuncuyu atma, ustunu cizme gibi bir luksumuz yok ha dersen 2.5 milyom yurolar verecek luksumuz var mi, o da yok
Fazla takilmamak lazim ozziye, ilerleyen haftalarda mac kurtaracaktir cocuk
Akilli yetenekli oyun gorusu de var mal bu, biraz arpasi cok ama eksigi tamamlanabilir, tekrarliyorum vazgececek luksumuz yok

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yahu eksik oyuncu biliyoruz butun takim boyle eksik olmayanlar da yasli zaten. Napalim atalim mi ozziyi, ben elestiriyorum cocugu, gucsuz, kasinti, kendini de bi bok sandi tamam bu yasinda kendini gelsitiremedi ona da tamam bizim boyle bor turk oyuncuyu atma, ustunu cizme gibi bir luksumuz yok ha dersen 2.5 milyom yurolar verecek luksumuz var mi, o da yok
Fazla takilmamak lazim ozziye, ilerleyen haftalarda mac kurtaracaktir cocuk
Akilli yetenekli oyun gorusu de var mal bu, biraz arpasi cok ama eksigi tamamlanabilir, tekrarliyorum vazgececek luksumuz yok

Ben de biliyorum el mahkum oynatacagiz hep dedim Tolgay - Oguzhan'dan 8 numarayi idare etmeleri disinda beklentim yok. Dayanamadigim sey boyle ortalama - ortalamanin biraz ustu oyunculara yildiz muamelesi cekilmesi. Sonra onune gelen kasiliyor ben de isterem 3 milyon euro diye. Oguzhan formdaysa 8 numarada idare eder. Takimi sirtlayamaz. Almasi gereken su sartlarda bile aldiginin yarisi, kadrodaki pek cok oyuncu icin bu boyle. Boyle boyle 1.5-2 trilyon borc oluyor. Bizim millet kadar kabak karpuza sukreden bir millet yok dunyada. Pepe, Karius, Cenk aldiklarini hak ediyorlardi, parasinda degilim ama bazilari hem Avrupa capinda maas aliyor hem Konyaspor seviyesinde performans gosteriyor hem de cok vizyonlu / efendi / temiz cocuk / guclu vs. gibi ne performansa ne ekonomiyle alakasiz sebeplere dayanarak tahammul etmemiz gereken adamlar konumuna getiriyorlar. Tekrar yazacagim, bu artik 1940'lar degil, Oguzhan - Tolgay kaba hesap 5 milyon euroya patliyorlar bize. Simdi ikisinin yerine 3.5 milyonluk bir yabanci alsak daha mi az katki alacagiz daha mi cok, onu gectim gidip Dogu Avrupa'dan Afrika'dan vs. adam alsak 500 bin euroya bunlarin verdigi katkiyi verecek adam dolu degil mi? Boyle bakmak lazim. Umrumda degil yerliymis, Arapmis, Izlandaliymis Kuva-yi Milliye miyiz futbol takimi mi?

Çevrimdışı onurturan

Tolga Zengin'le senelik 250bin TL'den 1 yıllık uzatılsın. Abilik yapsın.
Senenin sonunu getiremez arabanın vergisni ödeyemez yaz tatilini bi kere hiç beceremez  o parayı alırsa anca ben ona abilik yapabilirim günübirlikçilik falan öğretirim ona :) çayda dem fakirlikte kıdem